Uzman Ve Basogretmenlik Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü'nü yürürlükten kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre mevcut 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü değişti.

Haber 2024-05-22 01:25:03

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na atama kararları resmen yayımlandı!

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 2024-05-22 00:55:13

Netanyahu'ya kötü haber! Norveç duyurdu: 'Uygulayacağız'

Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM) İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında tutuklama emri çıkarması halinde, bunu uygulamak zorunda kalacaklarını belirtti.

Haber 2024-05-21 23:47:42

Yeni doğan bebeğini çöpe atmıştı! İnternetten videolar izlemiş, kan donduran ifadeler: Çocuğun babası...

Kastamonu'da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan 18 yaşındaki genç kızın anlattıkları kan dondurdu. İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını söyleyen genç kız, çocuğunun ölü doğduğunu ve çöp poşetine koyup zihinsel engelli babasına verdiğini söyledi. Hamile olduğu sırada nişanlı olduğunu söyleyen genç kız, çocuğun babasının ise başkası olduğunu aktardı.

Haber 2024-05-21 22:35:42

Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Ali Koç...

Rams Park'ta oynanan olaylı Galatasaray derbisinin galibi Fenerbahçe olurken maç sırasında istenmeyen olaylar yaşanmıştı. TFF Hukuk Müşavirliği, olaylı derbinin ardından PFDK'ya sevk edilen kulüp, yönetici ve oyuncuları duyurdu. Fenerbahçe'den 7 isim PFDK'ya sevk edildi.

Spor 21-05-24 21:42

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklama! 'Tüm Türkiye'ye göstermiştir'

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile 'gerçek hak edeni' tüm Türkiye’ye göstermiştir" denildi.

Spor 21-05-24 21:07

İngiltere'de 'enfekte kan' skandalı: Binlerce kişiye HIV ve hepatit virüslü kan verdiler! Rishi Sunak: 'Utanç günü'

İngiltere “enfekte kan” skandalını konuşuyor. 30 bine yakın hastaya HIV ve hepatit virüsü taşıyan enfekte kan verilmesiyle ilgili soruşturma raporuna ilişkin İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "İngiliz devleti için bir utanç günü" dedi. İngiltere “enfekte kan” kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek.

Haber 21-05-24 20:48

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum yeniden hatırlattı! ‘Daha sağlıklı olur’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Milli Hukuk ve Milli Yargı olamaz" eleştirileriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 'Bir kez daha Milli yargı' diyerek mesajını vurgulayan Uçum paylaşımında "Yargısal pratiklerle ilgili rahatsızlığı olanların hele hukukçuların uygulamaya ilişkin eleştirilerini milli yargı ve milli hukuk kavramına karşı çıkarak ifade etmesi akıl dışı bir olay" dedi.

Haber 21-05-24 20:20

1 Mayıs'ta polise taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişiye gözaltı!

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tedbir alan polis ekiplerine taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişi daha yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Haber 21-05-24 20:04

Haberi Alper Gezeravcı verdi! 'Hazırlıklar bitti' diyerek duyurdu: 'Birkaç ay içerisinde...'

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı katıldığı bir etkinlikte "Sadece birkaç ay içerisinde kendi ülkemizin imkanlarıyla üretilmiş bir roket ve bu roketi uzaya taşıyan itki sistemiyle ilerde Ay’a erişmeyi planlıyoruz" dedi.

Haber 21-05-24 19:48

Bursa'da ev sahibi ve kiracı tartışması başka boyuta taşındı! Kiracısına kızıp evi havaya uçurdu

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan olaylar gün geçtikçe kötü bir hal alıyor. Bursa'da da yaşanan ev sahibi kiracı olayı 'yok artık' dedirtti. Ev sahibine kızan kiracı evi havaya uçurdu. Binada ağır hasar oluştu. Kiracı yaralandı. İşte detaylar...

Manşet 21-05-24 18:21

IMF: İngiliz ekonomisi yumuşak inişe yaklaşıyor

Uluslararası Para Fonu (IMF), İngiliz ekonomisinin geçen yılki teknik resesyonun ardından yumuşak inişe yaklaştığını ve para politikasında bir sonraki adımın "gevşeme" olduğunu bildirdi. IMF, İngiltere ekonomisine ilişkin yayımladığı değerlendirmede, ülke ekonomisinin bu yıl yüzde 0,7 ve 2025'te yüzde 1,5 büyüyeceğini öngördü.

