Gram Altin Fiyatlar Haberleri

Şüphe üzerine durduruldu! 86 kilo uyuşturucu çıktı

Niğde'de durdurulan bir TIR'dan 23 paket halinde 86 kilo 950 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Haber 2024-07-26 23:28:50

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 2024-07-26 15:00:38

Emekli maaşlarını yükseltecek sistem! SGK Uzmanı detaylar anlattı: En önemli kriteri stajyer ve çıraklar

Milyonlarca emeklinin zam maratonu sona erdi. SSK ve Bağkur emeklileri için zam oranı yüzde 24.73, memur emeklilerinin yüzde 19.31 oldu. En düşük emekli maaşı ise 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Enflasyon ve yüksek fiyatlar nedeniyle alım gücü düşen emekliler ise maaşlarının artırılmasını istiyor. SGK Uzmanı Murat Bal emekli maaşlarını yükseltecek bir sistem önerisinde bulundu.

Finans 2024-07-26 14:03:19

Özel üniversite ücretleri için emsal karar! İstedikleri gibi zam yapamayacaklar 'Her öğrenci mahkemeye taşıyabilir' İşte okulların fiyatları

Özel üniversitelerde okuyanların gündeminde yine fiyatlar var. Binlerce öğrenci son günlerde okul fiyatlarına yapılan fahiş zamları konuşuyor. Bazı öğrencilerden önceki döneme göre neredeyse üç katı para istendiği öğrenilirken bir öğrencinin de yüzde 145'lik zammı mahkemeye taşıdığı ve mahkemeden tüm öğrencilere emsal olacak bir karar çıktığı kaydedildi. Bu karara göre üniversiteler 12 aylık TÜFE ortalamasının dışında zam yapamayacak. İşte özel üniversitelerin yaptıkları zamlar ve fiyatları...

Egitim 2024-07-26 11:02:25

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu ele geçirildi

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 26-07-24 08:48

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-07-24 07:33

Konut kredisi çekmek isteyen şaştı kaldı! Bankalardan bir ücret kesintisi daha: İşte ödenen miktar

Türkiye'de konuttaki yüksek fiyatlar devam ederken vatandaşların da tercihinde konut kredileri yer alıyor. Yüksek faizleriyle gündemde olan konut kredileri bu kez bankaların EFT ücreti oyunuyla konuşuluyor. Bankalar ücret kesintilerinden birini daha ekledi. İşte 1 milyon TL'de ödenen miktar...

Finans 25-07-24 11:49

SON DAKİKA | İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 13 zam! İşte yeni fiyatlar

Son dakika haberi: İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.

Haber 25-07-24 11:19

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi! 'Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım...'

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı Bodrum'a gidemeyenler rotasını ise Yunan adalarına çevirdiler. Günlerdir sosyal medyada Bodrum ve Yunan adaları kıyaslamaları yapılıyor ve adisyonlar paylaşılıyor. Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi.

Magazin 25-07-24 07:58

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Yeşim Salkım dondurmanın topunun fiyatını açıkladı, CHP'li belediyelere patladı! Bodrum, Çeşme...

Tatil beldelerindeki fiyatlar gündemden düşmezken Yeşim Salkım da bu konudaki polemiğe dahil oldu. Yeşim Salkım önce dondurma fiyatını açıkladı sonra CHP'li belediyelere patladı. Salkım "Her yer berbat sadece Bodrum değil her yer Çeşme dahil" dedi. İşte gündem olan o paylaşım...

Magazin 24-07-24 11:56

Ünlü modacı Emel Yıldırım Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Bir fincan kahve için...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı ama gitmekten de vazgeçemediği Bodrum'a ünlü modacı Emel Yıldırım'da gitti. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım'da fiyatlara isyan etti.

Magazin 24-07-24 11:22

Bodrum, Çeşme, Yunan... Talat Bulut tatil sorulunca açık oldu: Kirada oturuyorum

Son dönemde tatil beldelerindeki fiyatlar gündemde. Talat Bulut'a da tatil sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu parasının olmadığını söyleyip tatil yapmadığını ifade etti.

