Arda Kural Yildiz Asyali Haberleri

Sağlık sorunları yaşadı, oyunculuğa ara verdi... Arda Kural son görüntüsüyle dikkat çekti

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kural bir dönem sağlık sorunları yaşamış, oyunculuğa ara vermiş ve daha sonra da ekranlara dönmek için harekete geçmişti. Kural son halini paylaşarak dikkat çekti.

Kulis 2024-05-15 15:50:45

Arda Kural saç ektirip 20 kilo verdi! İşte son hali

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileriyle hafızalara kazınan Arda Kural zor günleri geride bıraktı. “Yerli Leonardo Di Caprio” olarak tanınan Arda Kural 20 kilo verip bir de saç ektirdikten sonra paylaşım yaptı.

Magazin 2023-05-12 07:22:35

20 kilo veren Arda Kural'ın son hali ağızları açık bıraktı! Gören aynı şeyi söyledi

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kural’ın son halini görenler gözlerine inanamadı. "Yerli Leonardio DiCaprio" olarak anılan Arda Kural sağlık sorunları nedeniyle ekrana ara vermiş, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Günden güne eriyen ünlü oyuncunun son hali şaşırttı.

Magazin 2023-04-08 10:07:49

Emret Komutanım'ın Posta Ferit'i Arda Kural'ın son halini görenler şoke oldu! ''Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim''

Emret Komutanım dizisiyle tanıdığımız Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşadı ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bıraktı. Fazla kilolarından kurtulmayı başaran Arda Kural son haliyle de büyük beğeni topladı...

Magazin 2023-02-27 08:38:08

Günden güne eriyor! Arda Kural iğne ipliğe döndü

'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan oyuncu Arda Kural, günden güne eriyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına "2023 model Arda Kural" notunu düşen Kural'a hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 20-01-23 10:00

Emret Komutanım'ın Liz'i son haliyle 'yok artık' dedirtti! Arıza Hamza'nın büyük aşkıydı...

Kadrosunda Rüzgar Erkoçlar, Arda Kural, Damla Debre, Sarp Levendoğlu, Seda Akman ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Liz karakteriyle akıllara kazınan Sanem Balcı son haliyle şaşırttı.

Magazin 11-01-23 10:30

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle ağızları açık bıraktı! Alman güzele bakan yine baktı

Başrollerini Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman gibi isimlerin paylaştığı Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini canlandıran ünlü manken Şebnem Schaefer, son haliyle şaşırttı.

Magazin 01-12-22 12:06

Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural'ın yeni projesini duyanlar inanamadı! Acun Ilıcalı elinden tuttu

Emret Komutanım ve Eyvah Kızım Büyüdü gibi yapımlarla akıllara kazınan ünlü oyuncu Arda Kural, yaşadığı bunalım nedeniyle uzun yıllar ekranlardan uzak kalmıştı. Son dönemlerde değişimiyle gündeme gelen Arda Kural hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-11-22 11:04

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u bakın şimdi ne yapıyor! Son halini gören tanıyamadı

Başrollerini Arda Kural, Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Damla Debre ve Rüzgar Erkoçlar'ın paylaştığı Emret Komutanım dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mehmet Kurt'un yeni mesleği bakın neymiş.

Magazin 09-11-22 14:43

15 kilo vermişti! Saçlarını üçe vurduran oyuncu Arda Kural son haliyle dikkat çekti

Sağlık sorunları sebebiyle ekrana ara veren, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi gören oyuncu Arda Kural son haliyle dikkat çekti. Yıldızlara Bak filmiyle uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçen Arda Kural saçlarını kısacık kestirdiği halini paylaştı.

Magazin 08-11-22 14:01

Arda Kural gözaltına alındı! Annesi ve kardeşi de...

Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip kavga çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Kural, ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra ise evinde de ailesiyle kavga ettiği öğrenildi.

Magazin 06-08-22 07:37

Oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece'de bir kişiyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece'de bir kişiyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Yurthaber 05-08-22 15:42

Yıldız Asyalı sahnede çok fena düştü! Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken...