Finans 21-05-24 17:56

Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı! 72 şüphelinin yargılandığı davada 1 tahliye

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu ve bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmelerinin olduğu 72 şüphelinin yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Ara kararını açıklayan mahkeme Paşa Durmuş’un tahliyesine karar verdi.

Haber 21-05-24 17:44

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a hapis cezası! 'Beni bu olaya dahil ettiler'

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı kardeşi Caner Aydar ve amcası Ertan Aydar hakkında mahkeme kararını verdi. "Beni bu olaya dahil ettiler" diyen Kadir Aydar'a 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Haber 21-05-24 17:39

Altının kilogram fiyatında gerileme

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 515 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, Uğuras Kıymetli Madenler, NMGlobal Kıymetli Madenler ile EHG Yetkili Müessese olarak sıralandı.

Finans 21-05-24 17:21

Kurban Bayramı'na az bir süre kaldı! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların fiyatı belli oldu

Kurban Bayramı için İstanbul'da hazırlıklar sürüyor. Kurban pazarları için hazırlıklar sürerken kurbanlıkların Haziran başında kente giriş yapacağı aktarıldı. Ayrıca, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların da fiyatları belli oldu.

Finans 21-05-24 17:20

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber 21-05-24 17:07

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 21-05-24 16:48

Hazine 2 ihalede 46,3 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesiyle 46 milyar 309,6 milyon lira borçlanmaya gitti. İlk ihalede basit faiz yüzde 29,76, bileşik faiz yüzde 31,97 oldu.

Finans 21-05-24 16:37

Peş peşe iki canlı yayına farklı çıkınca dikkatlerden kaçmadı! Gazeteci Sevilay Yılman İran'da uyarıldı: Değiştirmemi istediler

Dünyanın gözü bugün İran'daydı. Helikopter kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin izdiham yaşanan cenaze töreni için İran'a giden gazeteci Sevilay Yılman polisler tarafından uyarıldığını canlı yayında anlattı. Uyarılmadan önce ve sonraki yayınlarda farklı giyimiyle de dikkat çeken Yılman, "Çok şey konuşulmuyor" dedi.

Manşet 21-05-24 16:19

Yılmaz Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti... Neden konuşmadığını anlattı: Sizin kızınıza da...

Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansu Taşkın konu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İlişkinin iki günlük gösterilmesine tepki gösteren model, “Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım. Benim de ailem var. Herkes kendine gelsin ve haddini bilsin” ifadelerini kullandı.

Magazin 21-05-24 16:18

Konyaspor'dan ligin kaderini belirleyecek Galatasaray maçı öncesi hazırlıklar! Tişört bile bastırdılar...

Trendyol Süper Lig'in son haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek ve ligde kalabilmesi için en az 1 puana ihtiyacı olan Konyaspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 16:17

Ev sahibi-kiracı davasında artık nikah fotoğrafları da dosyada!

Ev sahibi kiracı davalarında delillere bir yenisi daha eklendi. Kiracısını evden çıkarmak isteyen ve dava açan ev sahibi mahkemede oğlunun nikah fotoğrafını delil olarak gösterdi. Tahliye davası bir yıldır sürerken, kiracı ile ev sahibi arasında başlayan anlaşmazlık sonucu yaşanan olaylar nedeniyle birbirlerine karşı 5 ayrı hakaret, tehdit ve darp davası daha açıldı.

Finans 21-05-24 16:04

İki adedi 509 TL'ye düştü! Çok satan L'Oreal güneş kreminde kaçırılmayacak fırsat

Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildinizi korurken, cildinizi gençleştirmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek artık çok daha kolay! L’Oréal Paris'in Revitalift Clinical SPF 50+ Güneş Kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlarken aynı zamanda cildi nemlendirir ve gençleştirici etkiler sunar. Bu harika güneş kremi kısa süreliğine indirimde, fırsatı yakalamak için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 21-05-24 16:03

Londra'dan Singapur'a giden uçakta şiddetli türbülans kabus yaşattı: 1 ölü, çok sayıda yaralı... O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

İngiltere'den Singapur'a giden bir uçağın Asya semalarında şiddetli türbülansla karşılaşması ve Tayland'a acil iniş yapmak zorunda kalması sonrasında 1 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Yolcuların uçuş sırasında şiddetli türbülansın etkisiyle yaşadıkları zor anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

Trend 21-05-24 15:57

TFF'de Mesut Özil sürprizi! Mehmet Büyükekşi ile görüştü son hali görenleri şaşırttı!

