Kabak Kapama Haberleri

Ozan Kabak, Almanya'da şov yapıyor şov!

Hoffenheim, Almanya Bundesliga'nın 30'uncu hafta karşılaşmasında Borussia Mönchengladbach'ı sahasında 4-3 mağlup etti. Ev sahibi ekipte milli futbolcu Ozan Kabak, 66'ncı dakikada takımının 3'üncü golünü kaydetti.

Spor 2024-04-20 18:53:22

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-04-04 00:44:12

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 2024-03-19 13:58:58

Borani tarifi: Borani nasıl yapılır?

Boraniye ya da borani adı ile bilinen bu lezzet, hem Hatay mutfağına has olan yöresel bir yemek hem de bir tür meze olarak tüketilen bir yiyecektir. Kabak, et havuç gibi malzemeler ile de yapılabilen boraniyi ıspanak kullanarak da yapabilirsiniz. İşte son derece pratik ve lezzetli olan borani tarifimiz.

Yemek 2024-03-13 22:21:59

Diğer Haber Etiketleri

iyet sezon Ozan Kabak hoffenheim tarif Ramazan Ramazan menüsü bakım kişisel bakım ürünleri Selülit kese tarifi borani borani tarifi yiyecekler kabak dolması kabak dolması tarifi bal kabağı nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu ankara cumhuriyet başsavcılığı kabak çekirdeği Nevşehir eo beslenme kış ayları metabolizma İstanbul atan da, maçın oynanacak real madrid son karar verildi Arda Güler prostat kabak çekirdeği faydaları püf noktaları mücver mücver malzemeleri nelerdir mücver nasıl yapılır tarifi mücver tarifi galatasaray Fatih Terim son dakika ele turu a milli takım aday aday kadro Rayyan Baniya kabak lifi Avrupa Futbolcu maçı yaşında kuntz türkiye milli takımı leziz tatlısı tarifi kabak tatlısı Amasya kabak marius paylaşım Bundesliga transfer faydaları nelerdir kuru yemiş fırında mücver nasıl yapılır fayda kabak tatlısı faydaları kabak tatlısı kaç kalori kabak tatlısı kalori Doğal gaz faturası kabak çorbası kabak çorbası tarifi zarar bağırsak kabızlık sindirim sistemi Gelinim Mutfakta kabak kaplama kabak çekirdeğinin faydaları mücver yapımı iftar kabak tatlısı tarifi cevizli kabak tatlısı yemek menüsü bugün ne pişirsem uskumru çorba Zuhal Topal'la Yemekteyiz ratatouille aşlama mantısı içli köfte sarma kurabiye Edirne yemek tarifi köfte En Hamarat Benim dolma Masterchef Danilo Zanna Somer Sivrioğlu Mehmet Yalçınkaya farklı tarifler kahvaltıda ne yapılır kahvaltı da ne yapılır yumurta domates Ayedaş ayedaş iletişim çalışma saatleri tavuk

Airfryer kabak dolması tarifi: Airfryer'da kabak dolması nasıl yapılır?

Son yılların en gözde mutfak aleti olan Airfryer ile tüm yiyecekler hem daha az yağlı hem de çok daha kısa süreler içinde hazırlanır. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri haline gelmiş olan kabak dolmasını da Airfryer ile kolaylıkla yapmanız mümkün. İşte Airfryer kabak dolması tarifi.

Yemek 13-03-24 21:20

Bal kabağı nasıl yazılır? Bal kabağı ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bilimsel adı Cucurbita moschata olan bal kabağı Türkçede iri, içi turuncu, tatlı bir tür kabak olarak tanımlanır. Yani bitki bilimine özgü bir ad sözcüğü olan bal kabağı günlük yaşamda da yaygın olarak kullanılır. Bu sözcüğün yazılı dildeki kullanımında ise yaygın olarak yapılan bir hataya rastlanır. Bal kabağı birleşik kelime olduğu için ilgili sözcüğün bitişik mi ayrı mı yazıldığı genel olarak karıştırılır. Bu nedenle TDK’ye başvurularak bal kabağı doğru yazılışı açıklanmalıdır.

Egitim 12-03-24 18:13

Uyuşturucu satışını engellemek isterken öldürülen gencin katil zanlılarına müebbet hapis talebi

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir parkta uyuşturucu satan kişileri uyardıktan sonra silahla vurularak öldürülen Doğukan Kabak cinayetine ilişkin 8 sanık hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istendi.

