Cene Dolgusu Haberleri

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber 2024-04-03 13:27:13

Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelindi

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Şehir Hastanesi’nin dolgu çalışmalarında sona gelinirken, zemin iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 2024-03-15 10:49:28

Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle gündemdeydi! Dolgularını mı eritti yine güzelleşmiş denilince bakın ne dedi

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz "badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" yaptırınca sosyal medyada değişimiyle gündeme gelmişti. Deniz çene dolgusundan vazgeçti ve gelen yoruma yanıt vererek bu durumu itiraf etti.

Magazin 2024-03-03 14:43:15

Milföyden profiterol yapımı: Milföy hamurundan profiterol nasıl yapılır?

Özel krema dolgusu, üzerinde eritilmiş çikolatası ve top şeklindeki hamuru ile profiterol hem hafif hem de son derece lezzetli bir tatlıdır. Kökeni tam olarak bilinmese de Fransız mutfağından bir tatlı olduğu kabul edilmiştir. Birkaç aşaması olan bu tatlı, milföy hamuru kullanılarak çok daha kısa bir süre içinde ve aynı lezzete yakın olarak yapılabilir. Milföyden profiterol yapımı için aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 2024-02-10 15:43:34

Güzelleşmek için bıçak altına yattı! Yüz dolgusu burnunu yaktı... Burnumdan et parçasının koptuğunu hissettim

52 yaşındaki Krysta Carson güzelleşmek için bıçak altına yattı ve yanlış uygulanan kozmetik dolgu maddesinin kurbanı oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki kadın prosedürün burunun düşmesine neden olduğunu dile getirirken yaşadığı travmatik durumdan söz ederek, "Herkesin başına gelebilir" diyerek uyarıda bulundu.

Trend 28-11-23 11:14

Nefis magnolia tatlısı tarifi! Magnolia tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası

Magnolia tatlısı kendine özgü tadı ile deneyenlerin bayıldığı lezzetlerden biri haline gelmiş durumda. Bu tatlı, bisküvi tozu ile yapılan tabanın üzerine krema dolgusu ve mevsim meyveleriyle süslenmiş, göz alıcı bir lezzet şöleni sunuyor. İçeriği ve sunumuyla hem göze hem de mideye hitap eden magnolia tatlısı, misafir sofralarında sunum için harika bir tercih. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği magnolia tatlısının püf noktaları ve detaylı tarifi haberimizde.

Yemek 22-10-23 16:36

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz çene dolgusu yaptırıp paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Yarışmacı son olarak da estetik yaptırdıktan sonraki halini paylaştı.

Magazin 02-06-23 14:19

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-23 09:41

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-23 14:23

Ücretsiz diye yaptırdı kabusu yaşadı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenleri ağlayarak anlattı

Dudak dolgusu günümüzde en çok yapılan güzellik işlemleri arasında yer alıyor. Dudak dolgusu yaptırmadan önce yaptırılacak yeri oldukça araştırmak gerekiyor. Aşırı dudak dolguları kötü görünüme ve sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Influencer Jessica Burko, dudaklarına yaptırdığı dolgunun ardından başına gelenleri anlattı.

Kadin 18-04-23 14:29

Alişan’ın karısı Buse Varol'un dudak dolgusu gözlerden kaçmadı! Yorum yağdı

Şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Buse Varol'un kutlama sırasında yeni dudakları ve dolgusu da gözden kaçmadı. Alışan'ın karısının son halini görenler "Ağzı yamulmuş yazık" yorumlarında bulundu.

Magazin 24-03-23 07:01

23 daireli, 8 katlı yapılması planlanan binayla ilgili korkunç iddia! Bu kadarına da 'pes' dedirtti...

Kocaeli'de 23 daireli, 8 katlı yapılması planlanan binayla ilgili iddia 'pes' dedirtti çünkü inşaat kalfası Sadık Şengül, binanın usule aykırı yapıldığını iddia etti! Şengül, "Kirişlere toprak dolgusu yapıldı. Kirişlerin ve kolonların içine toprak doldu. Betonla kiriş arasında bir bağlantı yok." dedi. "Binanın yıkılması için depremin gelmesine gerek yok" da diyen Şengül, "Defalarca uyarmama rağmen beni dinlemedikleri için yanımda çalışan kişilerle toparlanıp gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber 09-03-23 15:38

Buket Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Meğer yıllara böyle meydan okumuş! 2. Sayfa konuğu Buket Aydın'ın şaşırtan değişimi!