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan eski futbolcu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi makamında ziyaret etti. Özil'in son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 15:51

Plaza hayatını bıraktı huzuru tarımda buldu! “Üretmeyi kesinlikle bırakmayın”

İstanbul’da özel bir şirkette çalışan ve plaza hayatından sıkılarak Aydın’a ailesinin yanına dönen 32 yaşındaki Vildan Uğurlu, çiftçilik hayalinin peşinden koşarak huzuru tarımda buldu. 2020 yılında tanıştığı “Efeler diyarında pitaya” projesi ile hayatı değişen Uğurlu, betondan yapılı kapalı alanlar yerine toprağı seçtiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Kadin 21-05-24 15:50

Alın parayı geri diyerek isyan eden Müjde Uzman tükenmişlik sendromuna yakalandı! Son görüntüsünü paylaşınca sevenleri endişelendi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Son haliyle sevenlerini endişelendiren Uzman tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı.

Kulis 21-05-24 15:26

Bir kulaklıktan çok daha fazlasını sunan Sennheiser Momentum indirime girdi

Sportif aktivitelerinizde müziği yanınızdan ayırmayanlardansanız Sennheiser Momentum Sport Bluetooth Kulaklık tam size göre! Kalp atış hızınızı ve vücut sıcaklığınızı takip eden bu akıllı kulaklık şimdi 2000 TL indirimle sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 21-05-24 15:25

Bakan Şimşek'e katılmadılar, dikkat çeken sonuç! Yüzde 60'a dayandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırıyla ilgili sözleri gündemdeki yerini korurken Areda Survey araştırma şirketinin anketindeki sonuçlar da dikkat çekti. Halkın yüzde 59,5'i resmi oran sınırının tekrar uzatılması gerektiğini düşünüyor.

Finans 21-05-24 15:18

Şimdiye kadarki tüm anket sonuçlarını geride bıraktı! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Erbakan... En yüksek seviyeye ulaştı

Siyaset sahnesinin en tanındık isimlerinin beğeni düzeylerini ortaya koyan anket sonucu ses getirdi. Mevcut siyasi parti liderlerinin, belediye başkanlarının bulunduğu sıralamada Meral Akşener de yer aldı. Ankete göre en beğenilen isim için "Şimdiye kadarki ölçümlerin en yüksek seviyesi" değerlendirmesi dikkat çekti. İşte Erdoğan, Özel, Bahçeli, Erbakan, İmamoğlu, Yavaş ve Akşener'in yer aldığı o çok konuşulacak anket sonuçları!

Manşet 21-05-24 15:16

7 milyar liralık rekor vergi cezasına açıklama: İsdemir ve Erdemir KAP'a bildirdi: 'Firmalar arasında adımız yok...'

İsdemir ve Erdemir, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulandığı belirtilen yüksek tutarlı cezalara herhangi bir şirketlerinin konu olmadığını belirtti.

Finans 21-05-24 15:14

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar ve iki akrabasına tehdit suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı olan kardeşi Caner ve amcası Ertan Aydar, "hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit" suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 21-05-24 15:12

Aileler Yarışıyor'un sunucusu Asuman Krause son görüntüsüyle gündem oldu! 'Bebek mi, göbek mi?'

Eski manken ve sunucu Asuman Krause şimdilerde 360 Tv ekranlarında yayınlanan ‘Aileler Yarışıyor’ programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sempatik halleri ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim son görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Krause'yi görenler 'Bebek mi, göbek mi?' diye sordu.

Magazin 21-05-24 14:58

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

Göreve başlamasının ardından bir ilk! Merkez Bankası Başkanı Meclis'te sunum yapacak! Tarih belli oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, göreve başlamasının ardından ilk kez 4 Haziran'da Meclis'te sunum yapacak. Fatih Karahan'ın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki ilk sunumunda milletvekillerine Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde bilgilendirme yapması bekleniyor.

Finans 21-05-24 14:49

Meşhur tatil bölgesinde şezlong ve şemsiye artık bedava! 10 yıllık anlaşma imzalandı

Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile yapılan protokolle bakım ve işletme yetkisi 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi. Bundan sonra halk plajlarında şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağı bildirildi.

Finans 21-05-24 14:48

3 yılın ardından ilk! THY yeniden Afganistan seferlerine başladı

Türk Hava Yolları (THY), yaklaşık 3 yılın ardından Afganistan'a ilk seferini gerçekleştirdi. THY'nin İstanbul-Kabil uçuşlarında salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere karşılıklı olarak haftada 4 sefer yapılacak.

