Kalp Hastası Haberleri

Erken yaşta bu durumu yaşıyorsanız ilerde kalp hastası olma riskiniz yüksek! Araştırma sonucu ortaya çıktı

Günümüzün yaygın problemlerinden biri olan stres erken yaştan yaşlılığa kadar her yaş grubunda görülebiliyor. Bilindiği üzere fazla stres yapmak bazı hastalıkların doğmasına sebep verebiliyor. ABD'de yapılan bir araştırma, erken gençlik döneminde ağır strese maruz kalan bireylerin, hayatlarının ilerleyen dönemlerinde kalp sağlığı sorunlarıyla karşılaşma riskinin daha fazla olduğunu ortaya koydu.

Haber 20-01-2024 09:37

Kel olan erkekler dikkat! Kalp hastalığı riskiniz daha yüksek

Kellik erkeklerde oldukça sık görülen durumlar arasında bulunuyor. Kadınlarda da görülebilen kelliğin sadece görünüş açısından rahatsız edici olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uzmanlar kelliğin kalp hastalığı riskini artırabileceğini belirtiyor.

Haber 26-10-2022 10:28

Her yıl 17 milyon kişinin ölümüne sebep oluyor! Önleminizi önceden alın

Kalp hastalıkları toplumda en sık görülen hastalıklar arasında bulunuyor. Her yaştan kişide görülebilen bu hastalıklar sağlığı ciddi oranda tehdit ediyor. Kalp hastalıklarına yakalanan kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Uzmanlar bu hastalık hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 29-09-2022 12:06

Kalp hastaları dikkat! Felce neden olabilir

Kalp, hayati önem taşır. Kalp hastalıkları toplumda en sık görülen hastalıklarındandır. Kalp hastalarının sağlıklarını korumak adına beslenmelerine ve çevreden gelen etkili faktörlere dikkat etmeleri gerekmektedir. Uzmanlar kalp hastalarını artan sıcaklar hakkında uyarıyor.

Haber 19-08-2022 15:38

Kalp Hastası

Kalp Hastası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalp Hastası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İki yıl boyunca her gün enerji içeceği içti! Olay yaratan paylaşım

Enerji içecekleri ile ilgili uzun süredir uzmanlar ciddi uyarılarda bulunuyordu. Gençlerin elinden düşmeyen popüler içecek kalp hastalıkları riskini yükselterek, kalp krizini tetikliyor. Uzmanlar, kalp sağlığını ciddi şekilde etkileyen enerji içeceklerini içmeden önce iki kere düşünmeniz gerektiğini belirtiyor. Sosyal medyada bir kullanıcı iki yıl boyunca her gün enerji içeceği içtikten sonra kalp hastası olduğunu iddia eden bir video paylaştı.

Haber 12-08-2022 09:25