En Uzun Gece Mesajlari Haberleri

Galatasaray şampiyon oldu, Wanda Nara boş durmadı!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Galatasaray’ın, Türkiye’nin en iyisi olduğunu, Türkiye’nin en büyüğü olduğunu tekrardan gösterdik" dedi. Icardi'nin eşi Wanda Nara da şampiyonluk kutlamalarına sessiz kalmadı.

Spor 2024-05-27 09:14:10

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 2024-05-16 16:48:12

Açık havada konfor arayanlar için en iyi kamp tabureleri

Kamp tabureleri, kamp yaparken veya doğada vakit geçirirken önemli ekipmanlardan biri. Hafif ve katlanabilir olmaları sayesinde kolayca taşınabilirler ve herhangi bir yere rahatlıkla yerleştirilebilirler. Ayrıca, dinlenmek veya yemek yapmak için de kullanışlı bir oturma alanı sağlayarak konfor sunarlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her türlü outdoor etkinlikte kullanabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel kamp taburelerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 2024-05-12 01:20:12

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-10 10:29:41

Diğer Haber Etiketleri

bıraktı galatasaray kutlama kutlamaları maçı maçın süper li Süper Lig şampiyonluk kutlamaları icardi Wanda Nara arka sokaklar Pınar Aydın kamp kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi ali erbil Mehmet Ali Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz viral enfeksiyon öksürük astım Kylie Jenner moda MET Gala baget ekmek Fransa rekor Guinness Rekorlar Kitabı yapay zeka sora klip soğuk Bolu ele Model Bella Hadid Şevket Çoruh sosyal medya ünlü şarkıcı İrem Derici Hülya Avşar İskenderun sel yağmur columbia columbia polar Arıcılık banka Yönetici gelir maaş eo Güneş muz guinnes rekorlar kitabı hulahop xiaomi akıllı saat akıllı saat akıllı saat xiaomi en iyi akıllı saat yaşlı yaşam sağlıklı sağlıklı yaşam genç dolar Recep Tayyip Erdoğan Astroloji çiftler Aşk sevgili romantik burçlar testere tilki kuyruğu testere SSD samsung ssd fotoğraf makinesi Fotoğraf fotoğraf baskı fotoğraf çıkarma alara Göz fön makinesi güzellik isim makyaj malzemeleri Adıyaman Seçim 2024 CHP Abdurrahman Tutdere seçim sonuçları istanbul seçim sonuçları Ekrem İmamoğlu Murat Kurum seçim anketi Tuzla şadi yazıcı karakteri ünlü oyuncu Boğaç Aksoy gece lambası projektör lamba anket İstanbul Kate Upton Rusya Moskova terörist işid aşlama ne yenir yiyecekler sahurda ne yenir tok tutan yiyecekler Ramazan Ramazan menüsü cinayet Bursa metro Hande Yener yaşında ocak temizlik kamera adidas sırt çantası adidas çanta kıl kurdu kıl kurdu neden olur kıl kurdu ilaç 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür kil kurdu nasıl geçer evde kıl kurdu zararları bose bose kulaklık Stanley stanley termos stanley termos 1.3

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

Zamanın Bahçesi temasıyla Met Gala 2024... İşte kırmızı halıda dikkat çekenler: Kim Kardashian'ın kıvrımlarından Jennifer Lopez'ın iddialı seçimine...

Met Gala 2024 yine adından söz ettiren bir gece olarak tarihe geçti. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Zendaya ve Kim Kardashian gibi isimler gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Met Gala'nın 2024 teması ve kıyafetler...

Magazin 07-05-24 08:43

Dünyanın en uzun baget ekmeği rekoru kırıldı!

Fransa'da fırıncıların pişirdiği 140 metrelik ülkenin geleneksel baget ekmeği, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yemek 07-05-24 07:07

Yapay zekâ hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı: Tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip yayınlandı!

Bağımsız sanatçı Washed Out'un yeni müzik videosu tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretildi. Video, tamamen yapay zekâ tarafından oluşturulan en uzun video klip olarak kayıtlara geçti. Klibin arkasından ise OpenAI'nın metinden video oluşturan yapay zekkâ modeli Sora'nın ismi çıktı.

Haber 06-05-24 17:48

Eksi 6,8 derece! Türkiye’nin en soğuk ili orası oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 6,8 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Haber 06-05-24 10:50

Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.

