Emaar Avm Haberleri

BMD Başkanı Öncel uyardı: AVM'lerdeki fahiş kira talebi enflasyonu körüklüyor

Türkiye’nin birçok kategoride Avrupa’dan daha pahalı hale geldiğini vurgulayan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Avm ve caddelerde fahiş kira artışı talepleri ve referans fiyat kaynaklı maliyetler enflasyonu körüklüyor" dedi.

Finans 2024-05-23 16:46:10
AVM

Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı’nda büyük ilgi gördü

İnegöl’ün önde gelen mobilya alışveriş merkezlerinden biri olan Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı döneminde yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 2024-05-09 12:08:21

AVM'de kadınların kavgası saniye saniye kamerada

Samsun'da, Bulvar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 2 kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. O anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-27 10:13:35

Son dakika| İstinyePark'ta yangın paniği! Dumanlar AVM içine doldu: 'Nefes almak mümkün değildi'

İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. AVM’nin içerisini duman kaplarken, vatandaşlar tahliye edildi. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

Haber 2024-04-20 21:01:50

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

Bayram alışverişinin 'tadı kaçtı'! Fiyatlar iki katına çıktı, 4 kişilik ailenin alışverişi 10 bin TL'yi buluyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala AVM, mağazalar ve semt pazarlarında hareketlilik arttı. Bu sene bayram alışverişi iki katı cep yaktı. Esnaf, bir ailenin giyim maliyetinin 8 ila 10 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

Finans 02-04-24 15:56

Genç kızı AVM önünde tekme tokat dövdüler, sebebi 'pes' dedirtti! O anlar kamerada

Diyarbakır'da bir grup kız çocuğu, AVM önünde bir genç kızı tekme tokat dövdü. Çevredekilerin araya girmesiyle genç kız kurtulurken, saldırı anları cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Saldırının nedeni ise 'pes' dedirtti.

Haber 28-03-24 15:50

Boks ringi değil AVM: Ellerine geçirdikleri sandalyeleri birbirlerine fırlattılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki 41 Burada AVM’de iki grup arasında çıkan tekme ve yumruklu kavgada hızını alamayan taraflar ellerine geçirdikleri sandalyeleri birbirlerine fırlattı.

Yurthaber 01-03-24 08:10

Tünel akvaryumu sanayi dalgıçları temizliyor

Türkiye'nin AVM içindeki en uzun tünel akvaryumunda görevli sanayi dalgıçları, akvaryum temizliğinin yanı sıra düzenli aralıklarla dalış yaparak vatoz ve köpekbalıklarını da besliyor.

Yurthaber 21-02-24 13:18

İstanbul'daki bir AVM'de tuvalet ücreti 50 TL oldu! Şaka gibi diyerek o görüntüleri paylaştı

İstanbul Florya'daki bir alışveriş merkezindeki özel olarak temizlenen tuvaletin pahalılığı herkesi şaşırttı. AVM tuvaletindeki fiyatı çeken bir vatandaşın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Trend 09-01-24 00:29

Sıfır arabalarla ilgili ortalığı karıştıran yeni görüntü! Yer İstanbul’da bir AVM’nin otoparkı…

İstanbul’daki bir AVM'nin otoparkına sağlı sollu dizilmiş onlarca sıfır araç sosyal medyada stokçuluk iddialarını gündeme getirdi. O otoparktaki araçların sahibi olan firma yetkilisi konuştu. İşte AVM otoparkında sıra sıra dizilmiş onlarca sıfır araba ile ilgili stokçuluk iddiasının detayları ve firma yetkilisinin yaptığı o açıklamanın detayları…

Haber 23-12-23 08:05

AVM'deki yılbaşı süsleri Rize'yi karıştırdı! Sosyal medyada gündem oldu: AVM yönetiminden açıklama

Rize'de bir AVM'nin yılbaşı için yapılan süslemesi sosyal medyada tartışmalara yol açtı. AVM'nin dışındaki süsleme haç işaretine benzetildi. AVM’nin iç kısmındaki süslemelerde ise kullanılan gökkuşağı renklerindeki şemsiyeler için 'LGBT' denildi. Gelen yorumlar sonrasında AVM yönetimi yaptığı açıklamada "Şu anda paylaşılan görsellerin, gerçeği yansıtmayan ve bir karalama kampanyasının parçası olarak tamamen kasıtlı bir şekilde farklı açılardan oynanarak sunulduğunu üzülerek görmekteyiz" denildi.

