Renkli Haberleri

Turkuaz renkli Salda'da kirlilik alarmı! Beyaz adacıklar gitgide kararıyor... Dünya mirası için büyük tehlike!

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz adacıklar ve kumulları oluşturan hidromanyezit oluşumların gölde en çok oluştuğu kesimlerde su çekilmeleri yaşandığını açıkladı. Dr. Kesici, “Hidromanyezit oluşumlarının düzensiz ve gerçekleşemez olması ve bunun sonucunda beyaz adacıkların oluşamaması, kararması belirlenmiştir" dedi.

Haber 2024-07-26 11:43:55

Ciğer mousse tarifi: Ciğer mousse nasıl yapılır?

Farklı bir hazırlama tekniği kullanarak yapılan mousse ya da mus, hem tatlı hem de tuzlu besinler için geçerli olan bir lezzettir. Farklı şekillerde hazırlanarak hafif kremsi ya da yoğun kıvamlı olabilir. Siz de sofranızda farklı sunumlar yapmaktan hoşlananlardansanız aşağıdaki ciğer mousse tarifimiz ile renkli ve lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2024-07-22 23:15:17

Karsu Dönmez evleniyor! İşte kına gecesinden ilk kareler

Sempatik tavırları ve renkli kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu Dönmez şimdilerde düğün için geri sayıma başladı. Mike Schrama ile nikah masasına oturmak için gün sayan şarkıcı Karsu Dönmez kına gecesi yaptı. Dönmez, kına gecesinden birçok kareyi takipçileriyle paylaştı.

Magazin 2024-07-19 08:21:33

Nem oranı yüzde 90'ı da aştı! Özellikle Ümraniye, Şişli, Şile, Sarıyer ve Pendik için uyarı

Yaz aylarıyla birlikte sıcak havalar yaşamı olumsuz etkilemeye devam ederken, İstanbul'da nem oranı ise rekor seviyelere ulaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, şehirdeki nem oranı yüzde 90'ın üzerine çıktı. Nefes almanın iyice zorlaştığı şehirde yaşayanlar için uzmanlar; bol su tüketimi ve hafif, açık renkli kıyafetler giyilmesini öneriyor.

Haber 2024-07-13 07:24:16

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 11-07-24 15:48

Kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Bu kadarı da fazla...'

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Demi Rose son olarak yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekmiş ve renkli saçları ile takipçilerinden tam not almayı başarmıştı. Kıvrımlı model şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü modele 'bu kadarı da fazla' yorumları yapıldı.

Magazin 11-07-24 09:48

25'inci yaşını kutladı! Zehra Güneş’in üç katlı pastası gündem oldu

Filenin Sultanları'nın başarılı isimlerinden biri olan Zehra Güneş önceki gün 25'inci yaş gününü kutladı. Arkadaşları ve kız kardeşleri ile bir parti düzenleyen Güneş’in üç katlı pastası dikkat çekti. Ünlü ismin renkli pastası takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-07-24 16:17

Kirli Sepeti'nde her şey değişiyor! Melisa Döngel ayrılıyor o isim ise...

Kirli Sepeti dizisinde yeni gelişmeler gündemde. Diziye yeni renkli karakterler katılacak ve Melisa Döngel de diziden ayrılacak. İşte Kirli Sepeti'nde yaşananlar...

Kulis 08-07-24 09:34

Kilosu 20 bin liradan satılıyor! Görenler gözlerine inanamadı: Bu balın rengi yeşil...

Sakarya'da arıcılıkla uğraşayan bir kişi kovan bakımı yaparken şaşkına çeviren bir tabloyla karşılaştı. Kovanlardaki yeşil renkli balı toplayan arıcı, balın incelenmesi için üniversiteye numune gönderdi. Balın kilosunun 20-30 bin lira dolaylarında satıldığını ifade eden arıcı Ali Uyar, yeşil balı satışa çıkarmak için üniversiteden gelen test sonuçlarını bekliyor.

Haber 01-07-24 16:42

Hayalinizdeki tatil için Ege'nin en güzel kiralık villa lokasyonları 

Ege'nin hayranlık uyandıran güzellikleri eşliğinde benzersiz bir villa tatili yapmanız mümkün. Fethiye'nin bakir sularından Göcek'in renkli sokaklarına kadar hayalinizdeki Ege lokasyonunu keşfetmeye hazır mısınız? Hemen Ege'nin eşsiz atmosferlerini inceleyin ve hayalinizdeki en iyi villa tatilini planlamaya başlayın!

