Bir Kucuk Gun Isigi Bu Aksam Var Mi Haberleri

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 2024-04-30 10:40:35

Eloğlu nasıl yazılır? Eloğlu bitişik mi yazılır ayrı mı yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında bulunan yazım kuralları başlığı oldukça önemli bir konudur. Dilimizde var olan sözcükleri doğru kullanabilmemiz için bu kurallara dikkat etmemiz gerekmektedir. Özellikle birleşik ve ayrı yazılan sözcüklerde yaygın olarak hataya düşülmektedir. Bu kelimelerden biri de eloğlu sözcüğüdür. Bu sözcük pek çok kişi tarafından yanlış yazılmaktadır. Peki, eloğlu nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 2024-04-22 19:29:14

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 2024-03-29 21:01:21

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 12:47:00

Diğer Haber Etiketleri

nasıl yazılır Hakkari Seçim 2024 yerel secim sonuclari Burdur Mehmet Şimşek Ali Orkun Ercengiz Yerel seçim hava durumu meteoroloji sıcaklık yağış yağmur Orhan Şen Doğu Ekspresi Recep Tayyip Erdoğan Dünya Güneş xiaomi mi band huawei akıllı bileklik xiaomi akıllı bileklik akıllı bileklik fatih portakal Fatih Mehmet Maçoğlu ayrık otu var mı tdk robot süpürge akıllı robot süpürge Muharrem İnce CHP haberler birce karakteri kelebeğin Oyuncu ünlü oyuncu Mert Fırat mert fırat kimdir bir derdim var İdil Fırat Birce Akalay ele turu kuzey ışıkları aurora borealis kutup ışıkları erkan fox tv yayın akışı günübirlik nasıl yazılır OpenAI okullar tatil mi bugün okullar tatil mi meb Samsun pilates kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi Ev hanımı aux kablosu gönül gönül dağı trt1 antep fıstığı antep fıstığı ağacı antep fıstığı faydaları antep fıstığı fiyatı antep fıstığı kilosu antep fıstığının faydaları jelibon jelibon faydaları söyledi Cübbeli Ahmet Hoca Fatih Altaylı magazin d pazar yargı yeni bölüm kanal d yayın akışı kanal d canlı yayın akışı Kemal Kılıçdaroğlu faydaları nelerdir kantaron sarı kantaron çiçeği at kestanesi at kestanesi balsamı ne işe yarar hıdırellez bayramı Hıdırellez mercimek çorbanın faydaları mercimek çorbası mercimek çorbası faydaları mercimek çorbası faydası mercimek çorbası içindekiler mercimek çorbası kalori doğukan güngör Müjde Uzman biber biber tohumu ne zaman ekilir tohum çekirdek kelle paça kelle paça çorbası kelle paça çorbası faydaları kelle paça çorbası tarifi uzay Uluslararası Uzay İstasyonu antalya ecem tekindor

Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı 'Kocakarı soğukları' detayı... Kuvvetli yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor mu? Meteoroloji'den son dakika 15 - 19 Mart hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? Yağışlar devam edecek mi? Son dönemde hava durumunda beklenenden farklı olarak yaşanan gelişmeler nedeniyle herkes bu soruların yanıtını araştırıyor. Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu tahmini paylaştı. Öte yandan kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve toz taşınımı uyarısı geldi. Prof. Dr. Orhan Şen ise tahminlerini açıklarken 'Kocakarı soğukları'na dair bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 15-03-24 11:01

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Erdoğan'a bir kez daha adaylık yolu açılabilir mi? Bakan Tunç TBMM'yi işaret etti: Daha zaman var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu son seçimim" açıklamasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da açıklama geldi. Bakan Tunç, TBMM'yi işaret ederek Erdoğan için bir kez daha adaylık yolunun açılabileceğini ifade etti.

Haber 12-03-24 15:36

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Dünyanın sonu böyle mi gelecek? Korkutan 'kıyamet' senaryosu: Güneş...

Dünyadaki yaşamın tam olarak kaç milyon yıldır var olduğunu kesin olarak söylemek zor. Bilimsel tahminler, 3,5 ila 3,8 milyar yıl önceyi gösteriyor. Ancak dünyada yaşam uzun bir süredir devam ediyor olsa da bu kez konumuz dünyadaki yaşam değil dünyanın sonu... İngiliz basını, dünyanın sonunun nasıl geleceği konusunu manşetlerine taşıdı! Korkutucu bir grafik, Güneş'in devasa bir 'kırmızı dev' yıldıza dönüşeceğini ve bildiğimiz güneş sisteminin sonu olacak kadar büyüyeceğini ortaya koydu.