Magazin 06-05-24 08:40

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-24 15:04

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-24 11:14

Kalçasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı! Kalçasıyla 'En Uzun Hulahop Çevirme' rekorunun sahibi oldu: Tam 55 dakika 4 saniye...

Guinness Rekorlar Kitabı'nda birbirinden değişik kategorilerde rekorlar yerini alırken Andrea Hulamyhoop, kalçasıyla en uzun süreli hulahop çevirme rekorunun sahibi oldu. 2021 yılında 31 dakika 25 saniyeyle rekorun sahibi olan Hulamyhoop, kendi rekorunu geliştirerek 55 dakika 4 saniyeye uzattı. O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu.

Trend 13-04-24 07:40

Amoled ekranı, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile öne çıkan Xiaomi Redmi Watch 3 bugüne özel indirimde

Geçen ayın en çok satan teknolojik ürünlerinden biri olan Xiaomi Redmi Watch 3 Akıllı Saat, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla siz teknoloji severleri bekliyor. Bugüne özel indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 09-04-24 16:08

Dünyanın en yaşlı insanları bu 8 kuralı uyguluyor! İşte uzun yaşamın sırrı

Çoğumuz hayattan alabileceğimizin en fazlasını almak isteriz. Uzun ve mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Uzmanlara göre 'Güç Dokuz' kuralı 100 yaşına kadar yaşamanıza yardımcı olabilir. Ömrü uzatmak için formda kalmanın, iyi beslenmenin, bol su içmenin ve bazı kötü alışkanlıklara son vermenin yanı sıra 'Güç Dokuz' kuralını hayatınıza benimseyebileceğiniz iddia ediliyor.

Haber 08-04-24 07:58

Dolar düştü, Merkez Bankası hemen hamle yaptı! Beklentileri boşa çıkaran o sebepler belli oldu: 'Yıl sonunda dolar 40-41 TL olabilir...'

Türkiye yerel seçimleri geride bırakırken piyasada yankıları ise devam ediyor. En etkileyici durum ise döviz kurlarında yaşanıyor. Seçim sonrası hızlı yükselişi beklenen dolar kuru bu hafta yüzde 1'den fazla geri çekildi. Hatta Merkez Bankası uzun bir aranın ardından piyasadan döviz çekti. Uzmanlar yaşanan düşüşün nedenlerini açıkladı. Yıl sonu dolar tahmini için rakamı da verdi.

Finans 06-04-24 08:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'daki gece kulübü yangınıyla ilgili açıklama: Bu binaya imar ruhsatını veren kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 kişinin can verdiği İstanbul'daki yangınla ilgili olarak "Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar?" dedi

Haber 05-04-24 20:54

Dünyanın en uzun Türkçe kelimesini İngilizce'ye çevirdi! O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı... Başka işin yok muydu?

Sosyal medyada 'Nesly.English' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Türkçe'nin en uzun kelimelerinden birini İngilizce'ye çevirince ortaya ilginç anlar çıktı. Sondan eklemeli bir dil olan Türkçe'nin en uzun kelimesi İngilizce'ye çevrildiğinde ise 16 kelimelik bir karşılıkla kendi anlamına ancak ulaşabiliyor.

Trend 02-04-24 10:27

Romantik ilişkilerde en uyumlu burçlar! Bu çiftler birbirine körkütük aşık

Astroloji, ilişkilerde uyuma dair bilgi edinmede oldukça etkili bir araçtır. Her burcun kendine özgü özellikleri vardır ve bazı burçlar birbiriyle daha uyumludur. Bu çiftler arasındaki uyum, derin bir bağ ve tutku içerir. Bu da ilişkilerinin daha uzun sürmesini sağlar. İşte adeta birbirleri için yaratılan burç çiftleri...

Kadin 02-04-24 08:49

Her türlü kesimi yapmanızı sağlayacak en dayanıklı ve uzun ömürlü tilki kuyruğu testereler

Her türlü kesimi rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyan tilki kuyruğu testereler, kesme işlemlerinin yanı sıra tamir için de avantaj sağlar. "Tilki kuyruğu testere ne işe yarar?" diye soracak olursanız standart testerelerle yapmakta zorlanacağız kesim, tamir, bakım veya onarım işlemlerini tilki kuyruğu testereler ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sizler için en iyi tilki kuyruğu testere marka ve modellerini listeledik.

