Hyperx Mikrofon Haberleri

Türkiye'ye gelen gurbetçinin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! Geçinemeyenden bana ne?

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Mikrofon uzatılan bir gurbetçi Türkiye'ye geldiğinde 1000 Euro (yaklaşık 35 bin 842 TL) bozdurduğunu ve 4 haftadır bu parayı bitiremediğini söyledi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 2024-07-12 08:11:59

Sosyal medyada tartışma yaratan sokak röportajı! