Antalyaspor Fenerbahce Maci Saat Kacta Haberleri

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 2024-02-27 16:28:49

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Antalyaspor Beşiktaş maç sonucu ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaştı. Galibiyet için kıyasıya yarışan Antalyaspor ve Beşiktaş futbolcuları kazanan ekip olmak için mücadele etti. Gecenin skoru ilk 12 dakikada belli oldu. Peki, Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-11-05 21:16:13

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Antalyaspor Galatasaray maçı yayın ve saat bilgisi merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Antalyaspor Galatasaray maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-10-06 17:17:55

ANTALYASPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Bitexen Antalyaspor ile Yılport Samsunspor ile Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Heyecanlı geçmesi beklenen karşılaşma Corendon Airlines Park'ta oynanıyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle 15. sırada yer alıyor. Peki, Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 2023-09-23 20:07:18

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI! Sivasspor Anlatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? 1-1 berabere!

Sivasspor Antalyaspor maçı canlı olarak yayınlandı. Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor'u sahasında konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetti. Sivasspor Antalyaspor maç sonucu ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki Sivasspor Anlatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-08-23 00:20

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Bordo Mavili ekipten hızlı başlangıç!

Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig 2023/2024 sezonu açılış maçı için geri sayım devam ederken birçok kişi Trabzonspor Antalyaspor maç sonucu ekranını araştırıyor. Nenad Bjelica yönetimindeki bordo mavililer Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibiyle kozlarını paylaştı. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalıdı. Peki, Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-08-23 00:01

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Kayserispor maçı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalya Arena'da oynanıyor. Heyecanla beklenen karşılaşmaya dair detaylar merak konusu oldu. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Antalyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-03-23 19:54

Kasımpaşa Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kasımpaşa Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa Antalyaspor maçı canlı olarak bugün yayınlanacak. Süper Lig'in 24 haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma için geri sayım devam ederken sporseverler arama motorlarında maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Kasımpaşa Antalyaspor maçı canlı izle ekranı ve TOD TV'ye dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Kasımpaşa Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 06-03-23 14:56

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, erteleme maçında Antalyaspor'u ağırlayacak!

Beşiktaş ile Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçında karşılaşacak. Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenen ve Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ikinci kez ileri tarihte oynanması planlanan maç için beklenen gün geldi. Siyah-beyazlı takım yarın rakibini ağırlayacak. Kartal'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler maçta yer alamayacak. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-23 15:33

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması planlanan Beşiktaş Antalyaspor maçı o dönem Taksim, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırı nedeniyle ertelenmişti. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ikinci defa ertelenen maç için geri sayım başladı. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 25-02-23 09:15

ANTALYASPOR GAZİANTEP FK MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor ile Gaziantep FK Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kozlarını paylaşacak. Antalyaspor Gaziantep FK maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Antalya Arena'da oynanacak maçın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Peki, Antalyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 04-02-23 18:27

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Antalyaspor maçı Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında bugün Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavililer kendi sahalarından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 02-02-23 00:00

Trabzonspor Antalyaspor maçının hakemi Mete Kalkavan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakem Mete Kalkavan hangi takımlı?

Trabzonspor Antalyaspor maçının hakemi Mete Kalkavan heyecanla beklenen karşılaşma öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Peki, Trabzonspor Antalyaspor maçının hakemi Mete Kalkavan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakem Mete Kalkavan hangi takımlı? İşte detaylar...

Spor 01-02-23 13:46

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman? Trabzonspor Antalyaspor maçı yayın bilgileri

Trabzonspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Bordo Mavililer ligde 35 puanla şampiyonluk şansını iyice tepti. Konuk ekip ise 21 puanla düşme potasına çok yakın seyrediyor. Bordo mavililer kendi sahalarından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki, Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 01-02-23 13:09

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri!

Antalyaspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçta Hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak. Antalyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-01-23 14:49

Ertelenen Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor maçının günü açıklandı!

Taksim'deki patlama nedeniyle ertelenen Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki 14. hafta erteleme maçı, 14 Şubat Salı saat 20.00'de oynanacak.

Spor 06-01-23 17:25

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe ile Süper Lig'in 17. haftasında Antalya Arena'da kozlarını paylaşacak. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı sporseverler tarafından araştırılıyor. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un, Sarı Lacivertliler için kritik öneme sahip Galatasaray derbisi öncesi sahaya süreceği kadro ile maçın tarihi ve yayın saati merak konusu oldu. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 03-01-23 13:31

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi!

Antalyaspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 17. haftasında karşı karşıya gelecek. Antalya Arena'da oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Spor 03-01-23 10:53

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden önce kayıp yaşamak istemiyor!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele, 3 Ocak Salı günü saat 20.00'de başlayacak.

