Karne Hediyesi Haberleri

Karne hediyesi bekleyen çocuğunuza alabileceğiniz hediyeler

Çocuklarınızın okul yılı boyunca gösterdiği çabayı teşvik etmek ve onlarla karne sevincini paylaşmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Çocuklarınıza, verdikleri emeği hissettirmenin en güzel yolu hediyelerden geçiyor. Onlara başarılarını kutlamak adına bir hediye vermek isterseniz, her yaşa ve zevke uygun birbirinden özel hediyelerden oluşan seçkimize göz atabilirsiniz. Gelin, çocuğunuz için alacağınız karne hediyelerine birlikte göz atalım.

Haber 17-01-2024 11:59

'Annem karne hediyesi et aldı' iddiası sosyal medyayı sallamıştı! O aile ilk kez konuştu, AK Parti'den açıklama geldi: 'Kirlettiniz...'

Geçtiğimiz Cuma günü karneler dağıtılırken gündeme gelen bir video çok konuşulmuştu. Bir çocuğun karne aldıktan sonra 'Annem bana karne hediyesi et aldı' sözleri sonrası muhalefetten peş peşe açıklamalar gelmişti. O çocuğun annesi bir röportaj verdi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan da muhalefete tepki geldi.

Haber 23-01-2023 14:28

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu! 'Annem karne hediyesi et aldı' Akşener'den dikkat çeken sözler: Kasaptan 3 parça pirzolayı...

Milyonlarca çocuk karne sevincini yaşarken karnesini alan ve annesinin kendisine verdiği hediyeyi söylenen bir çocuk, görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasıyla çok konuşuldu. Kasapta çekilen görüntülerde karnesini alan küçük çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" sözleri gündem yaratmıştı. Bu sözlerle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de dikkat çeken açıklamalar geldi. Akşener "3 parça pirzolayı çocuğuna hediye alan anneler var" şeklinde konuştu.

Haber 21-01-2023 15:38

Karne Hediyesi

Karne Hediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karne Hediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.