Biri Bizi Gozetliyor Gaye Haberleri

Rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiriyor! Ziyaretçi akını 'Böylesiyle karşılaşmak bizi şaşırttı'

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaz döneminde vatandaşların ilgisini daha çok çeken noktalardan biri olan bölgede rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiren adalar, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Vatandaşlar "Yeşilliğin ortasında böyle ada görseliyle karşılaşmak bizi şaşırttı. Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Kadin 2024-04-22 10:42:37

İsrail tarafından yanlışlıkla öldürülen esirin babasından Netanyahu hükümetine çok sert tepki: Onlar bizim liderimiz değil

İsrail'in "yanlışlıkla öldürdüğü 3 tutsaktan biri olan Alon Shamriz'in babası Avi Shamriz, Binyamin Netanyahu hükümetini yerden yere vurdu. Baba Shamriz, Netanyahu hükümetini kastederek, "Onlar bizim liderlerimiz değil, Ülke olarak bizi hak etmiyorlar" dedi.

Haber 2023-12-20 11:11:12

BBG Melih ile aşkları dikkat çekmişti! Biri Bizi Gözetliyor Hülya’nın son halini gören şaştı kaldı

Fenomen yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor yayımlandığı döneme damga vurmuştu. Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği Biri Bizi Gözetliyor’un dikkat çeken isimleri arasında yer alan Hülya Yamanoğlu yıllar sonra ortaya çıktı. BBG Hülya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 2023-11-28 15:36:28

Polatlar'ın ardından gözler onlara çevirmişti! Fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması... Onlarca kişi şikayetçi oldu

Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasından sonra yakın markaja alındı. Fenomenler sosyal medya hesaplarında temizliğe giderken daha yakın bir takiple attıkları her adım incelenmeye başlandı. O fenomenlerden biri olan Nevre Bilem bu kez dolandırıcılık iddialarıyla gündemde. Onlarca kişi "Nevra Bilem bizi dolandırdı" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Trend 2023-11-11 09:09:02

BBG'nin Huysuz Gaye'si yıllar sonra ortaya çıktı! Meğer o illet hastalığa yakalanmış

Bir döneme damga vuran Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışması birçok kişinin kısa sürede tanınmasına yol açtı. Program sonrası bazı yarışmacılar yetenekleri doğrultusunda ekran önündeki serüvenlerini sürdürmek istese de aradıklarını bulamadılar. BBG 3'ün en dikkat çeken yarışmacılarından Gaye Topbaş yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Huysuz Gaye olarak hafızalara kazınan Gaye Topbaş'ın son hali...

Magazin 18-10-23 14:59

2000'li yıllara damgasını vurmuştu! Biri Bizi Gözetliyor Melih'in son hali sosyal medyada gündem oldu

Fenomen yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor yayımlandığı döneme damga vurmuştu. Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği Biri Bizi Gözetliyor’un birincisi olan Melih Değirmenci'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. BBG Melih'i görenler çok şaşırdı.

Magazin 13-10-23 17:34

Küçük Elif Nur'u eziyet ederek öldürmüşlerdi! Kardeşinden kan donduran ifadeler: 'Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar'

Eskişehir'de 6 yaşındaki Elif Nur, ebeveynleri cezaevine girdikten sonra 2 kardeşiyle birlikte kaldıkları yakınlarının evinde rahatsızlanıp götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Elif Nur ve 2 kardeşine eziyet edildiği ortaya çıkmıştı. Kardeşlerden biri psikolog eşliğinde verdiği ifadede "Ayaklarımızdan kapıya zincirle bağladılar. Tek ayak üzerinde tutup üzerimize soğuk su döktüler. Durduk yere bizi terlik, sopa ve elleriyle dövdüler" dedi.

Haber 05-09-23 18:34

Biri Bizi Gözetliyor'un Doğa Bey'inin son halini gören şaştı kaldı! Bakın şimdi ne yapıyor

Bir döneme damga vuran Biri Bizi Gözetliyor ve Dokun Bana yarışmaları unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. BBG’de ve Dokun Bana da boy gösteren Doğa Bey iki yarışmanın da dikkat çeken isimlerinden biriydi. Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Doğa Bey’in son halini gören şaştı kaldı.