Haber 04-03-24 10:01

'Bu durum iyi değil' Prof. Dr. Orhan Şen'den yağış paylaşımı! Önümüzdeki hafta... Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Sıcaklıklar düşecek mi? Bugün hava sıcak mı soğuk mu? Son dönemde hava durumuyla alakalı yaşanan dikkat çekici ve merak uyandırıcı gelişmeler sebebiyle pek çok kişi bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den yağışlarla ilgili bir açıklama geldi. Önümüzdeki haftaya ilişkin yağış durumuna dair bilgi veren Şen, "Bu durum iyi değil" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-24 12:14

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

Fatih Mehmet Maçoğlu’na bir eleştiri de Fatih Portakal’dan geldi! ‘Kadıköy'de ne işi var? Oradakiler con con zaten, ne anlatacaksın onlara!’

Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy’den aday olmasının ardından tartışmalar sürüyor. Bu kez dikkat çeken bir yorum da Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, yerel seçimler için Kadıköy'den aday gösterilen Maçoğlu'na eleştirilerde bulunarak, "Kadıköy'de ne işi var? Bahçelere domates mi ekecek? Devrimden mi bahsedeceksin? Oradakiler con con zaten, ne anlatacaksın onlara" diyerek gündem yaratacak bir çıkışta bulundu.

Haber 19-01-24 07:54

Açıkgöz nasıl yazılır? Açıkgöz ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük haznesi yönünden oldukça zengin bir dil olarak tabir edilir. Türkçemizde var olan bazı sözcükler Türkçe kökene sahipken kimisi ise yabancı kökenlidir. Ayrıca iki sözcükten oluşan birçok da birleşik kelime bulunmaktadır. Açıkgöz sözcüğü de bir birleşik kelime olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kelimenin yazımında sıklıkla imla hatası yapılmaktadır. Peki, açıkgöz nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 09-12-23 19:23

Ayrık otu nasıl yazılır? Ayrık otu ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Geçmiş uygarlıklardan dilimize türeyerek geçen pek çok sözcük bulunmaktadır. Bu sözcükler sayesinde dilimizde var olan kelime sayısı bir hayli fazladır. Bu sözcükleri yazım kurallarına uygun bir biçimde kullanmak son derece önemli bir konudur. Özellikle ayrı veya bitişik yazılan sözcüklerde yaygın olarak yazım hatasına rastlanılmaktadır. Ayrık otu sözcüğü de yazımında sıklıkla yanlışlık görülen kelimelerden biridir. Peki, ayrık otu nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 09-12-23 19:21

Var mı nasıl yazılır? Var mı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede çok fazla dil öğesi mevcuttur. Bu dil öğelerinin arasında birbirinden farklı işlevleri bulunan ekler vardır. Bunlardan bir tanesi de soru ekleridir. Türkçe metin oluşturma esnasında genellikle soru eklerinin doğru yazılışı karıştırılır. Bu kapsamda en çok karıştırılan soru eki mi-mu ekleridir. Bir soru cümlesi oluştururken, cümlenin sonuna bu ekler getirilir ardından soru işareti kullanılır. Bu konuda soru eki ile oluşan var mı kelimesinin doğru yazılışı merak edilir.

Egitim 29-11-23 19:26

Var mıdır nasıl yazılır? Var mıdır ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede birçok dil öğesi bulunur. Bunlar arasında farklı işlevleri bulunan ekler vardır. Bu eklerden bir tanesi de soru ekleridir. Türkçe dilbilgisi konusunda genellikle soru eklerinin doğru yazılışı karıştırılır. Bu kapsamda en çok karıştırılan soru eki mi-mu ekleridir. Bir soru sorulduğunda genellikle cümlenin sonuna bu ekler getirilir ardından soru işareti kullanılır. Bu ek ile oluşan var mıdır kelimesinin doğru yazılışı merak edilir. Peki ‘var mıdır’ nasıl yazılır?

Egitim 29-11-23 19:24

Kompakt tasarımıyla öne çıkan DreameBot L10s Robot Süpürge'yi sizin için inceledik

Ev temizliği her zaman zahmetli bir iş gibi görünür, değil mi? Artık bu zorluğu tamamen ortadan kaldıracak bir yardımcınız var: DreameBot L10s Robot Süpürge! Tek bir düğmeye basarak evinizde derinlemesine temizlik yapabilen bu robot süpürge, kompakt tasarımıyla büyüleyici bir performans sunuyor. Artık zaman harcamadan etkili temizliğin tadını çıkarma vakti!