Spor 02-01-23 10:35

Başakşehir Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Başakşehir ile Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 16. haftasında karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan maçın tarihi, yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak edildi. Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen çok sayıda vatandaş internette "Başakşehir Antalyaspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Başakşehir Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 27-12-22 13:45

ANTALYASPOR ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor ile Ankaragücü Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Antalya Arena'da kozlarını paylaşacak. Maçta Hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Murat Altan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak. Antalyaspor Ankaragücü maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Spor 24-12-22 12:57

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçının tarihi belli oldu mu? Gözler TFF'de

Beşiktaş Antalyaspor maçı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonucu ertelenmişti. Taraftarlar Beşiktaş Antalyaspor maçının ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyorlar. 13 Kasım saat 20.00'da oynanması planlanan Beşiktaş Antalyaspor maçının yeni tarihi hızla araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? Ertelenen Beşiktaş Antalyaspor maçının tarihi belli oldu mu?

Spor 17-11-22 11:48

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Antalyaspor maçı tarihi belli mi? İstiklal Caddesi'ndeki patlama nedeniyle ertelenmişti

13 Kasım saat 20.00'da oynanması planlanan Beşiktaş Antalyaspor maçı, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı nedeniyle iptal edilmişti. Beşiktaş Antalyaspor maç tarihinin açıklanıp açıklanmadığı araştırılıyor. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Antalyaspor maçı tarihi belli mi? İşte merak edilenler...

Spor 15-11-22 16:03

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelenecek mi? İstiklal caddesinde patlama meydana geldi!

İstanbul'un İstiklal caddesinde yaşanan patlama nedeniyle Beşiktaş'ın saat 20.00'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın iptal edilip edilmeyeceği büyük merak konusu oldu. Bu konuya ilişkin ilk açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. Mehmet Büyükekşi'nin açıklamasının ardından TFF maçı ileri bir tarihe erteledi.

Spor 13-11-22 18:04

Sivasspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Antalyaspor maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler!

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. İki takımın da 10 puanı bulunuyor. 14. ve 15. sırada yer alan 2 ekip bu akşam 3 puan için sahaya çıkacak. Peki, Sivasspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sivasspor Antalyaspor maçının muhtemel 11'leri ve karşılaşmaya ilişkin detaylar...

Spor 31-10-22 13:41

Antalyaspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor İstanbulspor maçı şifreli mi şifresiz mi?

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Arena'da oynanacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Ömer Tevfik Özkoç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak. Peki Antalyaspor İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor İstanbulspor maçı ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Spor 21-10-22 15:23

ALANYASPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Alanyaspor Antalyaspor saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maçta, hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Ata Yıldırım üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olarak açıklandı. Birçok kişi karşılaşmaya saatler kala internette "Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Alanyaspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 14-10-22 15:24

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olarak açıklandı. "Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 08-10-22 13:37

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaşacak. Mavi Beyazlı ekip Antalyaspor deplasmanında gösterdikleri 2-0'lık başarının bir benzerini kendi sahasında sarı kırmızılılara da göstermek istiyor. Maça ilişkin detaylar merak konusu olurken, birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Galatasaray maçını canlı izlemek isteyenler için merak edilen detaylar...

Spor 11-09-22 15:26

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kasımpaşa Galatasaray maçı muhtemel 11'ler!

Kasımpaşa, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Okan Buruk yönetimindeki Sarı kırmızılı ekip maç hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamladı. Öte yandan Mavi Beyazlılar Antalyaspor deplasmanında gösterdikleri 2-0'lık başarının bir benzerini sarı kırmızılılara da göstermek istiyor. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Galatasaray maçının muhtemel 11'leri...

Spor 11-09-22 15:19

KAYSERİSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor, Süper Lig'in 6. haftasında Kadir Has Şehir Stadı'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecanla beklenen maç öncesi internette "Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle" konu başlığını sorgulamaya başladı. Maçın saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanal merak konusu oldu. Peki, Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-09-22 12:13

ANTALYASPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Kasımpaşa maçına saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Antalya Arena'da oynanacak maç öncesi birçok vatandaş arama motorlarında "Antalyaspor Kasımpaşa maçı canlı izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Antalyaspor Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-09-22 19:05

GAZİANTEP ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Gaziantep Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep Antalyaspor maçı Gaziantep FK Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma için geri sayım sürüyor. Gaziantep Kalyon Stadyumu'ndaki zemin bakımı yapılması nedeniyle, bu iki güçlü takım Hatay Yeni Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki Gaziantep Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gaziantep Antalyaspor maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 26-08-22 12:59

Antalyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor, Süper Lig'de bu hafta Antalyaspor'a konuk olacak. Futbolseverler karşılaşmaya günler kala internette araştırma yapmaya başladı. Karşılaşmanın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki Antalyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Spor 17-08-22 10:44

Ümraniyespor Antalyaspor maçı saat kaçta? Süper Lig karşılaşması Ümraniyespor - Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ümraniyespor Antalyaspor maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak maçın saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanal futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ümraniyespor - Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 14-08-22 18:44

Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ümraniyespor Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ümraniyespor Antalyaspor maçı her iki takım için de önümüzdeki haftalar için önem arz ediyor. Lig'in yeni takımı Ümraniyespor, Lig'in ilk haftasında 1 puan elde etti. Antalyaspor ise ilk hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek için sahada olacak. Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ümraniyespor Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maç hakkındaki detaylar...

Spor 14-08-22 16:53

Antalyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Galatasaray maçında ilk 11'ler!

