Doğum Günü Sözleri Haberleri

Kadir Ezildi kimdir, aslen nereli? Doğum gününü deterjanla kutladı, olay oldu! Fenomen Kadir Ezildi kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler hale gelen ve televizyon programlarında da yer alan Kadir Ezildi, son olarak yaptığı doğum günü kutlamasıyla gündem haline geldi. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkileri, sempatik kişiliği ile dikkat çekmekte olan Kadir Ezildi, doğum gününü düğün gibi kutladı. Davetlilere deterjan dağıtan Ezildi'nin hayatı ve yaşı merak edildi. Peki Kadir Ezildi kimdir, aslen nereli? Kadir Ezildi kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Magazin

Kenan Doğulu'dan duygu dolu paylaşım! Beren Saat'in doğum gününü böyle kutladı

Son olarak imaj değişikliği ile gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat, bugün 38. yaşına giriyor. Güzel oyuncunun eşi Kenan Doğulu'dan Saat'e duygusal bir jest geldi. Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat için yaptığı doğum günü paylaşımına pek çok ünlü isimden de yorum geldi.

Magazin

Tolgahan Sayışman'a doğum günü sürprizi

Oyuncu Tolgahan Sayışman yeni yaşını Cahide Palazzo'da dostlarıyla kutladı.

Magazin

Engin Akyürek'in hayranlarından anlamlı hediye

Engin Akyürek’in hayranları, oyuncunun doğum günü için çok özel bir kampanyaya imza attı.

Magazin

Doğum Günü Sözleri

Doğum Günü Sözleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doğum Günü Sözleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Boran Kuzum: Onsuz ilk doğum günüm

Boran Kuzum, yeni yaşını geçtiğimiz ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Duygusal bir mesaj yayınlayan ünlü oyuncu, "Onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için..." ifadelerini kullandı.

Magazin

Andrea Bocelli'den Nusret'e doğum günü şarkısı

37 yaşına giren Nusret Gökçe, İtalya'nın Lucca şehrinde bulunan Forte dei Marmi'de özel bir parti düzenledi. Partide efsane İtalyan tenor Andrea Bocelli de performans sergiledi.

Magazin

Sinem Kobal'dan doğum günü için bağış çağrısı

Sinem Kobal, 14 Ağustos’taki doğum günü için sosyal medyasında dostlarına çağrı yaptı. Hediye yerine HAYTAP’a bağış yapılmasını isteyen Kobal, “HAYTAP’a bağışta bulunarak bir canlı için fayda sağlanması, bana hediyelerin en güzeli” dedi.

Magazin

Sezen Aksu 67 yaşında! Sanatçı dostları 'Minik Serçe'yi unutmadı

1970'li yıllarda yaptığı eserlerle Türk pop müziğine yön veren 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu, bugün 67. yaşını kutluyor.

Magazin

Aslı Hünel'e sürpriz doğum günü partisi

Brandsandmore Alışveriş, Moda ve Sosyal Destek Günleri, cemiyet hayatını ve ünlü isimleri bir araya getirdi.

Magazin

Ezgi Eyüboğlu hediye yerine bağış istedi

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, doğum gününde hediye yerine Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'na (TODEV) bağış istedi.

Magazin

Didem'e sevgilisinden sürpriz doğum günü!

Oryantal Didem Kınalı, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Magazin

Fulya Hacısüleymanoğlu oğlunun yeni yaşını sosyal medyadan kutladı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden iş insanı Başar Hacısüleymanoğlu ve eşi Fulya Hacısüleymanoğlu oğulları Ziya'nın yeni yaşını ufak bir pasta keserek kutladı.

Magazin

Al Pacino 81 yaşında

1969 yılında adım attığı Hollywood’da 72 filmde rol alan, Oscar ödüllü ABD'li aktör Al Pacino, 81’inci yaşını kutladı.

Magazin

Demet Akalın 49 yaşına bastı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 49 yaşına bastı. Akalın’ı doğum gününde arkadaşları yalnız bırakmadı.

Magazin

Cem Yılmaz'a doğum gününde oğlundan büyük sürpriz

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, bugün 48'inci yaşına girdi. Cem Yılmaz'a en büyük sürprizi oğlu Kemal yaptı.

Magazin

Can Yılmaz: O doğduğu için bayram yapılıyor sanıyordu

Cem Yılmaz'ın abisi senarist ve yazar Can Yılmaz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ilan edildiği 23 Nisan’da doğan kardeşi Cem Yılmaz'ın yeni yaşını kutladı. Ünlü komedyenin çocukluk fotoğrafını paylaşan Yılmaz, "Birkaç yıl boyunca, o doğduğu için bayram yapılıyor sanmıştı ama neyse..." dedi.

Magazin

23 Nisan'da doğan ünlü isimler!

Ünlü isimlerin bazıları için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ayrı bir önemi var. Bazı ünlülerin bu özel gün aynı zamanda doğum günleri.

Magazin

Doğum günü sözleri: Sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz cümleler

Doğum günleri hayatımızdaki en özel günlerden. Özel mesajlar da bu günde karşınızdakini mutlu etmenin en hoş yollarından biri. İşte size ilham olacak doğum günü sözleri!

Trend