Magazin 13-06-23 14:37

Biri Bizi Gözetliyor Tarık son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

2000’li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor unutulmaz yapımlar arasında bulunuyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Tarık Ata Şimşek Of Deli Gönül şarkısı ile ün kazanmıştı. Biri Bizi Gözetliyor Tarık'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-06-23 09:30

2000’lere damga vuran Biri Bizi Gözetliyor Melih'i gören tanıyamadı! Son haliyle ağızları açık bıraktı

2000’li yılların popüler yarışmalarından biri olan Biri Bizi Gözetliyor unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Melih Değirmenci Biri Bizi Gözetliyor ile şöhreti yakalamıştı. BBG Melih’in son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 31-05-23 14:38

2000'li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor'un filozof Eray'ıydı! Son halini gören şaştı kaldı

Yayınlandığı dönemde ses getiren yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor’un yarışmacılarının son halleri sık sık gündem oluyor. Biri Bizi Gözetliyor’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Eray programın filozofu olarak anılıyordu. BBG Eray’ın son hali şaşırttı.

Magazin 31-05-23 10:24

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son haliyle ağızları açık bıraktı! Reis gözlüğü tak korkutma bizi

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Pala "Sadece ölüler görür" repliğiyle hafızalara kazınmıştı. Unutulmaz yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi’nde Pala karakterine Yüksel Arıcı hayat veriyordu. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-05-23 16:35

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Ukrayna’da erkek çocuklara Bayraktar ismi veriyorlar

Seçim çalışmalarını Antalya'da sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'nin şahlanış dönemi başlıyor. Bizi kimse tutamaz, engelleyemez." dedi. Ukrayna'nın Rusya'ya karşı olan savaşındaki en büyük kozlarından biri olan Bayraktar TB-2 konusunu da değinen Çavuşoğlu, "Elin oğlu dünyanın en gelişmiş SİHA’sı diye yazıyor, Ukrayna’da erkek çocuklara Bayraktar ismi veriyorlar, sen bana, 'dokunacağım, engelleyeceğim' diyorsun" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-23 19:42

Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yıldırım Bekçi kendinden 30 yaş küçük öğrencisiyle evlenmiş!

Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri de sanatçı Yıldırım Bekçi oldu. Ünlü sanatçıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Vatandaşlar şarkıcı Yıldırım Bekçi hakkında kim, nereli, kaç yaşında ve gerçek adı ne gibi soruların yanıtını merak ediyor. Bekçi, 30 yaş küçük öğrencisiyle evlendiği haberleriyle gündem olmuştu. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yıldırım Bekçi kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-23 19:16

Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Fazıl Say'a sert cevap! Sakinleş biraz, germe bizi

Fenerbahçe'nin kaybettiği maçtan sonra Ali Koç hakkında kötü imalarda bulunan müzisyen Fazıl Say'a tepkiler büyüyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da Fazıl Say'a tepki gösterenlerden biri oldu. Akçıl, "Sakinleş biraz, germe bizi" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Magazin 04-04-23 23:16

İYİ Parti lideri Meral Akşener, depremin ilk dakikasından itibaren mücadele eden Gökhan Zan'a sarıldı! Sen bizi ayağa kaldırdın

Türkiye, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsıldı. Felaketin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrısıyla gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyarete gittiği şehirde Zan ile karşılaştı. Akşener, Gökhan Zan'a sarıldı ve "Sen bizi ayağa kaldırdın" dedi.

Spor 11-03-23 19:30

Gözyaşlarıyla depremdeki korku dolu anları anlattı: Dışarıya çıkmaya çalıştık, bizi duvardan duvara fırlattı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde felaketi yaşayan 10 ilden biri olan Adıyaman'da sağ kurtulanların Aydın'a tahliyeleri başladı. İlk gelen 120 kişi arasında bulunan depremzede Mehmet Sarmaz (48) yaşadığı korku dolu anları anlattı. Gözyaşlarını tutamayan Sarmaz "Çok büyük bir felaket yaşadık, inanılmaz bir şeydi. Dışarıya çıkmaya çalıştık ama bizi duvardan duvara fırlattı. Çok kuvvetli bir depremdi, kapıyı bulamadık" dedi.

