Vpn Eklenti Haberleri

Kazan dairesinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Çorum’da bir akaryakıt istasyonunun eklenti kısmındaki kazan dairesinde çıkan yangını itfaiye ekipleri kontrol altına aldı.

Yurthaber 2024-03-07 08:29:21

Cüneyt Özdemir'den 'Seks Satar' belgeseli! Nuri Alço Yeşilçam'daki seks furyasını anlattı

Yeşilçam seks furyasından erkek dergilerine, kırmızı noktalı televizyon yayınlarından VPN kuşağına... Cüneyt Özdemir'in 'Seks Satar' belgeseli sosyal medyada gündem oldu. Efsane oyuncu Nuri Alço da bakın belgeselde neler dedi.

Magazin 2024-02-01 13:30:04

Çözümün böylesi: YouTube reklamlarını engellemek yerine hızlandıran eklenti geliştirildi

YouTube'un reklam engelleyicileri engelleme kararının yankıları sürüyor. Platformun bu kararı bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Bir geliştirici ise YouTube reklamlarını engellemek yerine hızlandırıp kısa sürede bitmelerini sağlayan bir eklenti geliştirdi.

Haber 2023-11-27 10:39:23

VPN nasıl kullanılır? VPN uygulaması ne işe yarar?

Akıllı telefonlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar veya laptoplar üzerinden VPN servisine bağlanılması mümkündür. Dolayısıyla VPN kullanımının farklı cihazlardan gerçekleştirilmesi söz konusu olabilir. Bu bağlamda ücretsiz veya ücretli VPN servislerinin nasıl incelenebildiği hakkında bilgi verilmelidir. Daha sonra ise VPN bağlantısının iOS veya Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlardan nasıl tamamlanabildiği açıklanmalıdır.

Haber 2023-08-21 10:39:48

VPN nedir, nasıl açılır? VPN nasıl kurulur, Twitter VPN ile giriş nasıl olur? İşte adım adım kullanım rehberi

Bazı sosyal medya hesaplarına giriş yapılamıyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında vatandaşlar seslerini sosyal medya aracılığıyla duyuruyorlar. Şu anki şartlarda çok elzem olan sosyal medya kullanımı için yaşanan soruna kullanıcıların bulduğu çözüm ise VPN ile bağlanmak. Bu yüzden kullanıcıların erişim kısıtlaması durumlarında sıkça başvurduğu yöntemler arasında geliyor. Peki, VPN nedir, nasıl açılır? VPN nasıl kurulur, Twitter VPN ile giriş nasıl olur? İşte adım adım kullanım rehberi...

Haber 08-02-23 19:03

VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? Instagram, Youtube, Twitter'daki erişim sorunu sonrası gündem oldu

VPN’nin nasıl kullanıldığı Geçtiğimiz gün (13 Kasım 2022 Pazar) Instagram, Youtube ve Twitter’a girmekte güçlük yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamanın ardından sosyal ağlara ulaşımda problem yaşanıyordu. Peki, VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-22 07:33

VPN nasıl kurulur? MacOS ve Windows işletim sistemlerinde VPN kurulumu nasıl yapılır?

Güvenli bir bağlantı kurmak, farklı bir konumdaki ağa bağlanmak, uzaktan çalışmak ve daha birçok sebep sizi VPN nasıl kurulur sorusuna yönlendirebilir. MacOs ve Windows bilgisayarlarda VPN kurulumu farklı adımları beraberinde getirir. MacOS ve Windows bilgisayarlar için VPN kurulumu adımlarını anlattık.

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN nasıl kapatılır? Bilgisayarda ve iOS, Android cihazlarda VPN bağlantısı nasıl kaldırılır?

'Sana Özel Ağ' olarak çevirisi yapılabilen VPN, internet kullanıcılarının güvenli bir bağlantı kurabilmelerine imkan tanır. İnternette gezinirken takip edilmeyi engellemek, coğrafi kısıtlama olmadan site ziyaret etmek, daha hızlı bağlantı kurmak gibi farklı sebepler ile kullanılabilen VPN'i kapatmak birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur. VPN nasıl kapatılır?

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır? VPN bağlantısı nasıl eklenir?

Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN bağlantısı, Türkçeye 'Sana Özel Ağ' olarak çevrilir. İnternet kullanıcıları tarafından sıklıkla merak konusu olan VPN bağlantısının nasıl çalıştığı ile ilgili sorular da oldukça fazladır. VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır?

