Demir Sanayi Sitesi Haberleri

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor! Kanun teklifi kabul edildi

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.

Finans 2024-05-09 18:45:52

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 2024-05-09 11:37:57

Bursa’da iplik fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Bursa’nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iplik fabrikasında yangın çıktı.

Yurthaber 2024-05-08 08:08:54

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 2024-05-07 20:44:38

Adana'da eli demir korkuluğa saplanan çocuk kurtarıldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, eli demir korkuluğa saplanan çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:09

Şırnak Üniversitesi’nde TEKMER kuruluyor

Şırnak Üniversitesi, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteği ile Teknoloji Merkezi (TEKMER) kuruluyor.

Yurthaber 07-05-24 11:32

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

Kahramanmaraş'ta kurulan savunma sanayi şirketine ortaklık için 168 başvuru yapıldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kurulan Kahramanmaraş Uzay Havacılık AŞ için ortaklık başvuru süreci tamamlandı.

Yurthaber 06-05-24 11:47

Hadise'nin reklam kazancı dudak uçuklattı! Bu yıl sadece...

Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise bu defa kazancıyla gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir otomobil firmasının yüzü olan ünlü isim, online satış sitesi ile reklam anlaşması yaptı. Hadise'nin bu yıl sadece reklamdan kazandığı ücret ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 04-05-24 15:39

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 04-05-24 09:55

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

Erdek merkezli dolandırıcılık şebekesinin inanılmaz yöntemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sahte internet sitesi kuran çete üyeleri, oto yedek parçası almak ve villa kiralamak isteyen vatandaşları 300 bin lira dolandırdı.

Yurthaber 02-05-24 15:14

Sivas'ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı

Sivas’ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahur kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Yurthaber 02-05-24 12:05

Dersan Koop Sanayi Sitesi’nde yangın çıktı: 1 yaralı

Başakşehir’de bulunan bir sanayi sitesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken yangında 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 11:17

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-05-24 09:44

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ Mayıs ayı için kararını duyurdu

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Finans 30-04-24 17:31

Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde köprünün demir korkuluklarına yaslanan Mustafa Avcil (69), korkulukların kırılması sonucu çay kenarına düşerek yaralandı.

Yurthaber 29-04-24 14:13

Batman'da üretilen solunum cihazları 41 ülkede hastalara nefes oluyor

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikada üretilen solunum cihazları 41 ülkeye ihraç ediliyor.

Yurthaber 29-04-24 11:27

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin 27-04-24 13:49

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır? Uzman isim tek tek anlattı

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Finans 27-04-24 13:17

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 26-04-24 08:31

Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a demirletildi

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait ‘Kurtarma-13’ römorkörü ile Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi.

Yurthaber 26-04-24 08:20

Yangın söndürme dronu kontrolden çıktı! Pervaneleri hortuma çarpıp parçalandı

Osmaniye'de bu yıl ilki düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tarafından tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak düştü. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-04-24 18:24

Euro Club Index'ten Süper Lig'in bitimine son 4 hafta kala olay yaratacak şampiyonluk tahmini! 102 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 12:47

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 24-04-24 00:53

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

Borsa İstanbul duyurdu: Bir hisseye kredili işlem yasağı

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, SPK kararı uyarınca VBTS kapsamında Margün Enerji Üretim Sanayi hissenin paylarına bir ay boyunca kredili işlem yasağı geldi.

Finans 23-04-24 15:12

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 11:46

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Etüt nasıl yazılır? Etüt mü etüd mü, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizde var olan bazı sözcükler Türkçe kökene sahipken bazıları ise yabancı kökene sahiptir. Yabancı kökenli kelimelerin pek çoğunda sıklıkla yazım hatası yapılabilmektedir. Bu hataların düzeltilmesi için Türk Dil Kurumu tarafından oluşturulan ve internet üzerinden sözcük sorgulatma şansı veren TDK sözlük sitesi ziyaret edilmektedir. Dilimizde sıklıkla hatalı yazılan kelimelerden biri etüt sözcüğüdür. Peki, etüt nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:33

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Erzurum'da feci kaza! Otomobil demir yığınına dönüştü: 1 ölü 6 yaralı

Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştı. Feci kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Haber 21-04-24 21:16

Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi kapsamında 1200 kilometrelik demir yolu, otoyol, enerji nakil ve iletişim hattı planladıklarını anlatan Uraloğlu, gelecek sene bunun ilk fazının devreye alınacağını bildirdi.

Finans 21-04-24 16:02

TÜİK duyurdu: Ücretli çalışan sayısı arttı

TÜİK verilerine göre ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1, aylık yüzde 0,6 arttı. Ücretli çalışanların alt detaylarına bakıldığında; 2024 Şubat ayında ücretli çalışanlar aylık olarak sanayi sektöründe yüzde 0,1 arttı, inşaat sektöründe yüzde 1,8 arttı ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 0,6 arttı.

Finans 19-04-24 11:13

Depremde 75 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi K Blok'a ilişkin davanın görülmesine başlandı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 75 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesi K Blok’un yıkılmasına ilişkin 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 19-04-24 07:46

Google Search Console nedir? Google Search Console ne işe yarar?

Google yalnızca bir arama motoru olarak görülmemektedir. İnternette hızlı arama hizmeti verdiği gibi ayrıca internet sitesi sahiplerinin de kullanabileceği pek çok yararlı hizmet sunmaktadır. İnternet üzerindeki işletmelerin nasıl bir profile sahip olduğunun bilinmesi, işletme sahipleri için oldukça önemli bir konudur. Peki, Google Search Console nedir?

Haber 18-04-24 23:16

İzmir'de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:20

SON DAKİKA | İzmir'de fabrika yangın! Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nden dumanlar yükseliyor

Son dakika haberi: İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan kauçuk ve plastik fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Haber 18-04-24 06:37

Karabük'te iki aracı çalma girişimi kameraya yansıyan zanlı tutuklandı

Karabük'te sanayi sitesinden iki aracı çalmaya teşebbüs eden ve 62 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 17-04-24 14:51

Tandırevini 50 yılda topladığı eşyalarla nostaljik müzeye dönüştürdü

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zübeyit Demir, 50 yılını vererek topladığı yüzlerce eşyayla evinin bahçesinde tandırevi olarak kullandığı eklentiyi "nostaljik müze"ye dönüştürdü.

Yurthaber 17-04-24 11:23

Büyükçekmece’de 2 ton demir, dakikalarca içinde böyle çalındı

Büyükçekmece’de sabah erken saatlerde bir inşaata giren hırsızlar, dakikalar içerisinde 2 tonluk demiri kamyonete yükleyip kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yurthaber 17-04-24 09:46

Çin ekonomisi beklentileri aştı: Yüzde 5.3 büyüme geldi

Çin ekonomisi ilk çeyrekte beklentileri aşarak yüzde 5,3 büyüdü. Ekonominin yeniden soğuma eğilimine girdiğine işaret eden martta sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 4,5 ve perakende satışlar yüzde 3,1 artış gösterdi.

Finans 16-04-24 09:59

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir mazbatasını aldı:

CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Demir, mazbatasını aldı.

Yurthaber 15-04-24 15:31