Esra Erol Bugun Yok Mu Haberleri

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-21 14:52:22

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 2024-05-17 07:44:44

Devasa kobrayı hiç korkmadan öptü! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti... Başka işin gücün yok mu?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde genç bir kadının devasa kobrayı hiç çekinmeden öptüğü anlar yer aldı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremediğini ifade etti.

Trend 2024-05-16 15:23:00

Zuhal Topal ve Esra Erol'a çıkınca fenomen olmuştu! Songül'e bir de şimdi bakın

Zuhal Topal, Esra Erol ve Müge Anlı gibi isimlerin programlarına çıkarak yaptıklarıyla kısa süre fenomen olan kişilerden biri de Songül'dü. Esra Erol'da kendi tarzından söylediği şarkıyla adından söz ettiren Songül'ün son haline bakın...

Kulis 2024-05-15 07:31:25

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

Türkiye günlerdir çocuk gelin Berfin'i konuşuyor! Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar! O belge yayınlandı... Canlı yayında gözaltı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen çocuk gelin Berfin'i konuşuyor. Anne Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programda, 14 yaşındaki Berfin İpkin'in başlık parasıyla satıldığı ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte gerçek açığa kavuştu. Çocuk gelin skandalının ardından Çocuk Şube ekipleri harekete geçti...

Magazin 27-04-24 08:53

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-24 15:04

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 30-03-24 22:43

Esra Erol'dan kadın muhtar adaylarına tam destek! 'Pozitif ayrımcılık yapıyorum'

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol, seçim sürecinde kadın muhtar adaylarına destek vermeye başladı. Türkiye’nin her yerinden gelen ve muhtarlığa aday olan onlarca kadın aday Esra Erol’da programı ile sesini duyurma şansı buluyor.

Magazin 27-03-24 15:43

Canlı yayında şaşırtan olay... Sinirlenen konuk el hareketi yaptı! Esra Erol özür diledi

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle gündem oluyor. Son olarak programa konuk olan bir kadının tartışma esnasında hızını alamayıp el hareketi yapması dikkat çekti. Ünlü sunucu o anların ardından izleyicilerden özür diledi.

Magazin 23-03-24 16:30

Canlı yayında stüdyo bir anda karıştı! Eşler birbirine girdi küfürler havada uçuştu! Esra Erol ne yapacağını şaşırdı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol işlediği konular ve yayına aldığı konukları ile sosyal medyada gündem oluyor. Esra Erol'da programına bu defa yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat damga vurdu. Karısı ile barışmak için yardım isteyen Hüseyin Polat eşiyle yüzleşince stüdyo bir anda karıştı...

Magazin 19-03-24 09:21

Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı şeyi söyledi! 'Kızlarından daha güzel'

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ali Özbir ile evli olan iki çocuk annesi Esra Erol annesi ve babası ile bir karesini takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin o karesine yorum yağdı...

Magazin 01-03-24 13:37

Ünlü sunucu Esra Erol güzellik sırrını açıkladı!

Hafta içi her gün merakla izlenen 'Esra Erol'da adlı programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol güzellik sırrını açıkladı. Erol, "Düzenli spor yapmaya ve yürüyüşe önem veriyorum. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Güzel bir sabun ve onun kokusu, iyi temizlenmiş bir cilt benim için..." dedi.

Magazin 26-02-24 17:23

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin 26-02-24 14:05

Esra Ezmeci'nin itiraf köşesinde yine olay var! Annesi cinsel içerikli fotoğraflarını babama gönderiyor!

Yeni Baştan programına konuk olan konuk itiraf köşesinde özel hayatına dair anlattıklarıyla yok artık dedirtti. Feride adındaki genç kadın nişanlısının annesinin cinsel içerikli fotoğraflar çekip babasına gönderdiğini söyledi.

Magazin 21-02-24 10:29

'Kayımvalidem ve eşim müstehcen görüntüler izliyor' deyince ortalık karıştı! Esra Ezmeci'deki itiraf herkesi şoke etti! 'Utanma yok mu sizde?'