Buket Aydın, bugün 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini değerlendiren ünlü sunucu, yıllar içerisindeki değişimini ekrana yansıtılan fotoğrafları üzerinden yorumladı. Dolgu, botoks ve çene dolgusu yaptırdığını söyleyen ünlü ismin seneler içerisindeki değişimi görenleri şaşırttı. Peki, Buket Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Buket Aydın'ın şaşırtan değişimi...

Magazin 11-01-23 09:59

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-23 14:13

Manisa’nın içme suyu problemi tarih olacak

Manisa’nın Akhisar ilçesine yılda 6,13 milyon metreküp içme ve kullanma suyu sağlayarak Manisa’nın içme suyu problemini ortadan kaldıracak Gürdük Şehit Piyade Teğmen Osman Alp Barajı’nın gövde dolgusu tamamlandı.

Yurthaber 04-11-22 10:19

Dudak dolgusu yaptırdı, kabus yaşadı! Son halini görünce gözlerine inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde yaşayan Basi Query isimli bir kadın dudak dolgusu yaptırmak istedi. Ancak prosedürü sırasında kullanılan bir kreme alerjisi olduğunu bilmeyen kadın dolgu işleminin tamamlanmasından sonra dudaklarının şişmeye başladığını gördü. Büyük bir panik yaşayan kadın acilen hastanenin yolunu tuttu.

Trend 26-10-22 11:56

Dermatolog uyardı! Yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle neredeyse ölüyordu

Birçok kadın daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyor. Bu sebeple çeşitli estetik operasyonlar ve müdahaleler yaptırıyor. Ancak bu uygulamaların iyice araştırılmaması korkunç sonuçlara karşı karşıya kalmaya neden olabiliyor. Dudak dolgusu yaptırdıktan sonra yaşadıklarını TikTok üzerinden paylaşan Isis de Oliveira Almeida Pinheiro, görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 21-09-22 14:20

Hayatının hatasını yaptı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenler dehşete düşürdü

İnce dudaklı olanlar veya dudak şeklini değiştirmek isteyenler dudak dolgusu uygulamasını sıklıkla kullanıyor. Bu uygulama doğru yerde yapılmadığında çok ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Karli Gardner, TikTok uygulaması üzerinden dudak dolgusu yaptırdıktan sonra başına gelenleri paylaştı.

Haber 08-09-22 16:18

Uzmanından dolgu ve botoks uyarısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özgünay: - "Gün geçtikçe şişirilmiş tedavilerle ilgili şikâyetlerin arttığını ve çoğunluğun dudak dolgusu tedavileriyle ilgili olduğu haberlerini alıyoruz" - "Veriler bize tedavilerin hâlâ sağlık personeli olmayanlar tarafından yapıldığını göstermeye devam ediyor"

Yurthaber 29-08-22 11:07

Güzellik sevdası başına bela oldu! 1 yıl boyunca aynalara bakamadı

İngiltere'den 40 yaşındaki Emma Griffin, evlenmeye hazırlanıyordu. Ancak dudak dolgusu için gittiği bir merkezde yaptırdığı operasyon başarısız olunca, talihsiz kadın tam bir yıl boyunca bir yüz maskesinin ardında yaşadı. Düğününü bile ertelemek durumunda kalan Emma, yaşadıklarını anlattı.

Trend 24-08-22 12:22

Herkesi uyardı! “Güneş kremi sürmediğim için...”

Güneş kreminin cildi güneşin zararlı ışınlarından korumak için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Uzmanlar güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi sürülmesi gerektiğini belirtiyor. TikTok’ta bir paylaşım yapan sosyal medya kullanıcısı dudak dolgusu yaptırdıktan sonra güneşe çıkınca başına gelenleri göstererek herkesi uyardı.

Haber 18-08-22 16:36

Bir anda popüler olmayı başardı! Sosyal medyanın yeni trendi: Penis dolgusu

Sosyal medyadan yapılan bir güzellik paylaşımı kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Paylaşımda bir güzellik uzmanı derma dolgu maddesi kullanarak erkeklere daha büyük ve daha kalın bir cinsel organ vermeyi amaçlayan ‘penis dolgusu’ işlemini tanıtıyor.