Haber 01-04-24 18:20

Depolamanızı ve hızınızı artıracak en dayanıklı ve uzun ömürlü Samsung marka SSD modelleri

Bilgisayar tutkunları ve teknoloji meraklıları, cihazınızın performansını arttırmak için daha fazla vakit kaybetmeyin! Bilgisayarınızın verimliliğine doğrudan etki edecek ve ömrünü uzatacak Samsung marka SSD'ler ile ihtiyaç duyduğunuz hıza ve performansa ulaşabilirsiniz. Öyleyse bir araya getirdiğimiz Samsung SSD'leri incelemeye ne dersiniz?

Haber 01-04-24 18:19

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-24 18:18

Testeresini yenilemek isteyenler için en iyi testere zincirleri

Amatör ya da profesyonel düzeyde kullanıcı olmanız fark etmeksizin testerenize uygun envaiçeşit zincirden aradığınızı bulmaya hazır olun! Derlediğimiz testere zincirleri; elektrikli testerelerden ağaç budama testerelerine kadar pek çok ürüne uyum sağlarken yüksek performanslı zincirlerden uzun ömürlü zincirlere kadar uzanan seçenekler sunuyor. Siz de derlediğimiz listeyi inceleyerek ihtiyacınız olan testere zincirini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Haber 01-04-24 18:17

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

Makyaj yapmanızı daha da kolay hale getirecek en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri

Makyaj süngerleri, makyaj yapımını çok daha kolay bir hâle getiren makyaj malzemeleri arasında yer alır. Pratik ve konforlu yapılarıyla fırçaların yerini kolaylıkla alan süngerler, ürünlerin ciltte iz bırakmadan homojen olarak yayılmasını sağlıyor. Eğer makyajınızı zahmetsiz ve keyifli bir şekilde tamamlamak istiyorsanız sizler için hazırladığımız en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri listemize göz atabilirsiniz!

Kadin 01-04-24 17:51

Herkes Adıyaman seçim sonuçlarını konuşuyor: Nasıl kazandı? CHP'li yeni başkan Abdurrahman Tutdere anlattı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde uzun yıllar sonra birinci parti olan CHP, birçok ilde sürpriz sonuçlara imza atarak belediyeleri kazandı. Söz konusu sürpriz sonuçlar arasında en dikkat çeken illerinden biri ise Adıyaman oldu. AK Parti'nin kalesi olarak görülen Adıyaman'da belediye başkanı seçilen CHP'li Abdurrahman Tutdere, seçimi nasıl kazandığını anlattı.

Haber 01-04-24 15:13

İstanbul seçim sonuçları belli oldu: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı! İşte Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un aldığı oy sayısı

Türkiye seçim sonuçları için tüm gece ayaktaydı. İstanbul seçim sonuçları en net haliyle belirlendi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14, AK Partinin adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. İmamoğlu'nun oy sayısı 4 milyon 432 bin 691, Kurum'un oy sayısı ise 3 milyon 431 bin 587 oldu. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 14:25

'Son dakika' anketine tepki de gelmişti! Metropoll, Betimar, SONAR... İşte 31 Mart sınavını başarıyla veren araştırma şirketleri

31 Mart'a gidilen aylar boyunca Türkiye'nin konuştuğu seçim anketleri de dün akşam sınavını vermiş oldu. Sandıkların kapanmasına dakikalar kala bir anket daha paylaşan Betimar'dan İstanbul anketiyle tepki çeken SONAR'a ve Metropoll'e değin birçok araştırma şirketinin seçim karnesi belli oldu. Bazı firmalar var ki dün gece ortaya çıkan tabloya hayli uzak kaldı. İşte seçim sonuçlarını en yakın ve en uzak öngören anket firmaları...