Arda Kural ile yıllar sonra bir araya gelmesiyle uzun süre gündemde kalan oyuncu Yıldız Asyalı sahnede çok fena düştü. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu Asyalı'nın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-08-22 15:02

Arda Kural kimdir, aslen nereli? Son hali ile gündem olan Arda Kural kaç yaşında, iyileşti mi ve evli mi?

Seneler önce kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlamış olan ve sonrasında Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol alan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelmişti. Şimdilerde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncunun yeni hali ve kendini toparlaması dikkat çekti. Peki Arda Kural kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-07-22 18:10

Arda Kural'ın son hali şaşkına çevirdi! Benjamin Button gibisin

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmaya başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan başarılı oyuncu, Kurban Bayramı için yaptığı paylaşımda, değişimiyle kendine hayran bıraktı. Arda Kural'a gelen 'Benjamin Button' gibisin yorumu dikkat çekti.

Magazin 10-07-22 10:30

Yağmur Atacan 14 yıllık eşi Pınar Altuğ'u ifşa etti! Bu çamaşırlar yıkanacak

Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif olarak kullanırken ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olurken Yağmur Atacan uzun bir süre Instagram'dan uzak durmuştu. Geçen günlerde kural bozan Atacan, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. Art arda paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, özellikle 14 yıllık eşi Pınar Altuğ ile yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Atacan ilk olarak "Sonunda buldum Pınar, bu çamaşırlar yıkanacak" ifadelerini kullandığı bir videoyu yayınlayarak dikkat çekti.

Magazin 27-06-22 13:47

Arda Kural kötü günleri geride bıraktı

Bir dönem ekranların “Yerli Leonardo DiCaprio'su” olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından setlere bir süre ara vermişti. Yıllar sonra Altan Erkekli’nin de oyuncu kadrosunda bulunduğu “Yıldızlara Bak” isimli filmle beyaz perdeye dönen Kural, “Setlere dönmek güzel bir his, güzel şeyler yapıyoruz” dedi.

Magazin 21-06-22 09:34

Arda Kural oyunculuğa dönüyor!

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak olan Arda Kural, oyunculuğa döndüğünün açıkladı. Ünlü oyuncu Arda Kural, yeni projesine ilişkin detayları da anlattı.

Magazin 18-06-22 13:41

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! Kural ihlali...

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports 1'de yayınlanan beIN Trio programında hakem yorumcuları Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin hakemi Arda Kardeşlen ve VAR hakemi Atilla Karaoğlan'ı yorumladılar. Beşiktaş'ın kullandığı ilk penaltıda ihlal olup olmadığını tartışan yorumcular flaş ifadeler kullandı.

Spor 09-05-22 12:19

Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor!

Sağlığının iyiye gitmesi ve eski formuna dönmesiyle gündeme gelen Arda Kural, katıldığı YouTube kanalında, arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini açıkladı.

Magazin 23-03-22 10:38

Arda Kural ilk kez açıkladı! Babam bizi terk edip kendini Allah'a adadı

Sağlığının iyiye gitmesi ve eski formuna dönmesiyle gündeme gelen Arda Kural, bu defa hakkında hiç bilinmeyen bir detayı anlattı. Annesinin, başka bir erkeği babasından daha üstün gördüğünü ve bu sebeple ayrıldıklarını açıklayan Kural, babasının kendisini Allah'a adadığını dile getirdi.

Magazin 05-03-22 12:36

Arda Kural'dan şaşırtan 'çocuk' itirafı! Bana çocuğu göstermedi

Ünlü oyuncu Arda Kural, geçtiğimiz günlerde yeni tarzıyla gündeme gelmiş ve oyuncunun ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilmişti. Eski aşkı Yıldız Asyalı ile yıllar sonra bir araya gelen Kural hakkında az bilinen bir gerçek ortaya çıktı. Kural'ın 'çocuk' itirafı duyanları şaşırttı.

