Mehmet Binay Ve Caner Alper Haberleri

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminden yeni kare geldi! Farah Zeynep Abdullah'a yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminden yeni bir kare geldi. Filmin kadrosunun bir arada olduğu toplu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Farah Zeynep Abdullah'a ise yorum yağdı.

Magazin 07-11-2023 14:15

Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Bergen konusu ve oyuncuları gibi detaylar günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi üstlenirken, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt kaleme aldı. Bergen filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek. Peki, Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 27-09-2023 19:52

Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi duyanları şaşırttı! O şimdi evli, mutlu, çocuklu

Vizyona girdiği dönemde gişede büyük bir başarı yakalayan Bergen filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. 30 yıllık ömrüne 5 longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdıran ünlü şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini canlandıran Farah Zeynep Abdullah tekrar gündem oldu. Aşk hayatı ile sık sık konuşulan ünlü oyuncu meğer eskiden Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen isimlerinden biri ile sevgiliymiş…

Magazin 27-09-2023 11:12

Farah Zeynep Abdullah başrolde... Bihter filminden yeni kareler yayınlandı

Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakterini film için güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Merakla beklenen filmden yeni kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 17-08-2023 15:42

Mehmet Binay Ve Caner Alper

Mehmet Binay Ve Caner Alper Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mehmet Binay Ve Caner Alper Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Boran Kuzum Aşk-ı Memnu filminin setinden ilk kareleri paylaştı! Behlül'den pozlar geldi

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Aşk-ı Memnu filminde 'Behlül' karakterine hayat veren Boran Kuzum, setten kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-05-2023 00:46

Beren Saat yerine Farah Zeynep Abdullah gelmişti! Bihter filminin Behlül’ü kim olacak?

Efsane dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekrana dönecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.

Magazin 16-01-2023 14:26