Basaksehir Demba Ba Haberleri

Kabus günleri geri mi dönüyor? İrlanda'da yeni koronavirüs varyantı ortaya çıktı... 19 kişi hastaneye kaldırıldı

Sağlık uzmanları Kuzey İrlanda'da Kovid-19'un yeni bir varyantını buldu; yakın zamanda keşfedilen tür 19 kişinin hastaneye kaldırılmasına ve enfeksiyonlarda artışa neden oldu. Görünüşe göre yeni bir Omicron alt değişkeni BA.2.86'nın parçası olan tür Kuzey İrlanda'da tespit edilmesinin ardından çalışmalar devam ediyor.

Trend 2023-10-11 10:39:15

Bilim Kurulu Üyesinden 'Pirola' uyarısı! O ihtimale dikkat çekti

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, Dünya Sağlık Örgütü tarafından izlenen koronavirüs varyantı Pirola'nın (BA.2.86), baskın hale gelme ve aşıdan kaçma ihtimali olan bir varyant olabileceğini söyledi.

Haber 2023-09-01 15:13:20

Çok sayıda mutasyonu barındırıyor! Koronavirüsün yeni varyantı 'BA.2.86' giderek yayılıyor: Bir ülkede daha görüldü

Koronavirüs pandemisinin sona ermesinden sonra şimdi yeni bir varyant dünyaya yayılmaya başladı. 'BA.2.86' adı verilen varyant, ABD, İngiltere ve Danimarka'dan sonra İsrail'de de görüldü. DSÖ, 'BA.2.86'yı taşıdığı çok sayıda mutasyon nedeniyle 'gözlem altındaki varyant' olarak güncellemişti.

Haber 2023-08-20 22:42:15

Kovid-19'un yeni varyantı 'BA.2.86' o ülkelerden sonra İngiltere'de de tespit edildi

İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), Kovid-19'un yeni varyantı "BA.2.86"nın, İsrail ve Danimarka'dan sonra İngiltere'de de görüldüğünü açıkladı. Seyahat geçmişi olmayan bir kişide bu virüsün görülmesinin ülke içindeki bulaşmaya işaret ettiği belirtilen açıklamada, henüz yeni varyantın özellikleri ve ciddiyeti üzerine yeterli veri bulunmadığı kaydedildi.

Haber 2023-08-18 23:57:29

AÖF geçme notu kaç 2023? Anadolu Üniversitesi AÖF koşullu geçer ne demek?

AÖF geçme notu ve harf notları merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarının sonuçları açıklandı. Sonuçlarının öğrenen adaylar, koşullu geçer, AA,AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC, CD, DC, DD, FF şeklinde aldıkları harf notlarına göre geçme ve kalma durumunu öğrenebiliyorlar. Peki, AÖF geçme notu kaç 2023? Anadolu Üniversitesi AÖF koşullu geçer ne demek?

Egitim 31-01-23 20:14

Gelir İdaresi Başkanlığı hazırladı: Vergi Kanunu’nda önemli değişiklik! 5 bin liranın altında olanlar için artık gerekli değil

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Vergi Kanunu’nda değişiklik yapıldığını Resmi Gazete’den duyurdu. Buna göre tüm alış veya satışları 5 bin liranın altında olan ya da alış veya satışlarını e-Belgelerle gerçekleştiren mükelleflerin artık "Ba-Bs formu" vermeleri gerekmeyecek.

Finans 03-12-22 10:26

Kovid-19'un yeni alt varyantı Yunanistan'a sıçradı

Yunanistan'da Kovid-19'un yeni alt varyantı BA.2 tespit edildi. Öte yandan ülkede son bir haftada Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 129 oldu.

Haber 13-09-22 22:14

Uğur Şahin ve Özlem Türeci koronavirüs aşılarıyla ilgili müjdeli haberi duyurdu! Daha bulaşıcı olan varyantı hedefliyor: Tarih verildi

Koronavirüs aşılarıyla dünyanın gündeminde yer alan Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci tarafından kurulan BioNTech, koronavirüsün diğer varyantlarına göre daha bulaşıcı olan Omicron’u hedefleyen yeni aşılarla ilgili haberi duyurdu. Buna göre Omicron ve onun BA.4 ve BA.5 gibi alt varyantlarına uyarlanmış iki coronavirüs aşısının teslimatlarına gelecek ekim ayında başlanacak. Aşılara sonbaharda talebin artacağı belirtilerek yeni aşıların diğer varyantlara karşı da koruyucu olacağı aktarıldı.

