Abiye Dugun Elbiseleri Haberleri

Sokak köpekleri sürekli aynı noktada havlayınca ortaya çıktı! Sakarya’da korkunç olay: Sadece kemikler ve elbiseleri bulundu…

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, köpeklerin sürekli aynı yere giderek havlamasından ve gelen kokudan şüphelenen bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgede yapılan araştırmada tişört, ayakkabı ve bir insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu.

Haber 2024-06-04 12:56:38

Fantezi elbiseleriyle maskelerinden sonra arsa ve tarlalara da veda! Müstehcen videolarıyla nam salan Fergio House'a bir şok daha

Lüks villalarda gösterişli partiler, renk renk maskelerle fantezi elbiseleri, geniş yankı uyandıran müstehcen içerikli videolar... "Fergio House" adlı ilgi çeken oluşum sırlarla dolu hayatları deşifre olduğundan bu yana Türkiye'nin gündeminden düşmüyor! İstiklal Caddesi'nde dolar saçtıkları görüntülerle de ses getiren Fergio House'un 3 üyesi bir şok daha yaşadı.

Haber 2024-01-21 14:55:02

Filenin Sultanları İlkin Aydın ve Elif Şahin beraber poz verdi... İddialı elbiseleri göz kamaştırdı!

Avrupa şampiyonluğu, Milletler Ligi şampiyonluğu ve 2024 Olimpiyatlarına birinci olarak katılım hakkı kazanan milli voleybolcularımız Elif Şahin ve İlkin Aydın beraber poz verdi. Filenin sultanlarının pozları kısa sürede gündem oldu. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. Giydikleri elbiselerle göz kamaştırdılar.

Magazin 2024-01-10 15:41:04
ele

Elbiseleri ve kemikleri bulunmuştu! Korkunç cinayette 11 ay sonra bir yeni gelişme daha

Amasya’nın Suluova ilçesinde ailesinin kayıp ihbarı verip elbiseleri ve kemikleri bulunan Mehmet Kındaç cinayetinde 11 ay sonra bir kişi daha tutuklandı.

Haber 2023-12-28 21:08:04

Sıcak günlerde rahat rahat giymek isteyenler için en kaliteli dokuma elbiseler

Yazın sıcak günlerinde giymek için aradığınız rahatlıkla bir elbise bulmakta zorlanıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Ferahlığın kapısını sonuna kadar aralayan dokuma elbiseler, model çeşitliliğiyle ihtiyacınızı karşılayacak türden. Hem şık hem rahat elbiseleri yaz sezonunu boyunca çıkarmak istemeyeceksiniz. İşte karşınızda en kaliteli dokuma elbiseler!

Kadin 23-08-23 14:37

Gardırobunuzun yıldızlarını bulmaya ne dersiniz? Bu yazın vazgeçilmezi olacak en trend yazlık elbise modelleri

Yaz boyunca giymeye uygun göz alıcı elbiseler arayanlar için güzel bir haberimiz var! Çeşitli markalar tarafından piyasaya sürülen şık ve etkileyici elbiseleri sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı ortamlarda giyilebilen kaliteli elbiseleri hem gece hem gündüz tercih edebilirsiniz. Gelin, yazın yüksek enerjisini yansıtan güzel parçaları beraber inceleyelim.

Kadin 14-08-23 16:41

Çukurda ölmesinler diye üzerlerindeki elbiseleri attılar! Cilo Dağı'nda kırılan buzul dehşeti yaşattı: 2 kişinin kurtarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Rehber eşliğinde Hakkari'deki Cilo Dağı'na çıkan grubun başına gelen son derece talihsiz olayın ayrıntıları gün yüzüne çıktı. 4 kişilik grup dün "Cennet Cehennem Vadisi" olarak bilinen noktada üzerinde yürüdükleri buzulların kırılmasıyla oluşan yarıklara düşmüştü. 2 kişiden hala haber alınamadı, diğer 2 kişinin kurtarıldığı anlar kameraya yansıdı. Kurtarma çalışmalarına katılanlar kayıp 2 kişinin hayata tutunması için önemli bir hamleye imza attı. Vali Akbıyık son durumla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-07-23 09:46