Yurthaber 13-02-24 14:36

Nevşehir'de kabak çekirdeği hırsızlığının şüphelisi yakalandı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde 14 çuval kabak çekirdeği çaldığı öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 02-02-24 11:39

Kış aylarında metabolizmayı hızlandıracak beslenme uyarıları! Cayır cayır yağ yaktırıyor

Proteinler (et, tavuk, balık, yumurta, kurubaklagiller), yağlı tohumlar (badem, kabak çekirdeği, fındık), acı biber, kahve, yeşil çay, zencefil, kakao, sirke ve tarçın gibi gıdaların metabolizma hızını az da olsa artırmaya yardımcı olabileceğini ifade eden Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Ancak bu gıdaları daha çok tüketmek kilo vereceğinizi garanti etmez. Bu besinler, düzenli egzersizle birlikte kilo kaybını teşvik etmek için dengeli bir diyetin tamamlayıcısı olarak görülmelidir” dedi.

Kadin 27-01-24 15:58

İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün kabak oldu

İstanbul’da Aralık ayında fiyatı yüzde 93,82 artan kabak en çok pahalanan ürün oldu.

Yurthaber 02-01-24 10:26

Artık kabak tadı vermeye başlamıştı... Real Madrid, Arda Güler hakkındaki son kararını verdi!

Real Madrid'e transfer olduğundan beri sakatlıklarla uğraşan ve bu sebeple henüz forma şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili İspanyol devi son kararını verdi.

Spor 23-12-23 18:11

Kabak çekirdeğinin bilinmeyen tehlikesi! Tüketmeden önce bir daha düşünün, prostata iyi geldiği söyleniyor ama...

Kabak çekirdeği, ülkemizde ayçekirdeğine oranla daha az tercih edilen atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Kabak çekirdeği bilhassa paketli gıdalar yerine sağlıklı atıştırmalıklar tercih edenlerin mutfağından eksik olmayan ürünlerden. Fakat uzmanlar kabak çekirdeğinin bağırsaklara ve sindirim sistemine hasar verebileceğini ifade ediyor.

Haber 07-11-23 14:34

MasterChef mücver tarifi! Sofralara renk katan enfes mücver nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Mücver tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli ev yemekleri yapmasını istedi. Yapılmasını istenen tariflerden biri de mücver oldu. Peki, kabak mücveri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla enfes mücver tarifi...

Yemek 03-11-23 23:59

Ozan Kabak'tan Fatih Terim itirafı! Spor hayatımdaki en önemli kişi

Galatasaray'ın altyapısından yetişerek büyük başarılara imza atan ve Almanya'ya transfer olan Ozan Kabak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 02-11-23 19:17

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? Gergin anlar

MasterChef All Star ödül oyunu bu akşam yine heyecanla beklendi. Büyük ödül için kabak verilen yarışmacılardan 9 çeşit yemek yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir yarışmacı 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 6 Ekim MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

Magazin 13-10-23 21:22

Kabak lifi nasıl kullanılır? Yüze kabak lifi kullanılır mı?

Temiz bir cilt aynı zamanda sağlıklı bir cilttir. Sağlıklı bir cilt ise genç görünmenin öncelikli sırları arasında yer alır. Bu nedenle cilt bakımı son derece önemlidir. Yüze uygulanan peelingler ya da özel maskeler ile sağlıklı bir cilde ve genç bir görünüme sahip olabilmek mümkündür. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak ve cildi derinlemesine temizlemek için birçok doğal yöntem bulunur.

Haber 13-09-23 21:28

Ozan Kabak'tan Kuntz'a sitem dolu sözler! ''Hak ettiğimi düşünüyorum''

Milli futbolcu Ozan Kabak, Ermenistan maçında istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Her şey bitmiş değil. Daha 3 maçımız daha var. Bu üç maçtan iyi sonuç aldığımızda Avrupa Şampiyonası’na katılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Spor 09-09-23 20:43

MasterChef tahinli kabak tatlısı tarifi! Tahinli kabak tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

MasterChef programında yapılan tahinli kabak tatlısı tarifinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Zafer yolu konseptiyle ülkemize ait lezzetler yapılan programda tahinli kabak tatlısı tarifi dikkat çekti. En iyi tahinli kabak tatlısı tarifini yapan takım dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, tahinli kabak tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte leziz tahinli kabak tatlısı tarifi...