Haber 09-08-22 17:13

Biontech ve Pfizer aşılarında yeni gelişme! Biontech aşısında son gelişmeler nelerdir? BA.4 ve BA.5 belirtileri nelerdir? Uğur Şahin ve Özlem Türeci açıkladı

Covid-19 vakaları giderek artmaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan artışlar nedeniyle tüm dünyada tedirginlik yaşanıyor. Vatandaşlar maske takmaya geri dönecek miyiz? Aşılarda değişim olacak mı? gibi soruları merak ediyor. Meraklı bekleyişin ardından Özlem Türeci ile Uğur Şahin’in sahibi olduğu BioNTech’ten beklenen açıklama geldi.

Haber 09-08-22 10:09

Yeni koronavirüs belirtileri neler? Covid-19 belirtileri değişti! İşte Covid (corona) BA.5 varyantı belirtileri

Koronavirüste meydana gelen yeni BA.5 varyantı, vaka sayılarındaki artışla beraber gündem oldu. Şimdiye kadar ortaya çıkan en bulaşıcı varyant olarak bilinen Omicron alt varyantı BA.5 belirtileri ise güncellendi. Covid-19 BA.5 varyantında tat ve koku kaybı ve nefes darlığı belirtiler artık daha az yer alırken, artık başka belirtiler daha fazla görülüyor. Peki yeni koronavirüs belirtileri neler? İşte Covid (corona) BA.5 varyantı belirtileri...

Haber 29-07-22 17:24

Koronavirüs BA.5 varyantı nedir? BA.5 belirtileri nelerdir?

Koronavirüs BA.5 varyantı, son dönemlerde Covid-19 vakala sayılarının artmasıyla gündemde yer aldı. Koronavirüs BA.5 varyantını duyan vatandaşlar internette sorgulamaya başladı. Covid-19 virüsünden sonra pek çok varyant türemişti. Şimdiye kadarki en bulaşıcı varyant olarak bilinen Koronavirüs BA.5 varyantının belirtileri merak ediliyor. İşte Koronavirüs BA.5 varyantı hakkında detaylar..

Haber 16-07-22 15:39

Koronavirüs hızla yayılıyor! En yaygın belirti artık değişti…

Omicron’un iki alt varyantı BA.4 ve BA.5’in baskın hale gelmesiyle vaka sayıları bir ayda 10 kat arttı. Sınırlı test uygulamasına karşın bir haftada 117 bin kişinin sonucu pozitif çıktı. İngiltere’de de yaygın varyant olan BA.4 ve BA.5 belirtileri değiştirdi. 17 bin 500 kişinin verilerine göre en sık görülen semptom yüzde 58 ile boğaz ağrısı. Onu baş ağrısı ve burun tıkanıklığı izliyor. Koku kaybı ise yüzde 10 ile son sırada. İşte koronavirüsle ilgili yapılan son araştırmanın detayları…

Haber 16-07-22 08:30

Kâbus günleri geri mi dönüyor? Vakalardaki artış yeniden tedirgin etti: Sorumluları BA.4 ve BA.5!

Koronavirüs salgını ne yazık ki bitmedi. Dahası, vakaların düşüşe geçtiği bir dönem geçirilse de kâbus gibi yaşanılan günlere geri dönüşün eli kulağında. Omikron varyantının patlak vermesiyle vakalar tüm dünyada adeta önü alınamaz bir artışa geçmişti. Şimdiyse Omikron'un alt varyantları sahneye çıktı: BA.4 ve BA.5. İki alt varyant da paniğin habercisi; aşıya da, hastalığı geçirdikten sonra geliştirilen antikora da daha dirençliler. Uzmanlardan dikkat çeken uyarılar var...

