Esra Ezmeci Ile Yeni Bastan Haberleri

Banyoda düştüğü söylenmişti! 'Şaibeli ölüm' dendi! Yeşim Erçetin dayanamadı açıkladı! 'Evin salonunda...

Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurmuştu. Erçetin, eşinin ölümünün şaibeli olmadığını düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, ve bu yüzden öldüğünü belirtmişti. Ünlü isim konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erçetin, eşinin intihar ettiğini ifade etti.

Magazin 2024-05-08 10:43:07

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 2024-05-07 15:43:58

Son dakika | Adaylık iddialarına son noktayı koydu! Özgür Özel, Ey Mehmet Şimşek diyerek yüklendi

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşmesinin hemen ardından Mecliste grup toplantısında görüşmeden detayları payaştı. Yeni KDV artışları yapılacağını öne süren Özel "Mehmet Şimşek vatandaşın cebine yeniden el atmak üzere" dedi. Şimşek'e IMF üzerinden yüklenen Özel, "Ey Mehmet Şimşek, IMF'in hayaleti hep yoksulun üzerinde dolaşıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim!" diye konuştu. Özel'in adaylık çıkışı da çarpıcıydı.

Finans 2024-05-07 14:23:56

Tarkan'ın eski aşkıydı! Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa...

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor ve pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 2024-05-07 09:28:48

Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme!

Küçükçekmece Menekşe sahilinde teyzesi ile pikniğe giden 5 yaşındaki Edanur Gezer, İBB kazı çalışmasında oluşan su dolu çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Edanur'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmada, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-05-24 18:25

AK Parti'ye yakın gazeteciden çok konuşulacak sözler: Yakın çevresi Cumhurbaşkanını kuşatıyor!

Yerel seçimlerin ardından AK Parti'de görev değişimleri bekleniyordu fakat henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Yeni anayasa tartışmaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesi siyasette yeni dönem olarak nitelendirildi. AK Parti'ye yakın gazeteci Mehmet Çek ise çok tartışılacak bir çıkışla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresi tarafından kuşatıldığını iddia etti.

Haber 06-05-24 14:47

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yol göründü! Yeni hoca Mourinho... Ali Koç sözlü anlaşmaya vardı, sözleşme süresi bile belli

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında sözleşmesi sona erecek teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanırken çok konuşulacak bir iddia gündemde. Buna göre Sarı-Lacivertliler'de başkan Ali Koç dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:18

Bakan Yumaklı duyurdu, yeni iller eklendi: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Arıcılık Haritası'nın 2023 verileriyle güncellendiğini duyurdu. Haritaya yeni ballar ve iller eklendi. Yumaklı, "Yapılan güncellemeyle Türkiye Arıcılık Haritası'na, yeni coğrafi işaret alan ballar ile damızlık ana arı üreten iller de eklendi" dedi.

Finans 05-05-24 15:16

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin 05-05-24 12:07

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-24 15:04

'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek açık açık anlattı! Yatak odasında yaşadıklarına Esra Ezmeci bile çok şaşırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de ekrana gelen 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu defa programa telefonla bağlanan Aleyna Hanım'ın itirafı damga vurdu. Canlı yayına bağlanan izleyici 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek ilişki sırasında yaşadıklarını açık açık anlattı.

Magazin 04-05-24 13:18

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini'den evlilik açıklaması geldi

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması uzun süre gündem olmuştu. Genç sevgilisi ile el ele görüntülenmekten hiç çekinmeyen Mardini'den evlilik açıklaması geldi.

Magazin 04-05-24 12:50

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-05-24 12:06

Şaşırtan final kararı! Now Tv o dizinin fişini çekti

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için beklenmedik final kararı çıktı. Dizinin yeni sezona taşınıp taşınmayacağı merak edilirken kanal kararını verdi.

Magazin 04-05-24 10:32

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı...

Erzincan İliç'te yaşanan maden faciası ile ilgili günler sonra bir haber daha geldi. toprak altında kalan 9 işçiden 2'sinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Bayraktar duyurdu.

Haber 04-05-24 08:02

Fenerbahçe de istiyordu! Shane Larkin kararını verdi, imzayı attı 4 yıl daha Anadolu Efes'te

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, 31 yaşındaki oyuncusu Shane Larkin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 03-05-24 19:47

Adnan Oktar örgütüne bir darbe daha! Mahkeme kararını verdi: 300 hesap kapatıldı

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etmiş ve bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklanmıştı. Mahkeme mağdurların başvurusu üzerine 300'e yakın hesabı kapattı.

Haber 03-05-24 18:19

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall ile Natalie Joy evlendi! Giydiği iddialı gelinlik olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall, geçtiğimiz günlerde Natalie Joy ile evlenmişti. Yeni evli çift, düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken, Joy'un giydiği gelinlik sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-05-24 15:25

Güne yükselişle başlamıştı! Borsa İstanbul'dan yeni rekor

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.286,57 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 1,49 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,31 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,63 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı, en çok kaybettiren yüzde 2,55 ile spor oldu.

Finans 03-05-24 13:25

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 03-05-24 12:44

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: 4 aylık enflasyon farkı sonrası yeni tablo! Muhammet Bayram, 'son yüksek zamlar' diyerek anlattı

Son dakika: SSK Bağ-Kur emekli zammı için aylık enflasyon belli oldu! TÜİK, Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 4 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile de 16 milyon emeklinin Temmuz ayı için zam hesabı değişti. Peki Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı için düzenlemelerin detayları ve meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 03-05-24 10:04

Tarihi görüşmeye damgasını vuran anlar: Özel, Erdoğan'a o fotoğraf ile mektubu verdi! 'Mülakat' detayı da dikkat çekti

AK Parti ve CHP liderleri 8 yıl sonra ilk kez görüştü, siyasetin gündemine damgasını vuran Erdoğan-Özel görüşmesinden merak edilen ayrıntılar ortaya çıktı. Liderlerin hediyeleşme merasiminin ardından Özgür Özel'in Erdoğan'a verdiği fotoğraf ile mektup da dikkat çekti. Son günlerin dillerden düşmeyen konusu yeni anayasa tartışması ve mülakat uygulaması da liderlerin masaya yatırdığı konulardandı. İşte uzun yıllar konuşulacak görüşmenin tüm ayrıntıları...

