Cop Adam 3 Bolum Haberleri

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 2024-05-15 08:44:16

Son dakika | Yağma, kundaklama, cinayet girişimleri... 3 ilde büyük operasyon: Metin Singer'in çetesi çökertildi!

Son dakika haberi: 3 ilde büyük bir operasyon gerçekleşti. Mahzen-44 operasyonunda elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı suç örgütü çökertildi. Çetenin yağmadan kundaklamaya, kasten adam öldürmeye teşebbüsten araç kurşunlamaya birçok suça karıştıkları belirlendi.

Haber 2024-05-14 08:21:10

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 2024-05-07 13:43:22

İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 2024-04-19 08:27:27

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Eşinden boşanma kararı alan adam, eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi! 110 gündür çocuğumu göremiyorum

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Süleyman Geçer, 3 yaşındaki kızı kucağındayken boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi. Geçer, yaklaşık 110 gündür çocuğunu göremediğini belirterek, “Bununla ilgili hukuki olarak bütün argümanları kullanıyorum. Gerekli mercilere başvurdum." dedi.

Haber 19-03-24 18:41

Taksiciyi öldürüp dereye attı, ilk işi eşini aramak oldu! Kan donduran cinayette dikkat çeken taciz detayı

Trabzon'da Mustafa Kol (43), taksici Hüseyin Arslan'ı (50) tabancayla vurarak öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, olay yerinden kaçtı. Kaçtığı taksinin lastiği patlayınca jandarmaya teslim olan Kol hakkında, ‘kasten adam öldürmek’ten müebbet, ‘yağma’ suçundan da 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu sanık, iddianamedeki ifadesinde olayın ardından eşini arayıp cinayet işlediğini söylediğini belirtti. Kol'un ifadesindeki taciz detayı da dikkat çekti.

Haber 25-02-24 10:30

Yaşlı mendil satıcısını gören yabancı turist iki kağıt peçete istedi! Karşılığında 100 dolar verince sosyal medyada gündem oldu... Sarılarak teşekkür etti

İstanbul'da geçimini kolonya ve mendil satarak sağlayan yaşlı bir adam ve yabancı bir turist arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yaşlı adamdan iki peçete istediğini dile getiren turist karşılığında ise 100 dolar (3 bin 107 TL) verdi. Kadının verdiği para karşısında şaşkına dönen yaşlı adam ise ona sarılarak teşekkür etti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-02-24 08:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonunda böyle konuştu! Erkek gibi, adam gibi

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü Çaykur Rizespor mücadelesinden 3-1'lik galibiyetle ayrılırken teknik direktör İsmail Kartal mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 17-02-24 21:55

Uzun süre çalışıp işten çıkarıldığı şirkete gelip av tüfeğiyle terör estirdi!

Yunanistan'ın Atina şehrinde 70 yaşındaki bir adam eskiden uzun bir süre boyunca çalıştığı iş yerine av tüfeğiyle gelip rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında 3 kişiyi öldüren şahıs ardından intihar etti.

Haber 12-02-24 17:10

100 bin dediler, 70 bine anlaştı! Hayalleri suya düşen adam böyle yardım istedi: Herkes benimle alay ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır’da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Mağdur yetkililerden yardım isteyerek, "Benim gururumla oynandı. Herkes benimle dalga geçiyor" dedi.

Finans 08-02-24 15:04

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:59

Abdullah Çatlı'nın yeni görüntüsü mü ortaya çıktı? 10 saniyelik video sosyal medyada olay oldu! Kazadan 3 yıl önce, trafik kontrolünde... Görüntüdeki o mu?

Abdullah Çatlı'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler bir anda sosyal medyada gündem yarattı. 1993 yılındaki trafik çevirmesinde, polisin uzattığı alkolmetreye üfleyen adam dikkat çekti. 10 saniyelik görüntüdeki adamın Abdullah Çatlı olduğu iddia edildi. Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, bazı kullanıcılar görüntülerdeki adamın yüzünü eliyle gizlemeye çalışmasına işaret etti.

Trend 30-01-24 15:47

Camide Kur'an-ı öptükten sonra üzerine basan adam: Elimle ayağımı karıştırdım

Sivas'ta dün bir camide çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra yere koyup üzerine basan S. K.'ye verilen ceza belli oldu. S. K. de eliyle ayağını karıştırdığı için Kur'an'ın üzerine bastığını söyledi.