Haber 12-07-22 07:23

Koronavirüs vakaları artışa geçti! Korkutan açıklama: Akciğerdeki tutulumu daha fazla

Türkiye'de son günlerde artan vakalar sonrasında Prof. Dr. İsmail Balık'tan korkutan bir açıklama geldi. Sonbahara doğru vaka sayılarında ciddi bir artış, yeni bir dalga yaşanabileceği endişesini paylaşan Prof. Dr. Balık, "BA.4 ve BA.5, en az BA.2 alt varyantı kadar bulaştırıcı. Fakat Omicron'un BA.4 ve BA.5 alt varyantlarında akciğer tutulumunun daha fazla olduğuyla ilgili veriler gelmeye başladı" dedi.

Haber 10-07-22 11:23

Kabus geri mi geliyor? Tedirgin eden koronavirüs açıklaması Temmuz sonuna kadar...

Avrupa Birliği'nin (AB) ilaç düzenleyicisi Avrupa İlaç Kurumu (EMA), AB'nin yeni bir Kovid-19 dalgasından geçtiğini belirterek, 60-79 yaş aralığındakiler ve tıbbi açıdan savunmasız kişilerin ikinci takviye doz aşıları yaptırmasını tavsiye etti. EMA'nın aşı stratejisinden sorumlu yetkilisi Marco Cavaleri BA.4 ve BA.5 mutasyonlarının kıta genelinde baskın hale gelmesinin beklendiğini belirterek "Muhtemelen temmuz sonuna kadar diğer tüm varyantların yerini alacaklar." dedi.

Haber 07-07-22 23:07

ABD’de Corona Vakalarının Yarısı Omicron Alt Varyantları

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), 25 Haziran itibarıyla Omicron'un hızlı yayılan BA.4 ve BA.5 alt varyantlarının toplamının, ABD’deki Corona virüsü vakalarının yaklaşık yüzde 52'sini oluşturduğunu açıkladı

Haber 28-06-22 22:20

Covid-19: Uzmanlar, yeni alt varyantların akciğeri hedef aldığını düşünüyor

İngiltere'de uzmanlar koronavirüs vakalarında artış yaşandığını belirtirken Omicron'dan türeyen yeni BA.4 ile BA.5 alt varyantlarının baskın olduğuna işaret ediyor ve bu varyantların antikorlara karşı daha dirençli olduğundan şüphe ediyor.

Haber 21-06-22 02:58

Hollanda'da Omicron varyantlarına bağlı vaka sayısında artış görüldü

Hollanda'da koronavirüs Omicron varyantları BA.4 ve BA.5 hızla yayılıyor. Bu varyantlara bağlı Covid vakalarının sayısı, 1 hafta içinde iki katına çıktı. Uzmanlar, bu gelişmenin, koronavirüsle ilgili yeni bir yaz dalgasının başlangıcı olabileceğini söylüyor.

Haber 12-06-22 19:59

Ba ne demek? Ba kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Ba kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Ba kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:24

Kuzey Kore duyurdu! Pandeminin başından bu yana bir ilk

Koronavirüs pandemisinin başlangıcından bu zamana kadara ülkede salgının yayılmadığını iddia eden Kuzey Kore'de ilk kez Kovid-19 vakası tespit edildiği bildirildi. Ülkede vaka başkent Pyongyang'da görüldü. Kaç vakanın tespit edildiği bilgisi paylaşılmazken vakaların Omicron'un "BA.2" olarak bilinen alt varyantı olduğu ifade edildi.

Haber 12-05-22 09:34

COVID-19 Vakaları 500 Milyonu Geçti

Dünya genelinde Corona virüsüne bağlı vaka sayıları 500 milyonu geçti. Omicron varyantının alt varyantı BA.2, Avrupa ve Asya’da birçok ülkede hızla yayılıyor

Haber 14-04-22 17:22

Gözler Bilim Kurulu ve kabine toplantısına çevrildi! Ramazan Bayramı sonrası...