Magazin 24-07-24 10:16

İkinci el otomobilde galericiler tarih verdi! Ortalama 100 bin lira geriledi… Araba fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İkinci el otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarından bile pahalı olan rakamlar artık geride kaldı. Özellikle pandemi döneminde başlayan ikinci elde yüksek fiyatlar pandemi sonrasında da uzun süre devam etti ancak son bir yıldır, fiyatlarda büyük bir düşüş yaşandı. İkinci el araba piyasasında ise şimdi bir durgunluk yaşanıyor. Yükselen fiyatlar ise ortalama 100 bin lira gerilemiş durumda. İşte ikinci el otomobilde son durum…

Finans 24-07-24 08:26

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

Fiyatlar aşağı yönlü baskılanabilir: Brent petrolün varil fiyatı 82,45 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 82,45 dolardan işlem görüyor.Dün 83,22 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 82,4 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 23-07-24 09:53

Devlet okulu kazanan çocuklarınıza teşekkür edin! Özel üniversitelerde fiyatlar uçtu, şaka değil gerçek kayıt ücreti 1 milyon TL!

Türkiye'de eğitim süreçleri çok tartışılmaya devam ediyor. Son olarak vakıf üniversitelerinin ücretleri kamuoyuna yansıdı. Sabancı Üniversitesi'nin yıllık ücreti 1 milyon 100 bin TL olurken Koç Üniversitesi'nde bir sene okumanın bedeli de 1 milyon 75 bin TL oldu.

Finans 22-07-24 14:30

Hande Ataizi Bodrum'da mekana alınmadı! O isim bir tabak makarnanın fiyatını söyleyip...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar gündemden düşmüyor. İddialara göre Hande Ataizi de tatil için Bodrum'u seçti. Türkbükü'nde bir mekana giden Ataizi içeriye alınmadı. Ünlü yorumcu ise bakın ne dedi.

Magazin 22-07-24 13:36

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Aşureyi de enflasyon vurdu: Bir kasenin maliyeti ortaya çıktı! ‘Hz. Nuh zamanında yoklukta yeniliyordu’ dedi, sosyal medyayı salladı

Yükselen enflasyon bu yıl aşure yapmanın maliyetini de artırdı. Geçtiğimiz yıla göre bir kase aşurenin maliyeti yüzde 40'a yakın arttı. Fiyat ise kase başına 30 liraya yaklaştı. 12 kişilik bir aşureyi kaynatmanın maliyeti 242 liradan 330 liraya çıktı. Yükselen fiyatlar sosyal medyada da gündem oldu. Bazıları sadece apartmana yetecek kadar pişirebildiğini, bazıları ise maliyeti göze alamadığını dile getirdi.

Finans 22-07-24 08:09

Gözün gördüğünü de inkar ediyorlar! ‘Bodrum pahalı değil’ savunması: ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar…’

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Vatandaş tepkisini ise neredeyse yarı parasına ucuz olan Yunan Adaları’na giderek gösterdi. Bodrumlu otelcilerden konuya ilişkin dikkat çeken açıklama geldi. ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar’ diyerek Bodrum’un pahalı olmadığını savundular.

Finans 22-07-24 07:32

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

Datça'da bir restorandaki menü fiyatları sosyal medyada gündem oldu! Böyle 1 tane müşteri bulamazsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu ve tepkilerin odağına yerleşti. Datça'da bir balık restoranın menüsü olduğu iddia edilen tahtadaki fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Fiyatlara sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

Trend 20-07-24 14:56

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

Konut piyasasında şaşırtan tablo: 1 Temmuz'dan sonra tam tersi bekleniyordu! Yüzde 50 düştü!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye ve kira artışı davaları devam ederken yüzde 25 kira artış sınırı da iki yılın ardında 1 Temmuz'da kaldırılmıştı. Emlak piyasası 1 Temmuz sonrası kiralık evlerin sayısında artış beklerken tablo terse döndü. Kiralık daireler yüzde 50 azaldı. Uzman isim, "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında fiyatlar yükselişe geçti" değerlendirmesini yaptı.

