Sir Sean Connery Haberleri

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 2024-03-01 17:35:35

Galatasaray maçının ardından Manchester United'dan ilginç talep! Men edilme ihtimalleri bile var

Manchester United, Galatasaray mağlubiyeti sonrası UEFA'ya flaş bir talepte bulundu. Fransız ekibi Nice'in de sahibi olan Sir Jim Ratcliffe'in Manu'dan hisse satın almasından sonra İngiliz ekibinin UEFA'dan Şampiyonlar Ligi formatında değişiklik yapılmasını istediği iddia edildi.

Spor 2023-11-30 14:30:31

Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?

Sir Bobby Charlton ile ilgili aramalar akşam saatlerinde hız kazandı. İngiliz futbolunun ve özellikle de Manchester United'ın efsane ismi olan Charlton hayatını kaybetti. Kullanıcılar 'Sir Bobby Charlton kimdir, neden öldü?' ekranını sorguluyor. Peki, Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?

Spor 2023-10-21 18:57:31

Manchester United'ın efsanesi Sir Bobby Charlton hayatını kaybetti!

Manchester United ve İngiliz futbolunun efsane ismi Sir Bobby Charlton, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 2023-10-21 18:25:54

Sinema dünyasının acı günü: Usta oyuncu John Nettleton 94 yaşında hayatını kaybetti

‘Emret Bakanım’ (Yes Minister) dizisinin yıldızı John Nettleton 94 yaşında hayatını kaybetti. Genellikle siyasi hiciv türündeki eserlerde rol alan Nettleton en çok Yes Minister dizisinde Sir Arnold Robinson rolüyle tanınıyordu.

Trend 14-07-23 15:36

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-23 12:10

Dune Gezegeni konusu ne, oyuncuları kimler? Televizyonda yayınlanacak Dune Gezegeni filmi oyuncuları ve konusu

Dune Gezegeni bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. 2021 yılında vizyona giren filmin başrollerinde Sean Young, Anna Telfer, Emily Killian ve Cherish Michale gibi isimler alıyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak Dune Gezegeni konusu ne, oyuncuları kimler? İşte merak edilen Dune Gezegeni filminin oyuncuları

Trend 28-11-22 19:19

'Terminal' filmine ilham vermişti! İranlı sığınmacı Mehran Karimi Nasseri, Fransa'da 18 yıl yaşadığı havalimanında hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı ve Tom Hanks'in başrolde oynadığı Terminal filmine ilham veren İranlı sığınmacı Mehran Karimi Nasseri hayatını kaybetti. Fransa'daki Roissy-Charles-de-Gaulle Havalimanı'nda, 1988-2006 yılları arasında yaşayan Nasseri, yine aynı havalimanında doğal sebeplerle öldü. "Sir Alfred" lakabıyla bilinen Nasseri'nin birkaç hafta önce, 18 yıl boyunca kaldığı havalimanına yeniden geldiği kaydedildi.

Haber 13-11-22 00:56

Sosyal medyada şaşkınlık yaratan anlar! Maymun bir anda çocukların gözünün önünde mastürbasyon yapmaya başlayınca...

Sean Nicol isimli bir adam ailesiyle birlikte İskoçya'daki Blair Drummond Safari Park'ta gerçekleştirdiği safari sırasında bir maymunun yanından geçerken mastürbasyon yaptığını fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Baba Sean Nicol bu anları kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 09-11-22 11:27

Sean Penn, Oscar ödülünü Zelenskiy'e verdi! Zafere kadar Ukrayna'da kalacak

Amerikalı oyuncu Sean Penn, Kiev ziyaretinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e kazandığı Oscar ödüllerinden birisini hediye etti

Magazin 09-11-22 08:26

5 metrelik timsahla burun buruna! Kalabalığın gözleri önünde...

Bir hayvanat bahçesi bekçisi olarak çalışan 68 yaşındaki Sean Le Clus, Güney Afrika'daki Crocodile Creek çiftliğinde bir gösteriye ev sahipliği yaparken korku dolu anlar yaşadı. Neredeyse 5 metre uzunluğundaki iki timsahın şoke olmuş turistlerin önünde aniden ona saldırıp kapması üzerine şoke olan adam dehşeti yaşadı.