Koronavirüs pandemisinde Omicron'un alt varyantı BA.2'de korkulanın yaşanmaması salgında sonun yaklaştığı şekilde yorumlanıyor. Ülkeler bir bir alınan kararları kaldırırken gözler Ramazan Bayramı sonrası yapılacak Bilim Kurulu ve kabine toplantısı kararlarına çevrildi.

Haber 08-04-22 07:54

Covid-19'un yeni melez mutantı XE bir rekombinant! Covid- 19’un melez mutantı XE hakkında bilinenler

Tüm dünyada baskın hastalık haline gelen ve 6 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan Covid-19’un varyantı olan Omicron’un yeni bir alt türü daha belirlendi. Omicron’un alt varyantları olan BA.1 ve BA.2’nin birleşmesiyle oluşan yeni XE virüsü tam bir ‘mutant’ tür olarak nitelendiriliyor. Dünyada çok sayıda ülke pandemi nedeniyle alınan önlemleri kaldırmaya hazırlanırken, İngiltere ve Tayland olmak üzere birçok ülkede tespit edilen bu yeni melez mutant virüs endişeye neden oluyor.

Haber 06-04-22 12:41

Omicron varyantı BA.2: Yeni aşı gerekli mi?

Omicron ve alt varyantları aşılı hatta daha önce hastalanmış kişilere de bulaşıyor ama mevcut aşıların hala hastalığın ağır geçmesini engellediği düşünülüyor. Yeni baskın varyant ve yeni aşı çalışmaları hakkında neler biliniyor?

Haber 01-04-22 20:22

Bitmedi bitmiyor! Omicron alt varyantı BA.2 belirtileri nelerdir? Nelere dikkat etmek gerekir?

Dünya Sağlık Örgütü tarafından duyurulan Omicron varyantının alt türü olan BA.2, birçok ülkede görülmeye devam ediyor. BA.2’nin Covid-19’a neden olan orijinal virüsten daha kolay yayıldığı biliniyor. BA.2’nin neden olduğu enfeksiyonu taşıyanların, aşılanmış olsalar veya semptomları olmasa bile virüsü başkalarına bulaştırabileceği tahmin ediliyor.

Haber 29-03-22 10:16

SON DAKİKA | Koronavirüste yeni dalga endişesi: 2-3 hafta içinde Türkiye'de görülebilir

Koronavirüsle mücadele sürerken Avrupa'dan gelen yeni haberler endişe yarattı. Avrupa, Omicron'un alt varyantı olan BA.2 dalgasını yaşarken, yeni dalganın Nisan ayında Türkiye'ye gelmesinden korkuluyor. Uzmanlar, yeni dalganın 2-3 hafta içinde Türkiye'ye ulaşabileceğini belirtti.

Haber 23-03-22 09:24

Omicron’un alt varyantı ABD’de baskın hale geliyor

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’ne (CDC) göre Omicron’un alt varyantı BA.2, 19 Mart’la biten haftada ABD’deki tüm COVID vakalarının üçte birinden fazlasını oluşturdu. Uzmanlar, Omicron’un alt varyantının dolaşımının artmasının ABD’de önlemlerin hafifletilmesiyle biraraya geldiğinde yeni bir dalgaya neden olabileceğinden endişe ediyor.

Haber 22-03-22 20:10

Omicron varyantı BA.2: Yeni aşı gerekli mi?

Omicron ve alt varyantları aşılı hatta daha önce hastalanmış kişilere de bulaşıyor ama mevcut aşıların hala hastalığın ağır geçmesini engellediği düşünülüyor. Yeni baskın varyant ve yeni aşı çalışmaları hakkında neler biliniyor?

Haber 14-03-22 14:27

KLİMİK 2022 Kongresi Antalya'da başladı

KLİMİK Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz: - "Omicronun bir alt tipi olan BA.2'nin şu anda dünyanın birçok ülkesinde artış gösterdiğini görüyoruz. Türkiye'de de BA.2'nin artığını biliyoruz"

Yurthaber 10-03-22 14:20

DSÖ'den dikkat çeken çağrı! Diğer alt varyantlara göre daha bulaşıcı...