Düğünlerde kimseyle pişti olmak istemeyenlere: Yırtmaçlı modellerden minilere her yerde göremeyeceğiniz gece elbiseleri

"Düğünlerde kimseyle pişti olmak istemiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz şık ve farklı gece kıyafetlerinden tarzınıza hitap eden ürünü tercih ederek özel günlerin yıldızı olabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Kadin 29-06-23 16:05

Yürekleri ağza getiren anlar! Benzin döküp kendini yakmak istedi, sebebi ortaya çıktı

Çorum'da polis ekiplerinin dikkati ve zamanında müdahalesiyle faciadan dönüldü. Emniyet Müdürlüğü karşısındaki apartmanın girişinde bir kişi eline aldığı benzini üstüne dökerek kendini ateşe verdi. Elbiseleri tutuşan şahıs önce yangın tüpüyle söndürüldü. Ardından eline aldığı çakmakla kendini yakmaya çalışan şahsı, polis üzerine atlayarak kurtardı. Kendini yakmaya çalışan kişinin ailevi sorunlar yaşadığı tespit edildi.

Haber 18-06-23 23:20

Samsun'da denizde erkek cesedi bulundu!

Samsun'un Alaçam İlçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Cesedin 8 gün önce Alaçam Geyikkoşan’da deniz kenarında elbiseleri bulunan 22 yaşındaki Irak uyruklu Muhammed Ghanim Younus'un olabileceği tahmin ediliyor.

Haber 11-06-23 01:16

Tesettürlü kadınların davet ya da düğünlerde giyebileceği abiye kıyafetler

Zarif ve şık bir tarzın olmazsa olmazı doğru seçimler yapabilmek. Özellikle özel günlerde ya da davetlerde tercih edilen abiyeler, tarzını yansıtmak isteyen kadınlar için en önemli giyim parçaları arasında. Abiye seçimi dikkat ve özen gerektirirken daha da önemlisi abiyenin üzerindeki duruşu. Sizin için tesettürlü kadınların davet ve düğünlerde giyebileceği en güzel abiyeleri seçtik. İşte detaylar!

Kadin 24-05-23 16:14

Soğuk havalarda abiye kıyafetlerin altında giyebileceğiniz şık gece ayakkabıları

"Şıklığın mevsimi yoktur!" diyenler en soğuk günlerde bile stillerinden taviz vermiyor! Özel davetler, nikâh törenleri ve diğer pek çok etkinlik, yaz kış ayırmadan devam ediyor. Peki, soğuk günlerde abiye kıyafetlerin altında nasıl ayakkabılar tercih edebilirsiniz? Sizin için bu dönemlerde rahatlıkla giyebileceğiniz en şık gece ayakkabılarını sizin için bir araya getirdik!

Kadin 10-03-23 12:12

Depremzedeler için gönderilen bazı eşyalar 'pes' dedirtti! Görenler şaşkına uğradı

Deprem bölgelerine yardım seferberliğinin başlatıldığı illerden biri olan Edirne'de depremzedeler için gönderilen bazı eşyalar 'pes' dedirtti! Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için Türkiye'nin dört bir yanında yardım seferberliği başlatılırken, Edirne'de bazı kolilerden çıkan eşyaları gören gönüllüler şoke oldu. Aktarılanlara göre, söz konusu eşyaların arasında; gecelik, abiye elbiseler ve yırtık iç çamaşırı da var.