Trend 21-09-22 13:04

Ünlü oyuncular da listede! Rusya’dan 25 ABD vatandaşına daha yaptırım

Rusya, ABD’nin kendilerine yönelik uyguladığı yaptırım kararlarına karşılık olarak aralarında ünlü oyuncu Sean Penn ve Ben Stiller’ın da bulunduğu 25 ABD vatandaşını daha yaptırım listesine ekledi.

Haber 05-09-22 17:40

Colendi, blockchain temelli ödeme ve mutabakat sistemleri sağlayıcısı SETL'ı satın aldı

Colendi Global CEO’su Bülent Tekmen: - "SETL'ı, Colendi ailesine dahil etmekten mutluluk duyuyoruz. SETL’ın yüzde 100’ünü satın aldık. SETL ekibinin tamamı Colendi’ye katıldı ve görevlerine devam ediyorlar" - SETL Başkanı Sir David Walker: - "Colendi bizim için tam anlamıyla doğru ortak. Olağanüstü büyümeleri, finansal hizmetleri kapsayan değişiklikleri anladıklarını ve kucakladıklarını gösteriyor"

Yurthaber 02-09-22 11:49

After Life'ın yıldızı ünlü komedyen Ricky Gervais'in suikast korkusu! Salman Rüşdi'ye saldırının ardından harekete geçti

Ülkemizde After Life dizi ile büyün şöhret kazanan ünlü komedyan Ricky Gervais, Sir Salman Rüşdi'nin bıçaklanmasının ardından, sahnede kimsenin ona ulaşamayacağından emin olmak için özel güvenlik ekibini güçlendirdi.

Magazin 21-08-22 10:26

İngiltere'de Başbakan Johnson ara seçimlerde darbe aldı

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti, iki bölgede yapılan milletvekilliği ara seçiminde kaybetti. Ana muhalefetteki İşçi Partisi Genel Başkanı Sir Keir Starmer sonuçları "Halk, Muhafazakarlara güvenini kaybetti" diye değerlendirdi.

Haber 24-06-22 09:06

İngiltere'nin yeni Genelkurmay Başkanından dikkat çeken mesaj! 'Cephede Rusya’yla yüzleşmeye hazır olun'

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi devam ederken İngiltere'den dikkat çeken bir haber geldi. İngiltere’nin yeni genelkurmay başkanı General Sir Patrick Sanders, tüm ordu mensuplarına bir mesaj gönderdi. Geçen hafta göreve başlayan Sanders gönderdiği mesajda askerlere cephede Rusya ile yüzleşmeye hazır olmaları gerektiğini söyledi.

Haber 19-06-22 19:07

İngiltere'den korkutan 3. Dünya Savaşı uyarısı! Rusya ile savaşmaya hazır olun

Rusya-Ukrayna savaşında 116. gün geride kalırken, İngiltere'nin yeni Genelkurmay Başkanı General Sir Patrick Sanders yürekleri ağza getiren bir 3. Dünya Savaşı uyarısı yaptı. İngiliz basını General Sanders'ın sözlerini "Yeni İngiltere Ordusu komutanı askerlere '3. Dünya Savaşı'nda Rusya ile savaşmaya hazır olun' dedi" başlığıyla verdi. Sanders'ın açıklamaları sadece İngiltere basınında değil, dünya çapında da geniş yankı buldu.

Haber 19-06-22 15:27

İstenmeyen tüyleriniz için en iyi sir ağda önerileri

İstenmeyen tüyler, özellikle yaz aylarında daha rahatsız edici olabiliyor. Bu görünüm ve histen kurtulmak için birçok farklı yöntem gelişmiş olsa da sir ağda, uzun zamandır en çok tercih edilen ve etkili sonuç veren çözümlerin başında geliyor. Siz de istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için sir ağdayı tercih ediyorsanız en iyi sir ağda önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 10-06-22 09:48

Skandal görüntüler! Çığlık çığlığa yardım isteyen adamın boğulmasını izlediler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinin Tempe şehrinde yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. İsmi Sean Bickings olarak açıklanan evsiz bir adam Bickings gölüne atladı. Gölde boğulmak üzere olan ve yardım isteyen adama polis ekipleri yardım etmedi. Boğularak yaşamını yitiren adam ve polisler arasındaki konuşmalar memurların üzerinde bulunan vücut kameralarından anbean kayıt edildi. Tepkiler üzerine polisler hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 08-06-22 16:16

