Sahte Doktor Haberleri

Balıkesir'de sahte içki operasyonunda bir şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de polis ekiplerince düzenlenen sahte içki operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-05-09 15:36:41

EFT faresi polis kapanından kurtulamadı

Tekirdağ Çerkezköy’de iş yerlerinden sigara alıp, IBAN üzerinden para göndereceğini beyan ederek sahte dekont gösteren bir kişi Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Yurthaber 2024-05-09 10:48:28

Görev yaptığı hastanede ameliyat olan doktor can verdi! Ailesinden şoke eden iddia: Uzman doktorlar yerine...

Kırıkkale’de doktor Melike Sargın İlhan (27), görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, şoke eden bir iddia ortaya attı. Ameliyatı uzman doktorlar yerine asistanların yaptığını iddia eden acılı aile, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 2024-05-07 10:30:20

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sahte diploma iddiası! TRT temsilcisinden sonra genel başkan yardımcıları gündemde: Pek çoğu bu işlerden faydalandı

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma nedeniyle tutuklanması sonrası yenilir yutulur cinsten olmayan bir iddia da Türkiye'deki siyasi partilerin genel başkan yardımcıları için gündeme geldi. Özellikle iktidara yakın partilerin önde gelen isimlerinin yine aynı üniversiteden diplomaları olduğuna dikkat çeken gazeteci Fatih Altaylı, "Özellikle Ankara siyasetinde etkin bazı siyasi partilerde önemli pozisyondan pek çok kişi bu işlerden faydalandı" diye konuştu.

Haber 2024-05-07 09:16:04

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan tutuklandı! Eski tartışması yeniden gündem oldu: Milliyetçilik adı altında memleketi çirkefe batıranlarsınız

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma suçlamasıyla tutuklanması büyük yankı uyandırdı. Karahasan'ın tutuklanmasının ardından Denktaş ailesiyle 2021'de yaşadığı bir gerginlik yeniden gündem oldu. Karahasan için kullanılan, "Kime çalıştığını söyle de anlayalım." ifadeleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 09:58

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan KKTC'de 'sahte diploma'dan tutuklandı!

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nden aldığı doktora diplomasının sahte olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haber 05-05-24 18:16

İnternet siteleri üzerinden sahte ilanla dolandırıcılıkta yeni gelişme! 7 tutuklama

İzmir’de çeşitli alım satım hizmetleri veren internet siteleri üzerinden sahte ilan vererek vatandaşları dolandırma olayıyla ilgili 7 şüpheli tutuklandı.

Haber 04-05-24 13:07

Taşıyıcı anne, sahte doğum... Özlem Öz o iddialara yanıt verdi

Haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenlerinden Tayyar ve Özlem Öz çifti geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını kucağına aldı. Tayyargil çifti hakkında taşıyıcı anne buldukları ve sahne doğum kurguladıkları hakkında iddialar gündeme bomba gibi düştü. Özlem Öz o iddialara yanıt verdi.

Magazin 04-05-24 12:04

Psikiyatri uzmanının akılalmaz ticareti ortaya döküldü! Uyuşturucu bağımlılarına para karşılığı reçete... 36 tutuklama, klinik kapatıldı

Konya’da polisin psikiyatri uzmanı doktor F.K.'nin, özel kliniğinde para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan hap reçete ettiği bilgisi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düzenlediği operasyonda 51 kişi gözaltına alındı. F.K. ile reçeteyle aldıkları hapların ticaretini yaptıkları iddiasıyla 35 şüpheli tutuklandı. Öte yandan psikiyatri uzmanının özel kliniğinin de kapatıldığı öğrenildi. Ayrıca doktora para karşılığı reçete yazdırmak isteyenlerin WhatsApp yazışmaları da ortaya çıktı.

Haber 03-05-24 17:34

Doktorum dedi, hurdacı çıktı! Evleneceğini sanan kadının dünyası başına yıkıldı

Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan'ı (58), kendisini doktor olarak tanıtıp, dolandırmaya çalışan Fahrettin Çamlıca (36), Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.

Haber 03-05-24 13:35

Doktor o sırada barda eğlencede! Bebekleri kullanıp 1 milyar liralık vurgunda çarpıcı detay... İyileşseler bile çıkarmadılar! İmzanın saatine bakılınca anlaşıldı

İstanbul ve Tekirdağ'da 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden 14'ü tutuklanmıştı. Devleti yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratan şebekeyle ilgili dikkat çeken detaylara ulaşıldı.

