Tayfur Havutcu Haberleri

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 2024-05-09 16:45:37

MHP lideri Bahçeli şarkı göndermesi sonrası polemiklere son noktayı koydu: Size kötü bir haberim var...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Ferdi Tayfur şarkılı göndermeyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de sahip çıktı.

Haber 2024-04-30 10:57:20

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 2024-04-26 06:26:35

Paylaştığı video gündem olmuştu 'Ferdi Tayfur' göndermesinin sırrı ortaya çıktı! İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün akşam saatlerinde paylaşılan videosu sosyal medyada gündem yarattı. Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılmayan Bahçeli ile ilgili sağlık sorunu yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bahçeli ise sosyal medyadan Ferdi Tayfur'un bir şarkısının eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntüleri paylaştı. Bu paylaşımın bir mesaj olup olmadığı da tartışılmaya başlandı. O paylaşımın sırrı ortaya çıktı. İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay...

Haber 2024-04-25 15:20:11

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 24-04-24 18:19

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin 12-04-24 15:08

İnci Taneleri dizisindeki Hatıran Yeter sahnesi Ferdi Tayfur'un kızını kızdırdı: İnsan sinir oluyor yani

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde babasının uzun yıllardır söylediği 'Hatıran Yeter' şarkısının Serkan Kaya versiyonunun çalınmasına tepki gösterdi. Şarkıyı babasından dinlemek istediğini belirten Tayfur, "Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-02-24 09:23

Yeşilçam'ın en güzeli anketi gündemde! Necla Nazır'ın kızı paylaştı... İşte Necla Nazır'ın son hali

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, "Yeşilçam'ın en güzeli anketi" gündeme gelince hemen annesinin gençlik fotoğraflarını paylaştı. Gözlerden uzak yaşayan Necla Nazır'ın son hali merak edildi.

Magazin 06-02-24 14:16

Beşiktaş'ın yıldızı Tayfur Bingöl oyundan çıktığı sırada ıslıklandı!

Beşiktaş'ın sahasında Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalırken mücadelenin 61. dakikasında Tayfur Bingöl oyundan alındığı esnada taraftarın protestosuyla karşılaştı.

Spor 23-01-24 22:14

Gözlerden uzak yaşıyor! Kızı sık sık gündem olan Ferdi Tayfur son halini paylaştı

Gözlerden uzak bir hayat süren ve Marmaris'te yaşayan Ferdi Tayfur sık sık kızı Tuğçe Tayfur'un adıyla anılıyor. Zaman zaman sağlık sorunları yaşayan Ferdi Tayfur uzun zaman sonra son halini paylaşarak "Merak etmeyin" dedi.

Magazin 11-01-24 10:50

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur yeni evlenmişti! Her şeyi silince gündem oldu, açıklama geldi

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur kocası Muhammet Aydın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp fotoğrafları silince ayrılık iddiaları beraberinde geldi. Soyadını da değiştiren Tayfur gündem olunca hemen poz ve açıklama gecikmedi.

Magazin 25-12-23 07:08

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-23 15:29

Tayfur Bingöl, Parasız yaşanmaz diyen Anderson Talisca'ya çıkıştı! Sosyal medyanın gündemine oturan yorum

Beşiktaş'ta geçirdiği iki sezonun ardından önce Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou'nun yolunu tutan, daha sonra ise Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'a imza atan Anderson Talisca'nın adı transfer dönemlerinde siyah - beyazlı kulüple sık sık anılıyordu. Instagram'da bir sayfanın Talisca'nın söylediğini iddia ederek paylaştığı ifadelere Tayfur Bingöl'den flaş bir cevap geldi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 19:42

Tayfur Bingöl ile Beşiktaşlı taraftar arasında yaşanan konuşma sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş'ta bu sezon Alanyaspor'dan transfer edilen Tayfur Bingöl, sosyal medya hesabından kendisini eleştiren taraftara verdiği cevapla gündeme oturdu.

Spor 14-11-23 16:29

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor! Müjdeyi böyle paylaştı

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne olacağını duyurdu. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Muhammet Aydın ile ağustos ayında evlenen Tuğçe Tayfur hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-11-23 21:58

Eşi boğup uçurumdan attı! Vahşette yeni gelişme: Tam 9 gündür...