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin programındaki bir itiraf yine ağızları açık bıraktı. Göksu Hanım, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Magazin 17-02-24 07:04

Ankara'da toplu taşımada 'Dilber' akımı! 'Evin barkın yok mu?' diye bağırdı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Yetmedi mi?

Ankara'da bir toplu taşımada Oğuzhan Yılmaz isimli sosyal medya kullanıcısının 'Evin barkın yok mu?' diye herkesin içinde bağırdığı anlar viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları görüntüleri eğlenceli bulurken bazıları ise, 'Yetmedi mi? Her yerde karşımıza çıkıyor' diyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 14-02-24 10:49

60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu o pozları paylaşınca yorum yağdı: O Hayat Benim 'Nuran' yok mu?

Başarılı oyunculuğu ve verdiği kilolarla sık sık gündem olan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu paylaşımında rol aldığı dizilerdeki karakterlerin isimlerini tek tek sıralayarak dizilerden kareler koydu ama sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmayan bir detay vardı. Oyuncu rol aldığı o diziyi koymamıştı.

Magazin 31-01-24 12:00

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra'nın ten rengi bikinisi tartışma yarattı! İlk bakışta anlayamadılar... Var mı yok mu?

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ederken keyif keyfi yaptığı anları paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin 1.6 milyonu aşkın takipçisiyle deniz keyfi yaptığı anlardan yaptığı paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü ten rengi bikinisi nedeniyle fenomen ismi ilk bakışta çıplak sandı.

Trend 27-01-24 15:50

İnci Taneleri dizisine Dilber'in dansı damga vurdu! 'Evin barkın yok mu senin Dilber?'

Herkesin merakla beklediği gün geldi çattı. Günlerdir dans videosuyla konuşulan İnci Taneleri dizisinin ilk bölümü bugün izleyici ile buluştu. Dizinin haftalardır beklenen sahnesi yayınlandı. Dilber'in dansı sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 25-01-24 23:12

Fare zehri, kelepçeler, birbirini ısıran insanlar... Esra Erol ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Cemile teyze ve gelini Zeynep Nazan konuşuluyor. Gelini ile birlikte kocasını fare zehriyle öldürmek istediğini itiraf eden Cemile teyzenin anlattıkları karşısında Esra Erol ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-01-24 15:34

Ahmet Mümtaz Taylan sordu: Esra Erol kocasına nasıl aşık oldu? Ali Özbir hakkında konuştu

Esra Erol, NTV Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’a konuk oldu. Taylan sunucu Esra Erol'a eşi Ali Özbir hakkında da soru sordu. Ahmet Mümtaz Taylan "Sen nasıl aşık oldun?" deyince Esra Erol bakın kocasına dair nasıl bir açıklamada bulundu.

Magazin 18-01-24 08:31

Jennifer Lopez ve Ben Affleck mutsuz mu? Kocası gündem olunca bakın ne dedi

Oyuncu Ben Affleck ile 2022'de evlenen Jennifer Lopez, eşinin sürekli üzgün, mutsuz ve sinirli görünmesiyle gündeme geliyor. Lopez sonunda patladı ve "Onun için endişelenmenize gerek yok. O iyi ve mutlu" dedi.

Magazin 14-01-24 15:42

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

YouTube'daki bu videoya aman dikkat! Onun da görüntüsü ve sesi kullanıldı! Esra Erol uyardı

Son dönemde yaygınlaşan dolandırıcılık faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi. Yapay zeka kullanılarak Esra Erol'un daha önce yayınladığı bir videosu değiştirildi ve 'Yatırım fırsatı' gibi bir başlıkla yeniden yayınlandı. Kendisiyle ilgili hazırlanan sahte videoyu gören Erol, suç duyurusunda bulundu.

Magazin 13-01-24 13:25

Fragmana tepki göstermişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiriyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizinin yayınlanan son fragmanı da çok konuşulmuştu. Dizinin başrol oyuncu Afra Saraçoğlu fragmana "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki göstermişti. Güzel oyuncunun yaptığı yorumun sırrı çözüldü.

