Sürücü Belgesi Yenileme Haberleri

39/3 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 39/3 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte ulaşımı güvenli bir şekilde sağlamak önemlidir. Bu sebeple trafik kuralları oluşturulmuş ve trafikte bulunan herkesin bu kurallara uyması zorunlu kılınmıştır. Cezaların caydırıcı olması sürücülerin kural ihlali yapmasının önüne geçmektedir. Kurallara uymadığı tespit edilen herkese ilgili ihlal maddesine göre ceza uygulanmaktadır. 39/b trafik cezası da sürücülerin uyması gereken kurallar arasında yer almaktadır. Peki, 39/3 trafik cezası nedir?

Haber 24-02-2023 17:37

Ehliyet yenileme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme süresi ne zaman bitiyor? İşte gerekli evraklar

Ehliyet yenileme süresinin sona ermesine az bir zaman kala İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile 1 Ocak 2016 tarihinden önce alınan eski tip sürücü belgelerinin (ehliyet) değiştirilme süresi uzatıldı. Eski tip kartını yenilemek isteyen vatandaşlar ehliyet süresi yenileme son tarihi, gerekli evraklar ve ücret bilgisini sorguluyorlar. Peki, Ehliyet yenileme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme süresi ne zaman bitiyor? İşte gerekli evraklar...

Finans 02-11-2022 19:42

Sürücü Belgesi Yenileme

Sürücü Belgesi Yenileme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sürücü Belgesi Yenileme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.