Konya’nın Akşehir ilçesinde Tayfur Kılıç (35), yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi eşi Bedriye Kılıç’ı (35) boğarak öldürdü. Emniyetteki sorgusunda her şeyi itiraf eden katil zanlısı, eşinin cesedini uçurumdan aşağı attığını söyledi. Tayfur Kılıç’ın gösterdiği uçurumda ekiplerin 9 gündür yaptığı aramada Bedriye Kılıç’ın cesedine henüz ulaşılamadı. İşte detaylar...

Haber 07-11-23 10:35

Beşiktaş'ta Bailly gelişmesi! Olay sonuçlandı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Eric Bailly, Bitexen Antalyaspor maçının ikinci yarısında Burak Yılmaz tarafından oyundan çıkarılmış ve takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile kavga ettiği ifade edilmişti. Bugün yapılan antrenmanda olayın tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Spor 06-11-23 14:10

Eric Bailly'den gece yarısı açıklama geldi! ''Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Eric Bailly’i Tayfur Bingöl’ün yakasını çekiştirdiği için ilk yarının ardından oyundan aldığını açıkladı. Yılmaz, “Bailly'yi yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun” demişti. Yıldız oyuncu Bailly, bu konuyla ilgili gece yarısı bir açıklama yayınladı.

Spor 06-11-23 07:38

Müge Anlı izleyicileri buz kesti! Karısını öldüren cani kocadan kan donduran itiraf: Ellerimle boğdum, yuvarladım attım aşağıya!

Müge Anlı canlı yayında Bedriye Kılıç olayına ilişkin son dakika gelişmesini duyurdu. Konya'nın Akşehir ilçesinden Temmuz'da şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Kılıç'ın cinayete kurban gittiği düşünülüyordu. 110 günden fazla süredir aranan Bedriye Kılıç'ın ölümünde tek şüpheli olan Tayfur Kılıç dün gözaltına alındı. Eşini elleriyle boğduğunu itiraf eden cani koca "Yuvarladım attım aşağıya!" ifadesini kullandı. Cani koca Tayfur Kılıç'ın sonu bakın ne oldu...

Magazin 30-10-23 12:22

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün sakatlandığını açıkladı

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün uyluk arka adalesinden sakatlandığını açıkladı.

Spor 24-10-23 15:44

Canlı yayında itiraf etti... Eşi kaybolduktan sonra yaptığı 'pes' dedirtti! 'Annen, kamyoncuya kaçtı kızım'

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç olayında ilginç bir gelişme yaşandı. Kılıç’ın kaybolmasında şüpheli olarak görülen eşi Tayfur Kılıç'ın, eşi kaybolduktan bir hafta sonra arkadaşıyla pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı. Kılıç'ın ayrıca kendisini arayan kızına “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 12-10-23 12:30

Müge Anlı'nın 'uzaklaştırma' sözleri olay oldu! Şinasi de benim için...

Müge Anlı, kendisinden haftalardır haber alınmayan Bedriye Kılıç olayını ele almaya devam ediyor. Yapılan açıklamaların ardından gözler kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç'a çevrildi. Canlı yayında tanıklarla yüzleşen Tayfur Kılıç'ın gerçekleri anlatıp anlatmadığı merak konusu olurken dikkat çeken bir açıklama da Müge Anlı'dan geldi. Ünlü gazeteci "Sen bu utanma sınırını aşmışsın zaten" diyerek Kılıç'a uyarıda bulundu. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na da değinen Müge Anlı'nın sözleri olay oldu.

Magazin 04-10-23 14:45

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Süper Lig Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Konyaspor Beşiktaş maç sonucu merak edildi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan bu Süper Lig karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Bruno Paz, Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir, siyah beyazlı ekibe karşlı forma giyemedi. Öte yandan Kara Kartal'da Emrecan Bulut, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Emrecan Uzunhan, Gökhan İnler, Mert Günok, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç bu karşılaşmada süre alamadı. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Spor 01-10-23 22:15

Cinsel içerikli video şoku! Tuğçe Tayfur mesajı ifşa etti, ateş püskürdü

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Muhammed Aydın ile kısa süre önce evlenen Tuğçe Tayfur'un eşi hakkında olduğu iddia edilen cinsel içerikli video sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı, 100 bin dolar istendiğini söyleyerek mesajı da ifşa etti.

Magazin 25-09-23 14:58

Beşiktaş’ın, Brugge maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Club Brugge maçının kamp kadrosunu açıklandı. Kadroda Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl yer almadı.

