Ibrahim Yurdunuseven Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Meşhed'teki İmam Rıza Türbesi'nde defnedildi

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Tebriz, Kum, Tahran ve Bircend kentlerinde düzenlenen veda törenleri sonrasında bugün Meşhed kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Haber 2024-05-23 19:47:01

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programına katılan konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı! Stüdyo gülme krizine girdi

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programı her sahnesiyle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Programın son bölümü de çok konuşuldu. Programa katılan Özcan adındaki konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Kulis 2024-05-22 09:49:18

Tahran'da çarpıcı görüntüler! İranlılar başkent sokaklarına döküldü, Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için cenaze törenleri bugün başkent Tahran'da devam ediyor. İranlılar bugün de sokaklara döküldü. Törene İran lideri Hamaney de katıldı.

Haber 2024-05-22 09:38:01

Reisi'nin ölümünde kayıp 30 saniye! Arkadaki helikopterdeydi, kaza anını anlattı... Pilot kabinindeki detay 'Suikast mı?' sorusunu akıllara getirdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazasının yankıları sürerken, İran ordusu kazaya dair soruşturma başlattı. Söz konusu kazaya neyin sebep olduğu gizemini korurken, o gün helikopter konvoyunda bulunan Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Gulam Hüseyin İsmaili, yaşananları ilk kez anlattı. İsmaili, 30 saniye içinde Reisi'nin içinde bulunduğu helikopterin gözden kaybolduğunu belirtirken, pilot kabinindeki yangın detayı ise suikast iddialarını gündeme getirdi.

Manşet 2024-05-22 09:37:10

Peş peşe iki canlı yayına farklı çıkınca dikkatlerden kaçmadı! Gazeteci Sevilay Yılman İran'da uyarıldı: Değiştirmemi istediler

Dünyanın gözü bugün İran'daydı. Helikopter kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin izdiham yaşanan cenaze töreni için İran'a giden gazeteci Sevilay Yılman polisler tarafından uyarıldığını canlı yayında anlattı. Uyarılmadan önce ve sonraki yayınlarda farklı giyimiyle de dikkat çeken Yılman, "Çok şey konuşulmuyor" dedi.

Manşet 21-05-24 16:19

SASA'da bedelli sermaye artırımı! Primli fiyattan yapılacak

SASA'da bedelli sermaye artırımı primli fiyattan yapılacak. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "Yaptığımız sermaye artırımıyla SASA'nın dev yatırımları daha güvenle ilerleyecek" dedi.

Finans 21-05-24 11:17

Son dakika | Ses getirecek 'Bay Zühtü' çıkışı! Bahçeli Mecliste esip gürledi: Bugün değilse ne zaman kapatılacak!

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazası hakkında Devlet Bahçeli ses getirecek bir çıkışa imza atarak "İran'ın başına gelen felaketin Allah korusun ama Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek gerçek niyetlerini az çok yorumlamış olmamızın sonucudur" diye konuştu. Bahçeli ayrıca HDP ve DEM Parti'yle ilgili tepkisini dile getirip "Bay Zühtü'nün gitmesinden sonra AYM'nin önüne geçen sanıyorum kalmamıştır" dedi.

Haber 21-05-24 10:59

İran’da Reisi için cenaze töreni! İzdiham yaşanıyor: Ağıtlar yakıp, akın ettiler...

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz'de düzenleniyor. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken, binlerce kişinin akın ettiği cenaze töreni alanında yer yer izdiham yaşandığı görüldü.

Haber 21-05-24 10:21

Ekiplerin enkaza geldiği ilk an! Yanmış cenazeler, Reisi'nin yüzüğü... Görüntülerdeki, o detaya dikkat çekti: Akla bir sürü senaryo geliyor!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Enkaz alanına ilk ulaşma anlarına ait görüntüler paylaşılırken, yanmış cansız bedenlerin enkaz çevresine yayıldığı görüldü. Reisi'nin yüzüğü de helikopter enkazında bulundu. Şimdi tüm dünya "Sabotaj mı, kaza mı?" sorusuna yanıt ararken; Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, o detaya dikkat çekti: "Akla bir sürü senaryo geliyor!"

Manşet 21-05-24 07:47

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran'da yapılacak!