Haber 11-02-23 02:58

Hatalarından ders çıkaran biri misin?

Hayatta herkes hata yapabilir ve hata yapmak kadar normal bir durum yok! Ancak bu hataların farkına varmak ve bunları düzeltmek bizi daha iyi ve olgun bir insan yapar. Bu yüzden bir hata yaptığımızda hatamızı fark etmek, hatamızdan ders çıkarmak ve bunu tekrarlamamak oldukça önemli. Birçok insan hatalarından ders çıkarmakta zorluk çekiyor! Peki, sen hatalarından ders çıkarabildiğini düşünüyor musun?

Trend 13-01-23 10:38

Şarkıcı Berkay kimdir, kaç yaşında, nereli? Berkay yılbaşında Şarkılar Bizi Söyler'de!

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölümüyle izleyicilere keyifli anlat yaşattı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın yılbaşı gecesi konuklarından biri de Berkay. Hem kendisine ait hem de farklı tarzlarda şarkıları seslendiren sevilen şarkıcı performansıyla izleyicileri etkiledi. Peki şarkıcılık kariyerinin yanında özel yaşantısıyla da oldukça konuşulan Berkay kimdir, kaç yaşında ve neleri? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:36

Yer: Esenyurt! Evden çıktı, 10 dakika sonra olanlar şaşkına çevirdi... 'Burada günlük daireler kiralanıyormuş zaten'

Esenyurt'ta lüks bir siteye giren hırsızlar, girişi turnikesinin de bozuk olmasını fırsat bilerek bir evden 80 bin TL'lik vurgun yaptı. Site yönetimin gerekli tedbirleri almadığını belirten ev sahibi, ''Eve hırsız girdiğinden emin olduğumda güvenliği aradık. Bizi sakinleştireceği yere ‘Siz mi aldınız?’ ‘Kapı kitli değil miydi?’ ‘Tanıdık biri almış olabilir mi?’ diye sorular sordu. Tüm bunların dışında da günlük olarak daireler kiralanıyormuş. Böyle olduğunu bilseydim taşınmazdım'' dedi.

Haber 19-11-22 09:38

Ekmek zammı İBB’ye takıldı: Önce ‘aptal’ dedi, şimdi de Halk Ekmek’i hedef aldı: ‘Fakire 3 TL'ye satıyor’

Ekmek zammı tartışması gündeki sıcaklığını korurken yeni bir tartışmanın fitili daha alevlendi. Ekmek fiyatlarını 7,5 lira yapmak isteyen İstanbul fırıncıları İBB'nin halk ekmeğinin zammın önündeki engellerden biri olarak değerlendirdi. ‘Ekmek yiyenlere ‘aptal’ diyerek şok bir çıkış yapan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar bugün de, "Halk ekmek bizi perişan etti, fakire 3 liraya satıyor" ifadelerini kullandı.

Finans 08-11-22 14:09

Fatih Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Kısaparmak’ın eşi de çok ünlü bir isim

Fatih Kısaparmak gündemde yer alan isimlerden biri. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında bu akşam Fatih Kısaparmak şarkıları seslendirildi. Kısaparmak, programa eşi ve oğlu ile beraber katıldı. Peki, Fatih Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-10-22 23:17

Bir saatten uzun süre ölüydü! Başka alemlere nasıl geçtiğini anlattı

Ölümden sonra yaşam, her zaman yaşayan insanlarda büyük merak uyandıran bir konu oldu. Ancak bazı insanların bir süre ölüp sonra hayata dönerek deneyimlediği şeyler, ölümden sonra bizi bekleyen şeylere ışık tuttu. Cherie Aimée, de o insanlardan biri. On yıl önce ölüme yakın bir deneyim yaşayan kadın, şahit olduklarını anlattı.