Sir ağda ne demek? Sir ağda birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Sir ağda birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Sir ağda birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 24-05-22 10:11

Türkiye ve Antalya'da İngiliz turist artışı bekleniyor

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott: - "Özellikle Antalya'yı bir milyonun üzerinde İngiliz turistin ziyaret edeceğini öngörüyoruz" - Antalya Valisi Ersin Yazıcı: - "Bu yıl şehrimizi ziyaret eden turist sayısı bakımından 2019 yılını yakalayacağımızı ümit ediyoruz. Hatta 2019'u geçeceğini düşünüyoruz."

Yurthaber 13-05-22 15:35

''Çok eşli bir ilişki içindeyiz, çocuklarımızın babasının kim olduğunu bilmiyoruz!''

Dört kişi birlikte yaşayan iki çift, 2020'de büyük bir eve taşındıklarından beri birlikte iki çocuk sahibi oldular - ancak kadınlar, hangi erkeğin, hangi çocuğun biyolojik babası olduğunu bilmiyorlar. Taya Hartless, Alysia Rogers, ve eşleri Sean ve Tyler, bir grup insan tarafından dışlansa da yaşadıkları hayattan mutlu olduklarını ve gelecek için heyecan duyduklarını söylediler.

Trend 10-05-22 12:58

Hollywood yıldızı Sean Penn: Rusya’ya karşı savaşmayı düşünüyorum

Mültecilere destek ve belgesel çekimi için iki kez savaş sırasında Ukrayna'ya giden yıldız oyuncu Sean Penn yaptığı yeni açıklamada, "Rusya'ya karşı elime silah almayı düşünüyorum” dedi.

Magazin 13-04-22 15:08

Ukrayna-Rusya savaşı Oscar’a da sıçradı! Ünlü oyuncu Sean Penn’den tepki: Zelenskiy konuşturulmazsa...

Amerikalı ünlü oyuncu Sean Penn, sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olarak kabul edilen Oscar’ı boykot etmek için çağrıda bulundu. Penn, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in bu yılki ödül töreninde konuşma yapmasına izin verilmemesi halinde bu zamana kadar aldığı bütün ödülleri herkesin önünde eriteceğini söyledi.

Trend 28-03-22 11:24

Sean Penn'den flaş Zelensky çıkışı! Oscar töreninde konuşması için imkan sunulmazsa ödüllerini eritecek

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin konuşmasına imkan sunulmazsa sahip olduğu Oscar ödüllerini eriteceğini söyledi. Penn, Akademi'nin Ukrayna liderini desteklememesinin "Hollywood tarihinin en ahlak dışı anı" olacağını vurgulayarak, "Dilerim öyle bir şey olmaz" dedi. Penn, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına dair belgesel çekimleri için Ukrayna'ya gitmişti.

Haber 27-03-22 16:50

Süre doldu! Chelsea'ye üç resmi teklif geldi

Rus oligark Roman Abramovich'in savaş sonrası yaptırımlar nedeniyle elden çıkarma kararı aldığı İngiliz futbol kulübü Chelsea için üç resmi teklif geldi. Ricketts ailesi ve Sir Martin Broughton ve Lord Sebastion Coe ikilisi dev kulüp için talip oldu.

Finans 19-03-22 10:25

Ailesiyle birlikte Ukrayna’da mahsur kalan İskoç adam işgali gözyaşları içinde anlattı: Gidebilirim ama eşimi ve çocuklarımı...

İskoç baba Sean Cusick, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında ailesiyle birlikte mahsur kaldığını anlattığı videosuyla sosyal medyanın gündemine oturdu. İngiltere pasaportu sayesinde ülkeden ayrılabileceğini ifade eden Cusick, Ukrayna vatandaşı olan eşi ve çocuklarını geride bırakamayacağını gözyaşları içinde anlattı. Cusick, ülkeden ayrılabilmeleri için yardım istedi.

Trend 25-02-22 12:22

Sean Penn Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını belgesel yapacak

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesini belgeselleştiriyor.