Haber 07-12-23 07:50

Akasya AVM'ye nasıl gidilir? Akasya AVM nerede, hangi semtte?

İstanbul’daki en popüler Alışveriş Merkezlerinden biri olan Akasya AVM, oldukça geniş bir alana sahiptir. İçeriğinde farklı sektörlerden birçok mağaza, kafe, lokanta ve etkinlik mekânı bulunur. On dönümlük arsa üzerine inşa edilmiş olan Akasya Alışveriş Merkezi, çevre dostu yapılar arasındaki yerini almış ve bu konuda birçok ödüle de layık görülmüştür.

Haber 24-11-23 20:08

Esenyurt'ta jammerli hırsızlar iş başında! AVM otoparkındaki aracın kilit sistemini devre dışı bırakıp altınları çaldılar

İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezinin otoparkında jammerli hırsızlar soygun yaptı. Jammer ile araç kilit sistemini devre dışı bırakan hırsızlar otoparktaki aracın içinden 80 bin liralık altın çaldı. Saniyeler içinde altınları çalan hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 20-11-23 21:40

Son dakika: Ankara Emniyet Müdürlüğü Paniğe kapılmayın diyerek duyurdu: Merkez Bankası ve Kızılay çevresinde şüpheli paket uygulaması yapılacak

Son dakika: Ankara Emniyet Müdürlüğü, Merkez Bankası ve Kızılay AVM civarında bomba imha uzmanları tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu. Açıklamada vatandaşların paniğe kapılmaması vurgulandı. Diğer yandan Merkez Bankası yakınlarındaki ihbarın asılsız çıktığı da kaydedildi.

Haber 13-11-23 19:20

Keyfi yerindeydi! Altı ay boyunca kimseye fark ettirmeden alışveriş merkezinde yaşadı... Yaşam alanını gören güvenlik görevlileri bile şaşırdı

Altı ay boyunca bir alışveriş merkezinin merdiven boşluğunda yaşayan isimsiz bir adam kendisine oluşturduğu yaşam alanıyla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Kendisine ait bir çadırı bulunan adamın AVM yaşamında bir çalışma masası, bilgisayarı hatta yatağı bile vardı.

Trend 08-11-23 14:47

Afyonkarahisar’da ’İntiharı Önleme Günü’ etkinliği

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 10 Eylül Dünya İntiharı Önleme Günü etkinlikleri çerçevesinde, Park Afyon AVM’ de bir stant kurularak, AVM çalışanları ve ziyaretçilerine konu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Yurthaber 13-09-23 14:21

Akhisar’da kontrolden çıkan araç dehşet saçtı: 3 ölü

Akhisar devlet karayolu üzerinde Novada AVM karşısında bir düğün salonu işletmesi önünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 28-08-23 07:48

Bursa'da bir AVM'de yer alan restoranın bacasında çıkan yangın söndürüldü

Bursa'da bir alışveriş merkezinde (AVM) bulunan restoranın bacasında çıkan yangın söndürüldü, bina tahliye edildi.