Antalyaspor Galatasaray maçı için geri sayım sürüyor. Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftasında bu akşam oynanacak olan karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Sarı Kırmızılılar, ligde geride kalan sezonu 13. olarak tamamlamıştı. Galatasaray, taraftarında desteğiyle yeni sezona iyi bir giriş yapmak istiyor. Peki Antalyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu.

Spor 07-08-22 20:48

Antalyaspor Galatasaray maçı saat kaçta? Antalyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Antalyaspor Galatasaray Süper Lig maçı karşılaşması için nefesler tutuldu. Süper Lig'in 1. haftasının ilk karşılaşmasına çıkacak olan Galatasaray, Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Antalyaspor deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı. Peki, Antalyaspor Galatasaray Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Spor 07-08-22 18:41

Antalyaspor Galatasaray Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Antalyaspor Galatasaray Süper Lig maçı yüz binlerce futbolsever tarafından merakla bekleniyor. Süper Lig'in 1. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray son hazırlıklarını tamamladı. Süper Lig'e güzel bir başlangıç yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Antalyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki, Antalyaspor Galatasaray Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 05-08-22 16:56

Antalyaspor, hazırlık maçında dağıldı! Bochum'dan 6 gol yediler...

Spor haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Nuri Şahin yönetiminde Almanya'da sürdüren Fraport TAV Antalyaspor, Bielefeld'de oynadığı hazırlık maçında Bochum ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Alman temsilcisi Bochum'un 6-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Antalyaspor, 26 Temmuz Salı günü saat 14.00’da Paderborn 07 ve 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da Alman devi Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

Spor 23-07-22 22:12

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda? Şifreli mi?

Trabzonspor Antalyaspor maçı için geri sayım devam ederken, merakla beklenen karşılaşmaya az bir süre kala vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Medical Park Stad'ında oynanacak karşılaşmaya ilişkin detaylar futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Peki Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda? Şifreli mi? İşte detaylar...

Spor 30-04-22 19:28

Trabzonspor yarın Antalyaspor'u konuk edecek

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek - Bordo-mavililer, Fenerbahçe'nin bugün Gaziantep FK maçında puan yitirmesi halinde karşılaşma oynamadan bitime 3 hafta kala şampiyonluğa ulaşacak - Karadeniz ekibine, sarı-lacivertli takımın galip gelmesi halinde ise Fraport TAV Antalyaspor karşısında şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak

Yurthaber 29-04-22 11:05

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Antalyapsor maçı için geri sayım sürüyor. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kapsamda Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Antalyaspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Trabzonspor Antalyaspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 01-03-22 12:15

Bugün hangi maçlar var? Bugün oynanacak maçlar saat kaçta? 26 Şubat 2022 Cumartesi

Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de 27. hafta heyecanı devam ediyor. Dün oynanan Trabzonspor - Yukatel Kayserispor maçı ile Adana Demirspor - Fraport Antalyaspor maçı ile bu haftanın karşılaşmaları başlamış oldu. Peki Bugün hangi maçlar var? Bugün oynanacak maçlar saat kaçta? İşte 26 Şubat 2022 Cumartesi günü oynanacak maçlar...

Spor 26-02-22 19:21

Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı izle! Beşiktaş Antalyaspor 2022 Süper Kupa finali saat kaçta ve hangi kanalda?

Futbolseverler Beşiktaş ve Antalyaspor Turkcell Süper Kupa final maçını ilgiyle takip ediyor. Önceki sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig kupasını elde eden Beşiktaş, 2021 Türkiye Kupası ikincisi Antalyaspor ile Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi? 2022 Süper Kupa finali saat kaçta? İşte merak edilenler...

Spor 05-01-22 18:22

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 Süper Kupa finali ne zaman?

2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, Katar'ın başkenti Doha'da yer alan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte 2022 Süper Kupa finali tarihi!

Spor 04-01-22 02:04

Galatasaray Fraport TAV Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fraport TAV Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilen Süper Lig'de bu hafta Galatasaray, Antalyaspor'u konuk edecek. Sarı kırmızı takım ilk yarının son haftası öncesinde 45 puanlı lider Trabzonspor'un 21 puan gerisinde bulunuyor. Peki Galatasaray Fraport TAV Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fraport TAV Antalyaspor maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 24-12-21 23:55

Antalyaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Antalyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta?

Lider durumundaki Beşiktaş deplasmanda maçı lehine sonuçlandırmak istiyor. Antalyaspor ise Beşiktaş'la gerçekleşecek maçtan galibiyetle ayrılmak için sahada elinden geleni yapacak. Beşiktaş'ta Rosier'in üst solunum enfeksiyonu sebebiyle karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar..

Spor 18-09-21 18:30

Fenerbahçe Antalyaspor maçı şifresiz canlı izlenecek mi? Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Süper Lig'in 2. haftasının en önemli maçlarından biri olan Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu akşam gerçekleşecek. İki takım da maçı almak için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Şampiyonluk hasretine nokta koymak isteyen Fenerbahçe, güçlü rakibi Antalyaspor'u mağlup etmek istiyor. İşte merak edilenler...

Spor 22-08-21 19:57