Bayram Ikramiyeleri Ne Zaman Haberleri

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi: Ödemeler başladı!

SGK'dan emekli ikramiyelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 5 Nisan'a kadar sürecek. Kimler, ne zaman bayram ikramiyesini alacak? SGK'nın açıklamasında ödeme takvimi de açıklandı.

Finans 02-04-2024 08:38

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Finans 25-03-2024 10:13

Emeklilerin bayram ikramiyesi artıyor! 3 bin TL mi, 5 bin TL mi derken 15 bin lira için talepte bulundular

Maaşlara ek zamların belli olmasının ardından emeklilerin gündeminde bu kez bayram ikramiyelerine yapılacak artış var. Bayram ikramiyeleri için iki formülün masada olduğu konuşulurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan artışa yeşil ışık yaktı. CHP de bayram ikramiyeleri için "15 bin TL olmalı" çağrısı yapıldı.

Finans 07-02-2024 14:44

BAYRAM İKRAMİYESİ 2023: Emekli bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek, ne zaman? Tarih verildi!

Emekliye bayram ikramiyesi Kurban Bayramı'na sayılı günler kala merak edildi. Ramazan Bayramı'nda 2.000 TL olarak verilen bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı'nda ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında zamlı ikramiye ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek, ne zaman? Ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 08-06-2023 20:34

Bayram Ikramiyeleri Ne Zaman

Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatar? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme takvimi, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması nedeniyle merak edildi. Ramazan Bayramı öncesi 2000 TL olarak hesaplara yatırılan ücretler yakından takip edilen konular arasında. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı'ndan 2 önce ikramiyeler hesaplara aktarılmıştı. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman, ayın kaçında yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Finans 07-06-2023 08:08

BAYRAM İKRAMİYESİ 2023: Memur emeklisinin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı? Tarihler belli oldu

Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. EYT ile ve daha önce emekli olmuş vatandaşlara Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaplara yatıyor. Ödemeler bayram öncesi tamamlanacak. Peki, Memur emeklisinin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı? İşte detaylar...

Finans 18-04-2023 10:04

2023 Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar, kaç TL? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Bakanlık duyurdu!

Emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman verileceği merak ediliyor. Ramazan ayının gelmesiyle beraber gündeme gelene emekli bayram ikramiyelerine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı ve bayram ikramiyesinde tarihler belli oldu. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? 2023 Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar, kaç TL?

Finans 06-04-2023 08:15