Haber 17-02-23 15:41

Deprem bölgesi için gönderilen bazı eşyalar çileden çıkardı! 'Akıl alır gibi değil'

Deprem bölgesine gönderilmek üzere yollanan eşyaları ayrıştıran gönüllüler, bazı ürünler karşısında adeta çileden çıktı. Gönüllüler, duyarlı vatandaşların gönderdiği ürünleri toplayarak tırlara yüklüyor. Gönderilen bazı ürünler ise görenlere pes dedirtiyor. Ürünler arasında; kirli ve yıpranmış kıyafetler, topuklu ayakkabılar, abiye elbiseler, yazlık giysiler, mayo ve takma kirpik bile var. Gönüllüler, gördükleri manzaraya "Bu akıl alır gibi değil" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 10-02-23 10:05

Depremzedelere yollanan bazı eşyaları görünce çileden çıktılar! 'Bunu yapmak ayıptır'

Deprem bölgesine gönderilmek üzere yollanan eşyaları ayrıştıran İzmirli gönüllüler, bazı ürünler karşısında adeta çileden çıkıyor. Yoğun bir mesai ile çalışan gönüllüler; kirli ve yıpranmış kıyafetler, topuklu ayakkabılar, abiye elbiseler, yazlık giysileri deprem bölgesine göndermiyor ancak bu durum onlara zaman da kaybettiriyor.

Haber 10-02-23 09:56

Yaşlı kadının feci sonu! Yemek yaparken elbiseleri tutuştu...

Kan donduran olay İzmir’in Kınık ilçesinde meydana geldi. 97 yaşındaki Şahinaz Önem, mutfakta yemek yapmak isterken bir anda ocak ateşinden elbiseleri tutuştu ve yanarak can verdi.

Haber 01-01-23 22:36

Alanların öve öve bitiremediği sonbahara en yakışan elbise modelleri

Yılın en güzel mevsimi geldi! Kavurucu yaz sıcaklarını geride bıraktığımız bu aylarda hava koşullarına ayak uyduracak kıyafetler tercih etmek, stiline özen gösterenler kadınlar için büyük önem taşıyor. Henüz alışveriş listenizi hazırlamadıysanız endişe etmeyin. Sonbahar renklerinin göz önünde olduğu trend elbiseleri keşfetmenin tam zamanı! Alanların çok beğendiği birbirinden şık elbiselere bayılacaksınız.

Kadin 20-10-22 16:10

Bir Peri Masalı dizisindeki Zeynep karakterinin giydiği kıyafete alternatif öneriler

Güzelliğiyle adından söz ettiren Alina Boz, yeni sezon dizisi Bir Peri Masalı'ndaki stiliyle dikkat çekti. Genç oyuncunun dizide giydiği kıyafetler, şık giyinmeyi seven kadınlar tarafından merak konusu oldu. Özellikle Alina Boz'un dizideki kırmızı abiye elbisesi, özel davetler için kıyafet arayanların ilgi duyduğu seçeneklerden biri oldu. Sizin için Alina Boz'un dizide canlandırdığı Zeynep karakterinin giydiği kırmızı elbisenin benzerlerini araştırdık.

Magazin 23-09-22 14:05

Sizi hem havalı hem çekici gösterecek cut out detaylı elbise modelleri

Her sezon farklı modeller göz önüne çıktığı gibi bu yıl ise cut out modelli elbiseler oldukça popüler. Sokaklardan kırmızı halıya kadar birçok insanın üzerinde gördüğünüz bu elbiseler, hem çok şık hem her ortama uyum sağlıyor. Siz de cut out modelli elbiseleri beğeniyorsanız ve üzerinizde görmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz bu ürünlere göz atabilirsiniz. İşte, birbirinden güzel elbiseler...

Kadin 22-09-22 17:32

Vücut tipinize göre seçmeniz gereken size yakışacak elbise önerileri

Moda sayfalarında ya da cansız mankenlerin üzerinde görüp beğendiğiniz kıyafetler, sizin üzerinizde istediğiniz gibi durmuyor olabilir. Bu durum, pek çok insanın başına geliyor. Kendi vücut tipinizi tanımanız ve bu doğrultuda uygun kıyafet seçimi yapmanız sizi bu sorundan kurtarabilir. En doğru elbiseleri almanızı sağlayan gerekli bilgiler ve modelleri sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Kadin 12-09-22 14:33

Geleneksel kumaşlardan üniversite sanayi iş birliğiyle modern kıyafetler üretiliyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde basma, pazen, ehram, alaca gibi geleneksel kumaşlar modern giysilere dönüştürülüyor - Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Alaca kumaş, ehram gibi kadınların 70-80 yıl önce şalvar ve çarşaf dikip giydikleri kumaşlardan ceketler, pantolonlar ve gece elbiseleri tasarladık"

