Survivor Senem Elendi Mi Haberleri

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 2024-05-13 07:09:06

Sevgilisini başka bir kadınla yakalamış ortalığı birbirine katmıştı... Aycan Yanaç sevgilisiyle yeniden mi barıştı! O paylaşım kafaları karıştırdı

Survivor yarışmasıyla akıllarımıza kazınan Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Sevgilisinin ihanetini öğrenince mekan basan Yanaç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 'yeniden mi barıştılar?' diye düşündürttü. Mesajları görünce hemen açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-06 16:32:37

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 2024-04-13 07:21:04

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 2024-04-08 07:41:42

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09

Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı konuşurken ağladı: Şoktayım

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere'nin dizindeki sakatlık ciddi bir boyuta ulaştı. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde gözyaşlarını tutamayan Nagihan'ın "Şoktayım" dediği anlarla ekrana geldi.

Magazin 10-03-24 15:47

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 04-03-24 15:30

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Şu an için iyi bir haber veremiyorum

Survivor'da en başarılı isimlerden olan Nagihan Karadere talihsiz bir sakatlık yaşadı. "Nagihan diskalifiye mi oldu?" sorusu merak edildi. Gelişmeleri ise Acun Ilıcalı anlattı.

Magazin 03-03-24 15:30

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-24 07:12

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek sert çıktı! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Olayların hiç bitmediği programa bu defa Acun Ilıcalı ile Yunus Emre'nin restleşmesi damga vurdu. Gergin geçen konseyde Ilıcalı'nın 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek iddialı ismi uyardığı anlar dikkat çekti.

Magazin 14-02-24 10:59

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan gözyaşları içinde özür diledi

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan olaylarından ardından Acun Ilıcalı çılgına dönmüştü. Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle program yarıda kalmıştı. Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu olmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak özür diledi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? Survivor'da ne ceza verildi? İşte detaylar...

Magazin 08-02-24 07:56

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Survivor'da kavga büyüdü! Merve, Mustafa Kemal ve Yunus Emre diskalifiye mi olacaklar?

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada tansiyon hiç düşmüyor. Yarışmada Mustafa Kemal'in Merve'ye sözleri Yunus Emre'yi çıldırttı. Yarışmada kavga çıkınca konseye ara verildi. Diskalifiye yorumları sosyal medyayı sallarken verilen ceza da belli oldu.

Magazin 06-02-24 11:06

Nihat Altınkaya diskalifiye mi oldu? Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştı: Tekrar aynı yerden koptu

Survivor All Star kadrosuna geç dahil olan Nihat Altınkaya, sakatlanarak ilk günden İstanbul'a döndü. Apar topar ülkeye dönen Nihat Altınkaya diskalifiye mi oldu merak edilirken yarışmacıdan açıklama geldi. Nihat Altınkaya aşil tendonunun yeniden koptuğunu söyledi.

Magazin 06-02-24 08:15

Survivor Nihat Altınkaya'nın sakatlığı gündemde! Acun Ilıcalı Çok üzüldüm diyerek açıkladı! Nihat diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024 yarışması kadrosuna dahil olan Nihat Altınkaya yarışmaya dahil olur olmaz sakatlandı. Survivor Nihat sakatlandı mı, Survivor'dan ayrılacak mı, diskalifiye mi oluyor? soruları merak edilirken Acun Ilıcalı'dan üzen haber geldi.

Magazin 04-02-24 11:56

Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan ve Sahra Işık'ın özel hayat kavgası! Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?" soruları sorulmaya başlandı.

Magazin 28-01-24 09:25

Survivor 2024 ne zaman başlar, tarih belli mi? Acun Ilıcalı Açıkladı! İşte Survivor 2024 kadroları

Survivor 2024 All Star yarışmasının ne zaman başlayacağı, sevilen yarışma programının takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Her sezonuyla ayrı bir heyecan yaratan Survivor All Star'da bu sezon format değişikliği yaşanacak ve artık SMS olmadan performansa göre eleme yapılacak. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor All Star mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kimler?

Magazin 29-12-23 23:52

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-23 17:26

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 10-12-23 20:41

Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya dizileri neler, evli mi? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Nihat Altınkaya, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor. Nihat Altınkaya, Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ve Survivor 2024 takım kadrolarına ilişkin yayımlanan fragman sonrası merak konusu oldu. Peki, Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Magazin 10-12-23 20:02

Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden açıklama! Anne ve babası evlatlıktan reddetti mi?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere aile özelini paylaşarak yarışmacıyı ailenin reddettiğini duyurdu.

Magazin 04-12-23 13:25

Survivor All Star 2024 ne zaman başlıyor, yarışmacılar belli mi? Survivor ilk yarışmacısı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor All Star 2024 ile ilgili Acun Ilıcalı tarafından son dakika açıklamasında bulunuldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin beğenisini toplayan efsane yarışmanın yeni sezonuna ilişkin detaylar da böylelikle netleşmeye başladı. Peki, Survivor All Star 2024 ne zaman başlıyor, yarışmacılar belli mi? Survivor ilk yarışmacısı kim oldu? Acun Ilıcalı'nın yaptığı o açıklama...