Haber 03-05-24 08:29

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerin, Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Levent Mercan ile anlaşma sağladığı yazıldı.

Spor 02-05-24 20:32

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-24 17:51

Armağan Çağlayan Doğuş'a Şeyma Uygun ile evliliğini ve saksı pozunu sordu! Olay itiraf

“Şimdiki Aklım Olsaydı” serisinin yeni bölümünde Armağan Çağlayan'ın konuğu olan şarkıcı Doğuş açıklamalarıyla dikkat çekti. Bir dönem Şeyma Uygun ile evli olan Doğuş "Pişman mısın?" sorusuna bakın ne yanıt verdi. Doğuş saksı pozuna dair soruya da yanıt verdi.

Magazin 02-05-24 14:13

Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Zirvesini yeniledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.204,79 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 1,28 değer kaybederken, holding endeksi yüzde 1,25 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 3,29 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı, en çok kaybettiren yüzde 3,12 ile spor oldu.

Finans 02-05-24 13:24

Ceyda Düvenci'den onun için boşandığı söylenmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Magazin 02-05-24 09:25

Özgür Özel, Taksim'e neden yürümedi? Aracına binip ayrılmıştı, CHP lideri tek tek anlattı

CHP lideri Özgür Özel’in Saraçhane’de basın açıklaması yaptıktan sonra Taksim’e yürüyüşe geçmek yerine aracına binip alandan ayrılması tartışma yaratmıştı. Özel, neden yürüyüşe geçmedikleri ile ilgili açıklama yaparak 1 Mayıs günü ülkenin ana muhalefet partisi lideri ve beraberindekilerin polisle çatışıyor görüntüsü vermesinden kaçındıklarını söyledi. Özellikle de seçimlerden yeni birinci parti çıkmış lider olarak böyle bir sorumluluğu olduğunun altını çizdi.

Haber 02-05-24 07:53

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 02-05-24 06:56

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 01-05-24 16:38

Erdoğan başkanlık etti! Cumhurbaşkanlığı YİK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Türkiye’de siyaset kurumunun ilgi alanına giren konularla ilgili genel değerlendirmeler ile özellikle yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.

Haber 01-05-24 15:13

Şaban Sevinç ile Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi: 31 Mart'tan sonra size bir şey oldu!

Gazeteci Şaban Sevinç ile Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. Yeni anayasa tartışmalarının masaya yatırıldığı programda Sevinç'e tepki gösteren Murat, "31 Mart'tan sonra size bir şey oldu." dedi. İkili arasında sesler bir anda yükseldi.

Haber 01-05-24 10:52

Beşiktaş'ta yeni rota Hansi Flick! Taraftarı heyecanlandıran haber...

Fernando Santos ile yolların ayrılmasından bu yana teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

Spor 30-04-24 23:59

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

Aras Bulut İynemli'nin yeni aşkı ısrarlı sorular sonrası gerildi! Cadı'nın yıldızı Buse Meral'den zorunlu aşk itirafı

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral katıldığı söyleşide aşk hayatına dair ısrarlı sorular karşısında gerildi. Buse Meral sorulara kısa kısa yanıtlar vererek aşk iddialarını doğruladı.

Magazin 30-04-24 07:31

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 29-04-24 13:25

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta parti gruplarına yapacağı ziyaretle yeni anayasa için görüşmelere başlayacak. Kurtulmuş'un anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda ziyaretlerine 30 Nisan Salı günü Meclis'te CHP grubu ile başlaması bekleniyor.

Haber 29-04-24 07:34

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber 28-04-24 16:34

SON DAKİKA | Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Kemiklerdeki DNA, kızıyla eşleşti

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişme! Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 17 Haziran'da 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra Berzeg'den haber alınamamıştı. Son olarak uzun süredir aranan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunmuştu. Yeni gelişmeye göre ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait çıktı. Kemik parçalarından alınan DNA Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Haber 27-04-24 17:03
DNA

İç içe nasıl yazılır? İç içe ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime sayısı oldukça fazla olan, aynı zamanda içerisinde birçok kelime grubu bulunan en zengin dillerden biridir. Kelime grupları içerisinde, iki sözcüğün yan yana gelmesi ile yeni bir anlam kazanan kelimeler de mevcuttur. İmla hatası yapmak istemeyen bireylerin sorguladığı konulardan biri de, bu sözcüklerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. İç içe gibi sözcüklerin doğru ifade biçimine TDK karar verir. Peki, iç içe nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 17:00

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

Sık sık imaj değiştiren Türkücü Ceylan yeni halini paylaştı!

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan, bu kez yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Yeni halini paylaşan şarkıcıya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 14:18

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok! Lokanta ve kafeler için yeni düzenleme...

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

Finans 27-04-24 12:16

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

İsrail 'son şans' diyerek kararını iletti! 'Saldıracağız'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Hamas ile esir takası müzakerelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İsrail hükümetinin Hamas ile esir takası müzakerelerine "son bir şans vermeye hazır olduğunu" ancak müzakerelerde ilerleme kaydedilmezse Refah'a kara saldırısı başlatacağı mesajını Mısır tarafına ilettiği bildirildi.

Haber 26-04-24 19:20