Haber 23-11-23 16:39

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-23 08:04

Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Fırat evli mi? Rol aldığı dizi ve filmler

Mert Fırat, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Bir Derdim Var dizisinde Savcı Ömer'i, Birce Akalay ise Nilüfer karakterini canlandırıyor. Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Yekta Torun'a ait. Bir Derdim Var dizisinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de bulunuyor. İlk bölümüyle bu akşam Kanal D izleyicisi ile buluşacak dizi için heyecan dorukta. Peki, Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat'ın hayatı...

Magazin 09-11-23 19:49

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Türkiye büyüleyici manzara karşısında telefonlara sarılmıştı! Kuzey ışıkları depremi mi tetikledi? Aslında göremediğimiz çok daha fazlası var

Gökyüzünü büyüleyici bir manzaraya bürüyen ve genelde Kuzey ülkeleriyle anılan kutup ışıkları hafta sonu ülkemizde de görüldü. Vatandaşların eşsiz anları görüntülemek için telefona sarıldığı olayın bilimsel açıklamasını Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu yaptı. Alaeddinoğlu'nun değerlendirmesine göre bu tarz doğa olayları aslında sıklıkla yaşanıyor. Kırmızı ışıkların depremi tetikleyebileceği yönündeki iddialar da yanıt buldu.

Haber 07-11-23 12:10

Hakeden nasıl yazılır? Hakeden ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz bilindiği üzere sözcük sayısı yönünden oldukça geniş bir hazneye sahip olduğundan en zengin diller arasında yer almaktadır. Dilimizde yer alan kelimelerin bu denli fazla olmasındaki ana etkenlerden biri ayrı ve bitişik yazılan sözcük gruplarının da var olmasından kaynaklıdır. Zengin dilimizde bulunan ve yazımında sıklıkla hata yapılan sözcüklerden biri hakeden kelimesidir. Peki, hakeden nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 01-11-23 19:01

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:33

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 18:44

Günübirlik nasıl yazılır, günübirlik yazımı nasıl olmalıdır? Günübirlik ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Kelime bakımından geniş bir hazneye sahip olan dilimizde çok sayıda ayrı ve birleşik yazılan sözcük vardır. Ayrı yazılması gereken kelimelerin bitişik, birleşik olarak kullanılması gereken sözcüklerin ise ayrı olarak yazılması ciddi yazım hatalarına sebep olmaktadır. Bu durumun önüne geçmek ve Türkçemizde var olan sözcükleri doğru kullanmak oldukça önemlidir. Dilimizde çoğunlukla yanlış yazılan sözcüklerden biri günübirliktir. Peki, günübirlik nasıl yazılır, ayrı mı yoksa bitişik mi yazılır?

Egitim 11-10-23 09:45

Şaşırtmadı! İşte kendi yapay zeka çiplerini üretmek istediği iddia edilen o şirket...

Reuters'ın konuyla ilgili haberine göre kendi yapay zeka çiplerini üretmeyi araştıran bir şirket var. Hatta yakın kaynaklara dayandırılan habere göre şirket, potansiyel bir satın alma hedefini değerlendirmeye kadar gitmiş durumda. Bu şirket kim mi? İşte yanıtı...

Haber 08-10-23 15:32

OKULLAR TATİL Mİ? 3 Ekim 2023 BUGÜN okul var mı, valiliklerden okul tatili açıklaması geldi mi? Yağışlı illerde son durum

Okullar tatil mi? Yağışlı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde veli ve öğrenciler internette bu sorunun yanıtını araştırıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verilmişti. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, bugün okullar tatil mi? 3 Ekim 2023 okul var mı, valiliklerden okul tatili açıklaması geldi mi? İşte yağışlı illerde son durum...

Haber 03-10-23 06:41

Var ol nasıl yazılır? Var ol ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede bulunan her sözcüğün anlamı ve nasıl kullanılması gerektiği Türk Dil Kurumu tarafından belirlenir. Bireylerin etkili bir iletişim kurabilmeleri için dil kurallarına uymaları gerekir. Bu nedenle, arama motorlarında pek çok sözcüğün doğru yazılışı konusunda araştırmalar yapılır. Var ol kelimesi de sıklıkla hatalı kullanılan ve doğru yazılışı merak edilen bir kelimedir. Peki , ar ol nasıl yazılır?

