En Az Cikan Rakamlar Haberleri

Ferdi Kadıoğlu için istenilen bonservisi kabul ettiler! Yıldız isim yeni sezonda 'Ada' yolcusu

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına az bir zaman kala transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sezonun en iyilerinden olan Ferdi Kadıoğlu için görüşmeye gelen İngiliz devi ile büyük oranda anlaşma sağlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 2024-05-17 15:04:41

Mayıs 2021'den sonra bir ilk! Konut satışlarında dikkat çeken düşüş: En çok İstanbul, en az Ardahan...

Türkiye genelinde konut satışları nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569'a düştü. Bu rakam, Mayıs 2021'den beri en düşük satış sayısı olarak kayıtlarda yerini aldı.

Finans 2024-05-17 10:18:09

ABD'de esrar kısıtlamalarının gevşetilmesi için son 50 yılın en büyük adımı

ABD'de Joe Biden yönetimi, esrarın yasal olarak "daha az zararlı maddeler" sınıfına sokulması için adım attı.

Yurthaber 2024-05-17 07:59:28

İstanbul'daki çarpıcı araştırma ortaya koydu! Bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor

İstanbul'da sıcak havayla ilgili yapılan bir çalışma, dikkat çeken verileri ortaya koydu. Buna göre; plansız yapılaşma ve ormansızlaşma sıcaklıkların daha çok hissedilmesine yol açıyor. Çalışmaya göre; yaz aylarında sıcak hava en çok kentin güneyinde bulunan Kartal ve Maltepe'de yüksek ölçüldü. Araştırmada, ormanlık alanla çevrili Çatalca'nın, sıcaklıktan en az etkilenen ilçe olduğu tespit edildi.

Haber 2024-05-16 15:51:41

Yok yok! Piyasa fiyatına göre en az yüzde 20 daha ucuz! Talep yağıyor, uygun fiyata alıyorlar

Erzincan’da lise öğrencileri, okul bahçesindeki 300 metrekarelik serada rokadan ıspanağa, maruldan turpa kadar birçok sebze yetiştiriyor. Öğrenciler seracılık mesleğinin inceliklerini öğreniyor ve ek gelir elde ediyor. Öğrencilerin haftanın 5 günü uygulama alanlarında ürettikleri organik sebzeler, uygun fiyata mahalleli tarafından alınıyor. Lise Müdür Başyardımcısı üretilen fidelerin piyasa fiyatlarına nispeten en az yüzde 20 daha ucuz olduğunu belirtip halkın talebinin fazla olduğunu vurguladı.

Kadin 15-05-24 09:28

Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı! O illere dikkat: En çok kanser vakası orada!

Dünyada yaygın olarak görülen hastalıklardan biri de kanser. İyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranları illere göre incelendiğinde, 2022 yılında iyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranlarının en yüksek olduğu illere dair veriler TÜİK tarafından açıklandı. Öte yandan Türkiye'de kaynaklı ölümlerin en az olduğu iller de listelendi. İşte TÜİK'in paylaştığı Türkiye'nin kanser haritası...

Haber 13-05-24 14:06

Son dakika: Rakamlar hem Temmuz hem Ocak zammını ele verdi! Emekli zammı için hesap makineleri çalışmaya başladı: İşte en düşük maaş senaryoları

Son dakika: SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaş zammı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yıl enflasyon tahminlerini açıklaması ile değişti. 16 milyon emekli Temmuz zammı için hesaplamaya koyulurken Ocak 2025 zammı için de ipucu geldi. Peki emekliye zam ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL’ye yükselecek? İşte emekli kök maaş zammı düzenlemelerinde atılacak adımlar ve haberin detayları…

Finans 13-05-24 09:49

Hem deprem hem tsunami! Felaketi yaşayan ilimiz için Prof. Dr. Ercan'dan 7.3 uyarısı geldi: Artık hep olacak

2020'de 6,6 büyüklüğündeki depremle felaketi yaşayan, üstüne bir de tsunaminin meydana geldiği İzmir'in Seferihisar ilçesinde konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan tedirginlik yaratacak yeni bir deprem uyarısı geldi. Gelecekte en az bu büyüklükte bir deprem yaşanacağını kaydeden Ercan'ın verdiği rakam korkuttu.

Haber 12-05-24 15:31

Fenerbahçe'de Ali Koç, 1 dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı! Sadettin Saran adaylıktan çekildi...

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi. Ali Koç en az bir dönem daha başkanlığa devam etme kararı aldı. İkili arasında yapılan görüşmeden çıkan sonuçla birlikte Ali Koç'un başkanlık seçimine gireceği kesinleşti.