Yemek 30-08-23 21:14

Görenleri şaşkına çevirdi! Bize bir komşumuz verdi... Kızartsak olmuyor, kurutsak olmuyor, ne olduğunu da bilmiyoruz

Amasya’nın Taşova ilçesinde yetişen kabak görenleri şaşkına çevirdi. 70 santim uzunluğundaki kabak ilgi görürken, 3 çocuk annesi Burcu Orman, görenleri şaşkına çeviren kabak ile ilgili, "Bize bir komşumuz verdi. Onlar da bilmiyormuş böyle olduğunu. Kabak 70 santimetre oldu. Çok şaşırdık. Kabak kızartsak olmuyor, kurutsak olmuyor, ne olduğunu da bilmiyoruz. Geçen gün arkadaşlara yemek yaptım, ne kabak olduğuna inandılar ne de salatalık olduğuna inandılar” diye konuştu.

Haber 31-07-23 13:01

Herkes bunu konuşuyor... Böyle transfer duyurusu görülmedi! Kulübe, kırdığı korner direğiyle geldi, Ozan Kabak detayı...

Schalke 04'ten Marius Bülter'i transfer eden Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın paylaştığı transfer videosu olay oldu. Ozan Kabak'ın da yer aldığı paylaşımda Marius Bülter'in Hoffenheim korner bayrağını kırdığı anlar paylaşılırken, yeni transferin kulübe bu bayrakla geldiği görüldü. İşte detaylar...

Spor 08-07-23 08:23

Kuru yemişin faydaları nelerdir? Kuru yemiş günde ne kadar yenmeli?

Kuru yemişler uzun yıllardır insanların beslenme düzenlerinin önemli bir parçası olmuştur. Farklı türleriyle çeşitlilik sunan kuru yemişler doğada kendiliğinden olgunlaşan ve toplanan kurutulmuş meyve veya tohumlardır. Badem, fındık, ceviz, fıstık, kayısı çekirdeği, kaju, antep fıstığı, leblebi ve kabak çekirdeği gibi popüler kuru yemiş çeşitleri bulunmaktadır.

Haber 30-06-23 23:24

Hem fit hem çok kolay! Evde şipşak hazırlayacağınız kilo aldırmayan kabak pizza tarifi!

Yemekte hem sağlık hem de lezzet arayanlar için özel bir tarif hazırladık. Haberimizde tarifini özenle paylaştığımız kabak pizza ile hem pizza isteğinizi yerine getirebilir hem de az kalori sayesinde fitliğinizi de koruyabilirsiniz. Peki, evde şipşak hazırlayacağınız kilo aldırmayan kabak pizza nasıl yapılır? İşte fit kabak pizza tarifi...

Yemek 04-06-23 17:11

Hem sağlıklı hem de lezzetli fırında kabak mücver tarifi! Fırında mücver nasıl yapılır?

Mücver yaz aylarında fresh tadıyla en sevilen yiyeceklerden olsa da kızartma hem kokusu hem zararları nedeniyle her zaman tercih edilemiyor. Fırında mücver tarifi ise hem lezzetli hem de oldukça sağlıklı oluyor. Fırında mücver nasıl yapılır merak ediyorsanız bu fırında mücver tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 01-06-23 17:18

Kabak tatlısı faydaları nelerdir? Bal kabağı tatlısı kilo aldırır mı, neye iyi gelir?

Bal kabağı tatlısı sonbaharın ve kışın en sevilen lezzetlerinden biridir. Parlak turuncu rengi ve tatlı aromasıyla soğuk günleri ısıtan bu tatlı, damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Bal kabağı besleyici ve lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da oldukça faydalı bir sebzedir. Vitamin, mineral ve lif bakımından zengin olan bal kabağı, sindirime yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir ve göz sağlığını destekler.

Haber 28-05-23 19:53

31 Mayıs’a kadar ücretsizdi! ‘0 TL’ doğal gaz faturası için uyarı geldi: Kapsam dışı kaldılar, ödeme yapmak zorundalar…

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ‘konut, ibadethane ve cemevi’ abonelerine çıkarılacak ilk faturaların ücretsiz olduğunu hatırlatan doğal gaz firması yetkilileri, bu faturaların devlet tarafından ilgili bakanlıkların bütçesinden karşılanacağını bildirdi. Geçmiş dönem borçları, güvence bedeli, bağlantı bedeli, açma-kapama bedeli ise kapsam dışı olup ödemelerinin aboneler tarafından yapılması gerekecek.