Trend 18-10-22 14:56

Yamaç Paraşütü Akrobasi 2023 Dünya Kupası Süper Finali Fethiye'de yapılacak

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: - "Uluslararası Hava Sporları Federasyonu temsilcileri bize 2023 yılı için yamaç paraşütü Dünya Akrobasi Kupası Süper Finali'nin Babadağ'da yapılmasını önerdi. Biz de kabul ettik" - "(Dünya Akro Kupası) Etkinlik boyunca yaklaşık 8 bin uçuş gerçekleşti. Dünyanın en iyi 10 akrobasi pilotu Babadağ'da yarıştı. Kıyasıya mücadeleler yaşandı. Bizim amaçlarımızdan biri, en iyi pilotlardan Türk sporcularımızın ilham almasını sağlamaktı. Sonuçlar bizi tatmin etti"

Yurthaber 14-10-22 11:31

Gece olunca ortaya çıkıyorlar, mahalleli sırayla nöbet tutuyor! Polis de bulamıyor

Ünlü dizi La Casa Da Papel maskesi takıp Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde dolaşan hırsızlar mahalleliyi isyan ettirdi. Ellerinde demir kesme makası ve maske ile görüntülenen hırsızlar yüzünden gece nöbet tutan mahalle sakinlerinden biri, ''Gece yarısında özellikle geliyorlar bizi de tedirgin ediyor artık huzursuz durumdayız çoluk, çocuğumuz var. Bu olaylardan dolayı gençlerimiz nöbet tutuyor. Polis geliyor ama saklanıyorlar polisler de bulamıyor genelde garajları soyuyorlar'' dedi.

Haber 11-10-22 10:10

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Adana'da STK Toplantısında konuştu:

"Artık dünyanın her tarafındaki müsabakalarda bizi en önde temsil edecek sporcularımız var. En başarılı şekilde İstiklal Marşı'mızı en yükseklerde dinletecek, şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıracak sporcularımız var. İşte bunların her biri bu anlamdaki iş birliklerinin, bu çerçevedeki gayretlerin ve inancın ürünüdür"

Yurthaber 07-10-22 16:13

Bakan Kasapoğlu, Bolu'da 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında konuştu:

"Türkiye, bir yandan sporcu yetiştirirken bir yandan da uluslararası müsabakalardaki gücüne güç katıyor. Madalyalar, 2022 yılı itibarıyla ciddi ivme kazandı. Türkiye, daha önce temsilci dahi göndermediği branşlarda en üste oynayan, iddiası en güçlü olan ülkelerden biri haline geldi" - "Gençlerin umudunu büyütmek, onların önünü açmak, onlarla birlikte bu yolu yürümek, bizim siyaset tarzımız. O yüzden hiç kimse gençliği, gençleri istismar etmeye kalkmasın. Kalkışırlarsa her zaman bizi bulacaklardır. Gençlerle aramıza bugüne kadar giremedikleri gibi hiçbir şekilde giremeyecekler"

Yurthaber 03-10-22 14:50

Sevdiklerinize alabileceğiniz kişiye özel yaratıcı hediye önerileri

Acıyı, üzüntüyü, sevinci paylaştığımız ailemiz, arkadaşlarımız ve tüm sevdiklerimizi mutlu görmek elbette bizi de mutlu eder. Sevdiklerimizi mutlu etmenin en güzel yollarından biri de hiç şüphesiz onlara hediye almak! Bu sebeple hayatınızı güzelleştiren sevdikleriniz için birbirinden güzel kişiye özel hediye fikirlerini araştırdık ve listeledik. En güzel hediye fikirlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-08-22 15:46

Gurbetçilerin bayram yolculuğu başladı: Ezana hasretiz, orada da mutluyuz, her şeyimiz var ama...

Hem yıllık izinlerini hem de Kurban Bayramı tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçilerin Türkiye’ye gelişleri sürüyor. Gurbetçilerden Arif Özdemir, ''Bizi 2 şey çok duygulandırıyor, biri bayrağımız diğeri ise ezan sesi. Orada her şeyimiz var ama bizim ülkemiz bambaşka'' derken, bir diğer gurbetçi Yasemin Kutlu, ''İnsanın memleketi gibi yok, Türkiye gibisi yok. Ailemiz bizi bekliyor, çok özledik” ifadelerini kullandı.