Magazin 08-01-24 14:40

Esra Erol kocasını yere göğe sığdıramadı! O görünmez bir adam biliyorsunuz

Hem sunuculuğuyla hem de paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Erol katıldığı programda özel hayatına dair de konuştu. Esra Erol eşi Ali Özbir'i yere göğe sığdıramadı. Sunucu "Ali benim hem hayat hem de yol arkadaşım" dedi.

Magazin 07-01-24 09:57

Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı!

Ateş Kuşları'nın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları, her cuma akşamı ATV'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Ateş Kuşları'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:50

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:40

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:39

Esra Ezmeci'ye gelen sorular Armağan Çağlayan'ı şoke etti! Yok artık dedirten cinsellik mesajı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programının konuğu oldu. Burada yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Ezmeci kendisine gelen cinsellik sorularını anlatırken Armağan Çağlayan'ı şoke etti. Bir kişinin cinsel organını tavana bağlamasını anlatan psikolog 'yok artık' dedirtti.

Magazin 28-12-23 11:00

Esra Erol'da şoke eden yasak aşk olayı! Hem aldatıldı, hem de kocasının sevgilisinin bebeğini emzirdi

Esra Erol "Kocam yakın arkadaşının karısıyla kaçtı!" iddiasıyla programına başvuran Fatma Beserek'i konuk etti. Ünlü sunucu, "Eşinizi, evlendikten 10 yıl, 30 yıl sonra da tanıyamayabilirsiniz. O saf ve masum insan yıllar sonra canavara dönüşüp sizi üzebilir" ifadelerini kullanarak Fatma Hanım'ı stüdyoya davet etti. İhanete uğrayan Fatma Hanım'ın, eşinin sevgilisi Nezihe Hanım için "Kocama hediye olarak iç çamaşırı almaya çalıştı!" sözleri ise programa damga vurdu.

Magazin 27-12-23 14:17

Esra Erol'da ihanet dolu 'yasak aşk' hikayesi! 9 aylık hamile kadın 'Eşim ne yüzle oraya çıkıyor?' dedi, bebeğinin babası bakın kim çıktı

Esra Erol programda dikkat çeken bir konuyu ele aldı. 9 aylık hamile karısı Seda Hanım'ı arayan Murat Bey'in ihanet dolu hikayesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Canlı yayına telefonla bağlanan Seda Hanım'ın "Çocuğumun babası kocam değil!" sözleri hem stüdyodaki seyircileri hem de Esra Erol'u şaşırttı.

Magazin 21-12-23 11:19

Eşi intikam için o kelimeyi söyleyince dayanamadı! Canlı yayında yere yığıldı... Esra Erol'da ilginç anlar

ATV'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol, her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük beğeniyle izlendi. Muhammet Arslan, eşi Çiğdem Arslan'ın kayıp olduğunu belirterek Esra Erol'dan eşini bulması için yardım istedi.

Magazin 20-12-23 17:18

MasterChef'te Tahsin'den Somer Şef'e olay yanıt! Hiç senaryo yazmaya gerek yok!

MasterChef'te potaya giren isim Esra oldu. Bu gelişmenin ardından yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Esra'nın tavrı şeflerin dikkatinden kaçmadı. İtalyan şef Danilo Zanna "Kendini savunmaman, kendine yaptığı bir haksızlık değil mi sence?" deyince olanlar oldu. Esra'nın sözleri Kıvanç'ı sinirlendi. Yaşanan sözlü atışma sonrası Tahsin, Somer Şef'in bir sözü üzerine "Hiç senaryo yazmaya gerek yok!" dedi.

