Birlik Haberleri

Kızı, TBMM'de göreve başlamıştı! Canlı yayında gergin anlar, Mustafa Destici: 'Siyasetçilerin kız çocukları evlerinde mi otursun?'

Kızı TBMM'de göreve başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile ilgili ortaya atılan iddialar gündem olmuştu. Destici, gazeteci Kübra Par'ın konuğu olduğu canlı yayında iddialara yanıt verirken gergin anlar yaşandı. Programda Destici'nin kızının TBMM'de nasıl göreve başladığı konuşulurken Kübra Par'ın sorduğu soru üzerine ortam gerildi. Destici, "İlk defa sizi böyle görüyorum. Kasıtlı bir yayın yapıyorsunuz. Benim aslında bu yayına gelirken tereddütlerim vardı" dedi.

Haber 2024-07-18 17:20:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'u Anma Programı'nda konuştu! Darbecilerin galip gelmesini şevkle bekleyenleri gördük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Üzerinden 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de tazedir. FETÖ ve vesayetle mücadele azmimiz ilk günkü kadar diridir, güçlüdür, ayaktadır. Bu kararlılığımızdan hiçbir suretle taviz vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-07-15 21:41:15

Mehmet Şimşek'ten 15 Temmuz mesajı: 'Darbe girişiminin ilk saatlerinde meydanlardaydık'

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" için mesaj yayımladı. Şimşek, "Milletimizin destansı direnişini saygıyla yad ediyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Milli irade daima galip gelecek" dedi.

Finans 2024-07-15 13:57:30

15 Temmuz Şehitliği'nde anma töreni: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Yerlikaya da katıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Karşıyaka Mezarlığı'ndaki 15 Temmuz Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katıldı.

Haber 2024-07-15 11:16:52

Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı: O karanlık gecenin sabahına ulaşan aydınlık, milli iradenin, birlik ve beraberliğin zaferidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında "O karanlık gecenin sabahına ulaşan aydınlık, milli iradenin, birlik ve beraberliğin zaferidir" ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-24 10:39

15 Temmuz'a dünyanın dört bir yanında küresel anma!

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dünyanın birçok yerinde düzenlenen etkinliklerle unutulmadı. Yurt dışındaki büyükelçiliklerde düzenlenen anma törenlerinde, Türk milletinin tek yürek oluşu ve demokrasi sınavındaki yılmaz mücadelesi anlatılıyor.

Haber 15-07-24 09:07

Hepsi aynı vurguyla paylaştı! Siyasilerden ve bakanlardan 15 Temmuz mesajları

Siyasiler ve bakanlar 15 Temmuz'un yıl dönümü dolayısıyla mesajlar yayımladı. Sosyal medyadan paylaşılan açıklamalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı, şehit ve gaziler anıldı.

Haber 15-07-24 08:11

İletişim Başkanı Altun: 15 Temmuz Milletin Zaferi'nin adıdır

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde "15 Temmuz Destanı Milletin Zaferi Fahir Atakoğlu Konseri" programı düzenlendi. Programda İletişim Başkanı Fahrettin Altun da açıklamalarda bulundu.

Haber 14-07-24 22:11

15 Temmuz şehidinin babasının sözleri duygulandırdı! Annesi de gözyaşlarını tutamadı: Beynimi vermek istedim, olmadı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Külliye’de şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın (23) babası Ahmet Yaşar'ın (60) sözleri duygulandırdı. Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da düzenlenen sergiye katılan baba Yaşar "Tedavisi olmadı, beynimi vermek istedim. Tıbben mümkün olmadı" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.

Haber 14-07-24 16:44

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni Eskişehir’de ilk yolcularını indirdi, İstanbul’a doğru harekete geçti!

Ankara’dan yola çıkan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Eskişehir’de ilk yolcularını indirdikten sonra İstanbul’a doğru harekete geçti. Ankara-Eskişehir-İstanbul ve İstanbul-Konya-İstanbul arasında belirlenen programa göre 2 ay boyunca seferlerinde devam edecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, toplamda 56 bin kilometre yol giderek yaklaşık 60 bin yolcu taşıyacak.