Yurthaber 10-08-23 07:33

AVM'de korku dolu anlar! 6 yaşındaki çocuğun parmağı yürüyen merdivenlere sıkıştı

Beylikdüzü'nde bir AVM içerisinde korku dolu anlar yaşandı. Annesiyle birlikte yürüyen merdivene binen 6 yaşındaki çocuk, bir süre sonra annesinin elini bıraktı. Bir an dengesini kaybederek düşen çocuğun parmağı yürüyen merdivenlere sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri küçük kızın elini sıkıştığı yerden çıkardı. Küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 29-07-23 16:58

Ümraniye'de AVM'de bıçaklı saldırgan paniği! Panik anları kamerada

Ümraniye'de bulunan bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırgan paniği yaşandı. Kalabalığın içinde elinde bulunan bıçağı sağa sola savurmaya başlayan saldırgana güvenlik görevlileri müdahale etti. Saldırganı etkisiz hale getirmek isteyen güvenlik görevlilerinden biri bacağından yaralandı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alınırken, AVM yönetimi saldırgandan şikayetçi oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 19-07-23 10:37

Bugün dükkanlar açık mı, kapalı mı? 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim günü dükkanlar, kafe, restoran, AVM, market, iş yerlerinde son durum

Bugün dükkanların açık olup olmadığı merak konusu olurken birçok kişi kafe, restoran, AVM, market ve iş yerleri için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacak. Peki, bugün dükkanlar açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

Haber 28-05-23 14:24

Çaldıkları kıyafetler ile birlikte yakalandılar

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki bir AVM içerisinde bulunan bir iş yerinden kıyafet çalan 2 şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 22-04-23 10:04

Sıfır araçlar AVM otoparkına stoklandı iddiası! O görüntüler tartışma konusu oldu

İstanbul'da bir AVM'nin otoparkında çekildiği ileri sürülen görüntüler tartışma yarattı. Söz konusu görüntülerde, bir otoparkta çok sayıca sıfır aracın stoklandığı iddia edildi. "Sıfır araçlar stoklandı" iddiası tartışmaları da beraberinde getirdi.

Finans 20-04-23 16:07

Kimse bunu bilmiyor, AVM otoparklarını kullananlar dikkat! Paranızı geri alabilirsiniz

AVM otoparklarında 0-3 saat arası ücretsiz olması gerekirken birçok AVM bu kurala uymayıp, vatandaşlardan para talep ediyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 TL talep eden AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini iade ederken otopark girişinde bulunan ücret tarife tabelasına '0-3 Saat Ücretsiz' açıklamasını da ekledi.

Finans 08-04-23 10:18

AVM'de 25 liraya VIP tuvalet... Aylık abonelik ücreti 400 lira! Özellikleri saymakla bitmiyor

Florya'da bir alışveriş merkezinde 6 yıl önce açıldığında 1,5 lira olan VIP tuvaletin yeni ücreti 25 lira oldu. AVM çalışanlarının da VİP tuvaleti aylık 400 lira abonelik ücreti ödeyerek kullanabildiği belirtildi. "Evdekinden daha temiz tuvalet' diyerek yola çıktıklarını ifade eden işletmeci, yüksek ücretin kullanılan lüks ürünlerden kaynaklandığını belirtti. AVM'deki birçok ücretsiz tuvalete rağmen 25 lira verip burayı kullananların olması ise dikkat çekiyor. İşte VİP tuvaletin özellikleri...

Haber 26-03-23 09:35

Aqua Florya AVM çalışma saatleri nedir? Aqua Florya AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haziran 2011’de hizmet vermeye başlayan Aqua Florya alışveriş merkezi ev sahipliği yaptığı yerli ve yabancı markaların ürünlerine yer veren mağazaları, türlü etkinlikleri ve hizmetleri ile en sık tercih edilen alışveriş merkezleri arasında yer almaktadır. Tüm müşteriler alışveriş merkezinin çalışma saatleri içinde verdiği hizmetlerden yararlanabilir. Peki, Aqua Florya AVM çalışma saatleri nedir?

Haber 17-02-23 09:10

Armonipark AVM/Outlet çalışma saatleri nedir? Armonipark AVM/Outlet saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Özel günler için düzenlediği etkinlikleri, yerli ve yabancı markaların sunulduğu mağazaları, çeşitli ülkelere ait lezzetlerin yer aldığı yeme içme alanları ile bilinen Armonipark alışveriş merkezi 2008 yılının Nisan ayından bu yana hizmet vermektedir. Alışveriş merkezine ait çalışma saatleri içinde tüm hizmetlerden yararlanabilmek mümkündür. Peki, Armonipark AVM/Outlet saat kaçta açılıyor?

