Kalp Ritmi Haberleri

Kalp ritim bozukluğu (Aritmi) nedir? Kalp ritim bozukluğuna ne iyi gelir?

Kalp sağlığı genel sağlığımızın temel direğini oluşturan hayati bir faktördür. Kalbimiz, vücuda oksijen ve besinleri pompalayarak organlarımızın düzgün çalışmasını sağlar. Bu nedenle kalp sağlığının korunması, yaşam kalitemizi artırmak ve uzun vadeli sağlığımızı sürdürmek açısından büyük öneme sahiptir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, düzenli tıbbi kontrolleri ihmal etmemek ve olası kalp sorunlarını erken tanımak, uzun vadeli kalp sağlığını korumak adına önemlidir.

Haber 30-11-2023 22:53

Hamileler ada çayı içebilir mi, hamileliğin son ayında ada çayı içilir mi? Hamilelikte ada çayı içmek zararlı mı, yan etkileri nelerdir?

Bitki çayları, özellikle pek çok hastalığa şifa oldukları için pek çok kişi tarafından tüketilir. Ada çayı da hem yazın hem de kışın severek içilen bir bitki çayıdır. Hamilelik döneminde olan kadınlar da ada çayı tüketmek isteyebilir ancak bu çayın gebelikte ne gibi etkileri olduğunu merak ederler. Çünkü hamilelikte ada çayı yararlı olduğu kadar zararlı da olabilir. Peki, hamilelikte ada çayı tüketmenin etkileri nelerdir, hamileliğin son ayında ada çayı içilir mi?

Kadin 07-03-2023 17:58

Diğer Haber Etiketleri

Kalp Ritmi

Kalp Ritmi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kalp Ritmi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.