İran’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Haziran’da yapılması kararlaştırıldı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin dün yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir’in ev sahipliğinde seçim tarihinin belirlenmesine ilişkin toplantı düzenlendi.

Haber 20-05-24 23:38

İdo Tatlıses arkadaşlarıyla maç izlediği anları paylaştı! Görüntüler kahkahalara boğdu

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses sosyal medya hesabından Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlediği anları paylaştı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 20-05-24 17:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 20-05-24 15:22

Son dakika | İsrail'den beklenen açıklama! Tüm dünyanın aradığı yanıt: Reisi'nin ölümünde suikast iddiaları güçlendiren görüntüler geldi

Kaza mı suikast mı? Tüm dünya aynı anda bu soruyu soruyor! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü tartışmaları beraberinde getirdi. Helikopter düşerken 'mayday' çağrısı yapılmamasına dikkat çekildi, helikopterin neden düşmüş olabileceğiyle ilgili ihtimaller de sıralandı. Kaza sonrası haliyle gözler İsrail'e de çevrilmişti. İsrail'den Reisi'nin öldüğü olayla ilgili ilk açıklama geldi.

Manşet 20-05-24 11:47

SON DAKİKA | İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı... Enkaz alanı görüntülendi, cenazeleri böyle taşıdılar

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan helikopter kazasında hayatını kaybetti. Düşen helikopter için arama kurtarma çalışmaları gece boyu devam etti, enkaza bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. Enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığı belirtildi. Enkaz alanından görüntüler servis edilirken; Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı da ortaya çıktı.

Haber 20-05-24 10:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi için taziye mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasından hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı paylaştı. Erdoğan paylaşımında, "Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. " ifadelerine yer verdi.

Haber 20-05-24 10:33

Reisi'nin ölümü sonrası 'Tahran'da havai fişek gösterisi' iddiası! İranlı kadın ölüm haberini kahkahalarla seyretti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin dün geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği doğrulandı. Reisi'nin içinde olduğu helikopterin enkazı Akıncı İHA tarafından bulundu. Reisi'nin vefatı sonrası sosyal medyada yayılan görüntülerde, Tahran'da havai fişek gösterisi düzenlendiği iddia edildi. Ayrıca başka bir videoda bir kadının da Reisi'nin ölümünü gülerek sevinçle karşıladığı görüldü.

Manşet 20-05-24 10:28

200 bin kişi izledi, Akıncı İHA buldu! Reisi'yi arama çalışmalarında Türkiye damgası... Tüm dünyada haber oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin uçak kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyada adeta şok etkisi yarattı. Söz konusu kaza haberinin ulaşmasıyla acil duruma geçen İran, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmek için Türkiye'den yardım istemişti. Bölgeye gönderilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit ederken; 200 bini aşkın kişi Akıncı İHA'nın İran semalarındaki dairesel hareketlerini anbean takip etti. Akıncı İHA görevini tamamladıktan sonra Van Gölü semalarında Türk bayrağı çizdi.

Haber 20-05-24 09:01

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! Dünyanın gözü o bölgede! Akıncı İHA arama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri kaza yaptı. Yardım ekipleri, kaza sonrası bölgeye sevk edildi. İran Devrim Muhafızları ise helikopterin yerinin tespit edildiğini açıkladı. Kazayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama yaparken Türkiye'den İran'a ekipler sevk edildi. TSK'ya ait Akıncı İHA da İran sınırını geçerek arama çalışmalarına katıldı. Sabah saatlerinde ise düşen helikopterin enkazına ulaşılırken, yaşam belirtisinin olmadığı belirtildi.

Haber 19-05-24 21:42

Bakan Yumaklı duyurdu! 15 adet HES'i daha geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023 yılında 10 adet HES'i tamamladık. 2024 yılında ise 15 adet HES'i daha hizmete sunmayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 4 yılda toplam 9,7 milyar kilovatsaat elektrik üreterek ülke ekonomisine 31 milyar lira katkı sağladı

Finans 19-05-24 11:21

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli hastane odasından paylaştı! Sevenlerini korkuttu

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, 22 Ocak'ta ikiz bebeklerine kavuştu. Şimdilerde anne olmanın mutluluğunu yaşayan Şefkatli hastane odasından yaptığı bir paylaşımla herkesi korkuttu.