Trend 29-06-24 23:52

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler! Siyah toz bulutu gibi görünüyor: Gökyüzünde süzülen gizemli cisim sosyal medyada gündem oldu

Venezuela'nın kuzeyindeki Carabobo eyaletine bağlı Valensiya şehrinin üzerinde bulutların arasında asılı duran koyu renkli bir siyah toz bulutunu anımsatan cisim sosyal medyadan paylaşılınca dünyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü bu gizemli cismi tanımlamak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Trend 28-06-24 09:48

Renkli saçlarından vazgeçti... Megan Fox değişimiyle yine dikkat çekti

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, birkaç ay saçlarını önce pembeye ardından maviye boyamıştı. Ünlü oyuncu şimdi de doğal haline geri döndü. Megan Fox değişimiyle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 28-06-24 09:37

Cinsiyet açıklama partisinden sonra sosyal medyanın yeni trendi: Bu bebeğin babası kim? Pastadan çıkan renkle babayı ilan etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntülerde bir kadın renkli tişörtler giydirdiği erkeklerin arasından bebeğinin babasının kimliğini pastayla açıkladı. Sosyal medyadaki "Bu bebeğin babası kim?" akımı gündem oldu.

Trend 27-06-24 13:38

Fiyatı 669 TL'ye düştü! La Roche Posay'in çok satan renkli güneş kremi indirimde

Fondöten, BB ya da CC krem... Hepsine elveda! Yaz boyunca cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlayacak aynı zamanda güneşin zararlı etkilerine karşı üstün koruma sunacak renkli güneş kremleriyle tanışma zamanı! La Roche-Posay'in çok satan Anthelıos Age Correct Tinted Cream Uv Kaynaklı Yaşlanma Karşıtı Renkli Güneş Koruyuculu Krem'i bugüne özel indirimde, ürünü sizin için inceledik. Cildinize önem veriyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar!

Kadin 25-06-24 15:09

Sağlık Bakanlığı uyardı: Aşırı sıcaklara dikkat! Bayılma hissi, baş dönmesi...

Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcakların sağlık problemlerine neden olabileceğini belirterek, gün içinde 2-2,5 litre su tüketilmesi, bol, hafif ve açık renkli giysiler giyilmesi önerisinde bulundu.

Haber 25-06-24 12:11

Büyük beden model Ashley Graham ilginç elbisesi ile pozu sosyal medyayı salladı! Elbiseye anlam veremedim

Büyük beden modelliği yapan Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü model bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Siyah renkli ilginç elbisesi ile poz veren modele sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-06-24 11:30

Şarkıcı Seda Üren renkli bikinisiyle poz verdi! Karın kasları dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Seda Üren, Bodrum'a tatile gitti. Şarkıcı tatilde çekildiği kaslı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Her gün spor yapan Üren, genç görünümü ve fit fiziğiyle dikkat çekmeyi başardı.

Magazin 21-06-24 12:15

Hem güneşten korunun hem serin kalın! Çok satan Columbia gömlek indirimde

Columbia'nın en çok satan gömlek modellerinden biri olan Summit Valley Woven, bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Açık renkli, şık tasarımı ve özel kumaş teknolojisi sayesinde hem güneşten korunmanızı hem de serin kalmanızı sağlayan gömleği sizin için inceledik.

Haber 20-06-24 16:19

Tarihi ziyarette imzalar atıldı! Putin'le Kim'den dünyaya gözdağı niteliğinde anlaşma... Kuzey Kore'den çarpıcı görüntüler

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaretten renkli görüntüler dünyanın gündemine yansıdı. Putin için görkemli bir tören düzenlendi. Tören konvoyunda liderler halkı, Kuzey Kore halkı da üstü açık araçtaki liderleri selamladı. Görüşmelere başlayan liderlerin ilk mesajları dikkat çekti. İki ülke arasında imzalanan anlaşmaya ilişkin Putin'den açıklama geldi.

Haber 19-06-24 11:20

Nar ekşili tavuk tarifi: Nar ekşili tavuk nasıl yapılır?

Tavuğun her hâlini sevenler bu hem yapımı son derece kolay olan hem de tadına doyum olmayan nar ekşili tavuk tarifini çok sevecekler. İşte belki de tavuğun en renkli hâli olan nar ekşili tavuk tarifimiz!

