Harvard Haberleri

Okyanustan çıkartılan gizemli metal küreler! Yeni çalışmalar, çok farklı bir tabloyu işaret etti

Geçtiğimiz aylarda Harvard profesörü Avi Loeb, Pasifik Okyanusu'ndan çıkarılan küçük metal kürelerin güneş sistemimizin ötesinden geldiğini iddia etmişti. Ancak yeni analizler, bunların evimize çok daha yakın bir yerden gelmiş olabileceğini gösterdi.

Haber 27-11-2023 12:50

Dünyaca ünlü bilim insanından uzaylı açıklaması! “28 gün içinde var olup olmadıklarını öğreneceğiz”

Harvard profesörü Avi Loeb, 2014 yılında Papua Yeni Gine sularına düşen bir meteor parçaları üzerinde yapılan testler sayesinde kısa sürede uzaylıların varlığına dair bilgilere ulaşılacağını dile getirdi. Dünyaca ünlü bilim insanı Loeb, uzaylıların var olup olmadığını bir aydan daha kısa sürede öğrenebileceklerine inandıklarını söyledi.

Trend 03-08-2023 09:52

Türkiye onu konuşuyor! Dünyanın en parlak 100 öğrencisinden biriydi! Diyarbakır'dan Harvard'a...

Türkiye Diyarbakır'da yaşayan 18 yaşındaki Gül Karen Aça'nın başarısını konuşuyor. Geçtiğimiz yıl dünyanın en parlak 100 öğrencisi arasında gösterilen Aça, bu sıralamanın tesadüf olmadığını dünyanın en iyi 9 üniversitesinden tam burs alarak gösterdi. Aça'nın kabul aldığı üniversiteler arasında Harvard ve Stanford da var. Aça'nın yaşadığı mutluluk bir Harvard'a kabul aldığını öğrendiği videodaki "Harvard'a girdim" şeklindeki sevinç çığlıklarında saklıydı. Aça, duygularını ve hedeflerini paylaştı.

Haber 03-04-2023 09:50

Harvard

Harvard Hakkındaki Haberler Mynet'te. Harvard Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.