Egitim 11-09-23 17:22

Var ki nasıl yazılır? Var ki ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dili sözcük bakımından oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Bu nedenle pek çok farklı yapıda kelime ve ekler mevcuttur. Farklı yapıdaki sözcüklerin, eklerin yazım biçimleri dil bilgisi kuralları etrafında belirlenmiştir. Pek çok kişi binlerce sözcüğün doğru yazım şeklini merak eder. En çok merak edilen ise –ki ekinin kullanım biçimidir. Hem yapım eki hem bağlaç hem de ilgi zamiri olarak kullanılan -ki yazımı sıklıkla araştırılır. Peki, var ki nasıl yazılır?

Egitim 11-09-23 17:20

Pilates nasıl yazılır? Pilates mi plates mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük hayattaki konuşma dilinde Türkçe olmadığı hâlde ya da Türk Dil Kurumunda karşılığı bulunmadığı halde kullanılan birçok yabancı kökenli kelime vardır. Bu tür kelimeler genel olarak bir Türkçe karşılık oluşturulana dek var olduğu şekilde kullanılır. Pilates kelimesi de bu tür kelimeler arasında yer alır. Yazımı ve telaffuzu sıklıkla karıştırılan pilates yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 07-09-23 20:19

Fiyatı 1069 TL'ye düştü! Konforu ve dayanıklılığıyla öne çıkan kamp sandalyesinde indirim

Kampta, piknikte, bahçede, plajda kullanmak için konforlu ve dayanıklı bir kamp sandalyesine mi ihtiyacınız var? Yanıtınız, "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kalitesiyle öne çıkan Summit Berkley Yüksek Konforlu & Takviyeli Kamp Sandalyesi indirime girdi. Kısa süreli bu indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 29-08-23 15:09

Ev hanımlarına emeklilik var mı, ev hanımları emekli olabilir mi? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman, şartları nelerdir?

Her çalışan vatandaşın belli bir süre çalıştıktan ve gerekli olan koşulları yerine getirdikten sonra emekli olma hakkı kazanır. Ancak emekli olmak için bir işyerinde çalışmak ya da iş yeri sahibi olmak gibi bir zorunluluk yoktur. Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereğince ev hanımları da emekli olma ve emekli maaşı alma hakkına sahiptir. Bu hak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Peki, ev hanımları emekli olabilir mi?

Haber 28-08-23 10:44

Kolayca hoparlörlere bağlanabilmenizi sağlayacak en iyi ve kaliteli AUX kabloları

Ses aktarım kablosuna mı ihtiyacınız var? Kesintisiz bir müzik deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? Öyleyse doğru adrestesiniz! İşlevsel yönü ile oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan aux kabloları bu gereksiniminizi karşılayacak türden. Müzik sistemlerinde, hoparlörlerde, bilgisayarlarda ve daha pek çok yerde kullanabileceğiniz en iyi ve en kaliteli aux kablosu modellerini bir araya getirdik.

Haber 21-07-23 18:10

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023 ekranı kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. TRT1'in her cumartesi büyük ilgiyle takip edilen dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edildi. Amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesinin anlatıldığı bozkırda bir Anadolu masalı olan dizi, cumartesi akşamlarının reyting birincisi olmaya devam ediyor. Peki, Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı...

Magazin 17-06-23 18:59

Antep fıstığı faydaları nelerdir, tansiyonu yükseltir mi? Antep fıstığında hangi vitaminler var, neye iyi gelir?

Antep fıstığı Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yetişen dünyaca ünlü bir kuruyemiş türüdür. Bilimsel adı Pistacia vera olan bu bitki özellikle Gaziantep şehriyle özdeşleşmiştir ve "Antep fıstığı" olarak da bilinir. Antik çağlardan beri yetiştirilen Antep fıstığı zengin tarihi ve eşsiz lezzetiyle dikkat çeker. Antep fıstığı sağlıklı yağlar, protein, lif ve çeşitli vitamin ve mineraller açısından zengin bir besin kaynağıdır. Peki, Antep fıstığı neye iyi gelir?

Haber 15-06-23 13:44

Jelibon faydaları nelerdir, dizlere iyi gelir mi? Jelibon neye iyi gelir, sporcular neden jelibon yer?