Yurthaber 04-09-22 11:13

Fotoğraflarını görünce güzelliklerini kıskanacağınız elbise modelleri

Moda trendlerini takip ederek üretim yapan giyim markaları ürünlerini günlük, ofis, abiye gibi farklı mekan ve zamanlara uygun olacak şekilde kategorilere ayırarak üretiyor. Rahatlığı, kumaş kalitesi ve şık tasarımıyla öne çıkan, her stile uygun elbise bulmak mümkün hâle geliyor. Sizin için birbirinden güzel, her ortama uygun elbiseleri derledik.

Kadin 25-08-22 14:12

Gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken hem şık hem kullanışlı elbise modelleri

Yaz sıcaklarında kadın giyiminin vazgeçilmez ürünü olan elbiseler, bu sene de trendler arasında yer alıyor. Hem günlük hayatta giyebileceğiniz hem şıklıklarıyla özel günlerde tercih edebileceğiniz elbiseler arıyorsanız doğru adrestesiniz! Birbirinden zarif elbiseleri incelemek ve daha detaylı bilgiye sahip olmak için trend parçalar arasından seçtiğimiz elbise modellerine göz atmayı unutmayın!

Kadin 22-08-22 14:52

İki farklı bedene sahip arkadaş aynı elbiseleri denedi: Her bedende güzelsiniz!

Kadınlar zaman zaman bedenlerini sorun edebiliyorlar. Yapılan araştırmalara göre özellikle büyük beden giyen kadınlar birçok kıyafetin kendilerine yakışmayacağını düşünerek giymiyorlar. TikTok paylaşımında bu soruna değinen iki arkadaş aynı kıyafetleri deneyerek iki farklı bedende nasıl göründüğünü paylaştı.

Kadin 19-08-22 12:08

25 yıllık sır ortadan kalktı: Cinayete kurban gitmişler! Arkeologlar tarihi eser arar gibi ceset aradı

Kahramanmaraş'ta 25 yıldır kayıp olan 1'i kadın 2 kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kurulan özel ekip, kimlikleri açıklanmayan 2 kişinin bir evin bahçesine gömüldüğünü belirledi. Yapılan çalışma kapsamında evin bahçesinde üzerinde çürümüş kadın elbiseleri yer alan kemikler bulundu.

Haber 08-08-22 06:54

Duygu Özaslan'ın beğenilen sırt dekolteli elbisesine alternatif öneriler

Bu yazın trendi sırt dekolteli elbiseler! Uzun elbiselerde veya kısa elbiselerde sırt dekoltesi, elbiseyi çok daha zarif ve şık bir hâle getiriyor. Sırt dekolteleri ip askılarla tasarlandığında ise daha estetik görünüyor. Bu yaz Duygu Özaslan gibi birçok tanınmış kişi de bu elbiseleri tercih ediyor. Siz de Duygu Özaslan'ın derin sırt dekolteli elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Benzer elbise modellerine gelin, birlikte bakalım.

Magazin 03-08-22 14:22

Üstünüzde taşırken özel tasarım gibi hissettirecek en güzel yazlık elbise modelleri

Her kadın özel ve güzel hissetmek ister. Özellikle kıyafetlerin, kadınların ruh hâli üzerindeki etkisi yadsınamaz. Renkli, cıvıl cıvıl yaz elbiselerinin verdiği enerji; tüm günün pozitif enerjiyle geçmesini sağlar. Üstelik seçilen model özel tasarım gibi hissettiren güzel bir yaz elbisesiyse konfor da ona eşlik eder. Eğer siz de üzerinizde âdeta özel tasarım gibi duracak modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden güzel yaz elbiseleri!