Magazin 02-03-22 20:13

Arda Kural kimdir, aslen nereli? Ünlü oyuncu ekranlara mı dönüyor? Arda Kural kaç yaşında?

Seneler önce kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlamış olan ve sonrasında Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol alan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelmişti. Şimdilerde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncunun eski haline dönmesi dikkat çekti. Peki Arda Kural kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncu ekranlara mı dönüyor? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 01-03-22 09:50

Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı? Yıldız Asyalı Arda Kural'ı aldattı mı?

Arda Kural ve Yıldız Asyalı magazin programı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Burada Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı yaptıkları açıklamaların ardından gündem oldu. Arda Kural, Yıldız Asyalı ile ilgili dikkat çeken bir ifade kullandı. Peki Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı? Yıldız Asyalı Arda Kural'ı aldattı mı? İşte Arda Kural ve Yıldız Asyalı ile ilgili detaylar...

Magazin 01-03-22 08:30

Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Yıllar sonra gelen ihanet itirafı

Yıllar önce yaşadıkları büyük aşkla gündemden düşmeyen Yıldız Asyalı ve Arda Kural, 2. Sayfa programında bir araya geldi. Asyalı ile ilişkisinden bahsederken uğradığı ihaneti itiraf eden Kural, “Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” dedi.

Magazin 28-02-22 13:36

Arda Kural Yıldız Asyalı'yı dinlemeye gitti! Tam 24 yıl sonra...

Arda Kural ve Yıldız Asyalı'nın karşılıklı aşk itirafları gündeme bomba gibi düştü. Arda Kural, eski aşkı Yıldız Asyalı için "Onu çok seviyorum, ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim" sözleriyle gündem olurken Asyalı, birbirlerine yoğun duygular hissettikleri için arkadaş kalamadıklarını anlattı. Arda Kural bu açıklamalardan sonra Yıldız Asyalı'yı dinlemeye gitti.

Magazin 25-02-22 07:18

Yıldız Asyalı Arda Kural aşkı gündemde! Arda Kural'dan sonra bir itirafta Yıldız Asyalı'dan geldi: Hiçbir şey onun önüne geçemiyor

Yıldız Asyalı Arda Kural aşkı yeniden mi alevleniyor? Arda Kural'ın itirafından sonra Yıldız Asyalı'dan da bomba bir itiraf geldi. Yıldız Asyalı "Benim hayatımda ciddi bir şey yok, Arda'nın da yok. Sizce bizim neden bir başkasıyla ilişkimiz yürümüyor? Çünkü hiçbir şey onun önüne geçemiyor" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 24-02-22 12:06

Arda Kural'ın Yıldız Asyalı itirafı sonrası herkes merak etti! İşte Yıldız Asyalı'nın son hali

'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle yıldızı parlayan Arda Kural Yıldız Asyalı itirafıyla gündeme geldi. Arda Kural o dönem yaşadıkları aşk için "Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar" itirafında bulundu. Bu açıklamalardan sonra Yıldız Asyalı'nın son hali merak edildi.

Magazin 24-02-22 08:01

Arda Kural'dan Yıldız Asyalı itirafı! Birbirimize çok aşıktık…

Oyuncu Arda Kural zor günleri geride bıraktı. Ekranlara geri dönmeye hazırlanan oyuncudan yıllar sonra bir itiraf geldi. Bir dönem 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde Yıldız Asyalı ile rol alan Kural, TV8 de yayınlanan 2.Sayfa programında "Birbirimize çok aşıktık. 'Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin' deyip ayırdılar." dedi.

Magazin 23-02-22 13:59

Değişimiyle gündeme gelen Arda Kural eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu'nu yerden yere vurdu

Yıllarca sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu Arda Kural, 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.

Magazin 23-02-22 11:48

Arda Kural'ın inanılmaz değişimi! 2 ayda 14 kilo verip saç ektirdi

Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural setlere döndü. Kural, yeni halinden bir fotoğraf yayınladı.

