Deniz Yatağı Haberleri

Denizden veya havuzdan aldığınız keyfi zirveye taşıyacak en eğlenceli ürünler

Nihayet karpuz kabuğu denize düştü, deniz ve havuz sezonu açıldı. Şimdi güneşin altında sere serpe uzanmanın ya da suyun tadını çıkarmanın tam zamanı! Tabii tüm bunları eğlenceli hâle getirmek de gerekli. Çocuğunuzun keyif ve güven içinde oynayacağı ürünlerin yanında elbette sizi ihmal etmek olmaz. Hem spor yapacağınız hem eğlenebileceğiniz ürünleri sizin için listeledik.

Haber 25-07-2023 16:48

Deniz yatağında uyuyakaldı! Kıyıdan 4 mil açıkta bulundu

Edirne’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Bir kişi deniz yatağında uyuyakaldı ve yaklaşık 4 mil açığa sürüklendi. Ailenin yardım istemesinin ardından şahıs, tekneyle kurtarılarak kıyıya götürüldü.

Haber 26-06-2023 16:53

Yaz sezonu için şimdiden hazırlıklara başlayanlara en iyi deniz yatağı modelleri

Tatile gitmek kime cazip gelmez ki? Özellikle sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı sulara dalmak herkese keyif veriyor. Deniz yataklarıyla suyun tadını çıkarmak ise bambaşka bir zevk! Bütçe dostu seçeneklerden konforlu ürünlere, fileli deniz yatağından bardaklı modellere kadar pek çok deniz yatağını sizler için bir araya getirdik. Gelin, rengârenk ve çeşitli deniz yatağı modellerine birlikte göz atalım!

Haber 24-05-2023 16:02

Deniz Yatağı

Deniz Yatağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Yatağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.