Haber 14-07-24 16:31

15 Temmuz ile hafta sonu tatilini birleştiren oraya koştu: Pide kuyruğu değil Midilli kuyruğu! 5 bin kişi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Deniz Hudut Kapısı'nda, hafta sonunu resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'yle birleştirerek tatil için Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Finans 13-07-24 15:36

15 Temmuz'da raylı sistemler ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde toplu taşıma ücretsiz olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de raylı sistem hatları vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Haber 09-07-24 01:26

Bakan Yerlikaya duyurdu! 29 ilde FETÖ operasyonu: 108 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 29 ilde düzenlenen Kıskaç-20 operasyonlarında 108 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" dedi.

Haber 04-07-24 17:49

Ankara'da kritik toplantı! Bakan Güler, birlik komutanları ile görüştü, Suriyeli sığınmacılar mesajı dikkat çekti

Kayseri'de başlayan ve pek çok ile sıçrayan Suriyeli sığınmacılara yönelik tepkiler ve ardından Suriye'nin kuzeyinde TSK'ya yönelik yapılan provokasyon girişimleri sonrası Ankara'da kritik bir toplantı gerçekleşti. Birlik komutanları ile görüşen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in 'Suriyeli sığınmacılar' konusunda verdiği net mesaj dikkat çekti.

Haber 02-07-24 13:19

Kurban eti nasıl dağıtılır? Kurban eti kimlere verilir?

Kurban Bayramı, İslam aleminde birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunun en yoğun yaşandığı değerli bir dönem olarak görülür. Bu kutsal görülen günlerde kesilen kurbanların uygun bir biçimde pay edilmesi, dini görevleri yerine getirmek ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak açısından büyük önem taşır. Kurban eti dağıtımında dikkat edilmesi gereken belirli hususlar bulunmaktadır. Peki, kurban eti nasıl dağıtılır, kurban eti kimlere verilir?

Haber 09-06-24 21:32

İmamoğlu kazandı, tartışalar bitmedi! Özel duyurdu: AK Parti'de o belediye başkanları için soruşturma açıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 515 oy ile birlik başkanı seçilmişti. Rakip olarak çıkan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy almıştı. Bu seçimin ardından oy oranlarına bakıldığında bazı AK Partililerin, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na oy verdiği ortaya çıkmıştı. Özel AK Partili o başkanlar için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-06-24 16:17

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun yeni partisi belli oldu! İşte yeni görevi

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katıldı. Yörükçüoğlu'nun rozetini BBP lideri Mustafa Destici taktı. Yörükçüoğlu, BBP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

Haber 01-06-24 16:43

1905 GSYİAD 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Adası'nda düzenlendi

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Ada’sında gerçekleşti. Şampiyonluk kutlamasında konuşan 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, "Değerli başkanımızın göreve geldiği günden itibaren dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması için çok mühimdir" ifadelerini kullandı.

Spor 31-05-24 18:24

SON DAKİKA | Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı... MSB duyurdu! Tuğgenerel emekliliğe sevk edildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye'de görev yapan bir Tugay Komutanının makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. "Olaya karışan kişiler tutuklanmışlardır" denilen açıklamada "Birlik komutanı Tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir. Söz konusu olayda sınır geçiş kapısından sorumlu birlik komutanının görev yeri değiştirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Haber 23-05-24 12:07

19 Mayıs mesajları: En güzel, anlamlı, resimli 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs'ın özel bir gün olmasının sebebi; bağımsızlık ve özgürlük savaşının başlangıç günü olmasıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün 1919'da Samsun'a çıkmasıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatması, işgal edilen ülkemizin yeniden umutlanması ve bağımsızlık savaşının başlamasının sembolüdür. Bu gün, Türk milletinin birlik ve beraberliği sayesinde ulusal direnişe başlaması ve geleceğe umutla inşa edişini temsil eder. İşte, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları...