Magazin 22-02-22 17:08

Arda Kural'ın son hali olay oldu! Efsane geri döndü

2000'li yılların başında Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile dikkat çeken ve başarılı projelerde yer alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Geçirdiği zor günleri geride bırakan ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Kural’ın paylaşımını görenler, “Efsane geri döndü” şeklinde yorum yaptı.

Magazin 21-02-22 13:13

Emret Komutanım'ın Suzi'si Damla Debre son haliyle büyüledi! ''Taş bebek gibisin''

Kadrosunda Arda Kural, Rüzgar Erkoçlar, Sarp Levendoğlu, Seda Akman ve Sermiyan Midyat gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Yönetmenliğini Haluk Göl, senaristliğini Ömer Genç'in üstlendiği dizide Albay'ın kızı Suzi'ye hayat veren Damla Debre, son haliyle görenleri büyüledi.

Magazin 14-02-22 14:06

Son haliyle gündem olan Arda Kural'dan yeni pozlar! ''Kim demiş kral öldü!''

Emret Komutanım, Lise Defteri, Kızlar Yurdu gibi güçlü projelerde rol alan ancak yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle bir süre ekranlardan uzak bir hayat süren Arda Kural, geçtiğimiz günlerde Dilberay filminin galasındaki görüntüsüyle, sevenlerini heyecanlandırmıştı. Eski haline döndüğü görülen Arda Kural, Instagram hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Magazin 09-02-22 10:25

Dilberay filminin galasında ortaya çıkan Arda Kural kimdir? Arda Kural ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan Dilberay filminin galasına oyuncu Arda Kural da katıldı. Bir dönem yaşadığı sağlık sorunları yüzünden objektiflerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Arda Kural Dilberay filminde rol aldı. Oyuncu filmin galasına da katıldı. 2000'li yılların yıldızı olan Arda Kural'ın kim olduğu ve şuan ne iş yaptığı geniş bir kitle tarafından merak ediliyor.

Magazin 04-02-22 14:23

Arda Kural, Dilber Ay filminin galasında ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

2019 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay'ın sarsıcı hayatını anlatan Dilber Ay filminin galası önceki akşam yapıldı. Bir dönem sağlık sorunları yaşayan, şimdi de Dilber Ay'ın filminde rol alan Arda Kural ise uzun süre sonra kameralara yakalandı.

Magazin 04-02-22 09:53

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen itiraf! Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan 'Emret Komutanım' dizisinin ünlü oyuncusu Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kural, eski rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkında sert ifadeler kullanırken, yaşadığı zorlu dönemde kendisini hastanede ziyaret eden tek ünlü ismi de açıkladı.

Magazin 05-01-22 10:34

Alkollü araç kullanan Ahmet Kural'a 1.5 yıl hapis cezası istemi

İstanbul Üsküdar'da alkollü araç kullanarak art arda iki araca çarpıp bir kişinin de yaralanmasına neden olan oyuncu Ahmet Kural hakkında, "Bilinçli taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Magazin 27-10-20 11:27

Arda Kural Hülya Avşar'ın peçe açıklamasına tepki! 'Para için soyunanlar...'

Hülya Avşar peçe takanlar için "Kızım yolda gördüğünde Öcü demiştim, korkmuştu" demiş ve tepki çekmişti. Hülya Avşar'ın bu sözlerine oyuncu Arda Kural'dan sert bir tepki geldi.

Magazin 25-06-20 11:30

Yıldız Asyalı'nın son görüntüsü şaşkına çevirdi

Bugüne kadar 'Eyvah Babam' ve 'Hayat Bilgisi' gibi unutulmaz dizilerde yer alan, meslektaşı Arda Kural ile yaşadığı aşkla bir döneme damgasını vuran oyuncu Yıldız Asyalı'nın son görüntüsü herkesi şaşırtacak cinsten...

Magazin 29-05-20 10:37

Arda Kural: Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece...

