Ruyada Okul Gormek Haberleri

Mezuniyet heyecanı en beklenmedik anda kabusa döndü! Cemal Reşit Rey'de LED ekran faciası: Okul yöneticileri hakkında karar verildi

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kabusa dönen mezuniyet töreninden akılalmaz detaylar gün yüzüne çıktı. Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler ve velileri bir anda neye uğradıklarını şaşırmış, tam fotoğraf çektirecekleri sırada sahnedekilerin üzerine dev LED ekran devrilmişti.

Haber 2024-06-07 11:18:23

Okul müdürü, yabancı uyruklu veli ve akrabaları tarafından zincirle darp edildi!

Çorum'da okul müdürüne saldırıldı. Müdür Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, okulda fenalaşan S.D.S. isimli öğrencinin yakınları Irak uyruklu 2 kişi tarafından zincirlerle darbedildi. Darbedilen okul müdürü ve okul görevlisi ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay anları ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-06-05 21:07:21

Türkiye'den LGS manzaraları! Kimi 1 dakikayla sınavı kaçırdı kimi kimliğini unuttu kimini ise okul müdür yetiştirdi...

Türkiye çapında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına yüz binlerce 8. sınıf öğrencisi katıldı. Her sene olduğu gibi bu sene de manzara değişmedi. Kimi sınavı 1 dakikayla kaçırdı kimi kimliğini unuttu kimini ise okul müdürü sınava yetiştirdi. İşte her sene görmeye alıştığımız manzaraların bu seneki versiyonları!

Haber 2024-06-02 10:56:13

Esnaflık yapıyordu! Hayalini 43 yaşında gerçekleştirdi 'Sabah erken saatlerde dükkana pek gelen giden olmayınca yapıyordum'

Zonguldak'ta esnaflık yapan bir çocuk annesi 43 yaşındaki Gülümser Kahveci, eğitim sürecinde yarım kalan hayalini gerçekleştirerek kazandığı üniversiteden okul birincisi olarak mezun oldu.

Kadin 2024-05-31 17:07:03

Burası bir ring değil ortaokul! Kız öğrencilerin okul bahçesindeki kavgası olay oldu... Saça saça baş başa girdiler... İzlemek için izdiham oluştu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki bir ortaokulda iki genç kıza yönelik şiddetli saldırı, sırf kavgayı izlemek için birbirlerini çiğneyen öğrencilerin izdihamına yol açtı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yerde yatan iki kız öğrencinin diğer üç öğrenci tarafından acımasızca tekmelendiği ve yumruklandığı görüldü.

Trend 30-05-24 08:36

Düzce'deki okul tuvaletinde skandal olay! 3 öğrenci tuvalette darp edip, kayda almış... 'Öğretmenler de korkmuş artık'

Düzce'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 3 öğrencinin, aynı okuldaki 8. sınıf öğrencisi U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırıp, darp ettiği görüntüler gündem yarattı. Videonun paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. U.C.’nin babası ise yaptığı açıklamada "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz bunlar pislik zaten bizde bezdik diyorlar." diyerek adeta isyan etti.

Haber 29-05-24 15:34

Müdür yardımcısı dehşeti! Öğrencinin üzerine araç sürüp kesici aletle kovaladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki F.M.B., iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.'nin saldırısına uğradı. F.M.B.'nin ailesi, okul servisinden indiği sırada çocuğun üzerine aracını sürdüğü ve kesici aletle kovaladığı gerekçesiyle A.Ç.’den şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı A.Ç. savcılıkça serbest bırakılırken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 15:31

MEB düğmeye bastı! Özel okul öğretmenlerine taban maaş düzenlemesi geliyor mu? Bakan Tekin’den yanıt geldi

Özel okul öğretmenlerinin taban maaş talebi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama geldi. Tekin ayrıca yeni müfredatla ilgili ön açıklamada Atatürk'ün adının geçmediği yönündeki eleştiriler için de, "Okuyarak eleştirmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Egitim 29-05-24 13:36

İstanbul'da okulların çevresinde yapılan polis denetimlerinin sonucu açıklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri koordinesinde, okul önlerinde güvenliği tehlikeye düşüren ve aranan kişilerin tespiti ile şüphelilerin yakalanmasına yönelik yaklaşık 9 aydır süren çalışmaların sonucu açıklandı.