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ), tüm dünyaya dikkat çeken bir çağrı geldi. Kovid-19'un Omicron varyantının giderek yayılan alt türlerinden BA.2 ile ilgili, 'endişe verici varyant' olarak tanılanmayı sürdürmesi gerektiği belirtilirken, söz konusu varyantın diğer alt varyantlara göre daha bulaşıcı olduğu açıklandı.

Haber 23-02-22 00:45

Omicron araştırmasında çıktı: Tedaviyi engelliyor! Daha hızlı yayılıyor

Koronavirüs salgınının Omicron varyantında alt mutasyon BA.2 virüsüyle ilgili dikkat çeken bir araştırma yapıldı. Japonya'da yapılan araştırmada BA.2 mutasyonunun diğer koronavirüs mutasyonlarına göre daha hızlı yayıldığı bildirildi. Öte yandan mutasyonun daha ciddi hastalıklara da yol açabileceği ifade edildi. İşte haberin detayları...

Haber 18-02-22 16:32

DSÖ: 10 ülkede Kovid-19 vakalarının çoğunu Omicron'un alt varyantı BA.2 oluşturuyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19'un Omicron varyantının alt varyantlarından BA.2'nin şu an 10 ülkede baskın hale gelerek vakaların çoğunluğunu oluşturduğunu açıkladı.

Haber 16-02-22 00:33

Bilim Kurulu Üyesi duyurdu! 'Omicron sonrası sırada o var!' Omicron BA.2 alt grubu ne kadar tehlikeli?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, “Omicron dalgasının sona ermesi kuvvetle muhtemel dünyada baskın hale gelecek yeni varyantın ortaya çıkmasına bağlı olacaktır.” dedi. Mynet.com’a özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Yamanel, Omicron’un BA.2 alt grubunun bulaşma hızına vurgu yaparak, maske – mesafe ve hijyen kurallarına maksimum seviyede uyulması gerektiğinin altını çizdi.

Haber 10-02-22 10:21

Koronavirüste yeni varyant BA.2'nin semptomları ilk defa açıklandı: Baş dönmesi ve yorgunluğa dikkat!

Koronavirüste Omicron varyantıyla mücadelede devam ederken varyantlara bir yenisi daha eklendi. Omicron'un alt türü olarak tanımlanan BA.2 endişeleri daha da artırdı. Omicron'dan daha hızlı yayıldığı belirtilen BA.2 varyantının semptomları da ilk kez açıklandı. Bilim adamlarının hazırladığı rapora göre öne çıkan belirtiler baş dönmesi ve yorgunluk.

Haber 10-02-22 09:14

Koronavirüs - Yeni Omicron alt varyantı BA.2 hakkında neler biliyoruz?

Yeni tespit edilen Omicron alt varyantı BA.2'nin çok bulaşıcı olduğu ve dünya genelinde hızla yayıldığı belirtiliyor. Peki bu yeni alt varyant hakkında ne biliyoruz ve kaygılanmalı mıyız?

Haber 03-02-22 06:32

Son dakika: BA.2 tehlikesi! Omicron'dan daha hızlı yayılıyor... Uzmanlardan dikkat çeken uyarı

Koronavirüs vakaları Omicron varyantına bağlı olarak artmayı sürdürürken, son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Hızlı yayılmasıyla bilinen Omicron, Türkiye ve dünyada vaka artışına neden olurken, alt varyantı BA.2'nin, orijinaline göre 1.5 kat daha hızlı yayıldığı belirtildi. Uzmanlar, özellikle Avrupa'da yayılan BA.2 için uyarılarda bulunurken, aşının önemine de bir kez daha dikkat çekti.

Haber 02-02-22 07:27

Omicron'ın yeni alt varyantı BA.2 hızla yayılıyor

Koronavirüs varyantı Omicron'un yeni bir alt tipi Danimarka, İngiltere, Hindistan, İsveç ve diğer birçok ülkede hızla yayılıyor.

Haber 27-01-22 15:25

Ba2 varyantı nedir? Ba2 varyantının belirtileri nelerdir?