Eğlenceli ve renkli jelibonlar, tatlı bir zevk arayanların tercihi. Yumuşak ve elastik yapısıyla dikkat çeken bu lezzetli atıştırmalık, çocuklar ve yetişkinler arasında sevilen bir tatlı alternatifidir. Jelibon, çocukların ve yetişkinlerin sevdiği, renkli ve lezzetli bir şekerlemelerdir. Genellikle yuvarlak veya hayvan şeklinde olan jelibonlar, geniş bir tat çeşitliliğine sahiptir. Bu renkli şekerlemeler, her yaş grubundan insanın favorisi hâline gelmiştir. Peki, jelibonun faydası var mı?

Haber 14-06-23 15:10

Cübbeli Ahmet Fatih Altaylı'nın sözlerine Çok müstehcen bir ifade diyerek kızdı! Bomba sözler

Fatih Altaylı Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma' yorumuna sitem edip "Kulaklarıma inanamadım. Ve korktum. Kendisi ile defalarca ister istemez el sıkıştık. Demek ki paçayı iyi kurtarmışım" demişti. Cübbeli Ahmet bu sözlere kızdı. Cübbeli Ahmet "Çok can çekilecek bir tipin mi var da benden kurtuldun" diyerek bomba sözler söyledi.

Magazin 08-06-23 13:52

Yargı dizisi bitti mi? Bu akşam yeni bölüm var mı? Yargı son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Yargı sezon finali ile gündemdeki yerini koruyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi, son bölümüyle büyük ses getirmişti. Ceylin ve Ilgaz'ın etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizi, büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Yargı'da izleyenleri derinden etkileyen olaylar yaşandı. Yayınlanan son bölüm sonrası birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Yargı dizisi bitti mi? Bu akşam yeni bölüm var mı? Yargı son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 04-06-23 17:01

Yargı sezon finali ne zaman, bu akşam var mı? Yargı bitti mi? 21 Mayıs Kanal D yayın akışı

Yargı sezon finali ile gündemdeki yerini koruyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi, geçen haftaki bölümüyle büyük ses getirmişti. Ceylin ve Ilgaz'ın etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizi, büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Yargı'da izleyenleri derinden etkileyen olaylar yaşandı. Geçen hafta yayınlanan bölüm sonrası birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Yargı sezon finali ne zaman, bu akşam var mı? Yargı bitti mi? 21 Mayıs Kanal D yayın akışı

Magazin 21-05-23 18:40

Kılıçdaroğlu terör örgütü elebaşlarının ‘destek’ videoları hakkında konuştu! ‘Akıl var mantık var…’

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kandil'deki terör örgütü elebaşlarının videoları hakkında ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, “Kandil'den Millet İttifakı'nı desteklemeye yönelik bir açıklama kimin işine yarar? Bizi mi destekliyorlar, onları mı destekliyorlar? Akıl var, mantık var. Terör örgütü kalkıp da ben seni destekliyorum diyorsa aslında bu karşı tarafı destekliyorum demektir” dedi.

Haber 08-05-23 22:10

Kantaron çayı faydaları nelerdir, zararı var mı? Sarı kantaron çayı nasıl yapılır, tansiyonu yükseltir mi?

Tabiatın en güçlü bitkilerinden biri olan kantaron yüzyıllardır sağlık açısından faydaları bilinen bir bitkidir. Bu bitkiden hazırlanan kantaron çayı, içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde birçok sağlık sorununa iyi gelir. Kantaron çayının faydaları arasında stres ve anksiyeteyi azaltmak, bağışıklık sistemini güçlendirmek, sindirim sistemi sorunlarını hafifletmek ve cilt problemlerini tedavi etmek yer alır. Peki, sarı kantaron çayı tansiyonu yükseltir mi?

Haber 08-05-23 13:14

At kestanesi balsamı faydaları nelerdir, yüze sürülür mü? At kestanesi balsamı ne işe yarar, basura iyi gelir mi?

At kestanesi balsamı doğal bir bitki özü olan at kestanesinin faydalarını deri dostu bileşenlerle bir araya getiren bir cilt bakım ürünüdür. At kestanesi balsamı yüzyıllardır tıbbi amaçlar için kullanılmıştır ve doğal olarak var olan saponinler, tanenler ve flavonoidler gibi bileşenler içerir. Bu bileşenler at kestanesi balsamının bir dizi sağlık faydasına sahip olmasını sağlar. Peki, at kestanesi balsamı ne işe yarar, basura iyi gelir mi?