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN nasıl açılır? iOS, Android ve Windows cihazlarda VPN aktif etme adımları

Onlarca farklı eklenti, program ve uygulama denemenize gerek kalmadan iyi bir VPN deneyimi yaşamanız mümkündür. Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN açma ve aktifleştirme işlemleri internet kullanıcıları tarafından merak konusu olur. VPN nasıl açılır, aktif edilir?

Haber 12-10-22 09:33
VPN

VPN nedir, ne işe yarar? VPN nasıl ve neden kullanılır?

Teknolojik gelişmeler belli kısıtlamaları da beraberinde getirmektedir. Bu kısıtlamaların neden olduğu erişim engelleri sıklıkla uygulanır bir hale gelmiştir. Bu konuya VPN hizmeti ile çözüm sağlanır. VPN nedir, ne işe yarar? VPN nasıl çalışır?

Haber 12-10-22 09:29

VPN değişikliği adımları: Cep telefonu ve bilgisayarlarda VPN değişikliği nasıl yapılır?

Günümüzde tüm işlemlerimizi internet üzerinden sağlayabiliyoruz. Tüm önemli işlemlerimizi artık internet vasıtasıyla sağladığımızdan hem bireysel hem de kurumsal her aktivitemizde ilk sorguladığımız şey güvenliktir. VPN de bireylere ve şirketlere böyle bir güvenlik duvarı içinde işlem yapma olanağı sunmaktadır. Cep telefonu ve bilgisayarlarda VPN değişikliği nasıl yapılır?

Haber 11-10-22 15:44

VPN kullanımının avantajları ve dezavantajları nelerdir? VPN neleri saklar?

VPN nedir sorusu şu şekilde kolayca cevaplanabilir. Özel sanal ağ’ın İngilizce kısaltması olan VPN, İnternet ile aranızda IP adresinizi gizleyerek güvenli bir bağlantı oluşturma görevine sahiptir. Peki bu ne işe yarar ve tam olarak nasıl kullanılır? Avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 01-09-22 09:12
VPN

Kaspersky VPN Secure Connection, kesintisiz veri akışıyla öne çıkıyor

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova: - "Ürünümüzün müşterilerimiz için güvenlik ve şeffaflık sağlayan düşük gecikme etkisiyle tüketici pazarındaki en hızlı VPN'lerden biri olarak kabul edildiğini görmekten gurur duyuyoruz"

Yurthaber 17-06-22 10:55

Eklenti ne demek? Eklenti kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatın sosyal akışı kurulan iletişimlerle ilerler. Doğru ve etkili iletiler vermenin yolu ise kelimelerin anlam gücünde saklı. Bu noktada kelimelerin nasıl söylendiği kadar ne anlamda söylendiğini bilmek de önemli bir unsur olur. Kendini ifade ederken anlamını bilerek kullanılan kelimeler sosyal açıdan güçlü bir etki sağlar. Bu bağlamda Eklenti kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir? Eklenti TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 20:06

Kaspersky VPN Secure Connection yeni cihaz ve konumları destekliyor

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova: - "Güvenlik ve gizliliklerinden endişe edenler için VPN gerekli bir hizmet. Bu nedenle güvenilir ve şeffaf veri işleme yöntemiyle güvenilir araçları kullandığınızdan emin olun"

Yurthaber 02-02-22 10:46

e-Nabız yerli aşı gönüllülük başvuru sayfası! Yerli aşıda nasıl gönüllü olunur?

Türkiye, koronavirüsle mücadelesini etkin bir şekilde sürdürüyor. Aşılama çalışmaları tam gaz devam ederken, aşı üretme çabaları yürütülüyor. Yerli aşıya gönüllü olarak başvurmak isteyenler için de e-Nabız sistemine yeni bir eklenti dâhil edildi. Yerli aşıda gönüllü olmak isteyenler, e-Nabız’a giriş yaparak başvuruda bulunuyor.

Haber 12-06-21 11:04

En çok kişisel veri toplayan iPhone uygulamaları bulundu!

Bir VPN (Sanal özel ağ) sağlayıcısı, en çok kişisel veri toplayan iPhone uygulamalarını mercek altına aldı. Şirket, en popüler iOS uygulamalarının aslında en çok miktarda kişisel veri toplayan uygulamalar olduğunu keşfetti. Peki en çok kişisel veri toplayan uygulamalar hangileri?

Haber 07-06-21 11:12

DNS ve VPN nedir, DNS ayarları nasıl değiştirilir?

DNS, DNS değiştirme ve VPN terimleri erişilemeyen sitelere girmek isteyenler tarafından sıkça kullanılan terimlerdir. Sitelere erişim sağlamanın yanında bilgisayarların internet ağıyla birbirlerine bağlanmasını da sağlayan bu ayarlar günümüzde sıkça kullanılmaktadır. Peki DNS ayarlarını değiştirmek, VPN kullanmak güvenli midir? MacOS, Windows, Android ve iOS DNS ayarları nasıl değiştirilir? İşte tüm detaylarıyla DNS ve VPN...