Haber 22-01-24 13:31

Sonunda bu da oldu! Üç sevgilisi aynı anda hamile kaldı...Hepsini yanına alarak böyle poz verdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa süre içinde kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde aynı anda üç sevgilisi bulunan adam babalık heyecanını paylaşmak için fotoğraf çekildiği anlar yer aldı. Ancak görüntüleri ilginç kılan durum ise adamın aynı anda sevgili olduğu 3 kadının yine aynı anda hamile olmasıydı.

Trend 18-01-24 08:10

ABD'nin Iowa eyaletinde liseye silahlı saldırı! 1 ölü 3 yaralı

ABD'nin Iowa eyaletinde bir okula düzenlenen silahı saldırıda, zanlı ölü ele geçirilirken, 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Dallas İlçe Şerifi Adam Infante, saldırı ders saatinden önce gerçekleştiği için okulda az sayıda öğrenci ve öğretmen bulunduğu bilgisini paylaştı.

Haber 04-01-24 23:01

Penis büyütme ameliyatı umduğu gibi bitmedi, operasyon sonrası iddiası ağızları açık bıraktı! Hem kısaldı hem inceldi

Penis büyütme ameliyatı olmaya karar veren bankacı, operasyonun ardından doktorla davalık oldu. Kendisine "Minimum 3 santim uzama sağlarız" vaadinde bulunulduğunu öne süren adam, bir üroloji uzmanında karar kıldı. Ancak ameliyat sonrası, penisinin eskisinden de kısa olduğunu savunup mahkemenin yolunu tuttu. Doktorun savunması dilekçeyle kayıtlara geçti. İlginç davada yer alan dilekçedeki 'anatomi' detayı dikkat çekti.

Haber 31-12-23 15:27

İstanbul'da AVM'de korkunç olay! Metrelerce yükseklikten kendini bıraktı

İstanbul'da bir AVM'de dün korkunç bir olay yaşandı. AVM’nin 3'üncü katına çıkan Yılmaz Ç. metrelerce yükseklikten aşağıya kendini bıraktı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Ç.'nin borçlu olduğu, bu yüzden intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Haber 29-12-23 10:57

3 tekerlekli elektrikli motosiklet ile kaldırımdan inmeye çalışırken olanlar oldu! Yaşananlar kameraya böyle yansıdı

Burdur’da 3 tekerlekli elektrikli motosikletiyle kaldırımdan inmeye çalışan adam, motosiklet ile birlikte devrilip tepetaklak oldu. Yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Haber 24-12-23 11:56

Boşandığı eski karısından intikam almak isteyen cani baba üç çocuğunu küvette boğarak öldürdü... Ben onlara sahip olamıyorsam, sen de olamazsın

Amerika Birleşik Devletleri'nin İllinois bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Jason Karels isimli bir adam boşandığı eski eşinden intikam almak için korkunç bir plana imza attı. Yaşları 5, 3 ve 2 olmak üzere üç çocuğunu küvette boğduğunu itiraf eden Karels karısından intikam almak istediğini söyledi.

Trend 19-12-23 13:26

3 yıl önce ölümden dönmüş, haberlere konu olmuştu! Ormanda korkunç şekilde hayatını kaybetti... Alev topuna döndü

Sarıyer’de yaklaşık 3 yıl önce 12 metrelik kuyudan yaklaşık 52 saat sonra sağ çıkarılan Ali Kılıç, Belgrad Ormanları’nda iddiaya göre ateş başında sohbet ederken alev aldı. Bir anda alev topuna dönen adam hayatını kaybetti.

Haber 17-12-23 15:05

Tecavüz iddiası ortalığı karıştırmıştı! 3 çocuk annesi kadın canlı yayına bağlandı, Müge Anlı resmen çıldırdı: Ahlaksız adam!

Müge Anlı, programında Sibel Karabulut olayını ele aldı. İstanbul'un Esenler ilçesinde 26 Ekim Perşembe günü kayıplara karışan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının, Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Sibel Karabulut canlı yayına bağlanarak kaçırılmadığını, kendi isteğiyle gittiğini söyledi. Müge Anlı, Sibel Hanım'ı stüdyoya getirtmek isteyince Cüneyt Bey karşı çıktı. Cüneyt AK, Sibel Hanım'ın eşi olduğunu söyleyince, Müge Anlı "Ahlaksız adam!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 21-11-23 15:42

Yaşlı adamı aracının içinde öldüresiye dövdüler: İzmir'de motokurye dehşeti! Müdahalelere aldırmayıp vurmaya devam ettiler

İzmir'de 3 motokurye yaşlı bir servis şoförünü aracının içinde öldüresiye dövdü. 63 yaşındaki adam ile önce motokuryelerden biri yol verme tartışması yaşadı, ardından diğerleri dahil oldu. Dehşete düşüren görüntülerde motokuryelerin sıra sıra aracın kapısını açıp adama saldırdığı anlar yer aldı. Bir başka kameraya ise motokuryelerin etrafının vatandaşlar tarafından çevrildiği görüntüler yansıdı.

