Kpss Puan Turu Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal eleştiriler sonrası çılgına döndü! Puan rekoru kırdım daha ne yapayım

Alınan beraberlikler sonrası şampiyonluk şansı azalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal gelen eleştiriler karşısında oldukça rahatsız olurken, "yönetimden gerekli desteği almadım" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-10 18:51:27

Son dakika | Mart ayı işsizlik oranı belli oldu! TÜİK'ten güncel veriler geldi

Son dakika! TÜİK verileri açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 oldu. İşsiz sayısı 19 bin kişi azalmış oldu. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 6,8 iken kadınlarda yüzde 12,0 olarak tahmin edildi. Mevsim etkisinden arındırılmış istihdam oranı ise yüzde 50'ye dayandı.

Finans 2024-05-10 10:05:49

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Finans 2024-05-09 18:13:03

Galatasaray taraftarına müjde! 23 binden fazla kişi...

Süper Lig’de lider Galatasaray, son 3 haftaya ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 6 puan önünde önemli bir avantajla giriyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 36’ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak.

Spor 2024-05-07 16:38:16

Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları karıştı... En kötü senaryo! Galatasaray haftaya şampiyon olabilir!

Süper Lig'de 35. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı. Sarı-Lacivertliler son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrası işini zora sokarken, matematiksel olarak ihtimali halen bulunuyor. İşte tüm senaryolar...

Spor 07-05-24 11:34

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

Dev maça az bir süre kala o isimden Fenerbahçe'ye hiç beklenmedik öneri! Galatasaray derbisine U19 çıkın

Fenerbahçe'nin Konya beraberliği sonrası lider Galatasaray ile olan puan farkı 6'ya çıkarken usta isimler Sarı-Lacivertliler'in bu mücadelesini değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 09:18

Megastar Tarkan'dan eşi Pınar Tevetoğlu'na evlilik yıl dönümüne özel büyük jest!

Sahne tarzları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Tarkan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu'yla sekizinci yılını kutlayan Megastar, eşine yıl dönümüne özel büyük bir jest yaptı. Eşiyle boğaz turu yapan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 07-05-24 09:10

Ünlü yorumcu yaşanan puan kaybı sonrası resmen duyurdu Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitmiştir dedi ve...

Konyaspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe şampiyonluk yarışında çok önemli bir yara alırken eleştiri okları teknik direktör İsmail Kartal'a dönmüş durumda. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar da Kartal için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 08:41

Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri! Yaşanan kayıpların nedeni şimdi ortaya çıktı... Meğer her şey haftalar önce olmuş, 'Oyuncuların ters düşmesi, maç sonu kapı tekmelemeler, İsmail Kartal'ın istenmemesi...'

Fenerbahçe'de puan kayıpları sonrası şampiyonluk umutları azalırken, gelinen bu durumun nedenleri ortaya çıkmaya başladı. Sarı-Lacivertliler'de yaşanan bu atmosferin nedeni olarak ortaya atılan iddialar ise çok konuşulacak cinsten. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 07:43

Konyaspor'dan galibiyet sözleri! ''Gönül isterdi ki...''

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Fenerbahçe karşısında golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’ye karşı bence inanılmaz bir mücadele, çok değerli bir puan aldık ama sadece başlangıç bu” dedi.

Spor 06-05-24 23:20

Fenerbahçe'nin puan kaybının sırrı belli oldu! Son 2 deplasmanda 4 puan bıraktılar

Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu yaşayan Fenerbahçe, son 2 deplasman maçında 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Spor 06-05-24 23:05

Galatasaray şampiyonluk ateşini yaktı! Fenerbahçe'nin mağlubiyeti sonrası flaş paylaşım

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Konyaspor maçındaki puan kaybı sonrası paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 06-05-24 23:04

İsmail Kartal'ın 'matematiksel olarak şansımız devam ediyor' söylemine Erman Toroğlu'ndan yanıt: ''Senin matematik hocanın...''

Süper Lig'in 35'inci haftasında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Bitime 3 hafta kala Galatasaray ile puan farkı 6'ya çıktı ve sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar ise Erman Toroğlu'nun tepkisini çekti.

Spor 06-05-24 22:53

Rıdvan Dilmen bu yıl ilk kez şampiyonu açık bir şekilde itiraf etti! ''Oyuncu grubu da artık 'havlu attık' diyordur

Konyaspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Mücadele sonrası değerlendirmeler yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını açıkladı.