Magazin 18-05-24 16:43

MİT' ten nokta operasyon: Irak’ta PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre; MİT, üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'li teröristler Ahmet Bayar ile Ahmed İbrahim El Ahmed'i, Irak'ın Hakurk bölgesindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 16-05-24 08:47

Bakan Yumaklı'dan 'çay alım fiyatı' açıklaması: Maliyetlere bakılarak yapıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çay alım fiyatına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Yumaklı sürecin geçtiğimiz senelerle aynı şekilde yürütüldüğünün altını çizerek, "Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum" açıklamasını yaptı.

Finans 15-05-24 14:25

Erdoğan'ı ziyaret eden Süleyman Soylu'dan 'komplo' çıkışı! Ankara'da Ayhan Bora Kaplan konuşulurken sürpriz görüşme

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde Ankara'da hareketli günler yaşanıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ile peş peşe görüşen, gece yarısı da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da ziyaret ettiği öne sürüldü. "Sürpriz" görüşmede geçtiği iddia edilen diyalog dikkat çekti.

Manşet 15-05-24 10:34

Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. Balotelli, İbrahim Akdağ, Çağdaş Atan ve Bülent Uygun da disipline gönderildi.

Spor 14-05-24 20:37

Okulda dehşet! Kopya çekerken yakalanan öğrenci, öğretmenini bıçakladı

Okulda öğretmenlere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da geçen hafta okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan bir öğrencisi tarafından odasında silahla öldürülmesinin ardından benzer bir haber de Elazığ'dan geldi. 8. sınıf öğrencisi A.B., sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.'yi koridorda bacağından bıçakladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 15:03

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla 1 yılda 45 kilo verdi! Abi çok zayıfladın

Güldür Güldür Show'da İbrahim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olan ünlüler kervanına katıldı. Bir yılda 45 kilo veren başarılı oyuncu pozlarını paylaşınca yorumlar da gecikmedi.

Kulis 13-05-24 14:02

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı: Elinde tüfekle sokakta damadını aradı! Dehşet anları kamerada

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren Halil Özdemir (46), eşi Zeynep Özdemir'i (44) öldürdü, oğlu İbrahim Eren Özdemir (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u (23) ise ağır yaraladı. Halil Özdemir'in eşini ve oğlunu vurduktan sonra elinde tüfekle sokakta damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan Özdemir'in, olay yerine gelen polisleri görünce tüfeği yere bırakıp teslim olması saniye saniye yer aldı.

Haber 13-05-24 12:59

TSPB Başkanı İbrahim Öztop'tan 'halka arz' mesajı: 'Sürpriz olmaz' diyerek borsa yatırımcısı için açıkladı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı İbrahim Öztop sermaye piyasalarının gelişimi, halka arzlar, yatırımcı sayısı, sosyal medya ve piyasalar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztop yeni halka arzların müjdesini verirken, yatırımcı sayısının 10 milyona çıkacağını dile getirdi.

Finans 13-05-24 12:16

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Katar'da Hamas heyetiyle görüştü

Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyetle Doha'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber 12-05-24 18:43

İbrahim Tatlıses'in torunu çok kızdı! Bodrum'da 48 dairelik site içerisinde...

Tatlıses ailesinde mal mülk kavgası bitmiyor. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran dedesine sitem etti. Baran dedesinin bazı evlatlarına ev vermediğini açıkladı.

Magazin 12-05-24 13:51

Türkiye geçen yıl 2 bin 200 çeşit tarım ürünü ihraç etti

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin geçen yıl 212 ülke ve bölgeye 2 bin 200 çeşit tarım ürünü ihraç ederek 31 milyar dolarlık ihracat geliri elde ettiğini söyledi.

Finans 11-05-24 16:13

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski öğrencisi tarafından öldürülmesiyle dehşete düşmüştü. Özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 11-05-24 13:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Eğitimde şiddete karşı yasal düzenleme: 'Süratle hayata geçireceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenlere yönelik şiddetin önüne geçmek için kapsamlı bir düzenlemeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Erdoğan açıklamasının devamında "İstanbul’da canice yapılan bir saldırı sonucu hayatını kaybeden İbrahim Oktugan öğretmenimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, öğrencilerine ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Haber 10-05-24 22:32

Bir okulda daha dehşet görüntüleri! Bu kez öfkeli veli ortalığı birbirine kattı: Müdürün odasını bastı, sandalyeyle kapıyı kırmaya çalıştı

Türkiye lise müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesinin şokunu atlatamamışken bir şiddet haberi de İstanbul'un Maltepe ilçesinden geldi. Kızı eve geç geldiği için okula gidip güvenlik kamerası izlemek isteyen bir baba ortalığı birbirine kattı. Müdür ve yardımcısına saldırmaya kalkan baba odanın kapısını tekmeledi. Görüntüler akla durgunluk verdi.