Haber 25-05-21 12:09

İnternet sansürüne karşı VPN kullanmak ne kadar güvenli?

Baskıcı rejimler, internetteki eleştirel içerikli siteleri yasakladığında imdada sanal özel ağlar yetişiyor.

Haber 21-03-21 11:00

Apple iCloud şifre uzantıları yayınladı

Eklenti, Windows ve Mac kullanıcılarının iCloud Anahtar Zinciri'nde saklanan şifreleri Chrome tarayıcılarında kullanmalarına ve senkronize etmelerine olanak tanıyor.

Haber 02-02-21 09:52

Üniversiteli 3 arkadaş dijital oyun eklentilerini dünyaya satıyor

Erciyes Teknopark ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen "Benim İşim Girişim" yarışmasında "Oyun Eklenti Pazar Yeri" projesiyle ikinci olan genç girişimciler, oyunlara yeni özellikler katan eklentileri çoğunluğu ABD ve İngiltere'de olan oyun tutkunlarına satıyor - Proje Koordinatörü Enes Sadık Özbek: - "Müşterilerimizin yüzde 98'i yurt dışından geliyor, dolayısıyla ülkemize döviz getirmeye de başladık"

Yurthaber 25-11-20 11:02

Google VPN hizmeti sunmaya başlıyor! İşte fiyatı

Google kendi VPN hizmetini resmen duyurdu. Google One kapsamında yer alacak Google VPN hizmetinin fiyatı da belirlendi. Peki Google VPN ne kadar, Google VPN ne zaman kullanıma sunulacak?

Haber 30-10-20 13:59

E-Devlet'te yeni 'Araçlarım' hizmeti! Muayene randevusu ve HGS'de kolaylık

e-Devlet Kapısı'nda 9 Haziran'da kullanıma sunulan "Araçlarım" hizmetinin ikinci fazının yakında devreye alınacak. İkinci fazında tüzel kişilere ait araç bilgisi, araç muayene randevusu alma, HGS bakiye yükleme gibi yeni birçok eklenti yer alacak.

Finans 20-09-20 13:54

Kullanıcı sayısı 50 milyonu geçen e-Devlet'te yeni hizmet hazırlığı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin birçok hizmetine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan, her geçen gün içeriğini ve kalitesini geliştiren e-Devlet Kapısı, 50 milyon 20 bin 804 kullanıcıya ulaştı" - "Hizmete sunulduğu 9 Haziran'dan bu yana yoğun ilgi gören 'Araçlarım' hizmetinin, ikinci fazında tüzel kişilere ait araç bilgisi, araç muayene randevusu alma, HGS bakiye yükleme gibi yeni birçok eklenti ile kapsamı daha da genişletilerek kullanıcılara sunulması planlanıyor"

Yurthaber 20-09-20 11:13

Vezirköprü’de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yapılan operasyon sonucunda 3 bin 300 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.Vezirköprü ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ahmetbaba Mahallesi’nde Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüpheli 2 şahsın ev, eklenti ve araçlarında arama yapıldı.

Yurthaber 16-09-20 16:56

Bu ücretsiz eklenti ve uygulamalarla yabancı dil öğrenmek çok kolay!

Dış ticaretle uğraşmak, hazırlık okulunu bitirip bölüm derslerini almaya başlamak, alt yazısız dizi izlemek ya da özgürce seyahat etmek için dil bilmeniz şart. Peki bu öğrenme sürecini daha kolay ve keyifli kılmak için birkaç küçük ipucu ister misiniz? O zaman dil öğrenmenizi kolaylaştıracak ücretsiz uygulamaları ve eklentileri mutlaka denemelisiniz!

Haber 14-08-20 09:17

NordVPN: Türkler VPN’e akın ediyor

NordVPN, sosyal medya yasasının yürürlüğe girdiği Türkiye’de, internet erişim engellerinin aşılmasını sağlayan VPN hizmetlerine olan talebin bir gecede yüzde 20 arttığını açıkladı.

Haber 31-07-20 15:48

VPN engellenebilir mi? Sosyal medya düzenlemesinden sonra MHP’den VPN çıkışı!

Yeni sosyal medya düzenlemesinin ardından şimdi de VPN tartışması gündeme geldi. MHP’den gelen VPN engelleme çıkışı sosyal medyada konuşulmaya başladı. VPN ile erişim engeli konulan platformlara ve yasaklı sitelere erişim sağlanabiliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, VPN erişiminin önlenmesi için tedbirlerin alınmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Peki, VPN engellenebilir mi?