Haber 02-05-24 15:49

Erdek merkezli dolandırıcılık şebekesinin inanılmaz yöntemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sahte internet sitesi kuran çete üyeleri, oto yedek parçası almak ve villa kiralamak isteyen vatandaşları 300 bin lira dolandırdı.

Yurthaber 02-05-24 15:14

Hastanede sağlıkçıya şiddet! 'Benimle ilgilenmedin' diyen doktor başka bir doktora saldırdı: Başhekim isyan etti

Giresun'da 30 Nisan'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde çalışan doktor B. A., Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üroloji kliniğine gitti. Kendiyle ilgilenilmediğini iddia eden B.A. doktor Uğur Semiz'e saldırdı. Kavga sonucu odadaki bütün eşyalar dağıldı araya güvenlikler girdi. Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ise yaşananlara, "Bu olay neresinden bakılırsa bakılsın tam anlamıyla bir ‘sağlıkta şiddet’ olayıdır." sözleriyle isyan etti.

Haber 02-05-24 13:06

Kan donduran plan! Taksi plakası ilanıyla tuzak kurdu, altın dolu çantayı alıp...

Çekmeköy’de Recep Dindi (40), Muhammet A.K. (30) tarafından gasbedilerek öldürüldü. Muhammet A.K.'nin, sahte taksi plaka ilanı ile Dindi'ye tuzak kurduğu belirlendi. Yakalanan Muhammet A.K., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 12:59

Tedavisinin bir parçası olduğunu söyleyerek hastalarını cinsel ilişkiye zorlayan doktor açığa alındı! Savunması 'pes' dedirtti...

İngiltere'nin Wiltshire bölgesinde muayenehanesi bulunan Thomas Plimmer isimli bir pratisyen hekim tedavisinin bir parçası olduğunu söyleyerek hastalarını cinsel ilişkiye zorladığının ortaya çıkması üzerine açığa alındı. Doktor mahkemede birliktelik yaşadığı kadınları rızası olduğunu söylerken davranışlarının 'seks bağımlılığı' olarak değerlendirdiği bir hastalıktan kaynaklandığını dile getirdi.

Trend 02-05-24 09:50

Yatak odası seslerinden dolayı uyuyamadığı komşusundan aldığı intikam olay oldu! Sahte profille ifşa etti

Reddit'te "pettyrevenge" ismiyle paylaşım yapan kişi üst kat komşusunun yatak odası seslerinden rahatsızlık duyduğunu dile getirerek duruma isyan etti. Komşusunun misafirlerini incelemeye başladığını ifade eden Reddit kullanıcısı, ziyaretçilerinden birinin partnerini aldattığı sonucuna varınca onu sosyal medyadan ifşaladı.

Trend 02-05-24 08:18

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi

Doktor Ender Saraç hakkında 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik "Çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 22,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saraç'ın boşanmak üzere olduğu Benan Saraç son duruşmada neden şikayetçi olmadığını açıkladı

Magazin 30-04-24 15:48

Doktor tavsiyesiyle yüzmeye başlayan serebral palsili Gamze artık adım atabiliyor

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki serebral palsili (beyin felci) Gamze Avcı, fizik tedavinin yanı sıra yüzmeyle yürüme yetisini kazandı.

Yurthaber 30-04-24 11:09

Trigliserid nedir? Trigliserid yüksekliği ve düşüklüğü ne anlama gelir, neden olur?

Trigliserid vücudumuzun enerji depolama formu olan yağların ana yapı taşıdır. Normal seviyelerde olması önemlidir, ancak yüksek seviyelerde bulunması kalp sağlığını etkileyebilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek ve düzenli doktor kontrolü yaparak trigliserid seviyeleri kontrol altında tutulabilir.

Haber 29-04-24 11:11

Güneş çarpması sanılıyor, asıl tehlike fark edilmiyor! Uzmanı, Sıkıntılı bir durum diyerek anlattı

İlkbahar’ın gelmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış devam ediyor. İnsanların hayatını kaybetmesine sebep olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), İç Anadolu Bölgesi’nde hızla yayılıyor. Kene ısırıklarına ilişkin uzmanlar sıklıkla uyarılarda bulunuyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sivas Numune Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Murtaza Öz ise “Güneş çarpması diye kendini önemsemiyor ve hastaneye başvurmuyor” dedi.