Finans 21-05-24 14:14

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi martta arttı

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, martta önceki aya göre yüzde 0,1 yükseldi. AB ülkeleri arasında martta inşaat üretiminde önceki aya oranla en fazla artış yüzde 9,1 ile Romanya'da, yüzde 1,1 ile Fransa'da, yüzde 1 ile de Almanya ve Belçika'da belirlendi. En fazla düşüş ise yüzde 7,8 ile Çekya'da, yüzde 7,6 ile Slovakya'da ve yüzde 7,4 ile Slovenya'da ölçüldü.

Finans 21-05-24 14:09

Bella Hadid bir döndü pir döndü! Modelliği bırakmıştı... Tülden elbisesiyle Cannes'da

Hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve modelliği bir süre de olsa bırakan Bella Hadid Cannes Film Festivali'nde ortaya çıktı. Model tül elbisesi ve iddialı görünümüyle hayranlarını mest etti.

Magazin 21-05-24 14:07

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

16 ay sonra ortaya çıkan 'sır' herkesi dehşete düşürdü! Kayalıktan düşmemiş, kocası iterek öldürmüş

Yalova'da fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşerek hayatını kaybeden 34 yaşındaki Semiha S.'nin şüpheli ölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşandı. Soruşturma derinleştiren 15 ay boyunda teknik ve fiziki takibe aldığı genç kadının kocası E.N.S.'yi gözaltına aldı. Karısını kayalıktan iterek öldürdüğü tespit edilen E.N.S., "Eşe karşı kasten öldürme" suçlamasıyla sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Haber 21-05-24 14:03

SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor! Özel bankalardan promosyon hamlesi: 31 bin TL ödeme veren var!

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken emekliler de bankaların emekli promosyonlarını takip etmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankaların emekli promosyonu yarışı kızıştı. Bazı bankalar, promosyona ek finansman da sağlamaya başladı. Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Finans 21-05-24 13:54

Hobi amaçlı başladı, gelir kapısı oldu! Siparişe yetişemiyor

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde 27 yıl önce maden ocağından emekli olan Satılmış Baduroğlu, kurduğu çilek ve karpuz bahçeleriyle siparişe yetişemiyor.

Kadin 21-05-24 13:46

Uçaklarda yeni dönem: Arama kurallarını kabul etmeyen yolcular binemeyecek! Bagajlar, eşya ve kargolar için de geçerli

Uçaklarda yeni dönem başlıyor! Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda yeni düzenleme yolda. Havalimanı girişlerinde uygulanan arama prosedürleri önemli ölçüde değişecek. Yeni yasa taslağında yer alan üst ve bagaj arama kurallarına uymayan yolcular uçağa alınmayacak. Yeni dönemin ayrıntılarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu açıkladı.

Haber 21-05-24 13:39

Gözlerden uzak büyüttü! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kızı genç kız oldu

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu.

Kulis 21-05-24 13:38

Süpermarket sahibiyle kavga eden kadın intikamını fena aldı! Dükkanın ortasına bir anda dışkısını yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratırken kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir market sahibi ve müşteri arasında yaşanan kavga yer aldı. Müşteri market sahibiyle baş edemeyince intikamını ilginç bir şekilde almaya karar verdi. Market sahibinin karşısına geçen müşteri bir anda dükkanın ortasına tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 21-05-24 13:36

Adnan Oktar, İsrail ile anlaşma yapmış! Ali Sadun Engin'in 'fidye' itirafı, mahkemeye damga vurdu

Adnan Oktar davasında sonradan yakalanan örgüt üyeleri ve yöneticilerin yargılanmasına başlandı. Çağlayan'daki duruşmaya cinsel istismar suçlusu Ali Sadun Engin'in ifadeleri damga vurdu. Mahkemede söz alan Engin, 'Mavi Marmara' olaylarının yaşandığı dönemde, Adnan Oktar'ın İsrail ile fidye anlaşması yaptığını açıkladı. Engin, "Bize bu ücretleri çok teklif ettiler ama kabul etmedik. Biz İslam'ı yaymaya çalışan insanlarız" diye konuştu.

Manşet 21-05-24 13:27

Reisi'nin cenaze törenine Yılmaz ve Fidan katılacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Tahran'daki cenaze törenine Türkiye'den Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılacak.

Haber 21-05-24 13:19