Haber 10-11-23 15:18

3 yıl sonra evinden çıktı

Kartepe’de rahatsızlığı sebebiyle 3 yıldır evden çıkamadığı öğrenilen yaşlı adam ve eşi unutulmaz bir gün geçirdi.

Yurthaber 09-11-23 12:09

Aşırı doz cinsel gücü arttırıcı ilaçla hastanelik oldu! Üç gün boyunca ereksiyon ve dayanılmaz acı yaşadı...Doktorlar bile şoke oldu

Kimliği gizli tutulan 46 yaşındaki Brezilya'da yaşayan bir adam, aşı dozda viagra aldıktan sonra hastanelik oldu. 3 gün boyunca ereksiyon yaşayan adam dayanılmaz acı hissettiği için hastaneye başvurdu.

Trend 18-10-23 09:14

GÜNCELLEME - Komoros bayraklı kargo gemisi Maltepe açıklarında karaya oturdu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Maltepe açıklarında karaya oturan Komoros bayraklı genel kargo gemisini kurtarmak için römorkör, kurtarma uzmanı, kılavuz kaptan, balık adam ekibi ve KEGM-3 botunun olay yerine ivedilikle yönlendirildiğini bildirdi.

Yurthaber 17-10-23 07:27

Başakşehir'deki vahşet anları kamerada! 3 aylık yavru kediyi paspasla sürükleyip... Savunması pes dedirtti!

İstanbul Başakşehir'de bir kişi iş yerinin önündeki 3 aylık yavru kediyi paspasla 50 metre sürükleyerek çöpe attı. Vahşet anlarını çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla kaydederken, zavallı kedinin kalçasında kırık ve çatlaklar olduğu öğrenildi. Cani adam olay sonrası vatandaşların tepkisiyle karşılaşınca, "Dükkanın alarmı çalıyor, bu yüzden rahatsız oldum, ne yapacaktım, tabi ki çöpe atacaktım." diyerek kendini savundu.

Haber 11-10-23 18:29

Asansörde mahsur kaldığı sürenin parasını maaşından kesti! Patronun hareketi sosyal medyada gündem yarattı

Reddit'te iş yerinde başına gelen bir olaydan söz ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir adam mesai başlangıcına dakikalar kala ofiste olduğunu ancak ofisin asansöründe mahsur kaldığını söyledi. Asansörde 3 saat boyunca yardım beklediğini dile getiren ismini açıklanmayan kişi, işe geç kaldığı için patronu tarafından cezalandırıldığını söyledi.

Trend 28-09-23 10:23

Muğla'da her satırı korkunç cinayet: Gelini öldürüp cesedini yaktı! 3 ay hazırlık yapmış... Plastik kelepçe, fişek, bıçak, kemik ilacı zehri ve ip alıp...

Muğla'da tüyler ürpertici bir vahşet yaşandı. Seydikemer ilçesinde 72 yaşındaki bir adamın gelinini öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edildi. Kayınpeder ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklandı. İfadesinde yaşlı adam, "Olaydan 3 ay önce plastik kelepçe, fişek, bıçak, kemik ilacı zehri ve ip aldım. Hazırlık yaptım. Gelinimi öldürmek için zamanını kolladım." dedi.

Haber 25-09-23 14:42

Milli Takımda Stefan Kuntz dönemi sona erdi! TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla ayrılık açıklandı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, bugün Riva'da yaptığı görüşme sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, A Milli Takım ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi.

Spor 20-09-23 15:25

Erzincanlı genç adam bıçaklanarak öldürüldü

Erzincan’ın Kemah ilçesinden 3 çocuk babası genç adam Bursa’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-09-23 08:09

Ev hapsindeyken bıçaklayıp üzerine tiner attı! Korkunç olayda yeni gelişme! Küçük kız pencereden bahçedeki arkadaşlarını izliyordu...