Yurthaber 29-05-24 08:03

Anne ve babalar bu haber çocuklarınızı ilgilendiriyor: Artık okul önlerinde olmayacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı hakkındaki içerikler son dönemde en çok takip edilen haberler arasında yer alıyor. Öğretmen atamaları, Bakan Tekin'in müfredat kararı gündem olmuştu. Bakanlık anne ve babaları ilgilendiren yeni bir karar daha aldı.

Manşet 28-05-24 11:05

Öğretmen 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisini itiraf etti! Okul gezisindeki detay mide bulandırdı... Müstehcen mesajları ifşalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletinde bir lisede öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Heather Hare isimli bir kadın, ismi açıklanmayan 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisini itiraf etti. Öğretmenin öğrencisine gönderdiği müstehcen mesajlar ifşa edilirken ikilinin okul düzenlediği oku gezisi sırasında cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Evli olan Hare, 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 25-05-24 09:42

Sınava girecek öğrenciler dikkat! LGS giriş belgeleri yayımlandı! LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı'nın için giriş belgelerini yayımladı. LGS 2024 için giriş yerleri MEB tarafından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ilan edildi. Peki, LGS giriş belgesi nereden alınır, sorgulama nasıl yapılır?

Haber 24-05-24 14:30
lgs

Okul müdüründen milyonlarca liralık ek ders vurgunu! Yakalanınca 'borsa' dedi: Öğretmenlerden bir isteği oldu ama kabul görmedi

Kocaeli bir müdürün ek ders vurgununu konuşuyor! Bir okul müdürü yıllar boyunca öğretmenler üzerinden haksız ek ders kazancı sağladı ve bu yolsuzluktan 4.5 milyon lira elde etti. Olayın ortaya çıkmasıyla bakanlık devreye girdi. Okul müdürü oğlunun borsada para kaybettiğini ve öğretmenlerin emekli olana kadar kendinden şikayetçi olmamasını istedi. Ancak öğretmenler vurguncuyu dinlemeyerek harekete geçti.

Haber 24-05-24 11:09

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

Özel okulda öğrencilere skandal cinsel istismar iddiası! İranlı öğretmen gözaltına alındı

İstanbul, Çekmeköy'deki özel bir okulda yaşanan taciz skandalı ile ilgili detaylar dehşete düşürürken İranlı öğretmenle alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğretmen gözaltına alındı. Okul hakkında da "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırma" suçlarından işlem başlatıldığı öğrenildi.

Haber 22-05-24 14:44

Google Meet nedir? Google Meet nasıl kullanılır?

Google Meet, iş yerinden, okuldan, iş ve okul çevresinden uzaktayken veya yurt dışında bulunan bir kişi ile görüşülmesi gerektiğinde, kullanıcılara görüntülü veya görüntüsüz görüşme imkanı sağlayan bir Google ürünüdür. Peki, Google Meet nasıl kullanılır?

Haber 21-05-24 22:54

Öğrenciler, okullarının eksikleri için hayır çarşısı açtı

Ordu’nun Ünye ilçesinde lise öğrencileri, okul aile birliğinin destekleriyle hayır çarşısı açtı.

Kadin 20-05-24 12:26

Yok yok! Piyasa fiyatına göre en az yüzde 20 daha ucuz! Talep yağıyor, uygun fiyata alıyorlar

Erzincan’da lise öğrencileri, okul bahçesindeki 300 metrekarelik serada rokadan ıspanağa, maruldan turpa kadar birçok sebze yetiştiriyor. Öğrenciler seracılık mesleğinin inceliklerini öğreniyor ve ek gelir elde ediyor. Öğrencilerin haftanın 5 günü uygulama alanlarında ürettikleri organik sebzeler, uygun fiyata mahalleli tarafından alınıyor. Lise Müdür Başyardımcısı üretilen fidelerin piyasa fiyatlarına nispeten en az yüzde 20 daha ucuz olduğunu belirtip halkın talebinin fazla olduğunu vurguladı.