Finans 20-07-24 10:09

Mekanlar boş kaldı! MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı! 'Yılda üç kez zam, paylaşılan adisyonlar...'

Son dönemde artan fiyatlar, menülerdeki pahalılık ve hizmet kalitesinin düşmesinin ardından birçok mekan boş kalmaya başladı. Bu durum giderek artarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı.

Magazin 20-07-24 08:32

Prime Day'in son gününde kaçırmamanız gereken 500 TL altı kişisel bakım ürünleri

Prime Day, alışveriş severlere sadece uygun fiyatlar sunmakla kalmıyor aynı zamanda kaliteli ve popüler markaların ürünlerine de ulaşmayı mümkün kılıyor. Cilt bakımından saç bakımına, makyajdan vücut bakımına kadar geniş bir yelpazedeki indirimli ürünlerle güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Sizin için Prime Day'in son gününe yaraşır, çok satan indirimdeki kişisel bakım ürünlerinden bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 19-07-24 12:34

Gazeteci Fevzi Çakır, 'Sizin döneminizde marketlerdeki fiyatlar durağanlaştı' deyip Bakan Ömer Bolat'ı övdü! Aynı kanaldaki gazeteci Açıl Sezen kendisini tutamadı! Stüdyoda sessizlik

Türkiye'de yapılan bütün sosyal anketlerde yaşamı sürdürmedeki en büyük zorluğun hayat pahalılığı olduğu gün gibi ortada. Hem yazılı hem dijital basın, hem de anket firmaları bu durumu sık sık gündeme getiriyor. Marketlerdeki pazarlardaki ani ve ekstra zamlar, fiyatlardaki ulaşılamazlık tabiri caizse ailelerin belini büküyor.

Finans 19-07-24 11:19

Osmaniye'de tıra yüklü asfalt silindirinde 77 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi

Osmaniye'de tır dorsesine yüklü "asfalt silindiri"nde 77 kilo 650 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, araç sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 19-07-24 10:05

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan zanlının çantasından uyuşturucu çıktı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak motosikletiyle kaçarken kaza yapan yabancı uyruklu şüphelinin çantasında 1 kilo 54 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 18-07-24 09:06

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

Emtia piyasası geçen hafta yönünü aşağıya çevirdi

Emtia piyasasında, geçen hafta Çin ekonomisine yönelik endişeler ve iyileşen hava koşullarıyla düşüş eğilimi görüldü. Tezgah üstü piyasada geçen hafta fiyatlar, libre bazında bakırda yüzde 2,4, kurşunda yüzde 1,2, nikelde yüzde 2,8, çinkoda yüzde 1,9 azaldı.

Finans 15-07-24 11:47

Sadece yüzde 10 indirim yapabilmişlerdi! Pahalı fiyata ‘araştırıp ucuzunu bulun’ önerisi… Esenler ve Bebek örneği dikkat çekti

Bodrum, Çeşme fahiş fiyatlar nedeniyle bu yaz bomboş kaldı. Ancak büyükşehirlerde de fiyatlar çok farklı değil. Vatandaşlardan tepki gören restoran ve kafeler yaptıkları zamma karşın sadece yüzde 10’luk indirim yapabildiler! Maliyetler sebep gösterilirken yüksek fiyatlar için adımı da tüketiciden bekleyen sektör temsilcileri, turistik yerlerin her zaman daha pahalı olacağını, tüketicinin bütçesine göre yerlerde yemek yemesi gerektiğini dile getirdiler ve ‘araştırın’ önerisini sundular…

Finans 15-07-24 11:19

Gani Müjde Bodrum’daki fiyatlara isyan etti: 800 TL otopark ücreti, 20 bin TL hesap!

Son günlerde Bodrum’daki mekânlarda dudak uçuklatan fiyatlar gündemden düşmüyor. Bodrum’a tatil yapmak için giden birçok ünlü fiyatları görünce sessiz kalamadı. Yönetmen ve senarist Gani Müjde de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak mekanlardaki pahalılığa dikkat çekti.