Trend 21-06-22 11:04

Baca dolgusu ne demek? Baca dolgusu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi kuralları göz önünde bulundurularak bir araya getirilen iki farklı kelime, yeni bir kavram oluşturuyorsa birleşik kelimelerden bahsedilebilir. Birleşik kelimeler, cümleleri daha dikkat çekici kılar. Baca dolgusu birleşik kelimesi de cümle anlamını pekiştirmek için sıkça kullanılan ve dilbilgisi kuralları çerçevesinde oluşturulan bir kelime grubudur. TDK sözlükte anlamı açıklanan Baca dolgusu ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 21:32

Dünyada sadece 5 tane var! Göktürk-1 uydusu uzaydan çekti

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından, deniz dolgusu üzerine yapılan Rize-Artvin Havalimanı'nın Göktürk-1 uydusu tarafından çekilen görüntüleri paylaşıldı. MSB'nin paylaşımında "Bugün açılışı gerçekleştirilen Rize-Artvin Havalimanı’na bir de uzaydan bakmak ister misiniz?" ifadelerine yer verildi.

Haber 14-05-22 20:11

Ünlü sunucu Nevşin Mengü dudak dolgusu mu yaptırdı? Estetik değişimi gözlerden kaçmadı

Gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü, ekran önü projelerinin yanı sıra kendi YouTube kanalında da gündemi değerlendirmeye devam ediyor. 40 yaşındaki sunucu Mengü'nün yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı.

Magazin 10-05-22 23:46

Rize-Artvin Havalimanında geri sayım! 14 Mayıs'ta açılıyor

Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki 2. havalimanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı, 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev'in katılımıyla hizmete açılacak.

Finans 10-05-22 10:33

Estetik operasyonu sosyal medyadan paylaştı! Gördüklerine inanamadı: Böyle morarmamalısın

TikTok'ta 'sheylaflorespty' adıyla tanınan güzellik fenomeni Sheyla Flores Perez, sosyal medyadan dudak dolgusu sürecini paylaştı. Dudaklarına dolgu enjekte ettirdikten sonra dudaklarının şiştiğini ve morardığını söyleyen fenomen kullanıcılardan tepki çekti.

Trend 18-04-22 17:02

Rize-Artvin Havalimanı için ilk test uçuşu gerçekleştirildi

Türkiye’nin deniz dolgusu üzerindeki Ordu-Giresun Havalimanı’nın ardından 2. havalimanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı için bugün ilk test uçuşu gerçekleştirildi. Açılışı 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek havalimanı için ilk test uçuşu bugün Ankara’dan kalkan DHMİ ait uçuş kontrol uçağı ile yapıldı.

Finans 14-04-22 12:18

Türkiye'de üçüncü olacak! Trabzon'a dev proje...

Türkiye'de deniz dolgusu üzerine yapılacak üçüncü havalimanı Trabzon'da olacak. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, projenin bir ya da iki ay içerisinde netleşeceği bilgisini paylaşırken, "Yapım modeli değiştirilirse merkezi bütçeden değil de eğer yap-işlet-devret gibi bir model olursa bu sefer mevcut havalimanını yap-işlet kapsamında değerlendirilmesi de söz konusu olabilir" diye konuştu.

Finans 02-04-22 15:45

Gören tanımakta zorlandı! Safiye Soyman sıkı dostu Seda Sayan’ın izinden gitti

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Fransız Askısı yaptıran ünlüler kervanına katıldı. Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın da yaptırdığı ip askısı yöntemiyle gıdısından kurtuldu ve çene dolgusu yaptırdı. Ünlü şarkıcının son halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Safiye Soyman için 'Tanıyamadım' yorumunda bulundu.

Magazin 12-03-22 07:38

Uydu verilerinde ortaya çıktı, alarm veriyor! Trabzon'da stadın bulunduğu dolgu alan çökmeye başladı

Trabzon'da stadyum ve şehir hastanesi inşaatının yer aldığı deniz dolgusu üzerine araştırmalar yürüten Prof. Dr. Ertan Gökalp ile öğretim üyesi Fırat Altıntaş uydu verilerine göre dolgunun yılda 9,7 milimetre çöktüğünü, bazı alanların ise 3,9 milimetreye kadar yükseldiğini kaydetti. Araştırmada zemin çatlaklarına bağlı olarak oluşan deformasyonların dikey yönde ve çökme şeklinde olduğu, en yüksek deformasyonun ise stadyumun batısında görüldüğü belirlendi.

Haber 16-02-22 11:06

Dudak dolgusu hakkında tüm merak ettikleriniz...