Finans 12-05-23 07:43

İçinizi ısıtan kabak çorbası tarifi! Yeşil kabak çorbası nasıl yapılır?

Kabak mevsiminde kabağın birçok farklı tarifini yapmayı seviyorsanız bu çorbayı kesinlikle denemeniz gerekiyor. Kabak çorbası fresh tadıyla içen herkesi büyülüyor. Yeşil kabak çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kabak çorbası tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 27-04-23 17:23

Kabak çekirdeğinin bilinmeyen tehlikesi! Bağırsaklara büyük zarar veriyor

Kabak çekirdeği en sevilen atıştırmalıklardan. Özellikle akşamları sıklıkla tüketilen kabak çekirdeklerinin birçok faydası bulunuyor. Ancak kabak çekirdeğinin faydalarının yanı sıra zararlarına da dikkat etmek gerekiyor. Zararlarını görmezden gelmek bağırsaklara ve sindirim sistemine hasar veriyor.

Haber 26-04-23 17:07

Kilo aldırmayan kabak pizza tarifi! Evde yaza hazırlık için fit kabak pizza nasıl yapılır?

Yemekte hem sağlık hem de lezzet arayanlar için özel bir tarif hazırladık. Haberimizde tarifini özenle paylaştığımız kabak pizza ile hem pizza isteğinizi yerine getirebilir hem de az kalori sayesinde fitliğinizi de koruyabilirsiniz. Peki kilo aldırmayan kabak pizza nasıl yapılır? İşte kabak pizza tarifi...

Yemek 25-04-23 16:34

Gelinim Mutfakta kabak kapama tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği kapak kapama nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü kabak kapama tarifi verildi. Hem sağlıklı hem de lezzetli olan bu enfes tarif kokusu ve lezzetiyle şahane bir yemek haline geliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan kabak kapama nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte kabak kapama tarifi...

Yemek 24-04-23 14:00

Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir, nelere iyi gelir? Kabak çekirdeği besin değeri ve kalorisi nedir?

Kabak meyvesinin çekirdeklerinin kurutulmasıyla elde edilen kabak çekirdeği halk arasında en çok sevilen kuruyemişler arasında yer alır. Kabak çekirdeği bakır, çinko ve magnezyum açısından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Sağlıklı ve yenilebilir bir tohum özelliği olduğundan dolayı çekirdek türleri arasında en çok tercih edilen ve tüketilen çeşit olarak bilinir.

Haber 07-04-23 15:59

Kabak çekirdeği yağı faydaları nelerdir, ne işe yarar? Kabak çekirdeği yağı nasıl kullanılır, cilde faydaları nedir?

Kabak çekirdeği, kabakların içinde bulunan küçük yeşil renkli tohumlardır. Kabaklar genellikle sonbahar aylarında hasat edilir ve kabakların içindeki çekirdekler çıkarılır, yıkanır, kurutulur ve daha sonra çiğ veya kavrulmuş olarak tüketilebilir. Kabak çekirdekleri protein, lif, sağlıklı yağlar, mineraller ve vitaminler açısından zengindir ve sağlık açısından birçok fayda sağlayabilir. Hem tüketilebilen hem de saça ve cilde uygulanabilen kabak çekirdeği yağının faydaları nelerdir?

Haber 07-04-23 15:28

İftarda masanızı renklendirecek mücver tarifi! Kabak mücver nasıl yapılır?

'İftar ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız masanızı renklendirecek mücver tarifini deneyebilirsiniz. Kabak kullanılarak oldukça kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanan mücverler her yaştan insanın seveceği bir lezzet. Kabak mücver nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 03-04-23 15:54

En sevilen kabak tatlısı tarifi! Tam kıvamında kabak tatlısı nasıl yapılır?

Kabak tatlısı tarifi en sevilen meyveli tatlılar arasında yer alıyor. Kış aylarının vazgeçilmezi olan bal kabaklarıyla hazırlanan kabak tatlısı kaymakla enfes bir tada sahip oluyor. Kabak tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-03-23 10:50

‘Bugün ne pişirsem?’ diyenlere 30 Ocak yemek menüsü!