Magazin 25-02-22 12:18

Ünlü müzisyen Elton John ölümden döndü! Arızalanan özel jeti acil iniş yaptı

Sir ünvanlı dünyaca ünlü müzisyen Elton John, konsere giderken ölümden döndü. İngiltere'den New York'a giden Elton John'un özel jeti havada arıza yapınca korku dolu anlar yaşandı. Önce hidrolik sisteminde arıza yaşanan uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle acil inişini ancak üçüncü turda başarabildi.

Magazin 23-02-22 21:05

Fenerbahçe HDI Sigorta, lider Sir Sicoma Monini'ye konuk olacak

Fenerbahçe HDI Sigorta, lider Sir Sicoma Monini'ye konuk olacak

Yurthaber 15-02-22 09:41

İngiltere'de İşçi Partisi lideri Starmer'a yönelik protestoda iki kişi tutuklandı

İngiltere'de İşçi Partisi lideri Sir Keir Starmer'a yönelik yapılan protestolar esnasında protestocular ile polis arasında çıkan arbedede iki kişi tutuklandı.

Haber 08-02-22 03:55

Kamboçya lideri, Myanmar'da tutuklu Avustralyalıyla ilgili açıklaması için özür diledi

Sean Turnell'in dün serbest bırakıldığını açıklayan Hun Sen, yanlış bilgilendirildiğini söyledi

Yurthaber 07-02-22 23:18

İSTANBUL - (ÖZEL) TÜRKİYE'YE YAĞ ALDIRMA OPERASYONU İÇİN GELEN ALMAN KADININ SIR ÖLÜMÜ

ALMANYA'dan Türkiye'ye gelen Sadaf Gholami (33), geçirdiği kol gerdirme, liposuction, karın gerdirme operasyonlarının ardından Başakşehir'deki bir otele yerleşti.

Yurthaber 02-02-22 10:50

Tony Blair'in 'Sir' unvanının geri alınması için başlatılan kampanya 600 bin imzayı geçti

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'e verilen 'Sir' unvanının geri alınması için çağrıda bulunan kampanya 600 bin imzayı geçti.

Haber 04-01-22 19:46

Evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan İngiliz mucit Sir Clive Sinclair kimdir?

Sir Clive Sinclair, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sinclair, İngiltere'nin en büyük mucitlerinden biriydi ve evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan mucit olarak anılıyordu.

Haber 19-11-21 04:50

Parlamentoda Boris Johnson'a sert çıkış

İngiltere Avam Kamarası Başkanı Sir Lindsay Hoyle, parlamentoda tartışma kurallarına uymayan Başbakan Boris Johnson’a “Başbakan yerinize oturun” diyerek sert çıktı.

Haber 18-11-21 19:17

Conti'den mücevher mağazası Graff'a siber saldırı! Zengin ve ünlü kişilerin bilgileri tehlikede

İngiltere merkezli mücevher mağazası Graff'ın Conti olarak bilinen bir Rus hacker çetesi tarafından siber saldırıya uğradığı açıklandı. Yaklaşık 11 bin müşteriyle ilgili bilgiler içeren 69 bin dosya yayınlayan çetenin büyük bir fidye talep ettiği öne sürülürken; Donald Trump, Oprah Winfrey, David Beckham, Sir Philip Green ve Alec Baldwin gibi pek çok ünlü kişinin kurbanlar arasında yer aldığı bildiriliyor.

Haber 01-11-21 16:44

Evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan İngiliz mucit Sir Clive Sinclair kimdir?

Sir Clive Sinclair, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sinclair, İngiltere'nin en büyük mucitlerinden biriydi ve evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan mucit olarak anılıyordu.

Haber 29-10-21 05:42

İngiltere'de milletvekili David Amess'i öldürmekle suçlanan Ali Harbi Ali mahkemeye sevk edildi

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti'nin milletvekillerinden Sir David Amess'i öldürmekle suçlanan 25 yaşındaki Ali Harbi Ali mahkemeye sevk edildi. Somali kökenli İngiliz vatandaşı Ali Harbi Ali, Amess'in 15 Ekim'de Essex bölgesindeki Leigh-on-Sea kasabasında bıçaklanarak öldürülmesinden hemen sonra gözaltına alınmıştı.

Haber 21-10-21 16:10

Jose Mourinho'dan Newcastle United itirafı

Jose Mourinho, Sir Bobby Robson ile olan ilişkisinin bir sonucu olarak Newcastle United ile "duygusal bir bağlantısı" olduğunu söyledi. Portekizli teknik adam takımın başına geçeceği yönündeki iddialara ise net yanıt verdi.

