Ibrahim Šehić Haberleri

Beşiktaş'tan Muslera'nın Sehic'e tepkisi sonrası açıklama! Asbaşkan Emre Kocadağ: VAR kayıtları açıklansın

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, ligin 26. haftasında oynanan ve Konyaspor'un uzatmalarda bulduğu golle sarı-kırmızılılara ciddi bir yara verdiği karşılaşmanın ardından Muslera ile Sehic arasında yaşanan pozisyon için tepki gösterdi. Kocadağ, açıklamasında pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 19-03-2023 18:42

Ligde kalesini gole kapatan Konyasporlu Sehic motivasyonunu takıma bağlıyor:

"Bu sene de üst sıraları zorlamak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de kalemizde gol görmememiz gerekiyor. Bunu sadece kaleciyle değil, takım arkadaşlarımın eforuyla gerçekleştiriyoruz" - "Kazandığımız sürece gol yemeyi önemsemiyorum, önemli olan takımın başarısı. Hedefimiz, geçen sezondan daha iyi performans sergileyip ligin tepesinde yer almak"

Yurthaber 02-09-2022 13:02

Konyasporlu futbolcu Sehic'den Şampiyonlar Ligi açıklaması!

İttifak Holding Konyaspor kalecisi Ibrahim Sehic, Galatasaray maçı sonrası konuştu. Sehic, "Taraftarlarımız bugün bizi çok güzel destekledi. Bizi böyle desteklemeye devam etsinler ki Şampiyonlar Ligi yolunda yürüyebilelim." ifadelerini kullandı.

Spor 05-03-2022 21:34

Konya'da Fenerbahçe sonrası: Üzgünüz

Konyaspor'da Sehic ve Adil Demirbağ, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 08-03-2021 21:36

Konyaspor, İbrahim Sehic ve Muhammet Demir ile anlaştı

İttifak Holding Konyaspor, kaleci İbrahim Sehic ve golcü futbolcu Muhammet Demir ile anlaşma sağladı. İki oyuncunun da bugün Konya'ya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Spor 12-08-2020 10:46

Sehic, TFF 1. Lig'in en az gol yiyen kalecisi oldu

TFF 1. Lig'de 34 maçın tamamında 90 dakika forma giyerek takımının en istikrarlı futbolcusu olan İbrahim Sehic, 16 maçta kalesini gole kapatıp Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lig'e yükselmesine önemli katkı sundu - Deneyimli file bekçisi İbrahim Sehic: - "Az gol yememizde bir takım çabası var. Onların da verdiği mücadele ile aslında biz bu savunmayı sergileyebildik" - "Futbolun içindeki kişilerinden pozitif yorumlar almak bir oyuncuyu elbette mutlu eder"

Yurthaber 21-07-2020 11:41

Ibrahim Sehic'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş, gelecek sezon için kaleci arayışlarını sürdürüyor. Siyah beyazlılarla adı anılan Ibrahim Sehic'in menajerinden açıklama geldi.

Spor 16-05-2020 17:35

Taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: - "(Rashad Muhammed'in kadro dışı bırakılması) Bu takımda saha içi veya saha dışında disiplinsiz kim olursa olsun aramızda bulunmayacak" - "Altınordu maçında da taraftarımızdan biraz hoşgörülü olmalarını rica ediyorum" - Mavi-beyazlı oyuncu Gabriel Obertan: "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Bu haftadan itibaren durumu değiştirmek adına elimizden geleni yapıyor olacağız" - Futbolcu İbrahim Akdağ: "Bir futbolcunun eşine, ailesine ve babasına küfür edecek insanlar yok Erzurum'da. Ben onları, içeriyi karıştırmak isteyen, futbolcuyu demoralize ederek bitirmeye çalışan tipler olarak görüyorum"

Yurthaber 03-10-2019 20:26

Süper Lig'den Bosna Hersekli dört isme milli davet

Bosna Hersek'in EURO 2020 elemelerinde Finlandiya ve İtalya ile deplasmanda oynayacağı maçların aday kadrosuna Süper Lig takımlarında forma giyen Sehic, Milosevic, Visca ve Bajic de çağrıldı

Spor 20-05-2019 13:30

Erzurumspor'un küme düşmesini bekleyenleri sevindirmeyeceğiz

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu İbrahim Akdağ: - "38 puanı alınca ligde kalacağımızı düşünüyorum. Önemli olan iki maçı güzel bir şekilde atlatmamız. İyi hazırlanıyoruz" - "Biz artık geçmişi unutup geleceğe bakıyoruz. 6 puanı alıp Erzurumspor'un küme düşmesini bekleyenleri sevindirmeyeceğiz" - Kaleci İbrahim Sehic: - "Maçın sonunda galip gelen takım olacağız. Bu son final maçı olacak. Kayseri'ye daha moralli gitmeyi istiyoruz"

Spor 17-05-2019 14:10

Erzurumspor'un küme düşmesini bekleyenleri sevindirmeyeceğiz

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu İbrahim Akdağ: - "38 puanı alınca ligde kalacağımızı düşünüyorum. Önemli olan iki maçı güzel bir şekilde atlatmamız. İyi hazırlanıyoruz" - "Biz artık geçmişi unutup geleceğe bakıyoruz. 6 puanı alıp Erzurumspor'un küme düşmesini bekleyenleri sevindirmeyeceğiz" - Kaleci İbrahim Sehic: - "Maçın sonunda galip gelen takım olacağız. Bu son final maçı olacak. Kayseri'ye daha moralli gitmeyi istiyoruz"

Yurthaber 17-05-2019 13:56

Edin Visca, İbrahim Sehic ve Deni Milosevic Bosna Hersek Milli Takımı'na davet edildi

Bosna Hersek'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde Ermenistan ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Spor Toto Süper Lig takımlarında forma giyen Edin Visca, İbrahim Sehic ve Deni Milosevic de davet edildi.

Spor 11-03-2019 15:18

Visca, Sehic ve Milosevic'e milli davet

Bosna Hersek'in EURO 2020 elemelerinde Ermenistan ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Türk takımlarında forma giyen Edin Visca, İbrahim Sehic ve Deni Milosevic de çağrıldı

Spor 11-03-2019 15:10

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Emrah Başsan, Özer Hurmacı, İbrahim Sehiç ve Gilles Christ ile sözleşme imzaladı!

Süper Lig’in yeni takımı B.B Erzurumspor transferde şaha kalktı. Portekiz birinci lig takımlarından Vitorıa Setuba takımından Emrah Başsan, Osmanlıspor’dan Özer Hurmacı, Karabağ’dan İbrahim Sehic ve Fransız kanat oyuncusu Gilles Christ Sunu ile mukavele imzalandı.

Spor 06-07-2018 20:38