Haber 01-04-24 06:59

Tuzla canlı seçim sonuçları! İstanbul Tuzla'da yerel seçimi Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

Tuzla'da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu en fazla takip edilen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 30-03-24 22:46

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Gökyüzünü odanıza taşıyacak son zamanların en popüler projeksiyon gece lambaları

Gökyüzünün sakinleştirici atmosferini evinize taşımak için birbirinden etkileyici projeksiyon gece lambalarının yer aldığı bir seçki hazırladık. Geceleri yıldızların altında uyuyormuşsunuz gibi hissettiren bu projeksiyon gece lambalarıyla odanızın atmosferi anında değişecek! Listemizde, her biri kendi benzersiz tasarımı ve özellikleriyle öne çıkan en popüler projeksiyon gece lambalarına yer verdik. Bir lambayla odanızı gökyüzünün büyüleyici güzelliğiyle doldurabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 25-03-24 21:30

Seçim haftasında İstanbul'dan son anket! Oranların yakınlığı şaşırtmadı: 0,7 detayı dikkat çekti

Seçim haftası geldi çattı. Uzun maraton pazar günü son bulacak. Seçmenin kararıyla yeni yerel yöneticiler 5 yıllık görevlerine başlayacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de İstanbul en çok merak edilen il oldu. İstanbul'da yapılan son anket ise belli oldu. İşte kafa kafaya giden yarışta son durum.

Haber 25-03-24 09:30

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 24-03-24 10:06

Dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti! Bella Hadid at üzerindeki pozlarıyla tepki çekti

Son olarak uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı ve Filistin yorumlarıyla gündeme gelen Bella Hadid'in dünyaca ünlü bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. At binme tutkusuyla tanınan Bella Hadid'in at üzerindeki pozları tepki çekti.

Magazin 22-03-24 12:55

Sahurda ne yenir, ne yenmez? Sahurda en çok ne tok tutar? Sahurda tok tutan yiyecekler

İftar saatine kadar tok tutup, susatmayacak ve mideye rahatsızlık vermeyecek besinleri merak eden vatandaşlar sahurda ne yenir, ne yenmez sorularının cevabını arar. Ramazan ayında doğru ve yeterli tüketimin sağlık açısından oldukça büyük bir önemi bulunur. Bu nedenle hem iftar hem de sahur menüsüne dikkat edilmelidir. Sahur oruç için en önemli öğünlerden biridir. Sahurda tüketilen besinlerin uzun süre tok tutmasına önem verilir. Peki sahurda ne yenir?

Yemek 21-03-24 23:07

Bolu, Türkiye’nin en soğuk ili oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 8,9 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Yurthaber 21-03-24 12:05

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Süre 8 dakikaya iniyor! İstanbul'da yeni metro hattı yarın açılıyor: Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri olacak

Yarın İstanbul'a yeni bir metro hattı geliyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışı öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hatla birlikte Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşımın 8 dakikaya düşeceğini ifade etti. Uraloğlu ayrıca "Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul'da olacak" dedi.

Haber 18-03-24 15:01

Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti! Dünyamı kaybettim

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Hande Yener hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. 12 yıl önce babasını kaybeden Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener vefat etti. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yıldız Özyener bugün toprağa verildi.

Magazin 17-03-24 21:08

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

Kameralarınızın lenslerini korumanızı sağlayacak en iyi lens koruyucu çeşitleri

Çözünürlüğü arttıkça fotoğraf makinelerinin ve kameraların yerini alan akıllı telefonların fiyatları da aynı ölçüde artış gösteriyor. Hâl böyle olunca akıllı telefonları uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilmek için kamera koruyucu aksesuarlardan yardım almak gerekiyor. Akıllı telefonunuzun en pahalı parçalarından olan kamera lenslerini korumak için en iyi lens koruyucu çeşitlerini sizin için inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 14-03-24 17:08

Hem şık hem uzun ömürlü sırt çantası isteyenlere! En iyi Adidas sırt çantaları

Sırt çantaları, hayatın her alanında kullanılan önemli eşyalardan biri. Adidas sırt çantası modelleri yediden yetmişe birçok kişiye hitap eden modelleriyle ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verir. Adidas kalitesiyle tasarlanan çantalar farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunar. Her ihtiyaca uygun Adidas sırt çantası modellerini sizi için listeledik.

Haber 14-03-24 17:06

Kıl kurdu nedir, 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür? Kıl kurdu belirtileri ve tedavisi

Kıl kurdu enfeksiyonu, genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmasa da kaşıntı, rahatsızlık ve hatta uykusuzluğa yol açabilir. En yaygın belirti enfekte kişinin anal bölgesinde kaşıntıdır, özellikle gece veya erken sabah saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu kaşıntı, kıl kurtlarının yumurtalarını bıraktığı zamanlarda artar. Peki, kıl kurdu nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 13-03-24 19:23

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 15:48