Spor 06-05-24 22:40

Galatasaray nasıl şampiyon olur? Kalan 3 maçta 4 puan alırsa matematiksel olarak 24. şampiyonluğunu ilan edecek...

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Ligin bitimine 3 hafta kala Galatasaray büyük bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılılar kalan 3 maçta 4 puan alması halinde şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek.

Spor 06-05-24 22:22

Mauro Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım! Maç biter bitmez soluğu sosyal medya hesabında aldı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Mücadele sonrası Galatasaraylı yıldız Icardi'den flaş bir paylaşım geldi.

Spor 06-05-24 22:10

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Konyaspor deplasmanından sürpriz skor...

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın gerisinde olan sarı-lacivertliler sürprize izin vermeyip Konya deplasmanından 3 puanla dönmek istiyordu. Konyaspor ise küme düşmeme savaşı verdiğinden Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almak istiyordu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Spor 06-05-24 22:02

Rekorlar kıran Borsa İstanbul'a 4 yeni endeks geliyor! 13 Mayıs'tan itibaren...

Rekor üstüne rekor kıran ve 10 bin puan üzerine çıkan Borsa İstanbul'a 13 Mayıs'tan itibaren 4 yeni endeks geliyor. Borsa İstanbul olarak sürdürülebilirlik temalı borçlanma araçları için de endeksler oluşturulmasına yönelik çalışma tamamlandı.

Finans 05-05-24 09:10

Borsa rekor kırdı, Sasa zirve yaptı! İşte en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinin tarihinde ilk kez 10 bin puan seviyesini aşarak rekor seviyeden kapandığı haftanın en çok kazandıran hisseleri belli oldu. Sasa da rekor haftasında yatırımcısına en çok kazandıran hisse oldu.

Finans 04-05-24 15:22

Son dakika | 2024 KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuru ekranı erişime açıldı... Başvuru ücreti ne kadar?

Son dakika haberi: Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) lisans sınavı başvuruları başladı. ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasıyla beraber KPSS başvuru ekranı da erişime açıldı. 'KPSS başvuru ücreti ne kadar?' sorusu da yanıtını buldu.

Egitim 03-05-24 16:04

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'anayasa' turu! Özgür Özel'den dikkat çeken vurgu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıkları kapsamında CHP'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, "Anayasa yapım sürecine ilişkin görüşleri aldım" ifadesini kullandı. CHP lideri Özgür Özel ise, "Yeni anayasa konuşulurken mevcut anayasa tam uyum sağlanması gerektiğini ifade ettik." dedi.

Haber 30-04-24 12:30

Öğretmen atamasında artık KPSS ve mülakat yeterli olmayacak... 550 saatlik Milli Eğitim Akademisi'nde başarı şartı!

Öğretmen adayları atama takvimi için bekleyişini sürdürürken, gözler bir sonraki Kabine toplantısına çevrilmişti. Atama bekleyen öğretmen adayları bir yandan da mülakat olup olmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda 'devrim' niteliğinde düzenlemeler yapılacağını söyledi. Üzerinde çalıştıkları taslağın ayrıntılarını anlatan Bakan Tekin, fakülteyi bitirip KPSS’yi kazanmanın öğretmen olmak için artık yeterli olmayacağını belirtti.

Egitim 30-04-24 07:52

Galatasaray'da takıma şampiyonluk ödemesi yapıldı!

Süper Lig’de bitime 4 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde 93 puanla lider durumda olan Galatasaray, şampiyonluk için kenetlendi. Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz 3 maç için belirlenen galibiyet primlerini oyuncuların hesaplarına yatırdı.

Spor 29-04-24 11:51

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final aşaması yarın başlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final turu, yarın oynanacak Bayern Münih-Real Madrid maçıyla başlayacak.

Spor 29-04-24 11:17

Borsa haftaya rekorla başladı! 10 bin puan sınırında

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,77 yükselişle rekor seviye olan 9.992,45 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,78 ile tekstil deri olurken, tek kaybettiren yüzde 3,70 ile spor oldu.

Finans 29-04-24 10:06

İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''O insanı biliyorum, o düzelmez''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Başarılı hoca maç sonunda ortalık gerilince Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'yla olan konuşmasını da anlattı.

Spor 29-04-24 08:01

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Liverpool'dan şampiyonluk yolunda kritik kayıp! Salah ve Klopp birbirine girdi

Liverpool, Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşarken, Salah ve Klopp maç sırasında tartışma yaşadı.