Kadınlar, dudaklarındaki şekil bozukluğunu düzeltmek veya dudaklarını kalınlaştırmak için dudak dolgusu yaptırabiliyor. Günümüzde dudak dolgusu yaptıranların sayısı gittikçe artış gösteriyor. Dudak dolgusu yaptırarak istediğiniz çekici dudaklara kavuşmanız mümkün. Fakat bu operasyon için dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var. Dudak dolgusu ile ilgili merak ettiğiniz sorular için bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 10-02-22 12:13

Görünümüyle iştah kabartan, tadıyla damak çatlatan ekler tarifi

Fransız mutfağından çıkarak dünyanın her yerinde çok sevilen ve çokça tüketilen ekler, 'Pate a Choux' hamuru ve muhteşem lezzetli çikolatasıyla adeta damaklarda lezzet şöleni yaratıyor. Üzerindeki çikolatası, tam kıvamlı iç dolgusu ve yumuşacık hamuru ile her çeşidine bayıldığımız bu tatlıyı evlerimizde yapmak için kolları sıvayalım.

Yemek 05-02-22 11:06

Yaptırmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz! Dudağa enjekte edilen dolgu gerçekte nasıl görünüyor?

Kadınlar ve erkekler arasında en yaygın estetik operasyonlarından biri olan dudak dolgusu ile ilgili fikriniz çok değişecek. Bir doktor, TikTok hesabından dudak dolgusunun içine enjekte edilen maddenin nasıl göründüğünü paylaştı. Kısa sürede viral haline gelen video, 11 milyonu aşkın izlenme oranı yakalamayı başardı.

Haber 02-02-22 11:22

Poğaçanın en lezzetlisi: Mis gibi kaymaklı poğaça tarifi

Kahvaltıların, 5 çaylarının yıldızı, doyurucu ve bir o kadar besleyici tarifler arasında elbette poğaçalar yer alıyor. Farklı şekiller verilerek iç dolgusu ile hazırlanan poğaçaları, mis gibi süt kaymağı ile pişirmek istemez miydiniz? Süt kaymağının aromasıyla bambaşka bir boyuta kavuşan poğaça tarifimizi mutlaka deneyin!

Yemek 25-01-22 09:28

Eskişehir'de diş dolgusu yaptırmak isteyen kadın dişçi koltuğunda hayatının şokunu yaşadı

Eskişehir’de yaşayan 18 yaşındaki Tuğçe Tüfek, yıllar önce dolgu yaptırmak için gittiği bir hastanede çene bölgesinde kist olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı. Tüfek'in çene bölgesinde sağdan sola uzanan 7,5 santimetrelik kist için iki aşamalı başlatılan tedavide ilk önce küçültme operasyonu yapıldı. tedavinin üçüncü yılında küçülen kistin alınması için bıçak altına yatan Tuğçe Tüfek, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.

Haber 21-01-22 10:18

Baklavanın en kolay hali: Karadeniz'den koca karı gerdanı tatlısı tarifi

Karadeniz'de sıklıkla yapılan, adıyla da oldukça enteresan bir tatlı olarak görülen koca karı gerdanı tatlısı aslında pek çoğumuzun bildiği büzme baklava! Kimi yörelerde kaynana gerdanı olarak anılan bu tatlı incecik baklava yufkası, cevizli, fındıklı ya da fıstıklı iç dolgusu ile tam bir lezzet harikası.

Yemek 18-01-22 10:51

Sosyal medya fenomeni Sabrina Sabrok, onlarca estetik ameliyat sonrasında yüzünün bir kısmını kullanamadığını açıkladı

45 yaşındaki Arjantinli sosyal medya fenomeni Sabrina Sabrok, 53’ten fazla estetik ameliyat olmasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Estetik ameliyatlarının sonrasında oyuncak bebek gibi yapay bir görüntüye sahip olmak istediğini dile getiren fenomen istediğini aldığını söyledi. Ancak cerrahi işlemler ona pahalıya mâl oldu. Ünlü yıldız fazla botoks ve dudak dolgusu nedeniyle yüz felci geçirdi, şimdilerde yüzünün bir kısmını oynatamadığını itiraf etti.