Yemek 14-06-24 21:24

Fenerbahçe seçiminde yüzlerce oy iptal edildi! Aziz Yıldırım ve Ali Koç itiraz etti ama kabul edilmedi...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda sarı ve beyaz renkteki Başkanlık ve Yönetim Kurulu pusulalarının beyaz renkli zarfa konulması gerekirken, Sicil Kurulu seçimi için olan sarı zarfa da atılması sonucu birçok oyun iptal olma olasılığı söz konusu gündeme geldi. Yapılan itirazlar kabul edilmedi ve bu oylar iptal edildi.

Spor 09-06-24 18:16

Gece gündüz demeden alışveriş yapıyorlar! Van sokakları İranlı turistlerle doldu taştı, ortaya renkli görüntüler çıktı

İranlılar bir kez daha gözde tatil adreslerinden Van'a akın etti, doyasıya alışveriş yapıp gönüllerince eğlendi! Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü nedeniyle geçtiğimiz günlerde yas tutulan ülkeden tatil fırsatını değerlendirmek için Van'a gelen İranlı turistler renkli görüntüler de verdi. İranlılar esnafın yüzünü güldürmeyi de ihmal etmedi.

Haber 05-06-24 14:39

Antalya'da hava sıcaklığı arttı, Konyaaltı Sahili doldu taştı

Antalya'da hava sıcaklığı 41 dereceye ulaştı, nem oranı yüzde 36 seviyelerine çıktı. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Plajları dolduran turistler, renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 03-06-24 13:59

Sosyal medyada gündem olan video! İstanbul semalarındaki yeşil renkli tanımlanamayan cismi görüntüledi

Bir sosyal medya kullanıcısının İstanbul semalarında çektiğini iddia ettiği görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri çeken kişi, fosforlu yeşil renk tonlarındaki cismin gökyüzünde sabit durduğunu söyledi. Kısa sürede yayılan videoya yapılan yorumlar da dikkat çekti.

Manşet 26-05-24 00:33

Çocuklarınız için renkli ve dayanıklı en iyi suluk modelleri

Çocukların sağlıklı kalmalarını sağlamak için su tüketimi çok önemlidir. Bu nedenle, çocukların kullanacağı sulukların seçimi büyük önem taşır. Bu noktada canlı renkler ve ilgi çekici tasarımlara sahip dayanıklı sulukların seçilmesi çocukların su tüketimlerini artırmaya yardım edecektir. Biz de çocuklar için suluk modellerinden oluşan bir liste hazırladık. En iyi suluk modellerinden oluşan listemizle çocuğunuzun mutlu bir şekilde su tüketmesini sağlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 19:21

Galatasaraylı taraftarlardan korkutan hareketler! Siyah pelerin giyip ilginç bir şekilde ritüel yaptılar...

Galatasaraylı taraftarlar derbi öncesi pelerin giyip ritüel yaptı. Icardi'nin posteri önünde bir takım hareketler yapıp ellerindeki bardaktaki sarı renkli suları boşaltan taraftarlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-05-24 16:02

Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrak açıldı, balonlar havalandı, konserler verildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası Yürüyüşü" düzenlendi. Kapadokya'da sıcak hava balonları Türk bayraklarıyla havalandı. İşte birçok ilden gelen renkli görüntüler.

Haber 19-05-24 08:45

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 16-05-24 19:50

Karakucak Güreş Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı

Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen Karakucak Güreş Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Yurthaber 07-05-24 10:39

Nilüfer’de hıdırellez coşkusu

Nilüfer’de baharın müjdecisi hıdırıllez, renkli etkinliklerle kutlandı.

Yurthaber 06-05-24 15:45

Böylesi daha önce görülmedi! Eşeklere nikah kıyıp düğün yaptılar, traktöre bindirip balayına gönderdiler

Antalya'nın Kumluca ilçesi ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Neslinin tükenmesinin önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla eşeklere sembolik nikah kıyılıp düğün yapıldı. Gelinlik ve damatlık da giydirilen eşekler, düğün sonrası traktöre bindirilerek balayına gönderildi. İlginç etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 11:45

İzmir’de Hıdırellez coşkusu

İzmir’in Selçuk ve Menemen ilçelerinde, onlarca kişinin bir araya geldiği Hıdırellez etkinliklerinde renkli görüntüler yaşandı, Hıdırellez sevinci sokaklara taştı.

Yurthaber 06-05-24 11:33

Fondöten kullanmadan da mükemmel cilde kavuşmanızı sağlayacak 10 ürün

Son zamanlarda cilt bakımında oldukça popüler olan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler günlük bakım ve makyaj rutininin vazgeçilmezi oldular. Cildi nemlendirirken aynı zamanda hafif bir renk katmanıyla mükemmel bir görünüm sunan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler gün içinde yoğun bir kapatıcılık aramayanlar için ideal. Siz de pratik ve etkili bir renkli nemlendirici arıyorsanız gelin, cilt bakım rutininizi kolaylaştıracak renkli kremlerden oluşan seçkimize bir göz atalım!