‘Bugün ne pişirsem?’ diye düşünmeye son! En leziz yemek tariflerini derlediğimiz 30 Ocak yemek menüsü içeriğimiz ile harika lezzetler çıkarabilirsiniz! Bugün yemekte başlangıç olarak yeşil kabak çorbası var. İşte 30 Ocak yemek menüsü...

Yemek 30-01-23 09:40

Sağlıklı sıcacık bir tarif: Yeşil kabak çorbası! Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeşil kabak çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yeşil kabak çorbasının tadını çok beğeneceksiniz. Üstelik bu tarif yalnızca 5 dakikada hazırlanıyor! Şipşak hazırlayabileceğiniz bu çorba yeşil kabak, un, süt gibi malzemelerle hazırlanıyor. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeşil kabak çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 27-01-23 08:58

Airfryer ratatuy tarifi: Airfryer'da ratatuy nasıl yapılır?

Hayatımıza Ratatouille animasyonuyla giren Ratatouille ya da Ratatuy aslen geleneksel bir Fransız sebze türlüsüdür. Temel olarak patlıcan, patates, kabak, domates ve soğanla hazırlanan ratatuy, Fransa’nın geleneksel ev yemeklerinden birisi. Sebze türlüsüne oldukça benzeyen ratatuy’u güzel bir sebze yemeği olarak airfryer’da çok kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-01-23 20:29

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere çok kolay tarifler! İşte 26 Ocak yemek menüsü

Yemek menüsü hazırlamaya vaktiniz yoksa fast food gibi sağlıksız yiyeceklere kaçmak yerine daha kolay tariflerle hızlıca bir menü oluşturabilirsiniz. Bu içeriğimizde birbirinden basit, sağlıklı ve leziz yiyeceklerden yemek menüsü oluşturduk. Başlangıç olarak yeşil kabak çorbası var... İşte 26 Ocak yemek menüsü...

Yemek 26-01-23 16:29

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere tadına doyulmayacak tarifler! İşte 25 Ocak yemek menüsü...

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek hazırlasam?' sorularının yanıtını bulmak için '25 Ocak yemek menüsü' içeriğimize göz atabilirsiniz. En güzel lezzetlerin yer aldığı yemek menüsü içeriğimizde beğendiğiniz tarifleri hazırlayabilirsiniz. Bugün sofrada başlangıç olarak yeşil kabak çorbası var. İşte 25 Ocak yemek menüsü...

Yemek 25-01-23 09:57

Gelinim mutfakta Hatay usulü şıhıl mahşi tarifi! Kabağın en lezzetli hali Hatay usulü şıhıl mahşi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın başında pazartesi günü Hatay usulü şıhıl mahşi tarifi yapılıyor. Zeytinyağı kabak dolmasının en lezzetli hali olarak görülen Hatay usulü şıhıl mahşi yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Hatay usulü şıhıl mahşi nasıl yapılır merak ediyor. İşte leziz Hatay usulü şıhıl mahşi tarifi...

Yemek 16-01-23 13:17

Bu görüntüler Edirne'den! İlginç kıyafetler giyip ev ev gezerek camlara vurdular: Nedeni ise...

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Naipyusuf köyü, Balkan geleneği 'Koleda' kutlaması çerçevesinde ilginç görüntülere sahne oldu. Bin yıllık gelenek olan 'Koleda' kutlamaları kapsamında vatandaşlar korkunç kıyafetler giydi. Çeşitli maskeler de takan oldu. Vatandaşlar, korkunç kıyafetleriyle gece geç saatlere kadar ev ev gezdi, camlara vurdu ve gelenek gereği insanları korkuttu. İlginç gecede kabak tatlısı ikramı yapıldı.

Haber 09-01-23 15:18

Airfryer kekikli kabak dilimleri tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da kekikli kabak dilimleri nasıl yapılır?

Ana yemekleri, atıştırmalıkları, tatlıları ve her tür yemek tarifini Airfryer ile çok kısa süreler içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Kekikli kabak dilimleri gibi sağlıklı tarifleri airfryer’da hazırlayarak lezzetine lezzet katabilirsiniz. Yoğurt ya da farklı soslar ile yemek sofralarınızda ikram edebilirsiniz. Kekikli kabak dilimlerini ister kahvaltı ve öğle yemeklerinizde isterseniz ara öğünlerinizde tercih edebilirsiniz.