Spor 20-09-23 16:06

Beşiktaş transferi resmen açıkladı! Tayfur Bingöl bonservisiyle birlikte kadroya katıldı

Son dakika... Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan kiralanan ve performansıyla beğeni toplayan 30 yaşındaki oyuncu Tayfur Bingöl'ü bonservisiyle birlikte kadroya katıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 16:22

'Evlenmesine ailesi karşı çıktı' denmişti! Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süredir özel hayatıyla gündemde. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ailesinin nikaha katılmaması ailesinin rızası olmadığı yönünde iddiaları ortaya çıkarmıştı. Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz geldi.

Magazin 26-08-23 17:23

Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi diyerek paylaştı! Tuğçe Tayfur'un gelinliği olay oldu

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıkladıktan kısa süre sonra evlilik kararı aldığını duyurdu. "Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi" diyerek gelinlikli paylaşım yapan Tuğçe Tayfur'un gelinliği olay oldu.

Magazin 14-08-23 14:35

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un sevgilisi bakın kimmiş! Müstakbel eşten iddialara yanıt! 'Resmi nikahtahtan sonra hesabımı kapatacağım...'

16 Eylül 2022'de nişanlandığı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımlarla nikah hazırlıklarına başladığını belirten Tuğçe Tayfur müstakbel eşinin kim olduğunu ve nasıl tanıştıklarını anlatttı.

Magazin 12-08-23 16:48

Eski nişanlısıyla davalık olmuştu! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik hazırlığı yapıyor

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olmuştu. Kendisine şantaj yapmakla suçladığı eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı da alan Tayfur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Evlilik hazırlığı yapan Tuğçe Tayfur nikah hazırlıklarını sosyal medyada paylaştı.

Magazin 10-08-23 16:52

Maneviyata yöneldiğini söylemişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şortla poz verince...

Şarkıcı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur son dönemde eski nişanlısından gördüğü şiddeti paylaşarak gündeme geliyordu. Mayıs ayında "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakıp başını örttüğü pozları paylaşmıştı. Tayfur şimdi ise şortlu pozunu paylaşınca takipçilerinden eleştiri aldı.

Magazin 04-08-23 14:10

Son dakika: 52 ilin emniyet müdürü değişti! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika: Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılıklarına, Mahmut Çorumlu, Ömer Urhal, Selami Yıldız ve Caner Tayfur atandı. 52 ilin ise emniyet müdürü değişti.

Haber 02-08-23 01:31

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı da suç duyurusunda bulundu! Burak Kalfa'nın açıklamaları şoke etti

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını söyleyerek; eski nişanlısıyla ilgili uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Burak Kalfa da Tuğçe Tayfur hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalfa adliye önünde yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Magazin 25-07-23 12:23

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti! Burak Kalfa'dan açıklama geldi: ''Bu kuyruk acısını boş verin''

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle sık sık gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı ve nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti. Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa, söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 24-07-23 16:37

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısı tarafından özel görüntüleriyle tehdit ediliyor! İsyan edip meydan okudu

Geçtiğimiz aylarda sahneleri bırakan ve maneviyata yöneldiğini söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur bir küsüp bir barıştığı nişanlısı iş insanı Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit ediliyor. Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü.

Magazin 23-07-23 15:03

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan eski nişanlısı hakkında şok eden sözler! Eve kilitleyip yumrukladın

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şok eden itiraflarda bulundu. Şiddete maruz kaldığını dile getiren Tayfur, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Magazin 19-07-23 19:12

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan nostaljik paylaşım! ''Babasının kopyası''

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile nostaljik bir paylaşım yaptı. Baba-kızın eski fotoğrafına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 07-06-23 15:45

Tuğçe Tayfur'dan tesettür açıklaması! Örtünmeyi istedim ama beceremedim

Nişanlısı Burak Kalfa ile sürekli ayrılıp barışmasıyla dikkat çeken Ferdi Tayfur'un kızı yine açıklamalarıyla gündeme geldi. Daha önce müziği bıraktığını açıklayan Tayfur bir süredir maneviyata yönelmişti. Başörtülü pozları gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı "Örtünmeyi istedim ama beceremedim" itirafında bulundu.