Ba.2 varyantı, Omicron’un mutasyona uğramış hali olarak şu ana dek 40 ülkede görüldü. BA.2 varyantı tedirginlik yarattı. Omicron ile arasında büyük bir yapısal fark tespit edilmeyen BA.2 varyantı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda Ba.2 varyantı nedir? Ba.2 varyantının belirtileri nelerdir? soru ve konu başlıkları merak konusu oldu. İşte Gizli Omicron varyantı olarak isimlendirilen BA.2 varyantına ilişkin detaylar...

Haber 27-01-22 11:23

Prof. Dr. Alper Şener'den 'BA.2' uyarısı! Film başa saracak

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, Omicron'un alt varyantı olan 'BA.2' ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu. "Zamana yayılarak Türkiye'de de bu varyant tespit edilecek" diyen Prof. Dr. Şener, "Türkiye'de de ikinci bir 'BA.2' piki görebiliriz. Bu durum maalesef filmi başa sarmak olacak" diye konuştu.

Haber 27-01-22 11:04

İngiltere'de koronavirüste yeni alt mutasyon alarmı! Adı: BA.2

Koronavirüsün yeni mutasyonu Omicron varyantı tüm dünyayı etkisi altına alıp baskın varyant haline gelirken Omicron’la ilgili yeni gelişmeler de dünyanın gündeminde. Son olarak İngiltere’den de tedirgin eden bir haber geldi. İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), koronavirüsün Omicron mutasyonuna ait bir alt mutasyon tespit edildiğini bildirdi. İngiltere’de şu ana kadar 426 kişide tespit edilen mutasyon BA.2 olarak adlandırıldı.

Haber 22-01-22 22:02

Esnafa yüksek maaş formülü! 7.5 katı prim öderseniz emekli aylığı artıyor...

Bir dükkan açtığında Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Ba-Kur’lu olan esnaf, SSK’ya bağlı olarak çalışanlara göre daha düşük emekli maaşı alıyor. Bu maaşı yükseltmek için ise bazı yollar bulunuyor.

Finans 06-10-21 13:29

Demba Ba, futbolu bıraktı

Beşiktaş ve Başakşehir formalarını giyen 36 yaşındaki Senegalli golcü Demba Ba, futbolu bıraktığını açıkladı.

Spor 13-09-21 18:59

İş gücü tükeniyor! Almanya'dan duyuruldu: Her yıl 400 bin göçmen...

Almanya Federal İş Ajansı (BA) Başkanı Detlef Scheele, ülkesinin her yıl 400 bin göçmene ihtiyacı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren nitelikli göç yasası salgın nedeniyle ilgi görmedi. Pandemi sebebiyle nitelikli göçmenlerin Almanya'ya gidişi azaldı.

Finans 25-08-21 08:49

İşte Demba Ba'nın yeni takımı

Medipol Başakşehir'den ayrılan Demba Ba, İsviçre kulüplerinden FC Lugano'ya transfer oldu.

Spor 18-06-21 17:33

Demba Ba'dan Göksel Gümüşdağ'a emojili yanıt

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yayıncı kuruluşta dün akşam yaptığı açıklamaya Demba Ba emoji ile yanıt verdi.

Spor 15-05-21 14:44

Demba Ba ayrılığın nedenini açıkladı

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba sessizliği bozdu.

Spor 04-05-21 14:37

Demba Ba'dan ayrılık açıklaması

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Senegalli golcü Demba Ba, ayrılığın ardından ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşım gerçekleştiren tecrübeli golcü, son günlerde konuşulan birçok şeyin, fesih nedeni olmadığını belirtti.

Spor 23-04-21 19:49

Medipol Başakşehir, Demba Ba'ya veda etti

Medipol Başakşehir, Demba Ba ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Abone ol

Spor 23-04-21 18:12

Demba Ba için Oruç yüzünden Başakşehir'den ayrıldı iddiası

Başakşehir'in Demba Ba ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmesi herkesi şaşırtmıştı. Sözleşmesinin feshinden sonra sosyal medya hesabından ağzına fermuar çekilmiş bir resim paylaşan tecrübeli golcü ilk mesajını buradan vermişti. Lacivert- turunculu ekibin bu kararının arkasında oruç olduğu öne sürüldü.

Spor 23-04-21 11:01