Bursa’da, eski kayınpederi H.A.’yı (74) darbettiği iddiasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir (39), velayeti kendisinde olan 3 yaşındaki kızı P.A.A.'yı hafta sonu almaya gelen ayrı yaşadığı eşi R.A.'yı (50) üzerine tiner döküp 2 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ev hapsindeyken gözaltına alınıp tutuklanan Ülkü Akdemir'e, 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Haber 12-09-23 11:24

Kendini yerden yere attı, polislere ecel teri döktürdü! Şaşkına çeviren anlar kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist ortalığı birbirine kattı. Sokak ortasında krize giren adam, yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü. Polis ekipleri “su su” diye bağıran turisti sakinleştirmek için önce 3 litre buz gibi su içirdi, ardından ise zehirlenme ihtimaline karşı suyu üzerine döktü. Her şeye rağmen sakinleşmeyen turist araca binmemek için dakikalarca direndi, kendini yeren yere attı. İşte detaylar!

Haber 03-09-23 10:59

Akıllara durgunluk veren olay! 'Şiddet görüyorum' deyip evlerine geldi... 'Gece bize bayıltıcı sprey sıktı' Uyandıklarında şoke oldular

İzmir Karşıyaka'da yaşayan adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola gidip şikayetçi olurken baba, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ dedi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim” dedi.

Haber 02-09-23 10:44

Bursa'da korkunç olay! Eşini defalarca bıçakladı, yakalanınca söylediği ifade vatandaşları çileden çıkardı

Bursa'da bir adam ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadın bulunduğu arabadan inerek hızla koşmaya başladı. Eşinin peşinden koşan adam, elindeki bıçakla eşini 3 yerinden bıçakladı. Koca gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı. 'Pişmanım' diyen adama çevredekiler "Pişman olacaktın neden yaptın" diye tepki gösterdi.

Haber 31-08-23 19:07

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

İzmir’in Buca ilçesinde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 25-08-23 14:22

Aylarca dayanılmaz ağrılar çekti! Skandal gerçek ameliyat öncesi ortaya çıktı: Bak bakalım karnından ne çıktı 12 santimlik...

İstanbul'da skandal bir olay yaşandı. Barış Yıldız'a yanlışlıkla kanser teşhisi kondu. Geçirdiği ameliyat sonrası yüzde 60 engelli kalan talihsiz adam bir süre sonra şiddetli bir karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde apantistinin patladığını öğrenerek ameliyat edildi. Fakat ameliyat sonrası 3 ay boyunca süren dayanılmaz ağrılar Yıldız'ı tekrar hastanelik etti. Skandal gerçek işte tam da burada ortaya çıktı! Yıldız'ın karnından tam 12 santimlik gazlı bez çıkartıldı... İşte tüm detaylar!

Haber 21-08-23 10:37

Tartıştığı kişiyi 3 el ateş ederek öldürdü

İzmir’in Beydağ ilçesinde tartıştığı kişi tarafından silah ile vurulan adam hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-08-23 07:51

Yer: İstanbul! Zayıflamak isterken hayatı kabusa dönüştü: 3 yıldır ağrıları geçmiyor

İstanbul'da zayıflamak için yağ aldırma ameliyatı olan adamın hayatı, kabusa döndü. İddiasına göre operasyonu yapan doktor, yanlışlıkla bağ kaslarına zarar verdi. 3 yıldır ağrı çeken adam, 2 ameliyat daha oldu ama iyileşemedi. Erhan Eke, ikinci ameliyatı yapan doktorun kendisine "Senin buradaki 3 bağ kaslarını yırtmışlar, sana doğruyu söyleyemiyorlar. Ultrason görüntülerinde 3 bağ kaslarının yırtıldığı belli" dediğini aktardı.

Haber 12-08-23 07:41

Köpeğini gezdirirken dehşeti yaşadı! Üç kişi birden tecavüz etti... Arkalarına bile bakmadan kaçtılar

İngiltere’nin Somerset bölgesi yakınlarındaki Blagdon köyünde dehşet verici anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın köpeğini gezdirdiği sırada hiç tanımadığı 3 adam tarafından tecavüz edildi. Kadın polise verdiği ifadesinde saldırganların araçlarına binerek olay yerinden hızla uzaklaştığını söyledi.