Magazin 06-09-23 11:07

Masterchef All Star'dan kim elendi? Çağatay elendi mi, MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? O anlattı herkesi duygulandırdı

MasterChef All Star'da dün akşam beklenmedik bir gelişme yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı geceye MasterChef Çağatay damgasını vurdu. Kullanıcılar 'MasterChef'te kim elendi?, Çağatay elendi mi, hastalığı ne?' sorularının yanıtlarını araştırıyorlar. Bir süredir yarışlarda yer almayan Çağatay Akgül'ün akıbeti belli oldu. Peki, Masterchef'ten kim elendi? Çağatay elendi mi, MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? İşte detaylar...

Magazin 04-09-23 09:15

MasterChef Güzide Mertcan bilerek mi elendi? Konuşsam sayfalara sığmaz diyerek olay sözler söyledi

MasterChef All Star sezona kavgalarla başladı. MasterChef All Star ilk hafta sonunda yarışmaya ise veda eden isim Güzide Mertcan oldu. Her dönem adından söz ettiren MasterChef Güzide bilerek mi elendi? MasterChef Güzide'nin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-07-23 11:32

MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

MasteChef Güzide, All Star eleme gecesi sebebiyle gündem oldu. ilk olarak 2019 sezonunda yarışan Güzide Mertcan evi ile de uzun süre konuşulmuştu. Eleme potasında olan yarışmacının hayatı, yaşı ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

Magazin 17-07-23 00:36

Survivor 2024 ne zaman, kadroda kimler olacak? Survivor 2024 All Star SMS'siz mi olacak? Acun Ilıcalı konseptin değiştiğini duyurdu

Survivor 2024 ile ilgili detaylar Nefise Karatay'ın birinci olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı yeni sezonda yarışmanın konseptinin değişeceğini açıkladı ve SMS oylamalarına ilişkin konuştu. Birçok kişi TV'de büyük bir finalle sona eren yarışmanın yeni sezonuna dair araştırma yapıyor. Peki, Survivor 2024 ne zaman, kadroda kimler olacak? Survivor 2024 All Star SMS'siz mi olacak?

Magazin 14-06-23 07:32

SURVİVOR ŞAMPİYONU 2023: Survivor şampiyonu kim oldu? Nefise Karatay mı Özgür Çevik mi? Ödülün sahibi belli oldu

Survivor şampiyonu, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. İstanbul'daki büyük finalle sona eren dünyanın en zor yarışmasında ipi göğüsleyen yarışmacı belli oldu. Birçok kişi arama motorlarında SMS oylamasının sonucuna ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Survivor şampiyonu kim oldu? Nefise Karatay mı Özgür Çevik mi? İşte Survivor 2023'ün şampiyonu....

Magazin 14-06-23 07:10

SURVIVOR FİNALİ 2023: 13 Haziran Survivor finali ne zaman, saat kaçta? Özgür mü Nefise mi? Şampiyon belli oluyor

Survivor final tarihi ve saati Nefise Karatay ile Özgür Tetik'i destekleyen izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Büyük final İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava'da yapılacak. Acun Ilıcalı'nın dünyanın en zor yarışması olarak dile getirdiği yarışmada final heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor finali ne zaman, saat kaçta? İşte 2023 Survivor final tarihi ve finalistler hakkında detaylar...

Magazin 13-06-23 08:05

Survivor kim elendi? 8 Haziran 2023 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi yarışmacı? İşte elenen yarışmacı...

Survivor'da geçtiğimiz gün yarı final heyecanı yaşandı. Büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar artık bireysel olarak yarışıyorlar. Dün akşam bir yarışmacı daha adaya veda etti. Peki, Survivor yarı finalde dokunulmazlığı kim aldı, hangi yarışmacı? Survivor'da kim elendi? İşte detaylar...

Magazin 09-06-23 07:31

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu? Favori isim veda etti!

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla sürüyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Survivor'da geçtiğimiz akşam çifte heyecan yaşandı. Hem iletişim oyunu hem de eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar oldukça zorlandı. Kullanıcılar bu akşam Survivor elenen yarışmacıyı sorguluyor. Birçok kişi internette, "Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

Magazin 02-06-23 08:05
ele

Survivor'da kim elendi, kim gitti? 31 Mayıs 2023 Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Büyük final yaklaşıyor!

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla sürüyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Survivor'da geçtiğimiz çifte heyecan yaşandı. Hem iletişim oyunu hem de eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar oldukça zorlandı. Kullanıcılar Survivor elenen yarışmacıyı sorguluyor. Peki, 31 Mayıs Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor iletişim ödülünü kim aldı?