Haber 17-02-23 09:10

Akmerkez AVM çalışma saatleri nedir? Akmerkez AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul’daki en eski alışveriş merkezlerinden biri de Akmerkez AVM’dir. 1993 yılında kurulmuştur. Birçok yerli ve yabancı markaya ait mağazalar, lokantalar, kafeler Akmerkez AVM’de yer almaktadır. Çeşitli hizmetlerinden, etkinliklerinden ve avantajlarından yararlanmak için belirlenen çalışma saatleri arasında hizmet vermektedir. Peki, Akmerkez AVM saat kaçta kapanıyor?

Haber 17-02-23 09:10

Akbatı AVM çalışma saatleri nedir? Akbatı AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

2011 yılında açılışı yapılmış olan İstanbul’un Bahçeşehir ilçesinde yer alan Akbatı AVM yerli ve yabancı birçok mağaza, yeme içme alanları ve türlü etkinlikleri ile hizmet vermektedir. Akbatı AVM bünyesinde sinema salonları, yerli ve yabancı markalara ait mağazalar, farklı ülkelerin lezzetlerinin sunulduğu kafe ve lokantalar yer almaktadır. Peki, Akbatı AVM hafta içi ve hafta sonu saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-23 09:10

Akasya Acıbadem AVM çalışma saatleri nedir? Akasya Acıbadem AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul Acıbadem’de 2014 yılından beri hizmet vermekte olan Akasya Acıbadem AVM, yeme içime alanlarından farklı sektörlerden ürünler sunan mağazaları bünyesinde barındıran bir alışveriş merkezidir. Dünya genelinde en bilinen markalara ev sahipliği yapmakta ve belli çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. İstanbul'da hizmet veren ve çalışma saatleri arasında çeşitli imkânlar sunan Akasya Acıbadem AVM saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-23 09:10

Airport AVM/Outlet çalışma saatleri nedir? Airport AVM/Outlet saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul Ataköy’de bulunan Airport AVM/Outlet açıldığı 2008 yılından bugüne hizmet veren bir alışveriş merkezidir. Ulaşımı kolay olan ve ayrıca müşterileri için servis hizmeti de veren Airport AVM/Outlet içinde birçok markaya ait mağazalar ve farklı etkinliklere hizmet eden alanlar yer almaktadır. Airport AVM/Outlet, belirlenen çalışma saatleri arasında açıktır. Peki, Airport AVM/Outlet saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-23 09:08

212 AVM/Outlet çalışma saatleri nedir? 212 AVM/Outlet saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Hem yerli hem de yabancı markaların outlet mağazalarını ve birçok seçenek bulunan yeme içme alanını bünyesinde barındıran 212 AVM/Outlet, Türkiye’nin power outlet olma özelliğine sahip bir alışveriş merkezidir. Bağcılar’da bulunan 212 AVM/Outlet gün içinde belli saatler arasında açıktır. Belirli zamanlarda ziyaretçilerine kapılarını açan 212 AVM/Outlet saat kaçta açılıyor?

Haber 17-02-23 09:07

Poşet poşet para taşıdılar! ATM'den otoparka rezidanstan döviz bürosuna akılalmaz transfer ağı ortaya çıktı... İsimlerini bile bilmiyorlarmış

İstanbul'da çökertilen uluslararası bir yasa dışı bahis çetesiyle alakalı akılalmaz detaylar ortaya çıktı. Polisin adım adım iz sürerek çökerttiği çetenin üyelerinin birbirinin gerçek adını bilmediği, WhatsApp üzerinde haberleşip ATM'den çektikleri paraları poşetlere doldurdukları öğrenildi. İşte o para dolu poşetler takip edildiğinde AVM otoparkından kasa ev olarak bilinen lüks rezidansa, oradan da AVM otoparkına uzanan transfer ağı çözülmüş oldu. Operasyonda 6 milyon lira ele geçirildi.