Magazin 16-05-23 13:25

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur başörtülü tarzından vazgeçince... Gelen yorumlar rahatsız etti

Tuğçe Tayfur, geçen haftalarda "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmuştu. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur daha sonra başörtülü pozlarıyla gündeme gelmişti. Bu pozlarına ara veren ve açık hallerini paylaşan şarkıcıya gelen yorumlar gündem oldu.

Magazin 11-05-23 09:16

Annemizi Saklarken'in yıldızı Hande Doğandemir'den yeni proje! Filmin çekimleri tamamlandı

Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca'nın başrollerini paylaşacağı Hatırladığım Ağaçlar filminin çekimleri tamamlandı. Erhan Tuncer’in yazıp yönettiği filmin yapımcılığını Tayfur Aydın’ın üstlendi.

Magazin 18-04-23 11:36

Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ı paylaştı! Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunu görenler bakın ne dedi

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine adını yazdıran Necla Nazır uzun yıllar önce oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Ferdi Tayfur ile evli olan Necla Nazır'ın kızı son dönemde sık sık gündeme geliyordu. Tuğçe Tayfur annesi Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necla Nazır'ın son halini paylaştı.

Magazin 11-04-23 09:12

Şapka altına başörtüsü taktı! Tuğçe Tayfur tarzını eleştiren takipçisine bakın ne dedi

Şarkıcılığı bırakıp maneviyata yönelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tarzıyla dikkat çekiyor. Başörtüsü ve şapka kombiniyle dikkat çeken Tuğçe Tayfur yeni pozunu paylaştı. Tayfur gelen eleştiriye ise sessiz kalmadı.

Magazin 07-04-23 13:57

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur yeni tarzıyla gündemde! Tesettüre girdiği düşünülüyordu... Bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran şarkıların sahibi Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur sahneleri bırakıp maneviyata yönelmişti. Geçtiğimiz günlerde başını örterek verdiği pozla tesettüre girdiği gündeme gelen Tuğçe Tayfur bu yorumlardan rahatsız oldu. Ünlü isim bu tarzının bir geçiş süreci olduğunu düşünüyor.

Magazin 26-03-23 15:17

Sahneleri bırakıp tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan evlilik açıklaması: Tarih belli oldu

Arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe Tayfur son günlerde açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşüyor. "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakan ünlü isimden evlilik açıklaması geldi.

Magazin 25-03-23 12:31

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'dan tesettür açıklaması! Örtünmek bu değil

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur’un tesettürlü fotoğrafı çok konuşulmuştu. Sosyal medya hesabından barıştığı nişanlısıyla fotoğrafını paylaşan Tayfur’un başörtülü olması dikkat çekmişti. Ünlü isim “İnsanları yanlış yönlendirmeyelim” dedi ve konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 22-03-23 15:03

Maneviyatım ağır basıyor! demişti! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! Desteklediği partiyi de açıkladı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla çok konuşuluyordu. Son olarak ''Bu camia bana uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı" diyerek sahneleri bırakan şarkıcı Tuğçe Tayfur defalarca kez ayrıldığı nişanlısıyla yeni pozunu paylaştı. Tuğçe Tayfur'un başörtülü pozu gündem oldu. Tayfur desteklediği partiyi de açıkladı.

Magazin 21-03-23 11:32

Hatay’ın ilk ve tek cumhurbaşkanıydı! Tayfur Sökmen vefatının 43. yılında buruk anma: Bu 3 Mart bugüne kadarki en zor anma günü

Hatay’ın ilk ve tek Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen, vefatının 43. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anma töreninde konuşan Tayfur Sökmen’in torunu Nejla Sökmenoğlu, “Bizler Hataylılara genetik kodumuzda olduğu sürece her daim sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Kadim vatan toprağı olan Hatay tüm yurttaşların şahsi meselesidir” dedi.

Haber 03-03-23 12:57

Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan'dan efsane film!

Günaha Girme filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 1982'de yayınlanan film, hala izleyicide heyecan uyandırmaya devam ediyor. Ferdi Tayfur, Oya Aydoğan ve Serpil Çakmaklı gibi isimleri kadrosunda bulunduran filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 02-03-23 19:59

Maneviyata yönelmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Babamla barıştım diyerek itiraf etti! İstanbul'u terk eden Ferdi Tayfur iyi mi?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müzik kariyerini noktaladığını ve artık sahnelere çıkmayacağını söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, maneviyata yöneldiğini de açıklamıştı. Tayfur son olarak babasının sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Magazin 22-01-23 14:15