Spor 18-10-21 19:33

İngiliz milletvekilini öldürmekle suçlanan Somali kökenli şüpheli daha önce 'terörle mücadele programına yönlendirilmişti'

İngiltere'de milletvekili Sir David Amess'i bıçakla saldırıda öldürmekle suçlanan kişinin 25 yaşındaki Ali Harbi Ali olduğu açıklandı. Ali'nin daha önce İngiltere'nin terörle mücadele programı 'Prevent'e yönlendirildiği bildirildi.

Haber 17-10-21 17:28

Sean Penn 32 yaş küçük eşinden boşanıyor

ABD'li ünlü oyuncu Sean Penn, yalnızca 15 ay evli kaldığı eşi Leila George ile boşanma kararı aldı.

Magazin 16-10-21 15:14

İngiliz milletvekiline yönelik saldırıda terör şüphesi

Essex polisi, Milletvekili Sir David Amess'in hayatını kaybetmesine neden olan bıçaklı saldırıyı "terör saldırısı" olarak sınıflandırdı.

Haber 16-10-21 11:20

İngiliz milletvekili David Amess seçmenleriyle görüşürken bıçaklandı

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakâr Parti milletvekili Sir David Amess seçmenleriyle görüşürken bıçaklandı. Bir şüpheli gözaltına alındı.

Haber 15-10-21 16:32

Evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan İngiliz mucit Sir Clive Sinclair kimdir?

Sir Clive Sinclair, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sinclair, İngiltere'nin en büyük mucitlerinden biriydi ve evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan mucit olarak anılıyordu.

Haber 08-10-21 13:38

Manchester United'da Ronaldo kaos çıkarttı! Ayrılık an meselesi

Manchester United'da Ronaldo ve Teknik Direktör Solskjaer arasında ipler gerildi. Ronaldo, sonucunu değiştirebileceği maçlarda yedek beklemek ve oyundan çıkmak istemiyor. Everton maçında Ronaldo'yu yedek bırakan Solskjaer, "Aldığım kararların arkasındayım" diyerek adeta rest çekti. Sir Alex Ferguson da Solskjaer'in oynattığı futbolu ve tercihlerini eleştirdi. İngiliz basını, Manchester United'da Solskjaer döneminin sona ereceğini yazdı. Ronaldo'nun tavırları da bu haberi doğrular nitelikte.

Spor 05-10-21 17:42

ABD'de şaşkına çeviren olay! Evleri yandı, o evlenme teklifi yaptı: Yüzüğü enkazdan çıkardım

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan bir adam, evlerinin yandığı gece, yangından kurtulan nişan yüzüğünü bulduktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif ederek kötü bir durumdan en iyi şekilde yararlanmayı bildi. Sean Matthews, ''Evimiz yandı ama trajediye odaklanmak yerine olumlu bir şey yaptık. Nişan yüzüğünü enkazın içinden çıkardım. Neyse ki ateşe dayanıklı bir kasa içinde saklıyordum'' şeklinde konuştu.

Haber 22-09-21 11:19

Evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan İngiliz mucit Sir Clive Sinclair kimdir?

Sir Clive Sinclair, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sinclair, İngiltere'nin en büyük mucitlerinden biriydi ve evlerde bilgisayar, ceplerde hesap makinesi dönemini başlatan mucit olarak anılıyordu.

Haber 18-09-21 11:03

Yüzüklerin Efendisi’ni yaşıyor! Gerçek bir Hobbit gibi hayatını devam ettiren Nicolas Gentile sosyal medyada gündem yarattı

İtalya’nın kırsal bir kesiminde kendi küçük Hobbit köyünü kuran 37 yaşındaki pasta şefi Nicolas Gentile, sosyal medyada büyük ses getirdi. Gentile, Abruzzo'daki Chieti kasabası, bir hobbit köyüne dönüştü.Özel bir yaşam alanı kuran ve giydiği kostümlerle de hayatını destekleyen Gentile’ye filmin oyuncuları Elijah Wood, Sean Astin ve Billy Boyd’dan övgü dolu yorumlar geldi.

Trend 16-09-21 09:36