Haber 28-04-24 12:02

Vurgunun adı bu kez 'yenidoğan'! SGK'ya akılalmaz tezgah... Doktor ve hemşireler gözaltında!

Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran şebeke çökertildi. Gözaltına alınanların tamamı doktor ve hemşirelerden oluştu.

Finans 28-04-24 07:34

AK Partili Külünk’ten çarpıcı iddia: ‘Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu’

AK Partili Metin Külünk, Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada yerel seçimler için yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne kendi istedikleri adayların gösterilmesini sağlamak istedikleri için sahte anketler götürüldüğünü iddia etti.

Haber 28-04-24 07:28

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin 27-04-24 13:49

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır? Uzman isim tek tek anlattı

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Finans 27-04-24 13:17

Kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu! Nedeni şaşırttı: 60 binde bir görülüyor!

Şırnak'ta kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran hastanın, gebelik kesesinin normal sağlıklı yerinde değil, sağ yumurtalığa yerleştiği tespit edildiği belirlenerek tedavi edildi. Tedavi sonrası açıklamada bulunan doktor bu durumun 60 bin gebelikte bir görülen çok ender görülen bir durum olduğunu belirtti.

Kadin 27-04-24 11:24

Bakan Yerlikaya duyurdu: 13 ilde Sibergöz-35 operasyonu! Şüphelilerin hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde Sibergöz-35 operasyonlarında 48 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon liralık hareketlilik bulunduğunu belirtti. Şüphelilerin Kaş, Kalkan, Finike, Patara, Adrasan, Çıralı ve Olimpos bölgelerinde yer alan villaları kiralamak isteyen 110 kişiyi sahte sosyal medya hesapları açarak dolandırdıkları ortaya çıktı.

Haber 27-04-24 11:15

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 26-04-24 09:43

Ankara'da 12,2 ton sahte gıda ele geçirildi

Başkentte düzenlenen operasyonda 12 bin 230 kilogram sahte gıda ele geçirildi, 1 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 26-04-24 07:57

Karabük’te sahte alkol operasyonu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yapılan operasyonda 127 litre etil alkol ve el yapımı viski ele geçirildi.

Yurthaber 25-04-24 15:23

Şanlıurfa'daki trafik kazasında genç bir doktor öldü, 6 kişi yaralandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında genç bir doktor hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 11:58

İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu: 9 kişi tutuklandı

İstanbul'da, polis ekiplerince yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira olan sahte, kaçak ve yasa dışı ilaçlar ile çeşitli medikal malzemeler ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 16 kişiden 9'u tutuklandı.

Finans 25-04-24 08:33

Cem Yılmaz Şu alkolü bırak yazan o isme sert çıktı! Doçent doktor diyor ama...

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cem Yılmaz kendisine "Şu alkolü bırak" yazan akademisyene tepkisiz kalmadı. Cem Yılmaz paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:25

Sosyal medyada sahte hesapla cinsel taciz! 'Senin dudaklarını yerim'

Ankara'da O.S.U. (26), aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına, sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden cinsel içerikli mesaj göndererek tacizde bulundu. O.S.U. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, O.S.U.'nun Y.I.'ya gönderdiği mesajlar da delil olarak yer aldı. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 10:59

İmplant tedavisinde vida beynine saplandı... Doktorlar gözlerine inanamadı! Bana hayatımı kaybedebileceğimi söylediler Ameliyatı, Amerika'da dergilere konu oldu

Bursa'da 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), sızı yapan dişlerinin tedavisi için özel bir kliniğe gitti. Yılmaz'a implant tedavisi başlatıldı. Ancak iddiaya göre doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip Ramazan Yılmaz'ın beynine saplandı! Hastaneye kaldırılan Yılmaz saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü. Yılmaz'ı sağlığına kavuşturan doktorların başarılı ameliyatı ise Amerika'da literatüre girip dergilere konu oldu.