Kadin 15-05-24 09:28

Uşak'ta okul binasında bir öğrenciyi taciz ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı

Uşak'ta bir ilkokul binasında kendisini yeni atanan öğretmen olarak tanıttığı ve bir kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 15-05-24 08:25

Okulda dehşet! Kopya çekerken yakalanan öğrenci, öğretmenini bıçakladı

Okulda öğretmenlere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da geçen hafta okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan bir öğrencisi tarafından odasında silahla öldürülmesinin ardından benzer bir haber de Elazığ'dan geldi. 8. sınıf öğrencisi A.B., sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.'yi koridorda bacağından bıçakladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 15:03

Öğrenci pansiyonundaki bir oda güvercin Bayrama ayrıldı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bayram tatilinde okul pansiyonunun açık unutulan penceresinden içeri giren güvercinin yatağa bıraktığı yumurtadan çıkan yavru lisenin minik misafiri oldu.

Yurthaber 13-05-24 11:34

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski öğrencisi tarafından öldürülmesiyle dehşete düşmüştü. Özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 11-05-24 13:18

Konya ve çevre illerde eğitimciler, okul müdürünün öldürülmesine tepki gösterdi

Konya, Aksaray ve Afyonkarahisar'da sendika üyesi eğitimciler, İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü olan İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrenci tarafından vurularak öldürülmesini protesto etti.

Yurthaber 10-05-24 15:25

Adana ve çevre illerde eğitim sendikaları okul müdürünün öldürülmesini protesto etti

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesi protesto edildi.

Yurthaber 10-05-24 15:17

Serebral palsili kızının eğitimi için 7 yıldır sabahtan akşama okulda bekliyor

Çankırı'da merkeze bağlı Yukarıçavuş köyünde yaşayan 37 yaşındaki Fatma Kara, küçük yaşta serebral palsi (beyin felci) tanısı konulan 7. sınıf öğrencisi kızı Ümmü Selma ile 7 yıldır okul yollarını aşındırıyor.

Yurthaber 10-05-24 13:42

Öğretmenler derslere girmedi! ‘Bir tane öğrenci ile geldim’

İstanbul’da Irak asıllı bir lise öğrencisinin okul müdürünü vahşice katletmesinin ardından öğretmenler bugün derse girmeme protestosu yaptı. Türk Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli sendikalara üye öğretmenler, bugün derse girmedi. Bazı okullar, grev nedeniyle adeta boş kaldı.

Haber 10-05-24 11:26

17 yaşındaki liseli neler yapmış neler! Müdür Oktugan cinayetinin şokunu ikiye katladı: Her okulda bir olay çıkarmış

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Oktugan'ı odasında katleden liseli Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda ise bir olay çıkarıp ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da yaşanıp Türkiye çapında infial yaratan ve meslektaşlarını ayağa kaldıran müdür Oktugan cinayetinin 17 yaşındaki faili Y.K.'nin disiplin suçu dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. İddialar cinayet öncesi yaşananlara ışık tuttu!

Haber 10-05-24 11:15

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Eğitim sendikalarından okul müdürünün öldürülmesine tepki

Eğitim sendikaları, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu yabancı uyruklu bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 09-05-24 15:14

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde yapılan denetimlerde 18 yaşından küçük çocuklara sigara sattığı tespit edilen 4 iş yerine işlem yapıldı.

Yurthaber 09-05-24 08:28

Okul müdürünü öldüren öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Bacağından vurursan ölmez, karnına sık kanka'

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ı tabancayla ateş ederek öldüren Y.K.'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Y.K. verdiği ifadede, "Olaydan bir gün önce aynı okulda okuyan aynı zamanda Abdulsamet A.’nın kuzeni olan G.A.‘yı gördüm. Hala okulda olduğu öğrenince, 'Gelip dövsem iyi olmaz mı' dedim. O da 'Çok iyi olur kanka karnına vurursun. Hatta bacağından vurursan ölmez karnına sık' dedi" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 17:31

Bir okul müdüründen daha acı haber! Meslektaşları yoldan geçerken acı haberi öğrenince kahroldu

Türkiye dün okulda öldürülen lise müdürü İbrahim Oktugan'ın şokunu yaşarken bugün de Antalya'da ilkokul müdürü Erkan Şahin trafik kazasında yaşamını yitirdi. Şahin'in meslektaşları, kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından indi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.