Tutunamayanlar dizisiyle ekrana dönen Arda Kural, Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa'da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 24-02-20 14:59

Tutunamayanlar dizisinde Arda Kural sürprizi! Arda Kural hangi rolde oynayacak?

Ünlü oyuncu Arda Kural yıllar sonra yeniden ekranlara dönüyor. TRT 1'in absürd komedi dizisi Tutunamayanlar'da rol alacak olan Arda Kural'ın setlere dönüş haberini dizinin yönetmeni duyurdu.

Magazin 22-02-20 01:21

Spor Toto Gelişim Elit U15 Ligi

Spor Toto Gelişim Elit U15 Ligi 3.Grup 13.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor evinde oynadığı maçta lider İttifak Holding Konyaspor’a 4-0 mağlup oldu.Stat: Erkilet StadıHakemler: Resul Kural xx, Yılmaz Barkın Baygün xx, Samet Uzun xxİstikbal Mobilya Kayserispor U15: Mecit Kaan Ateş x, Muhamed Aybar x, (Dk.65 Ali Bayram x), Mehmet Sarı x, Fikret Arda İbiş x, Mert Dinç x, Mustafa Erdoğan x, Furkan Arslan x, Baran Ali Gezek x, Arda İlhan x, (Dk.30 Barut Barut x (Dk.60 Burak Efe Arslan x), Şerafettin Can Polat x, (Dk.41 Ahmet Mukan x), Samet Türk x, (Dk.41 Halil İbrahim Arslan x)İttifak Holding Konyaspor U15: Ozan Özşen xxx, Emre Kutlu xxx, (Dk.75 Ali MEr Yeni x), Muhammed Furkan Başak xxx, (Dk.60 Mustafa Efe Tuncer x), Buğra Yıldırım xxx, Arda Rahan xxx, (Dk.70 Umut Aras x), Ata Berk Karababa xxx, (Dk.75 Ümeyir Musa Yıldırım x), Orkun Sarun xxx, Mevlana Halis Erdoğdu xxx, (Dk.70 Mehmet Görmez x), Alperen Özdemir xxx, Ömer Faruk Halaç xxx, Muhammed Semih Kocatürk xxxGoller: Mevlana Halis Erdoğdu Dk.60 Alperen Özdemir Dk.63 ve 72, Ümeyir Musa Yıldırım Dk.78 (İttifak Holding Konyaspor U15)Sarı Kartlar: Muhammed Aybar (İstikbal Mobilya Kayserispor U15), Ata Berk Karababa (İttifak Holding Konyaspor U15)Kırmızı Kart: Fikri Arda İbiş Dk.67 (İstikbal Mobilya Kayserispor U15)

Yurthaber 16-12-19 12:31

Spor Toto Gelişim Elit U14 Ligi

Spor Toto Gelişim Elit U14 Ligi 3.Grup 13.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında oynadığı maçta rakibi İttifak Holding Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.Stat: Erkilet StadıHakemler: Yılmaz Barkın Baygün xx, Resul Kural xx, Samet Uzun xxİstikbal Mobilya Kayserispor U14: Yahya Berat Alemdar xx, Ahmet Öztürk xx, Korkmazcan Dernek xx, (Dk.65 Berat İçkol x), Batuhan Özgan xx, Hüseyin Aydın xx, Emin Burak Dursun xx, (Dk.36 Zekeriya Öztaş x), Faut Çağkan Batır xx, Resul Ekrem Sakarya xx, (Dk.50 Mustafa Ata Bildik x), Bekir Kaan Bakır xx, Arda Hasan Öğretir xx, Arda Kaya xxİttifak Holding Konyaspor U14: Haktan Kaya Demir xx, Sefa Karabulut xxx, Mesutcan Nakaş xxx, Muzaffer Utku Eriş xxx, Efe Serdar Arı xxx, Barış Karaçaylı xxx, (Dk.65 Bedirhan Güneş x), Turhan Orhan xxx, (Dk.65 Efehan Devret x), Muhammet Emre Avan xxx, Azat Toprak xxx, Ömer Sağlam xxx, (Dk.60 Hamza Selen x), Ali Yakup Akgül xxxGoller: Arda Hasan Öğretir Dk.8 (İstikbal Mobilya Kayserispor U14), Azat Toprak Dk.15, Bedirhan Güneş Dk.71 (İttifak Holding Konyaspor U14)Sarı Kartlar: Ahmet Öztürk, Yahya Berat Alemdar (İstikbal Mobilya Kayserispor U14)