Trend 17-01-22 17:15

Dudak dolgusu bağımlılığı bulunan sosyal medya fenomeni Jade, pipetle su bile içemediğini söyledi

Kaliforniya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Jade, estetik ameliyat bağımlılığının ulaştığı son noktayı TikTok hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi. ‘Jadeswildparty’ kullanıcı ismiyle paylaşım yapan kadın, dudak dolgusu bağımlılığı nedeniyle düzgün bir şekilde su içemediğini itiraf etti.

Trend 23-12-21 11:59

Şakak dolgusuyla gençleştirme estetiği

Yüz gençleştirme estetiklerinden biri olan şakak dolgusu hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, enjeksiyonla ameliyatsız tedavi ve kalıcılık süresinin ne kadar olduğu ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Kadin 13-12-21 11:38

Kendisine güvensiz hissettikten sonra dudak dolgusuna bağımlı olan Glammah, değişimiyle şaşırttı

TikTok kullanıcısı Galmmah, yıllar öncesinde yaşadığı özgüvensizlik sorununu aşmasının yöntemini sosyal medya hesabından paylaştı. Başka bir büyük dudaklı kadını gördükten sonra güvensizlik probleminin artmasının ardından dudak dolgusu yaptırmaya bağımlı hale gelen kadın hikâyesini sosyal medya hesabından anlattı.

Trend 19-11-21 13:45

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya dudak dolgusu mu yaptırdı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında jüri olan Mehmet Yalçınkaya'nın son görüntüsü gündem oldu. Dudaklarına estetik yaptırdığı iddiası sonrası Mehmet Şef açıklama yaptı.

Magazin 02-11-21 14:44

Dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Dudak dolgusu son zamanlarda en fazla başvurulan estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Uzman kişiler ve profesyonel ortamda yapılması önerilen dudak dolgusu ile ilgili bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Sucubaşı, dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Kadin 24-10-21 16:57

İngiltere 18 yaş altına botoks ve dudak dolgusunu yasakladı

İngiltere’de 18 yaş altındaki kişiler botoks ve dudak dolgusu yaptıramayacak. Yeni yasa gençleri riskli operasyonlardan korumayı hedefliyor. Bu alanda kısıtlamalar getirilmesi için kampanya yürütenler ise yasanın yeterince koruyucu olmadığını söylüyor.

Haber 21-10-21 19:00

İğnesiz dolgu nasıl yapılır? İğnesiz dolgu nerede satılır, fiyatı ne kadar?

Son zamanların popüler işlemleri arasında yer alan dudak dolgusu dünya çapında birçok kadın tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Dudak dolgusu, güzellik uzmanları veya doktorlar tarafından iğne ile yapılıyor. Öte yandan bu işlem iğnesiz olarak da gerçekleştirilebiliyor. İşte merak edilenler...

Haber 20-10-21 21:53

Yüzdeki yorgun görünüm göz altı ışık dolgusu ile yok oluyor

Hayat koşturması ve stres faktörü yorgun bir görünümün yüzünüze yerleşmesine sebep olabilir. Peki bu görünümden kurtulmak için ne yapmak gerekir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu yorgun görünüm izlerini nasıl ortadan kaldırabileceğinizi sizler için anlattı.

Haber 18-10-21 09:35

Dudak dolgusu kalıcı bir işlem midir?

Dudak dolgunlaştırma, uzun yıllardır popülaritesini kaybetmeyen yöntemler arasında bulunur. Güvenli bir işlem olup olmadığı ve kalıcılığının ne kadar devam ettiği ise dudak dolgusu hakkında en çok merak edilenlerdir. Dudak dolgusu hakkında merak edilenleri anlatan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka,dudak dolgusu ile dudak kusurlarının ortadan kaldırılmasının mümkün olduğunu söyledi.

Kadin 18-10-21 09:13

İngiltere'de 18 yaş altına botoks ve dudak dolgusu yasaklandı

İngiltere'de 18 yaş altındakilere kozmetik nedenlerle botoks ve dudak dolgusu uygulaması yasaklandı. Ülkede, bugünden itibaren geçerli olacak yasayla gençlerin korunması amaçlanıyor.

Haber 02-10-21 07:39

İngiltere 18 yaş altına botoks ve dudak dolgusunu yasakladı

İngiltere’de 18 yaş altındaki kişiler botoks ve dudak dolgusu yaptıramayacak. Yeni yasa gençleri riskli operasyonlardan korumayı hedefliyor. Bu alanda kısıtlamalar getirilmesi için kampanya yürütenler ise yasanın yeterince koruyucu olmadığını söylüyor.

Haber 01-10-21 18:18