Haber 10-05-24 17:03

Konya ve çevre illerde eğitimciler, okul müdürünün öldürülmesine tepki gösterdi

Konya, Aksaray ve Afyonkarahisar'da sendika üyesi eğitimciler, İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü olan İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrenci tarafından vurularak öldürülmesini protesto etti.

Yurthaber 10-05-24 15:25

Adana ve çevre illerde eğitim sendikaları okul müdürünün öldürülmesini protesto etti

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesi protesto edildi.

Yurthaber 10-05-24 15:17

Öğretmene şiddete ceza artıyor! Yeni öğretmenlik meslek kanunu için Bakan Tekin tarih verdi: Caydırıcı tedbirler alacağız

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde özel lise müdürü İbrahim Oktugan'ın 17 yaşındaki lise öğrencisi tarafından katledilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hazırlanan yeni öğretmenlik meslek kanunuyla öğretmene şiddete cezaların artacağını, caydırıcı tedbirler alınacağını belirtti.

Egitim 10-05-24 14:27

İstanbul'da bazı öğretmenler öldürülen meslektaşları için iş bıraktı

İstanbul'da bazı öğretmenler, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, öğrencisinin silahlı saldırısıyla öldürülmesini protesto etmek için iş bırakma eylemi yaptı.

Yurthaber 10-05-24 11:28

Bakan Yumaklı duyurdu: 945 milyon lira destek ödemesi yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Finans 10-05-24 11:21

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Eğitim sendikalarından okul müdürünün öldürülmesine tepki

Eğitim sendikaları, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu yabancı uyruklu bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 09-05-24 15:14

Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor

Eğitim Sen Kars Şubesi Yürütme Kurulu Adına Hakan Topçu, 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla 1 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.

Yurthaber 09-05-24 12:30

Oğlunun okula gidişini hatıra olsun diye çekiyordu! Çığlıklarla arabanın çarptığı anı kaydetti

Antalya'da okula gitmek için evden çıkan ve yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan 11 yaşındaki Kayra Ege'ye araba çarptı. Kaza anı ise oğlunun arkasından hatıra olsun diye cep telefonuyla kayıt yapan baba Halil İbrahim Yurdunkulu tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayı gören babanın acılar içindeki çığlıkları ise yürek yaktı.

Haber 09-05-24 10:47

Okul müdürünü öldüren öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Bacağından vurursan ölmez, karnına sık kanka'

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ı tabancayla ateş ederek öldüren Y.K.'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Y.K. verdiği ifadede, "Olaydan bir gün önce aynı okulda okuyan aynı zamanda Abdulsamet A.’nın kuzeni olan G.A.‘yı gördüm. Hala okulda olduğu öğrenince, 'Gelip dövsem iyi olmaz mı' dedim. O da 'Çok iyi olur kanka karnına vurursun. Hatta bacağından vurursan ölmez karnına sık' dedi" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 17:31

Bir okul müdüründen daha acı haber! Meslektaşları yoldan geçerken acı haberi öğrenince kahroldu

Türkiye dün okulda öldürülen lise müdürü İbrahim Oktugan'ın şokunu yaşarken bugün de Antalya'da ilkokul müdürü Erkan Şahin trafik kazasında yaşamını yitirdi. Şahin'in meslektaşları, kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından indi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.

Haber 08-05-24 16:54

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 08-05-24 15:55

Bakan Tekin, silahla vurularak öldürülen okul müdürü için başsağlığı diledi:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülen, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı diledi.

Yurthaber 08-05-24 07:40

İstanbul'da okul müdürüne kurşun yağdırdı! Sosyal medyadan Kafasına sıktım videosu paylaştı! Okul müdüründen kahreden haber

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan Y.K., olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 07-05-24 17:35