Haber 27-07-20 15:05

Netflix kapanırsa izleme yolları var mı? Netflix Türkiye kapanırsa La casa de papel, Dark izleme yolu var mı?

Netflix Türkiye'de henüz açılmamışken, izlemek için VPN kullanılıyordu. Netflix Türkiye'nin kapanması tartışmaları devam ederken, Netflix Türkiye kullanıcıları takip ettikleri dizileri nasıl izleyebileceklerini araştırmaya başladı. Netflix ABD nasıl izlenir, Netflix kapanırsa izleme yolları nedir? İşte Netflix izleyebileceğiniz en iyi VPN'ler...

Haber 24-07-20 16:00

Samsun’da eğitime 213 milyon TL yatırım

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 adet okul binası ve bunlara eklenti 12 adet derslik dışı bina olmak üzere 213 milyon 371 bin TL yatırım yürütülüyor.Yapılan okul yatırımları kapsamında şehre 2 adet ana okulu binası, 4 adet ilkokul binası, 5 adet ortaokul binası, 2 adet imam hatip ortaokulu binası, 4 adet mesleki ve teknik Anadolu lisesi, 1 adet imam hatip lisesi ve 1 adet spor lisesi ile toplamda 414 derslik kazandırılmış olacak.19 okul yatırımının toplam bedeli 163 milyon 5 bin 902 TL, bu okullara eklenti 12 adet derslik dışı bina ile birlikte toplamda 213 milyon 371 bin 360 TL eğitimde yapılaşmaya harcanıyor.

Yurthaber 14-07-20 12:33

Devletten 400 TL'nin üzerinde aylık aile desteği! Yararlanma şartları açıklandı...

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca evli ve çocuk sahibi olanlara aile yardımı yapılır. Eşlerin her ikisinin de memur olması durumunda aile ödeneği hakkından erkekler yararlanabilir. Aile yardım ödeneği kapsamında memurların maaşına eklenti yapılır. Üstelik yapılan yardım çerçevesinde hiçbir vergi ve kesinti yapılmaz.

Finans 06-07-20 11:05

Bu eklentiler Netflix'te seyir keyfini artırıyor! İşte hayat kolaylaştıran 6 eklenti...

Ülkemizde binlerce kişinin Netflix üyeliği var ve birçok kişi düzenli olarak dizi, film izliyor. Henüz hiçbir yerde yayınlanmamış olan dizi ve filmler ilk önce Netflix'e geliyor. Ayrıca Netflix özel içerikleri de birçok kişi tarafından sevilerek takip ediliyor. Peki size Netflix kullanımını daha kolay hale getiren eklentilerin varlığından söz etsek?

Trend 29-06-20 16:59

Age of Wonders Planetfall Invasions duyuruldu

Triumph Studios'un 4K strateji oyunu Age of Wonders Planetfall için bir sonraki genişleme paketi olan Invasions duyuruldu. PS4, Xbox One ve PC için gelecek olan eklenti paketi, yeni bir oynanabilir grup, genişletilmiş dünyalar ve yeni zorluklar sunuyor.

Haber 17-04-20 12:39

Twitter, Instagram, Whatsapp, Facebook için ücretsiz VPN

Twitter, Instagram, Whatsapp, Facebook gibi sosyal medya platformlarına girişte zorluk ve yavaşlama yaşıyorsanız VPN programlarından faydalanabilirsiniz. İşte PC, Android ve iPhone için en iyi ücretsiz VPN uygulamaları...

Haber 28-02-20 10:43

VPN aramaya son: Firefox Private Network VPN artık daha kapsamlı!

Firefox Private Network, artık Android'e de geldi. Android sürümü çıkan Firefox Private Network, güvenli internet bağlantısının yanında cihaz koruması da sunduğunu iddia ediyor. Mozilla'nın yeni VPN hizmetine erişmek ise oldukça kolay.

Haber 20-02-20 15:43

Twitter’da penis fotoğraflarını yapay zekayla engelleyen fitre

Twitter, doğrudan mesaj yoluyla (DM) gönderilen penis fotoğraflarını yapay zekayla tespit edip silen bir filtreyi devreye soktu. "Safe DM" adlı eklenti binlerce erkekten çıplak fotoğrafları kullanan Kelsey Bressler adlı bir yazılımcı tarafından geliştirildi.