Haber 05-07-22 16:18

Osmaneli'nin asırlık konaklarında geleceğin aşçılarına uygulamalı eğitim veriliyor

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş: - "Yüzde 100 iş imkanı olan bir program. İşletmeler bizi her sene arıyorlar; 'hocam yeniden öğrencilerinizi bize yollayın' diye. Piyasada iş sıkıntısı olmayan nadir programlardan biri"

Yurthaber 19-06-22 11:02

Ebru Yaşar kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ebru Yaşar kaç yaşında ve evli mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı, yeni bölümünde sezon finali oluyor. Programın konuklarından biri ise şarkılarıyla bilinen Ebru Yaşar oldu. Yaşar'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Ebru Yaşar kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ebru Yaşar kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı...

Magazin 19-06-22 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu: (2)

"15 Temmuz gecesi hiç düşünmeden, yanından bir an olsun ayırmadığı fotoğraf makinesini dahi almadan meydanlara ilk koşan kahramanlar arasındaydı. 'Kalkışmayı yapanlar kalktıkları gibi oturamamalı' diyerek sokağa fırladığı o gece şehadet şerbetini içen 251 kardeşimizden biri de Mustafa'ydı" - "Son 20 yıllık dönemde milli iradeyi gasbetmek, milletin iradesine pranga vurmak için, 85 milyonun birliğine, beraberliğine, kardeşliğine dinamit koymak için gizli-açık pek çok operasyon yaptılar. Ama ne yaptılarsa bizi, ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmet yolundan alıkoyamadılar. Önce Allah'ın yardımı, sonra aziz milletimizin samimi duası ile tüm saldırıları boşa çıkardık"

Yurthaber 10-06-22 22:36

Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kimdir? İsmail Altunsaray kaç yaşında ve nereli?

Sunumunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi yıldız isimlerin üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programı her hafta ekranlarda yerini alıyor. Programda 4 Haziran akşamında ekranlarda yer alacak konuklarından biri de İsmail Altunsaray oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kimdir? İsmail Altunsaray kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 04-06-22 21:50

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Hüseyin Turan kimdir? Hüseyin Turan kaç yaşında ve nereli?

Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi ünlü isimlerin üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programı seyircilere her hafta keyifli anlar yaşatıyor. Sohbet ve şarkılar eşliğinde seyreden programın 4 Haziran akşamındaki konuklarından biri de Hüseyin Turan oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu Hüseyin Turan kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 04-06-22 19:51

Gaye ne demek? Gaye kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Gaye kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Gaye TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 00:05

Hakan Taşıyan kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Hakan Taşıyan hastalığı ne? İyileşti mi?

Hakan Taşıyan, Kanal D'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Işın Karaca ve Ersin Korkut. Ünlü sanatçı programda sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki Hakan Taşıyan kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Hakan Taşıyan hastalığı ne? İyileşti mi? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 14-05-22 23:11

Ersin Korkut kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın neyi oluyor?

Ersin Korkut, Kanal D'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Işın Karaca ve Hakan Taşıyan. Peki Ersin Korkut kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın neyi oluyor? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 14-05-22 23:11

Işın Karaca kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı?

Işın Karaca, Kanal D'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Hakan Taşıyan ve Ersin Korkut. Ünlü sanatçı programda sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki Işın Karaca kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 14-05-22 23:11

2000'li yıllara damga vurmuştu! Biri Bizi Gözetliyor yarışmasının Melih'i tanınmaz halde

2000'li yılların en popüler yarışma programları arasında yer alan Biri Bizi Gözetliyor'da büyük şöhret yakalayan Melih Değirmenci son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Resmen bambaşka bir insana bürünen Melih Değirmenci değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte yıllar sonrası değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Biri Bizi Gözetliyor'un Melih'inin son hali.

Magazin 13-05-22 12:19

Gökhan Tepe kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı? Eşi Aylin Özer kimdir?

Gökhan Tepe, Kanal D'de 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konuğu ise Zara. Türk pop müziğinin sevilen ismi, ünlü şarkıcı Zara'yla birlikte sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki Gökhan Tepe kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe Tarkan'ın akrabası mı? Eşi Aylin Özer kimdir? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 07-05-22 23:11

Zara kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Zara nereli, evli mi? Kızı kaç yaşında?

Zara, Kanal D'de 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konuğu ise Gökhan Tepe. Ünlü şarkıcı Türk pop müziğinin sevilen ismi, Gökhan Tepe ile birlikte sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki Zara kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Zara nereli, evli mi? Kızı kaç yaşında? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi.