Kadin 03-08-22 14:13

Kısa elbise sevmeyenler için uzun yazlık elbise modelleri

Yaz aylarının kurtarıcısı olan elbiseler her kadının favorisi. Bunaltıcı sıcak havalarda tercih edebileceğiniz farklı türden elbiseler yoğun hayat akışında işinizi kolaylaştırabilir. Şehir hayatının koşturmacasında rahatça hareket etmenizi sağlayacak uzun yazlık elbiseleri tercih etmeye ne dersiniz? Birbirinden şık elbiselere şans vererek tarzınıza yeni bir soluk getirmeniz mümkün. Farklı stil ve desenlere sahip özel parçaları keşfetmek için birbirinden şık modellere göz atabilirsiniz.

Kadin 03-08-22 14:13

Aldığınıza asla pişman olmayacağınız 200 TL altı yazlık elbise modelleri

Kadın giyim modasının vazgeçilmezlerinden biri olan elbise, hemen hemen bütün kadınlar tarafından sevilerek giyiliyor. Dört mevsim giyilebilen elbise modelleri, özellikle yaz aylarında daha çok tercih ediliyor. Rahat ve şık bir tarz sunan elbise modelleri birbirinden farklı tasarımıyla stil sahibi kadınları bekliyor. Peki, 200 TL altı en güzel yazlık elbiseleri keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 22-07-22 14:24

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan yırtmaçlı elbisesine uygun fiyatlı öneriler

Dilan Çiçek Deniz, son zamanların en beğenilen ve tarzıyla en çok konuşulan isimlerinden birisi. Yakın zamanda tercih ettiği yırtmaçlı elbisesiyle yine göz dolduran ünlü ismin fotoğrafları beğenileri toplamaya devam ederken meraklı gözlerle benzer elbiseleri arayanları duyar gibiyiz. Haydi gelin, Deniz'in yırtmaçlı elbisesine alternatif olabilecek modellerin büyülü dünyasına birlikte geçiş yapalım!

Magazin 21-07-22 16:43

Yaz düğünlerinde giymek için Amazon'dan alabileceğiniz hem şık hem kullanışlı elbise çeşitleri

Yaz mevsimi geldi çattı. Hâl böyle olunca yaz düğünleri de başladı. Katılacağınız düğünler için aldığınız elbiseleri düğünler dışında da giymek ister misiniz? Çok taşlı ve abartılı abiye elbiseler yerine daha sade modelleri tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Hem düğünlerde hem günlük yaşamdaki herhangi bir davette şık olmak istediğiniz zaman giyebileceğiniz elbiseleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-07-22 14:32

Elbiseleri çıkartılınca bacağındaki izler fark edilmişti! Kan donduran cinayette yeni gelişme

İzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen korkunç cinayette yeni gelişme yaşandı. Tugay Bekdemir, apartmandakilerin kötü koku ihbarı üzerine girilen dairede bacağında kesici-delici alet izleriyle ölü bulunmuştu. Bekdemir’in ölümüne ilişkin sürdürülen soruşturmada 1'i kadın 2 şüphelinin kimliği belirlendi. Cinayet şüphelisi 2 kişi, polisin saklandıkları eve baskın yaptığı sırada kaçmaya çalışırken yakalandı.

Haber 14-07-22 22:20

Amazon'dan en şık ve rahat yazlık elbise modelleri

Birçok kadın, yazları rahat ve şık olmak istediklerinde elbise giymeyi seçer. Siz de yaz sıcağında farklı kıyafetleri kombinlemeye çalışarak enerji harcamak yerine elbise rahatlığını mı tercih ediyorsunuz? Öyleyse çok şanslınız. Amazon'da bulabileceğiniz en şık ve rahat yazlık elbiseleri derledik!