Haber 08-05-23 10:45

Dinimizde Hıdırellez var mı? Hıdırellez caiz mi, İslam'da var mı? İşte İslam dinindeki yeri...

Hıdırellez'in İslam'da yeri olup olmadığı Ortadoğu, Orta Asya, Balkanlar ve Anadolu'da kutlanan bu mevsimlik bayram sebebiyle merak edildi. Müslümanların çoğunlukta olduğu ülkelerin önemli bir kısmında Hızır ile İlyâs’ın birleştiği günün hatırası geçmişten bu zamana değişik günlerde ve biçimlerde kutlanmaktadır. Peki, dinimizde Hıdırellez var mı? Hıdırellez caiz mi, İslam'da var mı?

Haber 05-05-23 10:30

Mercimek çorbası faydaları nelerdir, mideyi rahatsız eder mi? Mercimek çorbası zayıflatır mı, hangi vitaminler var?

Mercimek çorbası, dünya çapında popüler bir yemek olarak kabul edilir ve kökeni binlerce yıl öncesine dayanır. İlk olarak Orta Doğu'da, özellikle de Mezopotamya'da yapıldığına inanılır. Mercimek, bölgede yetiştirilen en eski tarım ürünlerinden biridir ve bu bölgede çorba yapımı da oldukça yaygındır. Türk mutfağında da her öğünde tüketilebilen mercimek çorbasında hangi vitaminler var?

Haber 28-04-23 15:09

Kızılcık Şerbeti final mi yaptı? Kızılcık Şerbeti neden yok? 21 Nisan bugün Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı diziye RTÜK, kadına şiddet sahnesi sebebi ile 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? İşte yanıtı...

Magazin 21-04-23 20:49

Ramazan Bayramı arifesi yarım gün mü, tatil mi? 2023 Ramazan Bayramı arifesi yarın mı?

Ramazan Bayramı arifesi yaklaşırken tatil planı yapan birçok kişi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 dini günler takvimini inceliyor. Öte yandan bazı kişiler memleketine gitmeyi düşünürken, vatandaşların bir çoğu da tatili yaşadıkları ilde geçirmeyi planlıyor. Ayrıca bu 3 günlük tatil için otel rezervasyonu yapanlar da var. Peki, Ramazan Bayramı arifesi yarım gün mü, tatil mi? 2023 Ramazan Bayramı arifesi yarın mı?

Haber 19-04-23 22:00

Biber tohumu çimlendirme nasıl yapılır? Taze biber çekirdeği ekilir mi, biber tohumu ekimi nasıl olmalıdır?

Biberin ilk ortaya çıktığı yer Güney Amerika kıtasıdır. 16. yüzyıldan sonra tüm dünyaya yayılmış ve mutfakların vazgeçilmez bir ürünü olmuştur. Biberin birçok çeşidi bulunur ve her mevsim tüketilebilir. Avantajı evdeki saksıda bile kolayca yetişen bu bitkinin tohumunun kaliteli olmasıdır. Evde biber yetiştirmek isteyenlerin bilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Biber tohumu çimlendirme ve ekilme işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-04-23 15:01

Kelle paça faydaları nelerdir, bağırsaklara iyi gelir mi? Kelle paça çorbası neye iyi gelir, hangi vitaminler var?

Kelle paça Türk mutfağının geleneksel ve popüler yemeklerinden biridir. Yemek kültürümüzün önemli bir parçasıdır ve lezzetiyle de damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Bu yemeğin özelliği kıkırdak, kemik ve sert dokuların kaynatılması sonucu ortaya çıkan jelatinleştirilmiş kıvamıdır. Kelle paça sadece lezzetiyle değil sağlığa olan faydalarıyla da bilinir. Sert dokulardan kaynaklanan besinlerin kaynatılmasıyla elde edilen jelatin, bağ dokusunu güçlendirerek cildin sağlıklı kalmasını sağlar.

Haber 10-04-23 10:26

Rus kozmonot paylaştı! Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan Antalya

Rus kozmonot Oleg Artemyev, "harika sıcak şehir" mesajıyla Antalya'nın uzaydan çekilen fotoğrafını paylaştı. Artemyev, "Güneşin tadını çıkarırken bu harika sıcak şehrin uzaydan nasıl göründüğünü hiç merak ettiniz mi? Şu anda eşsiz bir fırsatınız var. Baylar ve bayanlar, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Antalya!" ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-23 17:02