Magazin 20-12-23 13:52

Yaz saati uygulaması kalkacak mı? Güvenlik kaygıları arttı, Meclis gündemine geldi: Tasarruf yok, sabahları da ışık açıyoruz

Kalıcı yaz saati uygulaması nedeniyle milyonlarca kişi karanlıkta işe, okula gidip ve yine karanlıkta evine dönüyor. Özellikle kış aylarında vatandaşlar, güvenlik kaygıları nedeniyle endişelenirken "Adeta 6 ay gece 6 ay gündüz yaşıyoruz" tepkisinde bulunuyor. Söz konusu tepkileri muhalefet Meclis gündemine taşırken "Kalıcı yaz saati uygulaması değişiyor mu?" beklentileri oluştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan da açıklama geldi.

Finans 14-12-23 07:56

Esra Erol'da şoke eden iddia! Eşini ' Bebişim' diye seven yaşlı adamdan ağızları açık bırakan sözler: Karımı başka adamlarla basmışlar!

Esra Erol 74 yaşındaki Hüseyin Bayrakçı'yı konuk etti. 14 yıllık hayat arkadaşının kendisini terk ettiğini belirten yaşlı adamın, "Karımı başka adamlarla basmışlar" sözleri hem Esra Erol'u hem de ekran başındakileri şoke etti.

Magazin 13-12-23 10:55

Esra Erol'un kocası Ali Özbir'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Esra kilo aldı

Katıldığı davette imajıyla rüküş bulunan Esra Erol'un kocası Ali Özbir sosyal medyada kendisine yapılan bir yoruma yanıt verince olay oldu. Özbir'in yorumu "Esra Erol hamile mi?" sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 11-12-23 06:59

Kim Milyoner Olmak İster bugün yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? ATV yayın akışı

Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor? İşte 10 Aralık ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:37

Esra Erol'dan azar işittiler! Semicenk ve Doğu Swag'in TikTok canlı yayını sosyal medyayı salladı: Annem gibi kızdı!

Altın Kelebek Ödülleri’nde 'Yılın Şarkısı' ödülünü alan Semicenk ve Doğu Swag, TikTok'ta canlı yayın açtı. Tören sırasında Esra Erol tarafından ikaz edildiklerini itiraf eden ikili, takipçilerini şaşırttı. Doğu Swag "Beyler, Esra Erol annem gibi bize kızdı!" dedi.

Magazin 10-12-23 16:51

Sunucu Esra Erol imaj değiştirdi! Özel davetteki tarzı şaşırttı: Kadın sanki bir anda yaşlanmış

Esra Erol'da programıyla milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol son olarak Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Geceye uzun siyah bir elbise ile katılan Esra Erol küçük bir imaj değişikliğine de gitti. Sunucunun tarzı ise görenleri şaşırttı.

Magazin 10-12-23 13:42

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Esra Erol'da izleyicisini şaşırtan sözler! Karşısında karısını görünce sinir kriz geçirdi! Bana 'Selam' yazdı, kesin beni seviyor!

Esra Erol, Bursa'ya çalışmaya giden Kemal Bey'in 23 Kasım'dan beri kayıp olan eşi Gülizar'ı aradığını anımsatarak dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Eşini karşısında gören Kemal Bey kriz geçirdi. Programa damga vuran anlar bununla sınırlı kalmadı. Kemal Bey'in "Bana 'Selam' yazdı, kesin beni seviyor!" sözleri Esra Erol'da izleyicilerini şaşırttı.

Magazin 07-12-23 11:36

BUGÜN VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 5 Aralık 2023 Salı İstanbul'da vapur seferleri!

Bugün vapur seferinin iptal edilip edilmediği merak konusu oldu. Seferlerle ilgili olarak Şehir Hatları tarafından duyuru yapıldı. Peki, bugün vapur seferleri yok mu, iptal mi? 5 Aralık 2023Salı İstanbul'da vapur Şehir Hatları çalışıyor mu? İşte vapur sefer listesi ve detaylar...

Haber 05-12-23 07:45

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagöl, "Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa da maçın hakemine isyan etti.

Spor 04-12-23 22:32

BAMBAŞKA BİRİ bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Bambaşka Biri neden yok sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yayın akışında yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 04-12-23 20:17