Haber 08-05-24 16:54

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 08-05-24 15:55

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürünü silahla ateş ederek öldüren yabancı uyruklu öğrenci adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 08-05-24 14:11

Bakan Tekin, silahla vurularak öldürülen okul müdürü için başsağlığı diledi:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülen, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı diledi.

Yurthaber 08-05-24 07:40

E-Devlet sertifika sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet'te sertifikaya nasıl bakılır?

Çeşitli alanlarda alınan eğitimler sonucunda kişiler sertifika almaya hak kazanırlar. Bu sertifikalar okul ya da iş başvuruları sırasında kullanılabilir ya da gerekebilir. Günümüzde resmî işlemlerin yapılabildiği internet üzerinden bu sertifikalara da ulaşılabilmektedir. Peki, e-Devlet sertifika sorgulama nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 01:43

İstanbul'da okul müdürüne kurşun yağdırdı! Sosyal medyadan Kafasına sıktım videosu paylaştı! Okul müdüründen kahreden haber

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan Y.K., olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 07-05-24 17:35

Okul Sporları Eskrim Türkiye Birinciliği, Karaman'da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Eskrim Türkiye Birinciliği müsabakaları, Karaman'da başladı.

Yurthaber 07-05-24 15:55

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla yaralayan yabancı uyruklu öğrenci yakalandı

Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürünü silahla ateş ederek yaralayan yabancı uyruklu öğrenci gözaltına alındı.

Yurthaber 07-05-24 15:36

Kızılay Gönüllüleri okul bahçesini renklendirdi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir ilkokulun bahçesi, Türk Kızılay Manisa gönüllüleri tarafından oyun alanları çizilerek boyandı.

Yurthaber 07-05-24 15:14

Okul Sporları Muaythai Türkiye Şampiyonası, Gümüşhane'de başladı

Okul Sporları Muaythai Türkiye Şampiyonası, Gümüşhane'de başladı.

Yurthaber 07-05-24 15:12

Hakkari'de tipiye yakalanan kuzu ve oğlakları araçlarına alarak kurtardılar

Hakkari'de tipiye yakalanan sürüdeki kuzu ve oğlaklar, Durankaya beldesinde görevli okul müdürleri ve antrenörler tarafından araçlarına alınarak kurtarıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:06

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

Okul öncesi nasıl yazılır? Okul öncesi ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe'de çok fazla sözcük türü bulunur. Bu farklı sözcük türlerinden biri de birleşik türde olan kelimelerdir. Bazı birleşik türde kelimeler bitişik, bazıları ise ayrı olarak yazılır. Hangisinin nasıl yazılacağı ise Türkçe yazım kuralları doğrultusunda belirlenir.

Egitim 05-05-24 22:09

Kız öğrenciler okul çıkışında birbirlerine girdi! Sokak ortasındaki saç saça baş başa kavga saniye saniye kameraya yansıdı

Sosyal medyada iki kız öğrenci arasında sokak ortasında yaşanan kavgaya ait görüntülerin paylaşılması büyük ilgi topladı. Olayın zamanına ve yerine ilişkin olarak bir bilgi paylaşılmazken öğrencilerin okul üniformalarıyla ettikleri kavga saniye saniye bir görgü tanığı tarafından kaydedildi.

Trend 04-05-24 10:06

Okul bahçesinde kurulan serada 10 türde 300 bin sebze fidesi ürettiler

Konya'da İvriz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Bölümü öğrencileri, okul serasında yaptıkları sebze fidesi yetiştiriciliğiyle mesleki deneyim kazanıyor.

Yurthaber 02-05-24 11:09

Söke’de okul binasında yangın

Aydın’ın Söke ilçesi merkezinde bulunan Cafer Efe Anadolu Teknik Lisesi’nin boşaltılan binasında yangın çıkarken, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan okul binasının çatı katında çıkan yangının nedeni ise belirlenemedi.

Yurthaber 30-04-24 13:38

Tokat'ta 23 Nisan etkinliğiyle ilgili 3 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki gösteriyle ilgili biri okul müdürü, 2'si öğretmen olmak üzere 3 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yurthaber 30-04-24 11:18