Haber 25-01-23 10:17

Cevahir AVM çalışma saatleri nedir? Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Cevahir AVM 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cevahir Holdingle ortaklaşa olarak açılmış bir alışveriş merkezidir. İçerisinde elektronik aletten kişisel bakıma, beyaz eşyadan, giyime kadar birçok mağazayı içinde bulundurur. Ayrıca restoranları ve kafeleri ile alışveriş dışında müşteriler için buluşma noktası hâline gelir. Peki, İstanbul'da yaşayanların oldukça tercih ettiği Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-01-23 09:09

BUGÜN AVM'ler AÇIK mı, kapalı mı? Alışveriş merkezleri saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 AVM çalışma saatleri!

Bugün AVM'lerin ücretsiz hizmet verip vermediği yeni yılın ilk günü ve resmi tatil olan 1 Ocak 2023 Pazar günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 Pazar günü alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri...

Haber 01-01-23 07:41

Kimse bunu bilmiyor, fırsata çevirdiler! Araç sahipleri dikkat: Paralarınızı geri alabilirsiniz

İstanbul'da bazı AVM'lerin yasal olmamasına rağmen otoparka bırakılan araçların sürücülerinden para aldıkları ortaya çıktı. Alınan karara göre AVM otoparklarının ilk 3 saati ücretsiz olması gerekirken bazı AVM'lerin bu karara uymadıkları ortaya çıktı. AVM'ler adeta kendisine gelir kapısı oluştururken sürücülerin ödedikleri paraları geri alabilecekleri belirtildi.

Finans 30-12-22 08:27

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Diyarbakır'da hain saldırı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'doğal gaz' mesajı, İstanbul'da 'AVM' yangını...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Diyarbakır'da polis servisine düzenlene hain terör saldırısı, bugün hizmete alınan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'doğal gaz' mesajı, İstanbul'da AVM yangını, asgari ücrette üçüncü toplantının tarihi, Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor için istenen ceza...

Haber 16-12-22 16:43

Cepa AVM çalışma saatleri nedir? Cepa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri günümüzde önemli bir yere sahiptir. Çoğu kişi gün içerisinde alışveriş yapmak ya da hoş vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih eder. Özellikle hafta sonları ve kış aylarında alışveriş merkezlerine gitmek çok tercih edilen keyifli bir aktivitedir. Alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen müşteriler alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını merak ederler. Cepa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:20

Armada AVM çalışma saatleri nedir? Armada AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son dönemlerde çok yaygın hâle gelen alışveriş merkezleri her yaş grubundan kişiye hitap eder. Kişiler hem alışveriş işlemlerini tamamlamak hem de eğlenceli vakit geçirmek için alışveriş merkezlerini ziyaret ederler. Büyük şehirlerde daha yoğun olarak yer alan alışveriş merkezlerini ziyaret edecek müşteriler gitmeden önce açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek isterler. Sıklıkla tercih edilen ve çalışma saatleri araştırılan Armada AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:20

Antares AVM çalışma saatleri nedir? Antares AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son dönemlerde yüksek bir talep görür. Büyük şehirlerde alışveriş merkezleri yoğun bir şekilde yer alan toplu alışveriş yerleridir. Özellikle kış mevsiminde daha çok kapalı alanlar tercih edildiği için alışveriş merkezleri yoğun ilgi görür. Bu kadar çok kalabalık olduğu için müşteriler gelmeden önce alışveriş merkezinin açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek isteyebilirler. Peki, Antares AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:18