Spor 11-05-24 16:34

Günde 30 dakika yapmak yetiyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Egzersizin sağlıklı yaşam için önemine dikkat çeken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Beril Özturan, “Her gün en az 30 dakikanızı fiziksel aktivite için ayırdığınızda daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilir, yaşam kalitenizi artırabilir ve kronik sağlık problemlerine yakalanma riskini azaltabilirsiniz” dedi.

Kadin 11-05-24 08:18

En az 1 milyon TL zarar etmişti! Ruhi Çenet kanalını bir kez daha çaldırdı

Türkiye'nin en popüler YouTuber'larından olan Ruhi Çenet daha önce kanalını 2 defa çaldırmıştı. Çenet yaptığı açıklamada zararının en az 1milyon TL olduğunu ifade etmişti. Çenet, bir kez daha kanalını çaldırdı.

Trend 06-05-24 21:01

Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti! Boyunu duyan çok şaşırdı

Sivas'ta bir fırıncı 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti. Ekmeği yapan fırıncı Erdoğan Çiçek, "Ürettiğim ekmek, en az 10 gün taze kalır. 130 civarı tekli ekmek kadar malzeme gitti." dedi.

Yemek 06-05-24 16:00

Kredi kartı asgari ödeme tutarı nedir, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Kredi kartı kullanımının oldukça yaygın olduğu bilinirken bu kartların borç tutarları ile ödeme günlerinin nasıl belirlendiği sıklıkla araştırılır. Bir kredi kartının asgari ödeme tutarı ile son ödeme tarihinin bilinmesi ise bu noktada önem arz eder. Kredi kartından ay boyunca harcama yapan bir kişinin hesap kesim tarihinden sonra son ödeme gününe kadar en az asgari ödeme tutarında belirtildiği kadar ödeme yapması gerekir. Peki, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Finans 02-05-24 18:19

Sokak köpekleri için belediyelere yazı! Kocaeli Valiliği gönderdi, En az acı veren ve en hızlı şekilde ölüm ibaresi gündem oldu

Sokaklardaki başıboş köpeklerle ilgili Kocaeli Valiliği dikkat çeken bir yazı yayımladı. Söz konusu köpeklerin diğer canlılara verdiği zararların önlenmesi için alınacak tedbirlere değinilen yazıda Valilik; iyileşme veya çevreye zararını önleme umudu olmayan köpeklerin en az acı veren ve en hızlı şekilde ölümünü sağlayan yöntemlerle öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatılmasını istedi. Söz konusu karar, sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 02-05-24 06:37

Çin'de şiddetli yağışlar! Otoyol çöktü... 19 ölü, onlarca yaralı

Çin'in Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi sonucu en az 19 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Haber 01-05-24 11:33

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede olimpiyat kotası kovalıyor

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede birçok Türkiye rekoru ve madalyası bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü yüzücüsü 22 yaşındaki Mert Ali Satır, katılacağı şampiyonaların en az birinde başarılı olup Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Yurthaber 30-04-24 11:13

Yıllar öncesinin en gözde mesleğiydi! Artık şehirde bir tek o kaldı

Erzincan’da yok olmaya yüz tutmuş saraçlık mesleğinin tek temsilcisi Cevat Naldan, talebin yok denecek kadar az olmasına rağmen yarım asrı aşkın sürdürdüğü dede mesleğinden vazgeçmiyor.

Kadin 30-04-24 09:53

ABD'de pandemi paniği! Bilim insanlarının eli kolu bağlı... İlk vaka görüldü: 'Çok geç olabilir...'

ABD'deki süt inekleri arasında ilk kez 25 Mart'ta bildirilen H5N1 kuş gribi salgını şu anda sekiz eyalette en az 33 sürüye yayıldı. Geçtiğimiz hafta, piyasada satılan sütlerde virüsün genetik kanıtı ortaya çıktı. Federal yetkililer süt tedarikinin güvenli olduğunu söylese de bu son gelişme, salgının gerçekte ne kadar yaygın olduğuna dair rahatsız edici soruları gündeme getiriyor. Bilim insanları konuyla ilgili 'ellerinin kollarının bağlı' olduğunu ifade ederken, virüs bir insana bulaştı bile..

Haber 28-04-24 11:23

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bayram ikramiyelerine zam talebi! Meclis'te kanun teklifi verildi... 'En az asgari ücret tutarında...'

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düştü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamasıyla kapıları kapattı. Kurban Bayramı yaklaşırken bayram ikramiyelerinin artırılmasına yönelik Meclis'e kanun teklifi verildi.