Magazin 14-07-24 13:44

Pahalılıktan o da yakındı! Demet Akalın 'Aptal aptal fiyatlar' diyerek esnafı uyardı

Çeşme ve Bodrum'daki fiyatlar aldı başını gidiyor. Ünlü isimler de dahil olmak üzere tatil yapmak isteyenler artık rotasını Yunanistan'a çevirdi. Demet Akalın, turizm sektöründeki fiyatları şişiren esnafa adeta sitem etti. Akalın 'Yapmayın, insanlar Yunanistan’a kaçıyor' dedi.

Magazin 13-07-24 15:32

Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte yeni YHT bilet fiyat tarifesi...

Bir buçuk yılda yüzde 151 zamlandı. Seyahat ederken Yüksek Hızlı Tren tercih edenleri ilgilendiriyor. TCDD YHT bilet fiyatlarına zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatı, 540 TL'ye yükseldi.

Finans 13-07-24 11:50
YHT

Kapalıçarşı kuyumcularından gram altın fiyatı tahmini! 'Altın almalı mı, satmalı mı?' sorusuna yanıt verdiler: Eylül ayı itibarıyla...

Altın fiyatı ons başına 3 haftadır yükseliyor. Gram altın fiyatı ise haftanın son işlem gününde ABD ve Fed etkisini üzerinde hissetti. Altının gram fiyatı rekor kırdı. Peki yükseliş devam edecek mi? Kapalıçarşı kuyumcu esnafları gram altın tahminini açıkladı. Altın gram fiyatı için 3000 TL öngörüsünde bulundular. İşte detaylar...

Finans 13-07-24 08:53

SON DAKİKA: Altın tarihi zirvesine koşuyor! İslam Memiş, Dananın kuyruğu koptu, coşku başladı dedi, rekor için tarih verdi!

Son dakika haberi... ABD'den gelen peş peşe veriler sonrası ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi ihtimali arttı. Piyasalarda pozitif seyir hakimken altın da tarihi zirvesine koşmaya başladı. Altın fiyatları haftanın son gününde ABD ÜFE verisini bekliyor. Altın yatırımcıları altındaki son gelişmeleri takip ederken 12 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları da belli oldu. İşte rakamlar...

Finans 12-07-24 10:53

Araç alacaklar dikkat, elinizi çabuk tutun! İkinci elde 'sıfır' etkisi sona erdi, tablo terse döndü: Fiyatlar yüzde 20 artabilir

Araç alacaklar dikkat! Hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatlarını etkileyecek iki önemli değişiklik 7 ve 8 Temmuz tarihlerinde hayata geçti. Sıfır otomobillerde yapılan kampanyaların sona ermesiyle birlikte ikinci el otomobil piyasası tekrar hareketlendi. İkinci el araçlarda da yüzde 20 zam kapıda, araç alacaklar zam öncesi elini çabuk tutmalı.

Finans 11-07-24 12:23

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

Konserler tek tek iptal edildi mekanlar boş kaldı... 'Dublör müşteri' dönemi başladı! O ilan herkesi şoke etti

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Başta Bodrum ve Çeşme olmak üzere tatil yerlerindeki menüler kontrolden çıktı. Mekanlara cezayı ise müşteriler kesti. Önce konserlerin tek tek iptal edildiği bölgelerde şimdi de dublör müşteri dönemi başladı. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan adeta ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-07-24 07:29

Gram altın, ons altın… İslam Memiş, ‘Dananın kuyruğu yarın kopacak’ diye uyardı: Piyasalarda haftanın en önemli günü…

Altın fiyatları bugün dar bir bant aralığında işlem görüyor. Piyasalarda ise tüm gözler ABD'de. Fed Başkanı Powell dünün ardından bugün de piyasaya kritik mesajlar verecek. Yarın ise haftanın en önemli günü. ABD enflasyon verisi açıklanıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 'dananın kuyruğu yarın kopacak' diyerek yatırımcıları uyardı. İşte 10 Temmuz Çarşamba Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları ile altın grafiği ekranı...

Finans 10-07-24 08:59