Hızlı Ve Öfkeli 10 Filmi Haberleri

Sevilen oyuncu Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10 filminin kadrosuna katıldı! Seriye taze kan geldi

Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olarak gösterilen Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisi yeni filmi için kolları sıvadı. Serinin 10’uncu halkasına Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson’un katıldığı duyuruldu.

Trend 11-04-2022 12:26

Hızlı ve Öfkeli filminin kadrosuna dahil oldu! Jason Momoa’nın hayranlarını heyecanlandıran haber geldi

Dünyanın en çok seyredilen aksiyon serilerinden biri olarak kabul edilen Hızlı ve Öfkeli’nin yeni halkası için sevenlerini heyecanlandıran bir haber geldi. Başrollerini Dwayne Johnson, Jason Statham ve Luke Evans gibi isimlerin paylaştığı yapıma Jason Momoa’nın katılacağı duyuruldu.

Trend 31-01-2022 15:27

Sevenlerini üzen haber! Dwayne Johnson, Hızlı ve Öfkeli serisine yeniden katılmayacağını söyledi

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) yıldızı Vin Diesel, serinin finali için eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'a dön çağrısında bulunmuştu. Vin Diesel, aralarının bozuk olduğu iddia edilen eski rol arkadaşına sosyal medya hesabından seslenmişti. CNN ile yaptığı röportajda Johnson, Diesel'in Instagram'da onuncu bölüm için yaptığı geri dön çağrısını şaşkınlıkla karşıladığını dile getirdi.

Trend 01-01-2022 12:04

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast Furious 10) filminin vizyon tarihi açıklandı! Hayranlarının sabırsızlığı arttı

Sinema dünyasının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Hızlı ve Öfkeli (Fast Furious) serisinin yeni yapımı için geri sayım başladı. Universal Pictures, ünlü aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast Furious) 10'uncu filmi için gösterim tarihini açıkladı.

Trend 15-12-2021 16:29

Vin Diesel, serinin finali için Dwayne Johnson'a çağrı yaptı! Geri dön çağrısı hayranlarını heyecanlandırdı

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) yıldızı Vin Diesel, serinin finali için eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'a dön çağrısında bulundu. Ünlü oyuncunun eski rol arkadaşına yaptığı çağrı hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 10-11-2021 17:03

Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filminin tarihi belli oldu! Hız kesmeden devam ediyor

Koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca kez vizyon tarihi ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9’un (Fast and Furious 9) gişedeki başarısı hala konuşulurken, serinin onuncu filmi için kollar sıvandı. Hızlı ve Öfkeli 10’un 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 19-08-2021 17:46