Haber 17-05-24 15:44

Mustafa Destici'den Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili dikkat çeken sözler! 'Cumhurbaşkanımızın hedef alındığı...'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 emniyet personeli hakkında konuştu. Destici, "Ciddi bir meseleyle karşı karşıyayız, hafife alınamayacak bir süreçle karşı karşıyayız. Çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın, hükümet üyelerimizin hatta eski bakanlarımızın ve çok önemli bürokratlarımızın hedef alındığı bir süreç olduğu gözüküyor" dedi.

Haber 15-05-24 14:30

Avrupa'yı örnek gösteren BBP lideri Mustafa Destici '100 bin TL de verseniz yapan yok' dedi ve açıkladı: 'Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatandaş diyor ki 'Bize çoban lazım' Nereden alacaksın? Yok. Türkiye'de çobanlık yapan yok. 100 bin TL de verseniz yapmıyorlar. Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi. Dışarıdan işçi alacaksın. Bunu geçmişte Avrupa da yaptı" dedi.

Haber 10-05-24 22:04

Pınarbaşı'nda 31 mart seçimleri yeniden yapılacak! Dikkat çeken gelişme: Adaylıktan çekildi, MHP adayını destekleyecek

Kayseri Pınarbaşı'nda 31 Mart seçimleri 2 Haziran'da yeniden yapılacak. Seçimler öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) aday Hayrettin Uslu, adaylıktan çekilerek MHP’nin adayı Menduh Uzunluoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Haber 03-05-24 17:43

Kozan Belediye seçimleri için itirazlar peş peşe geldi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı’nın belediye başkanı seçilmesine, Büyük Birlik Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi adayları tarafından itiraz edildi.

Yurthaber 02-04-24 14:57

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-24 11:33

Büyük Birlik Partisi'nin acı günü: Belediye başkan adayı Muzaffer Sezgin hayatını kaybetti

Büyük Birlik Partisi (BBP) acı bir kayıp yaşadı. İskenderun Belediyesi başkan adayı Muzaffer Sezgin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 02-04-24 08:54

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı

Sivas Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Büyük Birlik adayı Adem Uzun kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:14

Erzurum'da 2 ilçede seçim gerginliği! Taşlarla saldırdılar, yaralılar var

Yerel seçim maratonu sona ererken Erzurum'da iki ilçede ortalık karıştı. Uzundere'de seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim koordinasyon merkezi MHP’li olduğu öne sürülen grubun taşlı saldırısına uğradı, 1’i polis, 4 kişi yaralandı. Aşkale ise seçim sonuçlarına itiraz edip İlçe Seçim Kurulu’nun önünde toplanan Yeniden Refah Partili gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Haber 01-04-24 05:18

Sivas’ta yerel seçim sonuçları netleşti! Büyük Birlik Partisi sürprizi

Sivas yerel seçim sonuçlarına göre Büyük Birlik Partisi adayı Adem Uzun’un seçimi kazandığı görülüyordu ancak ilerleyen saatlerde sandıkların büyük bir bölümünün açılması ile birlikte ibre yeniden AK Parti lehine döndü. Fakat son gelen bilgilere göre ise Büyük Birlik Partisi yeniden öne geçti. Oyların büyük çoğunluğunu alan BBP adayı Adem Uzun seçimi kazandı.

Finans 31-03-24 19:39

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 29-03-24 11:59

Muhsin Yazıcıoğlu, Kahramanmaraş'taki Muhsin Dağında anıldı

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, Muhsin Dağı'nda anıldı.

Yurthaber 25-03-24 10:40

BBP Genel Başkanı Destici'den yaralı şoföre yardım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.