Kadin 06-07-22 14:22

Maskülen tarzı benimsemek isteyen kadınlar için şık ve kullanışlı takım elbise önerileri

Moda dünyasının son zamanlarda gözde akımı maskülen tarz, birçok kadının ilgisini çekmeye devam ediyor. Maskülen giyim kategorisine özgü pantolon, ceket ve yelek gibi ürünler, bu tarzı benimseyen kadınları bekliyor. İster iş hayatında ister özel hayatınızda giyebileceğiniz birbirinden iddialı takım elbiseler, şıklığınızı zirveye taşıyor. Dolabınızın vazgeçilmezi olacak takım elbiseleri birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 29-06-22 17:53

Katıldığı her düğünde asaletini göstermek isteyenlere siyah elbise önerileri

Asaletin ve prestijin rengi olan siyahın seveni epey fazla. Çok şık olmanız gereken yerler olan düğünlerde siyah rengini tercih ederseniz tarzınıza herkes hayran kalabilir. Siyah, aynı zamanda kolay kombinlenebilen bir renk olmasıyla avantaj sunar. Eğer siz de siyahın bu gücünden faydalanmak istiyorsanız gideceğiniz düğünde siyah bir elbise giymek iyi bir fikir olabilir. O hâlde siyah rengin asaletiyle şıklığın zirvesine ulaşan elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-22 13:04

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-22 11:31

Adana'da gelinlik ve abiye defilesi yapıldı

Adana'da gelinlik ve abiye defilesi yapıldı

Yurthaber 11-06-22 22:37

Rüyada mavi elbise giymek ne anlama gelir? Rüyada mavi kadife, abiye elbise giymek ne demek?

Rüyada mavi elbise giymek, rüyadaki detaylarla birlikte yorumlanır. Rüyanın nasıl görüldüğü ise olumlu ve olumsuz yönde yapılan değerlendirmeleri belirler. Rüyada mavi uzun elbise giymek, hastaların şifa bulacağını ve hayırlı bir yolculuğa çıkılacağını imgeler. Rüyada koyu mavi elbise giymek ise rüya sahibinin zamanını çalan kişilerden kurtulacağının alameti olarak yorumlanır. İşte bu rüyanın tüm tabirleri…

Trend 08-06-22 17:53

Türk Malı dizisinin Seval'iydi! Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı

Bir zamanlara damga vuran komedi türündeki Türk Malı dizisinde başrolde Şafak Sezer ve Binnur Kaya, Erman-Abiye Kuzu rolüyle yer aldı. İkilinin trajikomik evliliğinin işlendiği bu dizide Devin Özgür Çınar, Kuzu ailesinin komşusunu canlandırıyordu. Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı...

Magazin 30-05-22 20:20

Abiye ne demek? Abiye kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Zengin kelime hazinesine sahip olan Türkçe, birçok farklı kültürün kullandığı sözcüklerin dilimize uyarlanmış halini de bünyesinde barındırır. Türkçe konuşan kişiler, ara sıra bilmedikleri kelimelerle karşılaşabilir. Bunun yanı sıra bildikleri kelimelerin anlamlarını da merak edebilirler. Bu çerçevede Abiye kelimesi de anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Abiye ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:32

Bu bahar göz kamaştırıp ilgiyi üstüne çekmek isteyenlerin tercihi baharlık elbise modelleri

İlkbaharın gelişini iple çekenler buraya! Havaların ısınmasıyla elbiseler gardıroptan çıkıyor. Bahar ruhunu sonuna kadar yansıtmak, cıvıl cıvıl bir elbise kombini yapmak için can atıyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var! Birbirinden farklı model ve renklerde en güzel baharlık elbiseleri sizler için seçtik ve tek tek inceledik.

Kadin 17-05-22 18:00

Öğle yemeğinden plaja kadar her yerde giyebileceğiniz yazlık elbise önerileri

Yaz mevsimine az bir zaman kala gardırobunuzu yenilemek isteyenlerdenseniz sizler için seçtiğimiz yazlık elbiselere göz atmadan sepetinizi doldurmayın! Hem arkadaş buluşmalarında hem plajda giyebileceğiniz birbirinden güzel ve şirin yazlık elbiseler tüm yaz kurtarıcınız olacak. Çeşit çeşit ayakkabılarla hatta plaj terlikleriyle bile kombinleyebileceğiniz en güzel yazlık elbiseleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 13-05-22 10:21

Amazon'dan şıklığıyla göz dolduran elegan takı ve aksesuar önerileri

Tepeden tırnağa şıklığına önem verenler buraya! Özel günlerde en güzel elbiseleri belirledikten sonra sıra kombininizi tamamlayacak olan takıları seçmeye geliyor. Birbirinden hoş ve zarif takılarla tarzınızı nirvanaya taşımak ister misiniz? ''İsterim'' diyorsanız sizler için belirlediğimiz, Amazon'da satışa sunulan ve her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracak güzellikteki takılara göz atmadan geçmeyin!