Yurthaber 16-12-19 12:05

Spor Toto Eli Akademi U15 Ligi

Spor Toto Elit Akademi U15 Ligi 3.Grupta liderlik koltuğunda oturan İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında oynadığı maçta Boluspor’u 5-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Stat: Erkilet Stadı 1 Nolu SahaHakemler: Yunus Emre Gerez xx, Berkan Özkoçak xx, Resul Kural xxİstikbal Mobilya Kayserispor U15: Mecit Kaan Ateş xxx, Muhammed Aybar xxx, Mehmet Sarı xxx, Fikri Arda İbiş xxx, (Dk.87 Deniz Dursun x), Mert Dinç xxx, Burak Efe Arslan xxx, (Dk.78 Zekican Sarı x), Baran Ali Gezek xxx, Furkan Arslan xxx, Arda İlhan xxx, (Dk.60 Serkan Güvercin x), Samet Türk xxx (Dk.78 Nedim Bedir x)Boluspor U15: Dolunay Göl x, Koray Yaman x, Murat Elmacı x, Harun Aydemir x, Suha Batur Karkacıoğlu x, Efe Turan x, Tolunay Artuç x, (Dk.75 Emir x), Keremcan Orhan x, Mehmet Efe Arabacı x, (Dk.73 Polat x), Harun Yerlikaya x, Furkan Antepli x, (Dk.56 Eren Daşkıran x)Goller: Arda İlhan dk 11, Muhammed Aybar dk 50, Baran Ali Gezek dk 58, Furkan Arslan dk 61, Zekican Sarı dk 80 (İstikbal Mobilya Kayserispor U15)

Yurthaber 04-11-19 14:15

Arda Turan'dan bir ilk! Sosyal medyadan paylaştı

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan oğulları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de kucağına almıştı. Doğumdan sonra oğullarının fotoğraflarını yayınlamayan çift, bayram için kural bozdu.

Magazin 04-06-19 10:28

Arda Kural'ın hastalığı nüksetti mi? Kural'dan Yıldız Asyalı itirafı

Hastalığının nüksettiği iddiaları üzerine 2. Sayfa'ya açıklamalar yapan Arda Kural eski aşkı Yıldız Asyalı ile ilgili de samimi sözler söyledi. Kural Asyalı için "Hem hoşuma gitti, hem biraz incindim, hem biraz düşündüm" dedi.

Magazin 14-01-19 14:11

Yıldız Asyalı'dan Arda Kural itirafı

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programına Yıldız Asyalı konuk oldu. 2000'li yıllarda birlikte rol aldığı Arda Kural hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu, hiç bilinmeyen bir itirafta bulundu.

Magazin 25-12-18 13:59

Kayseri U-15 Ligi A Grubu

Kayseri U-15 Futbol Ligi A Grubu’nda oynanan ilk hafta maçında Anadolu Yıldızları’nı 6-0 mağlup eden Kocasinan Şimşekspor lige üç puan ile başladı.Stat: Argıncık 2 Nolu SahaHakemler: Fulya Fırat **, Ahmet İnce **, Resul Kural **Kocasinan Şimşekspor: Ömer xx, Kerem xx, Halil xxx, Koray xxx, Karahan xxx, Mehmet xxx, Abdulkadir xxx, Oğuzhan xxx, M.Bulut xxx, Mustafa xxx, Arda xxxAnadolu Yıldızları: Mustafa x, Mertcan x, Murathan x, M.

Yurthaber 24-12-18 09:00