Magazin 07-05-22 23:10

İstenmeyen tüyleri giderme rehberi ve en iyi ürün tavsiyeleri

İstenmeyen tüyler hemen herkesin en büyük problemlerinden biri. Özellikle yaz aylarında bizi daha çok rahatsız eden bu sorunun birçok çözüm yolu mevcut. Tabii hangi yöntemi seçeceğinize karar verirken cilt yapısını ve hassasiyetini göz önünde bulundurmanız gerekir. Siz de "İstenmeyen tüylerle başım dertte!" diyor, bu sorundan kurtulmak için öneriye ihtiyaç duyuyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz!

Kadin 06-04-22 13:45

Hiç kullanmıyoruz ama öyle faydaları var ki! Kabızlık, uyku, güçlü kemikler...

Bahar ayları bizi en iyi ve en taze meyvelerle buluşturur. Bu meyvelerden biri de hünnaptır. Kahverengiden mora kadar çok çeşitli renklerde olabilen hünnap, görüntüsüyle, kokusuyla ve tadıyla herkesi etkiliyor. Peki, eşsiz meyve hünnapın faydaları nelerdir? Tüm detayları sizler için derledik.

Yemek 02-04-22 14:15

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Latif Doğan kimdir? Latif Doğan nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Latif Doğan Kanal D'de ekrana gelecek olan program öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler'in 26 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölüm konuklarından biri olan Latif Doğan programda 'Küstüm' gibi sevilen şarkılarını söyleyecek. Peki Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Latif Doğan kimdir? Latif Doğan nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Latif Doğan'in hayatı ve biyografisi.

Magazin 26-02-22 18:09

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Nasıl ünlü oldu?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer program öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler'in 26 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölüm konuklarından biri olan Mahmut Tuncer programda ses getiren şarkılarını seslendirecek. Peki Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Nasıl ünlü oldu? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mahmut Tuncer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 26-02-22 18:02

Mirasıyla gündemde olan Haydar Dümen'in oğlu Emek Dümen'in annesi de ortaya çıktı! Detaylar şoke etti

Haydar Dümen’in ölümünden sonra mirası gündem olmuştu. Haydar Dümen'in herkesten sakladığı üç çocuğundan biri olan Gaye Dümen yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Haydar Dümen’in kızından sonra, ikinci eşi Melike Karakurt da ünlü psikiyatrın üçüncü eşi Gül Dümen’e sert çıktı. Karakurt, oğlu Emek Dümen'in cenaze haberini arkadaşlarından öğrendiğini açıkladı.

Magazin 26-02-22 11:44

Haydar Dümen’in mirası gündemdeyken 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı! Haydar Dümen'in kızı mezar taşını görünce şoke oldu

Haydar Dümen’in ölümünden sonra mirası gündem olmuştu. Haydar Dümen'in herkesten sakladığı üç çocuğundan biri olan Gaye Dümen açıklamalar yaptı. Dümen babasının 100 milyonluk malının yanı sıra daha fazla mal varlığının olduğunu söyledi. Gaye Dümen babasının eşi Gül Dümen'in yaptırdığı mezar taşına ise ateş püskürdü.

Magazin 25-02-22 08:25

Şevval Sam kimdir, aslen nereli? Şevval Sam kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programı konuklarından biri bu hafta Şevval Sam oldu. Her hafta bir konsept ile birbirinden ünlü konukları davet eden Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Şevval Sam'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Şevval Sam kimdir, aslen nereli? Şevval Sam kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte ünlü ismin hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-22 11:36

Evde masaj salonu etkisi yaratacak en iyi masaj aletleri

İş yerinde, evde ya da trafikte zorlu ve stresli anlar yaşayabiliyoruz. Böyle zamanlarda bedenimize iyi gelen ürünleri kullanmak bizi rahatlatıyor ve stresi azaltıyor. Masaj aletleri de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Siz de günün stresini ve yorgunluğu üzerinizden atmanızı sağlayacak masaj aletlerini arıyorsanız çok şanslısınız. Hem enerjinizi yükseltecek hem rahatlamanızı sağlayacak masaj aletlerinizi sizler için araştırdık. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 18-02-22 12:48