Spor 27-04-24 18:53

İçinde nasıl yazılır? İçinde ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazılı iletişimde çok fazla görülen sorunlardan biri imla kurallarına dikkat edilmemesidir. Yazı yazarken yapılan yazım hataları, bireylerin diğer kişilere karşı eksi puan almasına da neden olabilir. Kötü bir intiba oluşmaması, dilin doğru kullanımı ve anlamlı bir iletişim gerçekleştirmek için yazım kurallarına dikkat edilmesi gerekir. Peki, içinde nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 17:03

Galatasaray, Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı!

Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 15. galibiyetini aldı ve geçen sezon kırdığı rekoru güncelledi. Galatasaray, Süper Lig'de 93 puan toplayarak 88/89 sezonunda Fenerbahçe'nin 93 puanlık rekor puanını egale etti.

Spor 26-04-24 22:08

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj elde etti!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaştı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın oynayacağı haftada kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak isteyen sarı-kırmızılılar bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Ligde 14 maçtır puan kaybetmeyen Galatasaray güzel oyununu Adana'da da sürdürdü. Adana Demirspor da Galatasaray'ın güzel oyununa karşılık verdi ve maç yüksek tempoda geçti. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

Spor 26-04-24 22:04

İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul etabı dolayısıyla kentte 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yurthaber 26-04-24 13:45

Euro Club Index'ten Süper Lig'in bitimine son 4 hafta kala olay yaratacak şampiyonluk tahmini! 102 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 12:47

Kapasite kullanım oranı nisanda arttı

İmalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı, nisanda geçen aya göre 0,5 puan artarak yüzde 76,7'ye yükseldi.

Finans 24-04-24 10:43

Fenerbahçe maçını izleyen Erden Timur, son düdük sonrası böyle sevindi! Bir dahaki maç aynı kadro...

Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma sırasında bir program çekiminde olan Erden Timur Sarı-Lacivertliler'in puan kaybına hayli sevindi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 18:50

Fenerbahçe'nin rekor serisi son buldu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak bitime 5 hafta kala lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Spor 23-04-24 11:44

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan son dakika paylaşımı!

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılıların bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 22-04-24 22:47

Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası olay yaratan paylaşım!

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kaybının ardından Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'den flaş bir paylaşım geldi.

Spor 22-04-24 22:30

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kalan maçlarına kalp dayanmaz! Şampiyonluk şanslı bu karşılaşmalara bağlı...

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından tüm planlar değişti. Galatasaray ile puan farkının 4'e çıkmasının ardından şampiyonluk ihtimali sarı-kırmızılıların bir adım öne geçti.

Spor 22-04-24 22:25

Fenerbahçe'nin puan kaybının ardından Rıdvan Dilmen canlı yayında zorlandı! ''Kalbim duracak gibiydi...''

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu maçın ardından Rıdvan Dilmen karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor 22-04-24 22:15

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Sivas deplasmanından alınan sonuçla birlikte Galatasaray ile puan farkı 4'e çıktı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Sivas deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı ve Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor 22-04-24 22:06

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 22-04-24 07:20

Galatasaray yoluna gümbür gümbür devam ediyor! Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçtiler...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Pendikspor’u konuk etti. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray ile küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor müthiş bir oyun ortaya koydu. RAMS Park'ta oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazanarak Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkarttı.

Spor 21-04-24 20:57

İngiltere'de lider yine değişti! Arsenal maç fazlasıyla birinci sıraya oturdu

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon Manchester City ve Liverpool ile yarışan Arsenal'den kritik maçta kritik 3 puan gelmiş oldu.

Spor 20-04-24 23:45

Trendyol Süper Lig’e veda eden ilk takım İstanbulspor oldu

Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup olan İstanbulspor, bitime 5 maç kala lige veda eden ilk takım oldu. İstanbulspor, 33 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 22 mağlubiyet ile 16 puan topladı.

Spor 20-04-24 15:46

İsmail Kartal kameraların karşısına geçti ve açıkladı: Turu geçemememizin sebebi...

Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda yenilerek Konferans Ligi'nden elenen ve Avrupa Ligi defterini kapatan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal elenmenin nedenini böyle açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 01:44

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

Antalyalı Örümcek Adam Gazzeli çocuklar için sokağa çıktı

Antalya'nın işlek cadde ve parklarında, giydiği "Örümcek Adam" kostümüyle tanınan Burak Soylu, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden çocuklara dikkati çekmek için şehir turu attı.

Yurthaber 17-04-24 14:11