Haber 22-03-24 15:43

Tunceli’de “Nevruz Lokması Dağıtımı ve Birlik Cemi” etkinliği yapıldı

Tunceli’de Nevruz Bayramı dolayısıyla "Nevruz Lokması Dağıtımı ve Birlik Cemi" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 22-03-24 08:45

Gaziantep’te BBP belediye başkan adayına silahlı saldırı

Gaziantep’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel’in aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Yurthaber 18-03-24 07:58

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber 17-03-24 16:17

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Isparta Belediyesi’nin iftar sofrasında birlik ve beraberlikle ilk iftar açıldı

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl geleneksel iftar sofrası Subay Lojmanları’nın yan tarafında yeni yapılan yeraltı katlı otoparkta kuruldu.

Yurthaber 12-03-24 07:42

Mustafa Destici’nin kaza yapan makam aracını taşıyan çekici Amasya’da yandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin dün Tokat’ta kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.

Yurthaber 05-03-24 10:23

AK Parti YSK'ya itiraz etti! BBP'nin o ilçelerdeki adaylarının adaylığı düşürüldü

Denizli’nin Baklan ve Bozkurt ilçelerinde AK Parti'nin itirazları sonrasında Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) belediye başkan adayları Nasuh Altuntaş ve Hamdi Cin'in adaylıkları YSK tarafından düşürüldü. Altuntaş ve Cin'in AK Parti'nin temayül yoklamasına katıldıkları ancak aday gösterilmedikleri için parti değiştirerek BBP'den aday oldukları ortaya çıktı.

Haber 01-03-24 23:39

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 21-02-24 18:22

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 21-02-24 15:32

Kamu harcamaları ve bütçe açıklarına sınırlama: AB mali kurallarını güncelliyor

Avrupa Birliği kurumları, kamu harcamaları ve bütçe açıklarını sınırlayan Birlik mali kurallarının reformu konusunda anlaştı.

Finans 11-02-24 08:48

TESK Başkanı Palandöken: Yeniden ayağa kalkacağız

TESK Başkanı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, "Birlik ve beraberliğimiz sayesinde yeniden ayağa kalkacağımıza inancım tam” mesajını paylaştı.

Finans 06-02-24 11:25

SON DAKİKA| Bedelli askerlik yerleri açıklandı! e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek

Son dakika haberi: Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı. Bedelli askerlik yerleri ve celp dönemleri belli oldu. Bu yıl bedelli askerlik yapacak yükümlüler, celp dönemleri ve birlik yerleri sonuçlarını e-devlet ve askerlik şubesinden öğrenebilecek.

Haber 25-01-24 10:42

Kütahya'da Milli birlik ve kardeşlik buluşması yapıldı

Kütahya'da Valilik ve Romanlar Konfederasyonu tarafından, "Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 22-01-24 07:55

İnşaatta çalışacak ara eleman bulunamıyor: Maaşlar 150 bin liraya kadar çıktı

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) yayımladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu'nda inşaatlarda çalışacak demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü ve düz işçi bulunamadığını, maaşların 150 bin liraya çıktığını açıkladı. Birlik eğitim sisteminde değişiklik yapılması çağrısını yaptı.

Finans 16-01-24 12:43

Şehitler sonrası Mustafa Destici muhalefeti hedef aldı! Cemal Enginyurt adeta esti gürledi: 'Be utanmaz adam!'

Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı paylaşımla muhalefet partilerini hedef aldı. Destici'ye en sert tepki ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, "Destici denen adam, nezaketen adam diyorum, paylaştığı bir tweetle bütün muhalefeti terör örgütüyle yan yana getiriyor." dedi. Destici'den gelen "Yarası olan gocunur" paylaşımı ise dikkat çekti.

Haber 14-01-24 07:51

Din görevlileri Fatih Camisi'nde birlik ve huzur için buluştu

İstanbul Din Görevlileri Derneği öncülüğünde, Fatih Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, imam Galip Usta ve hafız Bilal Erdem'in bıçaklı saldırıya uğradığı Fatih Camisi'nde "Birliğimiz İçin Huzurumuz İçin Duadayız" programı düzenlendi.

Yurthaber 11-01-24 07:47