Trend 28-07-23 08:13

1970 yılından beri okuyan 81 yaşındaki adam DGS'ye girdi! Mezara kadar okuyacağım

3 çocuk ve 8 torun sahibi 81 yaşındaki Yaşar Aktaş, DGS'ye girdi. Bastonuyla geldiği DGS'de sınavının iyi geçtiğini ifade eden Aktaş, "Mezara kadar okuyacağım" dedi.

Haber 16-07-23 16:01

Eve girip kadının boğazını kestiler, kocasını kurşunlayıp ormana attılar! Kan donduran 'otelci çift' cinayetinde yeni gelişme: Ortaklık detayı...

İstanbul Silivri'de iki otel işleten Esra ve Nuri Yıldız'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili davada istenen cezalar belli oldu. Savcı, 3 sanığa, 'Kasten adam öldürme' suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istedi. Öldürülen Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dallı, "Gerçekten adaletin yerini bulacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haber 12-07-23 15:20

İstanbul’da akıllara durgunluk veren olay! Ev sahibiyle karşılaşan hırsız, örümcek adam gibi kaçtı

Cihangir’de sabaha karşı bir binaya gelen hırsız, adeta örümcek adam gibi 3. kata tırmandı. Dairede ev sahibiyle karşılaşan hırsız, apar topar 3. kattan aşağıya aynı şekilde geri indi. Film sahnelerini aratmayan o anlar kameralara yansırken, ev sahibi hırsızın peşinden bağırmakla yetindi. Ev sahibi Mustafa A., “Örümcek adam yanında halt etmiş” dedi.

Haber 04-07-23 16:52

Yangında dumandan etkilenen yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

Karabük’te bir apartmanın 3. katında çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 14-06-23 08:26

Volkan Demirel açıklamasıyla kafaları allak bullak etti! Fenerbahçe için ilk kez konuştu

Lige büyük umutlarla başlayan ancak şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de moraller hayli bozukken hem giden şampiyonluk hem de alınan 3-0'lık derbi mağlubiyetinin faturası teknik direktör Jorge Jesus'a kesildi. Portekizli teknik adam için ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmezken, Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör adaylarından biri de Volkan Demirel'di. Başarılı teknik adam söylentiler hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Spor 06-06-23 18:35

100’den fazla arının aynı anda saldırdığı 81 yaşındaki adam canını zor kurtardı! 3 saat boyunca mücadele etti... Kalçası kırılınca hastanelik oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 81 yaşındaki Carl Amos isimli bir adam aynı anda 100’den fazla bal arısının saldırısına uğradı. 3 saat boyunca arılardan kurtulmak için mücadele eden adam kaçmaya çalışırken ayağının takılması sonucunda yere düşerek kalça kemiğini kırdı. Komşusunun ambulansa haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan adamın iyileştiği belirtildi.

Trend 03-06-23 13:53

TV yayın akışı 3 Haziran 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

3 Haziran 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Haziran 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, İyi Olan Kazansın, Gönül Dağı, Yüz Numaralı Adam ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 03-06-23 07:22

Şanlıurfa'da iğrenç olay! Mahalle ayağa kalktı, 3 yaşındaki çocuğu şeker alma bahanesiyle...

Şanlıurfa'da iğrenç bir olay yaşandı. Bir kişi, sokakta tek başına oynayan 3 yaşındaki çocuğu şeker alma ve para verme bahanesiyle kandırıp metruk bir eve götürdü. Küçük kıza metruk evde cinsel istismar girişiminde bulunan adamı, vatandaşlar fark etti. Mahalleyi ayağa kaldıran olayda adam, vatandaşlar tarafından feci şekilde darp edildi. Sabıkası bulunduğu ortaya çıkan adam, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Haber 26-05-23 13:43

Grip olduğu için koku alamayınca... Ölümden döndü! 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım, psikolojik destek aldım

Iğdırlı Orhan Deniz, grip olduğu için gaz kaçağını fark edemedi. 35 yaşındaki Deniz'in ocağı yakmak için çakmağı çakmasıyla meydana gelen parlamada elleri ve yüzü yandı. Erzurum'da tedavi gören 3 çocuk babası adam, "Çocuklarım yanımda olsaydı çok daha büyük felaket olurdu. Yoğun bakımda kaldıktan sonra servise geldiğimde 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım. Değişik rüyalar, aniden zıplamalar, gözümü kapattığımda canlı senaryoları gördüm. Psikolojik destek aldım, uyku ilacı verdiler." dedi.

Haber 25-05-23 16:16