ANKAmall AVM çalışma saatleri nedir? ANKAmall AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde en çok tercih edilen mekânlardan birisi alışveriş merkezleridir. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri hem hoşça vakit geçirmek adına hem de aynı anda birden çok mağazaya ulaşabilmek adına önemli bir hâle gelmiştir. Özellikle kış aylarında tercih edilen alışveriş merkezleri çalışma saatleri ve hafta sonu çalışma durumları açısından merak edilebilir. Ankarada bulunan ve sıkça tercih edilen ANKAmall AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:18

Acity Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Acity Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son dönemlerde büyük bir ivme ile artan alışveriş merkezleri herkes tarafından ilgi odağı olmuştur. Özellikle büyük şehirlerde çok fazla konumlanan alışveriş merkezleri her yaş grubundan bireye hitap eder. Alışveriş merkezleri hafta içi ve hafta sonu yoğun ilgi görür. Alışveriş merkezini ziyarete gidecek müşteriler çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Acity Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu çalışma saatleri nedir?

Haber 16-12-22 16:18

Zorlu Center AVM çalışma saatleri nedir? Zorlu Center AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde alışveriş merkezleri çok fazla yaygın bir hâle gelmiştir. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri hem farklı alışveriş imkânı sunar hem de keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler öncelikle alışveriş merkezinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Bunun için internet üzerinden alışveriş merkezlerinin açılış ve kapanış saatlerini araştırırlar. Zorlu Center AVM hafta sonu kaçta açılıyor?

Haber 16-12-22 16:15

Watergarden AVM çalışma saatleri nedir? Watergarden AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde çok fazla tercih edilen alışveriş merkezleri her yaş grubundan bireyin tercih ettiği bir yer hâline geldi. Büyük şehirlerde daha fazla konumlanan alışveriş merkezleri hem bir eğlence kaynağı hem de toplu bir şekilde alışveriş yapılabilecek bir alandır. Genel olarak hafta içi ve hafta sonu hizmet vererek müşterilerine ulaşan alışveriş merkezleri özellikle hafta sonları çok yoğun müşteri kitlesine hizmet verir. Peki, Watergarden AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:14

Metro City AVM'de neden yangın çıktı? Metro City AVM yangınında son durum ne, söndürüldü mü?

İstanbul'da Beşiktaş bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Bu haberin ardından Metro City AVM'de neden yangın çıktı? Metro City AVM yangınında son durum ne, söndürüldü mü? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar..

Haber 16-12-22 13:14

Flyinn AVM çalışma saatleri nedir? Flyinn AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde oldukça hızlı bir şekilde artış gösteren alışveriş merkezleri boş zamanları değerlendirmek amaçlı tercih edilen mekânlardır. Güzel vakit geçirmek, bir şeyler yemek, sinemaya gitmek ve alışveriş yapmak gibi pek çok olanak alış veriş merkezlerini tercih edilen mekânlar haline getirmiştir. Bunlardan biri olan Flyinn AVM çalışma saatleri nedir?

Haber 09-12-22 17:00

Forum İstanbul AVM çalışma saatleri nedir? Forum İstanbul AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İçerisinde pek çok hizmetin yer aldığı alışveriş merkezleri günümüzde sıklıkla tercihe dilen mekânlar hâline gelmektedir. Her geçen gün sayıları artan bu alışveriş merkezlerinden biri de Forum İstanbul alışveriş merkezidir. Forum İstanbul AVM 17 Kasım 2009 tarihinde İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde açılmıştır. Peki, Forum İstanbul AVM hafta sonu kaça kadar çalışıyor?

Haber 09-12-22 17:00

Hilltown AVM çalışma saatleri nedir? Hilltown AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde alışveriş merkezlerinin sayısı zamanla artmaktadır. Bunda hayatın yoğunluğundan kısa bir sürede olsa kurtulmak, alışveriş yapmak ya da buluşma alanı sağlamanın büyük katkısı olmuştur. Hemen hemen her şehirde karşımıza çıkan alışveriş merkezlerinden bir diğeri de Hilltown AVM'dir. Sunduğu pek çok imkânla müşterilerini kendine çekmeyi başaran Hilltown AVM saat kaça kadar açık?

Haber 09-12-22 16:58