Finans 26-04-24 13:34

Çırağan Sarayı'nın bahçesinde lüks piknik! 30 bin liralık fiyatı duyanın ağzı açık kaldı: Şartı ise...

Havaların güzelleşmesiyle birlikte Çırağan Palace Kempinski İstanbul, sarayın bahçesini piknik organizasyonları için açtı. Bahçedeki lüks pikniğin kişi başı maliyeti 4 bin 680 TL'den başlıyor ve en az altı kişi olma şartı aranıyor.

Finans 18-04-24 13:38

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 17-04-24 13:14

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Emekli promosyonunda son tablo! 15, 17 bin TL derken 20 bin TL'ye merdiven dayadı! Rakamlar güncellendi, listeye bakmadan bankaya gitmeyin!

Mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 3 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Milyonlarca emeklinin temmuz ayı hesapları başladı. Bankalar ise emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Finans 14-04-24 13:30

ABD'de bir ilk! Okulda 4 sınıf arkadaşını öldürmüştü! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan hapis cezası aldı

ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar ile ABD’de ilk kez ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giymiş oldu. Davanın yargıcı ise "Bu mahkumiyetler, makul bir insanın ensesindeki tüylerin diken diken olmasına neden olacak şeyleri tekrar tekrar görmezden gelmekle ilgili" dedi.

Haber 09-04-24 21:37

Financial Times'tan çarpıcı İmamoğlu analizi: Masasında hem Nutuk hem de Kur'an var

Dünyaca ünlü yayın organı Financial Times, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibi olduğunu yazdı. Gazete İmamoğlu'nu 'karizmatik ve daha az yumuşak bir dindar' olarak nitelerken, "Masasında hem önemli bir Atatürk konuşması olan Nutuk hem de Kur'an sergileniyor" ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-24 15:43

Ortaokul öğrencisine aşık oldu! 14 yaşındaymış gibi davranarak kandırdı... Taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Alyssa Ann Zinger isimli bir kadın ismi açıklanmayan ortaokul öğrencisiyle yasak aşk yaşadı. 15 yaşındaki öğrenciye kendisinin 14 yaşında olduğunu söyleyerek kandıran Zinger, resşit olmayan çocukla en az 30 cinsel eylemde bulunduğu ve çok sayıda kişiye müstehcen videolar gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 06-04-24 14:26

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 06-04-24 11:21

Türkiye'ye Arap turist akını: Adreslerini belirlediler! Talep patlaması yaşanıyor

İstanbullular ramazan için farklı illerde tatil planı yaparken tatili mega kentte geçirmeye hazırlananların sayısı da az buz değil. Öyle ki otellerde doluluk oranları yüzde 60'ları buldu. En yoğun talep ise Orta Doğu ülkelerinden.

Haber 05-04-24 15:55

Bolu'da ilçe belediye başkan adayı aldığı 3 oyla Türkiye tarihine geçti

Güç Birliği Partisinin (GBP) Bolu'nun Mudurnu ilçesinde belediye başkan adayı gösterdiği Mustafa Doğramacı, 3 oyla Cumhuriyet tarihine, "seçimde en az oy alan partinin adayı" olarak geçti.

Yurthaber 02-04-24 15:24

ABD'de facia! Singapur bandıralı gemi köprüye çarptı: Bölgeden ilk görüntüler geldi!

ABD'deki Baltimore şehrinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü'ne bir geminin çarptığı bildirildi. Sahil Güvenlik sözcüsünden yapılan açıklamada, geminin Singapur bandıralı kargo gemisi olduğu tespit edildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 20 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Köprünün yıkılma anı saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o anlar!

Haber 26-03-24 10:14

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesi Sancaktepe'de yapıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını belirterek, "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacak." dedi.

Haber 23-03-24 20:55

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

İstanbul'la ilgili 3 anketi birden açıkladı! 'En az' diyerek aradaki farkı söyledi: Yüzdesi düşmedi arttı

Türkiye artık nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Hangi şehirlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı merak edilirken gözler en çok Megakent İstanbul'a çevrildi. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimin yaklaşması nedeniyle son anketler de seçmenler tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci İsmail Saymaz İstanbul'la ilgili son anketleri paylaştı ve aradaki farkı duyurdu. İşte detaylar...

Haber 22-03-24 06:40

'İftardan sahura 4 öğün' Uzmanından ramazan ayında beslenme önerileri!

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Kübra Şahin, "Ramazanda iftar, mutlaka sahur ve 2 küçük ara ile en az toplam 4 öğünü bulacak şekilde bir düzen oluşturulmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Yemek 21-03-24 17:34

Uzman isim Ramazan ayında günde kaç litre su tüketilmesi gerektiğini açıkladı!

Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.

Haber 19-03-24 11:42

Araç sahiplerinin en merak ettiği konuydu: Trafik sigortası ve kaskoda büyük artış: Toplam 178,5 milyar lira…

Trafik ve kasko primlerinde rakamlar ortaya çıktı. Kasko ve Trafik sigortalarında da büyük bir artış yaşandığını dile getiren sigorta sektörü temsilcisi Yalın Kılıç, “Geçen sene trafiğe kayıtlı 28,7 milyon araç bulunuyordu, bu araçların 10 milyonunun kasko primi 84 milyar TL olurken 23,7 milyonunun trafik sigortası primi 94,5 milyar TL olarak gerçekleşti” dedi.

Finans 19-03-24 10:37

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Galatasaray'a Davinson Sanchez'den kötü haber geldi!

Galatasaray, milli maçlar öncesi Kolombiya Futbol Federasyonu'na Davinson Sanchez'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bir kas sakatlığı yaşadığını bildirdi. Şampiyonluk yolunda keyifleri kaçıran bu gelişme sonrası Okan Buruk taktik arayışlarına başladı.

Spor 14-03-24 11:58

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 13-03-24 21:20

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 15:19

Son dakika: Altın fiyatları ABD enflasyonunu bekliyor! İki uzman hem ons altın hem de gram altın tahminini açıkladı: 'İddiamız gerçek oluyor'

Son dakika haberi: Altın fiyatları geçtiğimiz hafta konuşan Fed Başkanı Powell’ın ardından rekor seviyelere yükseldi. Buradan destek bulan gram altın fiyatı da 2300 liranın üzerini görerek tarihi zirvesini yeniledi. Bu gelişmelerle Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilen konular arasına girdi. İşte ABD enflasyon verisi öncesi piyasadan canlı rakamlar...

Finans 12-03-24 08:14

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 21:01

Dünyadaki en sağlıklı ülke İspanya'nın sırrı ortaya çıktı! Hastalık kapılarına uğramıyor, daha uzun yaşıyorlar

Resmi olarak dünyanın en sağlıklı ülkesi olan İspanya'nın sağlıklı yaşam sırrı merak ediliyor. Konuya dair yapılan araştırmalara göre İspanya halkının neden bu kadar sağlıklı olduğu ve nasıl çok daha uzun yaşadıklarına dair sonuçlar ortaya çıktı. Bunama, kalp hastalığı ve kanser gibi hastalıkların en az sayıda görüldüğü halkın en çok önem verdiği şeyin aile ve arkadaşlarla birlikte uzun sohbet eşliğinde yenen yemeklerin olduğu öğrenildi.

Haber 09-03-24 14:28

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti... Programda kullandığı sözler tepki çekmişti! Sessizliğini bozdu

Programına her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Ceyda Düvenci son olarak programına usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Kesal'la sohbet eden Ceyda Düvenci'nin "Umarım bu dizide en az 4 yıl kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Eleştirilerin hedefi olan Düvenci'den açıklama geldi.

Magazin 09-03-24 09:24

Nevzine tarifi: Nevzine tatlısı nasıl yapılır?

Türk tatlıları denince belki de akla ilk olarak şerbetli tatlılar gelir. Şerbetli tatlı geleneği yüzlerce yıl önce Osmanlı saraylarından günümüze ulaşmış ve mutfaklarımıza girmeyi başarmıştır. Birçok ünlü lokantanın ve kafenin menüsünde de olan şerbetli tatlılardan belki de en az bilineni Kayseri ile adı özdeşleşmiş olan Nevzine tatlısıdır.

Yemek 08-03-24 02:27

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 06-03-24 07:54

Emekli memur zammında hedef enflasyon hesabı! Temmuz 2024’te o rakamlar sürpriz değil: En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? SGK uzmanı tek tek açıkladı

SSK, Bağ-Kur, memur emekli maaşı ile memur maaşı Temmuz 2024’te yeniden belirlenecek. 6 aylık enflasyon rakamları sonrası milyonların geliri bir kez daha artacak. Şubat ayı enflasyonu açıklanması ile yüzde 11,53’lük zam kesinleşirken, Temmuz zammı için hesap da ortaya çıktı. Peki en düşük emekli maaşı ve en düşük memur maaşı ne kadar olacak? SGK Uzmanı Emin Yılmaz tek tek açıkladı. İşte hedef enflasyon detayı ile maaş hesaplaması...

Finans 06-03-24 07:25