Haber 21-04-24 12:30

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber 19-04-24 13:15

Duşa telefonla girdi, hayatı karardı! Uygunsuz fotoğrafı ona çok pahalıya patladı: Gitti bütün her şeyim

26 yaşındaki genç sosyal medyada bir kadınla tanıştı ve iddiasına göre ona yolladığı bazı özel fotoğraflar başına büyük dertler açtı. Tehdit edildiğini iddia eden Muhammed Yiğit sözde sevgilisine ve sahte avukatına 367 bin lirasını kaptırdı.

Haber 19-04-24 07:14

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Piyasada sahte altın alarmı! Kuyumcular peş peşe uyardı: Gerçeğinden ayırt edilemiyor; sahtecilik en çok çeyrek ve gramda

Rengi, ağırlığı, ışıltısı aynı ama dikkat! Altının son aylarda art arda rekor kırması sahtekarların iştahını kabartınca uyarılar peş peşe geldi. Piyasada halihazırda çok sayıda sahte altın var. Üstelik vatandaşın sahtesiyle gerçeğini ayırt etmesi mümkün olmayabiliyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır, gerçek altından nasıl ayırt edilir?

Finans 17-04-24 08:54

Tunceli'de şüpheli ölüm! Dengemi kaybedince balkondan düştüm, birinin daha yerde olduğunu gördüm

Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada ifade veren doktor sevgilisi Türkan B. (29), "Evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

Haber 16-04-24 18:39

Tatil sezonu öncesi rezervasyon dolandırıcılığı uyarısı

Tüketici dernekleri, yaklaşan tatil sezonu öncesinde erken rezervasyon yapmak isteyen vatandaşları, sahte internet siteleri nedeniyle yaşanabilecek dolandırıcılık riskine karşı uyardı.

Finans 16-04-24 12:06

Tunceli’de balkondan düşen sağlık memuru öldü, doktor yaralandı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde balkondan düşen sağlık memuru öldü, doktor yaralandı.

Yurthaber 16-04-24 09:20

Evin balkonundan düşen sağlık memuru öldü, doktor yaralı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bulundukları evin 3’üncü kat balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 16-04-24 06:14

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-24 14:46

Diyarbakır'da korkunç olay! Kripto parada zarar eden doktor poligonda hayatına son verdi

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabancayı başına dayayıp hayatına son verdi. İntihar eden doktorun, kripto parayla ilgilendiği ve dün yaşanan düşüşte yüklü miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.

Haber 14-04-24 20:17

Çalışanlar dikkat! İşe gitmemek için yaptığı şey başına büyük bela açtı: Hem kovuldu hem de 15 yıl hapsi isteniyor

Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak görev yapan 37 yaşındaki Sait U. bir tanıdığı aracılığıyla hastaneye gitmeden 4 gün rapor alıp tatile gitti. Patronu, hasta diye ziyaret etmek istedi ancak kabul edilmeyince şüphelendi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla işten kovulan Sait U.'nun 15 yıla kadar, ona rapor hazırlayan doktor ve hemşirenin 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 11-04-24 11:47

Fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi? Fito krem sivilce için kullanılır mı?

Cilt ile ilgili sağlık problemlerinin giderilmesinde etkili olan birçok farklı krem mevcuttur. Fito krem de bu krem türleri arasında bulunmaktadır. Bu tür kremler reçeteli ya da reçetesiz olarak sadece eczanelerden satın alınabilir. Cilt yenileyici özelliği ile öne çıkan fito kremi, doktor onayı alarak ve doktorun tavsiyelerine uyarak kullanmak son derece önemlidir. Peki, fito krem güneş lekelerine iyi gelir mi ve sivilce için kullanılır mı?

Haber 09-04-24 18:52

Bengay krem nedir, ne işe yarar? Bengay krem nerelerde kullanılır?

İnsan vücudunda dönem dönem enfeksiyon veya kas yaralanmasına bağlı birtakım ağrılar görülebilmektedir. Bu ağrıları dindirmek için gerek iltihap giderici gerekse ağrı kesici nitelik taşıyan birçok farklı medikal krem türü kullanılmaktadır. Bengay krem de bu kremlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu krem eczanelerden doktor tarafından reçete edilip alınabileceği gibi reçetesiz bir şekilde de alınabilmektedir. Peki, bengay krem nedir, ne işe yarar ve nerelerde kullanılır?

Haber 09-04-24 18:51

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41