Yemek 06-01-23 10:57

Airfryer kabak köftesi tarifi az kalorili ve doyurucu: Airfryer'da kabak köftesi nasıl yapılır?

Köfte tarifleri Türk mutfağında ve diğer mutfaklarda yerini koruyan ve sıkça yapılan bir tariftir. Köfteler genellikle et ya da tavuk kıymasından yapılsa da et kıyması yerine çeşitli sebzelerle de yapılabilir. Kabak rendesinden yapılan bir kabak köftesi de alternatif bir köfte tarifidir ve et tüketmeyen ya da farklı sebze tarifleri denemek isteyenler tarafından tercih edilir. Kabak köftesi kabak, un, kıyılmış dereotu ve yeşil soğan, baharatlar ile yoğurarak yapılır ve kabak mücveri andırır.

Yemek 23-12-22 16:47

En Hamarat Benim muradiye çorbası nasıl yapılır? İşte Bursa'nın lezzeti muradiye çorbası tarifi ve malzemeleri!

Bursa ilinin sevilen lezzetlerinden biri olan muradiye çorbası, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Tavuk göğsü, kabak, havuç gibi malzemelerin karışımıyla hazırlanan yöresel muradiye çorbasını tekrar yapmak isteyeceksiniz. İşte Bursa'nın lezzeti muradiye çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 21-12-22 17:36

Şıhıl Mahşi tarifi: MasterChef Şıhıl Mahşi nasıl yapılır, hangi yöreye ait? İşte malzeme listesi

Şıhıl Mahşi diğer bir adıyla dolmaların şahı olarak bilinen bu tarif bir tür kabak dolmasıdır. MasterChef'in 20 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Şıhıl Mahşi yapılması istedi. Şıhıl Mahşinin tarifi vatandaşlar tarafından hızlıca araştırılmaya başlandı. Bu tarif Hatay, Antakya'ya ait bir lezzet. Şıhıl Mahşi dolmaların şahının pratik ve lezzetli tarifini sizler için derledik.

Yemek 20-12-22 22:04

MasterChef kabak dolması tarifi! Yoğurtsuz düşünülemeyen kabak dolması nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yarışmasında 20 Aralık Salı günü dolma tarifleri yapılacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef'in her bölümü ilgiyle takip ediliyor ve tarifler deneniyor. Ekran başından bol yoğurtlu kabak dolmasını gören izleyiciler 'Kabak dolması nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte en hafif kabak dolması tarifi...

Yemek 20-12-22 15:42

Pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi olacak: Domatesli kaşarlı yumurta kapama tarifi

Pazar kahvaltıda ne yapılır sorusu her hafta aratılan konular arasında bulunuyor. Tüm haftanın yorgunluğu güzel bir kahvaltıyla atmak isteyenler farklı tarifler arıyor. Domatesli kaşarlı yumurta kapama tarifi de enfes lezzeti ve iştah kabartan görünümüyle kahvaltıların yıldızı oluyor. Domatesli kaşarlı yumurta kapama nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 11-12-22 09:44

AYEDAŞ çalışma saatleri nedir? AYEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

AYEDAŞ çalışma saatleri kurumda işi olan birçok kişi tarafından merak edilir. Elektrik açma veya kapama, yeni abonelik gibi işlemlerin yapılabilmesi için AYEDAŞ çalışma saatlerinin bilinmesi gerekiyor. AYEDAŞ kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor gibi soruların cevabı ile kuruma gidip hizmet alacak kişiler için oldukça önemlidir. AYEDAŞ çalışma saatleri nedir? AYEDAŞ hangi günler açık, hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 09-12-22 16:35

Tavuklu mücver dürüm tarifi: Tavuklu mücver dürüm nasıl yapılır?

Kabakla yapılan birçok tarif olsa da kabağın en sevilen hâli tartışmasız kabak mücver! Özellikle fırında yapılan mücver hem sağlıklı oluşu hem de bir o kadar doyurucu oluşuyla ön plana çıkıyor. Mücveri yağda kızartmadan fırında mücver hazırlamak oldukça kolay. Peki, mücvere biraz farklı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz?

Yemek 08-12-22 14:43