Magazin 01-06-23 07:59

25 Mayıs Survivor ödül oyunu kim, hangi takım kazandı? Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Survivor'da bugün çifte heyecan yaşandı. Hem ödül oyunu hem de eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar oldukça zorlandı. Kullanıcılar Survivor elenen yarışmacıyı sorguluyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. İşte Survivor ödül oyunu kazananı ve elenen isim ile ilgili detaylar...

Magazin 26-05-23 09:42

Transparan giyen Ala Tokel dekolteli pozuyla mest etti! “Bu güzellik halis mi”

Bir dönem Survivor 2021’de yarışan ve performansıyla dikkat çeken Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Cannes Film Festivali'ne gitti. İddialı bir seçim yapan Tokel transparan elbisesiyle mest etti.

Magazin 24-05-23 09:57

Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Bu hafta Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor'a veda eden ismin kim olduğu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada bu hafta 3 isim eleme adayı oldu. 18 Mayıs Survivor'da iletişim oyunu için takımlar arasında kıyasıya mücadele gerçekleşti. Oyunların hemen ardından konsey yapıldı. Peki, 18 Mayıs Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Bu hafta Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Magazin 19-05-23 07:13

Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!

Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?

Magazin 14-05-23 07:46

Survivor'da 'gıybet masası' hesaplaşması: Açtırma bayramlık ağzımı!

Survivor'da her geçen gün gerilimin dozu biraz daha artıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Ertuğ'un "Geldik gıybete. Gıybet masası kuralım" sözleri Nefise'yi çıldırttı. "Gıybet masasına gidelim diye bir şey dedim mi?" ifadelerini kullanan genç yarışmacı, "Yazıklar olsun sen ne kadar yalancı bir insansın" sözleriyle Ertuğ'a çıkıştı. Tartışma Survivor oyun alanında gerilime neden oldu. Nefise "Açtırma bayramlık ağzımı!" diyerek yarışmacı arkadaşına gözdağı verdi.

Magazin 07-05-23 09:14

Survivor kim elendi, kim gitti? 27 Nisan 2023 Survivor'da ödül oyununu kazanan takım...

Survivor aile ödülü ve eleme gecesi ile ekranlara geldi. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan yarışma, duygusal anlara sahne oldu. Ödül oyununu kazanan takım aileleriyle buluştu. İki aşamalı olan oyunun ilk ayağı dün akşam oynandı. Peki, Survivor'dan kim elendi, kim gitti? Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım?

Magazin 28-04-23 07:39

Survivor şampiyonu Merve Oflaz göğüs dekolteli poz verdi! Bu güzellik halis mi

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla ün kazanan ardından Survivor'a katılan Merve Oflaz yarıştığı ilk yılda şampiyon olmuştu. Daha sonra farklı dizilerde rol alan Merve Oflaz sosyal medya hesabından pozlarını paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-04-23 21:27

Acun Ilıcalı resmen meydan okudu! Survivor yarışmacıları neye uğradığını şaşırdı

Survivor'da heyecan giderek artıyor. Acun Ilıncalı, konsey sırasından Ünlüler ile Gönüllüler takımına dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Biz yarışmacılarla bir challange daha yapsak ne olacak? Bizim yarışmacılarımız aç kalacak. 'Onu mu yapsak, bunu mu yapsak, öyle mi yapalım böyle mi yapalım?' diye bakıyoruz olmuyor." ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı açıklamasının devamında resmen meydan okudu. Ünlü televizyoncunun açıklaması Survivor yarışmacılarını hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.

Magazin 18-04-23 08:07

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-23 21:33

6 Nisan Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte Survivor'da ödül oyununun kazananı ve adaya veda eden isim...

Survivor 2023 eleme heyecanı yaşandı. Kıran kırana geçen ödül oyunu mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Survivor, adaya veda edenin belli olduğu bölümle ekrana geldi. Peki Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 07-04-23 07:42

Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı, eleme ne zaman? Duygulandıran anlar!

Survivor'da kimin elendiği merak konusu olurken vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen programda kıyasıya rekabet yaşanıyor. Programın geçtiğimiz günkü bölümünde iletişim oyunu oynandı. Duygulandıran anlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Peki, Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı, eleme ne zaman?

Magazin 24-03-23 07:48

Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? 23 Mart 2023 Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün ödül oyunu oynandı. Ödül olarak iletişim hakkı kazanacak olan yarışmacılar, ödülün açıklanmasıyla sevinç çığlıkları attılar. Aylardır ailelerinden uzakta ve habersiz bir şekilde Survivor adasında yaşayan yarışmacılar, aileleriyle görüşebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da ödül ne oldu? İşte detaylar...

Magazin 24-03-23 07:37

Survivor’ın Manav Aydın’ının son halini görenlerin ağızları açık kaldı! “Bu karizma gerçek mi”

Survivor eski sezon yarışmacılarından olan Aydın Gülşen yarıştığı dönemin dikkat çeken isimlerinden biriydi. 2010 yılında Survivor'a katılan Aydın Gülşen, namı diğer Manav Aydın’ın ailesi ile görüntülü konuşurken kuşlarını sorması çok konuşulmuştu. Gülşen’in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 22-03-23 11:52