Kadin 04-05-24 02:38

Dokuma Park, 23 Nisan’da çocuklarla şenlendi

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalyalı çocukları birbirinden renkli etkinliklerle buluşturdu.

Yurthaber 24-04-24 14:42

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 22-04-24 07:20

Burası Rio değil Adana! İşte 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan birbirinden renkli görüntüler

Adana'da bu yıl 12.si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda renkli görüntüler ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüler Rio Karnavalı'nı aratmadı. Karnaval, rengarenk görüntülere sahne olurken ziyaretçiler de doyasıya eğlendi.

Haber 21-04-24 18:22

Hülya Avşar Kadir Ezildi'ye özel hayatını 'Ten tene, ter tere...' diyerek açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 12:20

Ormandan topladılar, pazarda sattılar: Kilo fiyatı yarım altınla yarışıyor! 1 tanesi 1 kilo et kadar proteinli

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarı satışa sunuldu. Faydaları saymakla bitmeyen Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500-2000 TL, kurutulmuşu ise 8 bin ila 10 bin TL arasında satıldı. Kuzugöbeği (Morchella esculenta), Morchellaceae familyasından, yenilebilen bir mantar türüdür. Genelde ormanlarda tek tek veya küçük gruplar halinde bulunur, özellikle orman yangınlarında sonra sıkça rastlanır.

Kadin 20-04-24 10:43

Anne sütünün arkasındaki gerçeği paylaştı! İkisini de kendi sütü, ikisi de farklı renkte: Çilekli süt gibi

Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok'ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, "Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi" notunu ekledi.

Trend 19-04-24 14:05

Rize’de Turizm Haftası kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu

Rize’de "Turizm Haftası" etkinlikleri çerçevesinde il merkezinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yurthaber 17-04-24 15:12

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 07-04-24 12:38

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 05-04-24 09:54

Öğrenciler, Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi

Kütahya Müftülüğü renkli etkinlikleriyle gençlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ’Çedes Projesi’ kapsamındaki öğrencilerle, İl Müftülüğünde eğitime devam eden ’Kış Akademisi’ öğrencileri Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi.

Yurthaber 04-04-24 10:09

31 Mart seçimlerinde Mauro Icardi sürprizi! Mührü Arjantinli yıldıza bastı

2024 yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken zaman zaman renkli görüntüler de yaşanıyor. Oy vermeye giden bir taraftarın yaptığı Icardi paylaşımı dikkat çekerken, bir vatandaş ise sandığa Livakovic formasıyla gitti. İşte o anlar...

Spor 31-03-24 16:56

Sandık başında renkli görüntüler! Kimi astronot kostümüyle kimi kral kostümüyle geldi, kimi de patili dostuyla oy kullandı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına giderken, diğer illerde de oy verme saat 08.00 itibarıyla başladı. Seçmenler sandık başına gidip oylarını kullanırken renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 31-03-24 11:14

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-24 11:56

Türkiye için kırmızı renkli çöl tozu uyarısı! Sahra Çölü'nden geliyor, pazartesi gününe dikkat! 'Maskeleri hazırlayın'

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtip, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı. Bulamıyorlarsa normal maske kullanmalı" dedi.

Haber 22-03-24 13:57

Dominik'e tatile giden Hande Doğandemir pozlarıyla çok konuşulmuştu! Uçağını kaçırdı

Oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmiş ve tatilden renkli pozlarını da paylaşmayı ihmal etmemişti. Doğandemir, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Miami'den İstanbul uçağına bineceği sırada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark eden oyuncu uçağı kaçırdığını söyledi.

Magazin 18-03-24 14:40

En renkli ve canlı görüntüleri aktaracak Gigabyte marka en iyi monitörler

Oyun oynamak, film dizi izlemek ve daha birçok işinizi halletmek için ihtiyaç duyduğunuz monitörler, son teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak harika tasarımlarla hazırlanıyor. Sektörün öne çıkan isimlerinden Gigabyte da sizin beklentilerinize yanıt verecek kalitede ürünler geliştiriyor. Canlı renklerle kaliteli görüntü deneyimi yaşamak istiyorsanız en iyi Gigabyte monitör modellerini birlikte seçelim!

Haber 14-03-24 17:07