Haber 17-02-20 14:02

Almanya'dan Türkiye için VPN uyarısı

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye yönelik seyahat tavsiyelerini güncelleyerek vatandaşlarına "VPN ağları denetleniyor" uyarısında bulundu. Bakanlık ayrıca daha önce yaptığı seyahat ve saldırı uyarılarını da güncelleyerek yineledi.

Haber 19-11-19 09:17

Almanya’dan Türkiye için VPN uyarısı

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye yönelik seyahat tavsiyelerini güncelleyerek vatandaşlarına “VPN ağları denetleniyor” uyarısında bulundu.

Haber 18-11-19 20:25

Vodafone’dan Atasun Optik’e iletişim altyapısı

Vodafone Business, sektörünün önde gelen markalarından Atasun Optik’e sanal ağ (MPLS VPN) ve bulut santral altyapısı kurdu.Vodafone Business, Türkiye’nin dört bir yanında 247 mağazasıyla milyonlarca müşteriye hizmet sunan Atasun Optik’e Vodafone MPLS VPN (Çoklu Protokol Etiket Anahtarlama - Sanal Özel Ağ) ve Vodafone Bulut Santral altyapısı kurdu.

Finans 15-11-19 13:31

Dikkat! Ünlü VPN uygulaması hack’lendi

Popüler VPN uygulaması NordVPN, resmi blog sayfasında yayınladığı bir açıklama ile hack’lendiğini duyurdu. VPN uygulamalarının önde gelen isimlerinden biri olan NordVPN, hack’lenme itirafı ile eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 22-10-19 17:18

Karlov suikastı davasında ara karar

Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin davada ara kararını açıklayan mahkeme, suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın eski ev arkadaşı Sercan Başar, suikastın düzenlendiği serginin koordinatörlerinden Mustafa Timur Özkan ve Kağan Bülbül'ün ev hapsi adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmetti - Altıntaş'ın FETÖ'deki "öğretmeni" olduğu belirtilen sanık Şahin Söğüt'ün yakalandığı esnada kırmaya çalıştığı telefonunda, kriptolu haberleşme programı Falcon, ABD'ye ait sahte telefon numarası, IP gizlemek için kullanılan VPN ve telefon hafızasını sıfırlamak için kullanılan bir programın bulunduğu ortaya çıktı

Haber 10-10-19 15:53

Google görsel arama sayfasını eski haline getirin

Yenilenen Google görsel arama sayfasını beğenmiyor musunuz? O zaman bu eklenti ile görsel arama sayfasını eski haline çevirebilirsiniz.

Trend 28-08-19 09:50

Chrome eklentilerinin yarısı kullanılmıyor

GOOGLE'ın geliştirdiği ve dünyanın en yaygın kullanılan web tarayıcısı olan Chrome için geliştirilmiş 200 bine yakın eklenti bulunuyor ancak bu eklentilerin büyük kısmı kullanılmıyor.

Haber 06-08-19 14:04

Twitter'ın tasarımı kullanıcıları ikiye böldü!

Mozilla Firefox ve Chrome eklentisi GoodTwitter sayesinde, Twitter uygulaması eski haline geri dönüyor. Bu yeni eklenti, daha çok Twitter’ın mevcut tasarımını beğenmeyenler için geliştirildi.

Trend 27-07-19 08:24

Windows 10 VPN sorunu ile gündeme oturdu

Microsoft, Windows 10 için yayınladığı güncellemeler ile sisteme yeni özellikler ekleyip, sistem stabilitesini arttırmak istiyor. Ancak çoğu zaman güncellemeler sorunlu olabiliyor ve PC’de hataların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu sorunlara bugün bir yenisi daha eklendi.

Trend 07-07-19 11:32

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi'nde ilk adım atıldı

Proje kapsamında eski cezaevinin eklenti binalarının yıkımına başlandı - Sivas Valisi Salih Ayhan: - "Müzeler, toplumun ve devletin hafızasıdır, kültürümüzün birikimidir. Onları gün yüzüne çıkarmış olacağız"

Yurthaber 23-05-19 12:36

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi Projesi'nde ilk adım atıldı

Proje kapsamında eski cezaevinin eklenti binalarının yıkımına başlandı - Sivas Valisi Salih Ayhan: - "Müzeler, toplumun ve devletin hafızasıdır, kültürümüzün birikimidir. Onları gün yüzüne çıkarmış olacağız"

Haber 23-05-19 12:33

Chromium tabanlı Microsoft Edge yayında

Microsoft, internet tarayıcıları savaşında maalesef ki ne yapsa başarılı olamamıştı. Windows 10 ile Internet Explorer’ı terk edip Edge tarayıcısına geçen Microsoft, eklenti desteği sunmasına rağmen yine ilgi görmemişti.

Trend 08-05-19 08:40