Istanbul Ilim Ve Kultur Vakfinca Haberleri

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 2024-05-08 17:31:09

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 2024-05-08 15:55:18

VİOP'ta BIST 30 Kontratı yüzde 0,1 yükseldi

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 artışla 12.030,00 puandan başladı.

Finans 2024-05-08 09:45:07

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber 2024-05-08 09:38:37

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-05-24 16:44

Borsadan 3 hisseye tedbir kararı

Borsa İstanbul'da 3 hisse için tedbir karar alındı. Borsa İstanbul KAP'A açıklama yaptı. Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri, Kuzey Boru ve Viking Kağıt ve Selüloz hisse senetleri 15 Şubat seans sonuna kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Finans 07-05-24 12:58

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği geçici olarak durduruldu

İstanbul Boğazı'nda trafik, karaya oturan yük gemisi dolayısıyla çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Yurthaber 07-05-24 07:45

Hatayspor'a bir kötü haber daha! Hacizlik oldular: Bizden 5 milyon TL istediler

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sebebiyle bir süre Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, İstanbul Riva’da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor’a, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haciz gönderdi.

Spor 06-05-24 15:37

VİOP'ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yüzde 0,5 artışla 11.953,50 puandan başladı.

Finans 06-05-24 09:40

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı'nda trafik, arızalanan kargo gemisi dolayısıyla çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Yurthaber 06-05-24 08:03

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), dümen arızası yapan kargo gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

Haber 06-05-24 07:03

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Rekorlar kıran Borsa İstanbul'a 4 yeni endeks geliyor! 13 Mayıs'tan itibaren...

Rekor üstüne rekor kıran ve 10 bin puan üzerine çıkan Borsa İstanbul'a 13 Mayıs'tan itibaren 4 yeni endeks geliyor. Borsa İstanbul olarak sürdürülebilirlik temalı borçlanma araçları için de endeksler oluşturulmasına yönelik çalışma tamamlandı.

Finans 05-05-24 09:10

Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı!

İstanbul Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı.

Haber 05-05-24 01:10

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

Fatih'teki gasp dehşeti kamerada! Genç kadın kafa ve yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı...

İstanbul Fatih'te gece sularında dehşet bir gasp vakası yaşandı. Bir kadın yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir şahıs kadının çantasına sarıldı. Kadının direnişi üzerine kafa ve yumruk darbeleriyle karşılık veren şüpheli çantayı alarak kayıplara karıştı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 04-05-24 13:42

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 04-05-24 13:13

Son dakika! Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'da gemi trafiğinin saat 17.00'ye kadar askıya alındığını duyurdu.

Haber 04-05-24 10:24

İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Pazarlama ve İletişim dünyasını bir araya getiren İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliğini 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek. Kırılma Noktası temasıyla düzenlenecek olan zirvede yapay zekâ, yaratıcılık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve birçok konuda alanının önde gelen isimleri sahneye çıkacak.

Haber 03-05-24 21:44

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 435 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Uğuras Kıymetli Madenler, Altınbaş Kıymetli Madenler ve Türkiye İş Bankası olarak sıralandı.

Finans 03-05-24 17:35

Türkiye'nin 'İsrail' kararına iş dünyasından destek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Avdagiç, "Türkiye, Gazze'ye 'kesintisiz ve yeterli' insani yardım akışına izin verilinceye kadar İsrail'le ticareti tamamen durdurarak Filistin'de işlenen insanlık suçuna karşı tavrını en üst seviyede ortaya koymuştur" dedi.

Finans 03-05-24 13:49

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 02-05-24 18:31

Doktor o sırada barda eğlencede! Bebekleri kullanıp 1 milyar liralık vurgunda çarpıcı detay... İyileşseler bile çıkarmadılar! İmzanın saatine bakılınca anlaşıldı

İstanbul ve Tekirdağ'da 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden 14'ü tutuklanmıştı. Devleti yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratan şebekeyle ilgili dikkat çeken detaylara ulaşıldı.

Haber 02-05-24 15:49

Taksim ve İstiklal Caddesi'ndeki kısıtlamalar kaldırıldı!

İstanbul Valiliğinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle aldığı tedbirler kapsamında araç ve yaya trafiğine kapatılan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan ara sokaklar tekrar açıldı.

Haber 01-05-24 22:02

Kırklareli merkezli 3 ilde silah ticareti operasyonunda 14 şüpheli yakalandı

Kırklareli merkezli İstanbul ve Ordu'da düzenlenen silah ticareti operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 15:12

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’daki 1 Mayıs tedbirlerini denetledi

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Beşiktaş, Saraçhane ve Taksim Meydanı’nda alınan tedbirleri inceledi.

Yurthaber 30-04-24 14:06

Köylerde eğitim kalitesini arttıracak proje tamamlandı

Türkiye Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları Derneği (TİHCAD) ile İstanbul Beykent Üniversitesi ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Yurthaber 30-04-24 12:06

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 30-04-24 08:15

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 30-04-24 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 15:30

Siirt'te yapılıyor, kilometrelerce uzaklıktan talep görüyor! Kilosu 130 TL, 200 kilo alan bile var

Siirt'te üretilen yayla peynirinin taleplisi çok! İstanbul, İzmir ve Mersin'den yoğun talep var. Kilosu 130 TL'ye satılan peyniri 200 kilogram alan bile oluyor.

Finans 29-04-24 11:50

Büyükçekmece'de cinayet! Parkta bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükçekmece'de bir parkta kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından bıçaklanan Yıldıray K. (50) kanlar içinde dakikalarca yürüdükten hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 29-04-24 00:05

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

IBAN'lı ödemeden KDV'ye... Denetim ordusu! Maliye İstanbul'daki işletmeleri kontrole başladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi… Vergi kaçırana taviz yok!" mesajını paylaştı.

Finans 27-04-24 15:05
KDV

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Avcılar'da baskın yapılan adreste şüphelilerin delilleri yok etmek için uyuşturucu maddeleri ateşe vermesiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 26-04-24 15:24

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber 25-04-24 17:42

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-24 17:01

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 508 bin 500 liraya yükseldi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 271 milyon 175 bin 500,56 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 25-04-24 16:50

İstanbul'da yapay zeka lisesinin kurulması için çalıştay düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka Lisesi Kurulum ve İçerik Geliştirme Çalıştayı"nda, akademisyenler, bilişim öğretmenleri ve sektör temsilcilerince, yapay zeka lisesinin içeriğinin geliştirilmesi, müfredatının tasarlanması, hangi derslerin okutulması gibi konular ele alındı.

Yurthaber 25-04-24 14:12

SON DAKİKA: Sessizlik motorin indirimi ile bozuldu: Dizel aracı olanlar dikkat, akaryakıt fiyatları değişti! (25 Nisan Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Benzin fiyatı ve motorin fiyatları 1 aydır sabit kalmıştı. Ancak bugün dizel yakıtlı aracı olanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Motorine indirim geldi. Akaryakıt istasyonlarında tabelalar değişti. İşte 25 Nisan 2024 Perşembe güncel benzin-mazot fiyatı ile İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 25-04-24 08:24

THY, İstanbul Havalimanı’nda Pet Lounge kuracak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.

Yurthaber 25-04-24 08:12

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-04-24 17:17

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 24-04-24 16:52

Burgazada Madam Marta Koyu ihaleye çıkıyor

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, Burgazada Madam Marta Koyu’nun da içinde bulunduğu Köknar ve Kalpazankaya’daki arsa ve arsa üzerindeki 2 adet metruk bina ihale yöntemiyle kiraya çıkarıldı.

Yurthaber 24-04-24 14:18

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-24 10:58