Kadin 20-04-22 14:58

Kırklareli'nde sınır hattında yarı çıplak halde 84 düzensiz göçmen yakalandı

Göçmenler elbiseleri alınarak Bulgaristan tarafından Türkiye'ye geri itildiklerini belirtti

Yurthaber 18-04-22 08:00

Alınca hemen giymek için İlkbahar'ın gelmesini isteyeceğiniz sandalet modelleri/çeşitleri

Havalar yavaş yavaş ısındığı için bot, çizme ve spor ayakkabı gibi kapalı ayakkabılardan kurtulma vakti geliyor! İlkbahar ve yaz kombinlerinizi süsleyecek trend sandalet modelleri ile sıcak günlerde serin kalırken aynı zamanda modaya ayak uydurabilirsiniz. Sportif tasarımlardan abiye modellere kadar çeşitlenen birçok sandaletle farklı tarzlar yaratarak herkesi kendinize hayran bırakın! Gelin, giymek için ilkbaharın gelmesini isteyeceğiniz en güzel sandaletlere birlikte bakalım.

Kadin 31-03-22 13:03
yaz

Bu yaz modasına erkenden dolabını hazırlamak isteyenler için çiçekli elbise önerileri

Yazın gelmesine en çok çiçekli elbiseler için sevinenler buraya! Çok sevdiğimiz, şık, rahat, sevimli, tiril tiril yazlık ve çiçekli elbiseler; yılın en sıcak günlerinin vazgeçilmezleri arasında. Şık davetlerde, buluşmalarda, plajda ve sokakta size eşlik edebilecek birbirinden güzel çiçekli elbiseleri sizler için seçtik! En güzel modelleri bir an önce incelemeye ne dersiniz?

Kadin 17-03-22 23:19

Asena çekimlerde eşini görünce havalara uçtu! Asena'nın son hali

Bir dönem İbo Show'da fırtınalar estiren Asena artık gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Asena son olarak abiye kıyafetleri giyip çekim yaptığı sırada eşini karşısında görünce havalara uçtuğu anları paylaştı. Asena'nın son haline de yorum yağdı.

Magazin 16-03-22 11:42

Peaky Blinders sevenlere özel, kış aylarında üşümenizi engelleyecek kasket çeşitleri

Fenomen dizi Peaky Blinders, sadece birbirinden heyecanlı bölümleri ile değil karakterlerinin şık tarzları ile de gündemden düşmüyor. Özellikle baş karakterimiz Thomas Shelby'nin karizmasına karizma katan ve takım elbiseleri ile kusursuz bir bütünlük oluşturan kasketlerini çok beğeniyoruz. Siz de bu kış stilinizi değiştirmek istiyorsanız Peaky Blinders'ın havalı karakterlerinden ilham alabilirsiniz. "Ben varım." diyorsanız Peaky Blinders hayranlarına özel, kış aylarında üşümenizi engelleyecek ka

Haber 18-02-22 17:39

Zahmetsiz şıklık için uzun elbiseler nasıl kombinlenir?

Risksiz, eforsuz, şıklık garantili... Uzun elbiseleri başka nasıl anlatabiliriz ki! Yüzyıllardır kadın modasının kilit parçalarından olan uzun elbiseler, her sezon kendini güncelleyerek moda şovlarında baş gösteriyor. Minimum adımda maksimum şıklık yaratabileceğimiz moda efsaneleri, milenyum kadınının dolabının da demirbaşına dönüşüyor. Siz de bu sezon gardırobunuza yeni parçalar eklemek istiyorsanız zahmetsiz şıklığın tadını çıkarabileceğiniz uzun elbise kombinlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 28-01-22 12:59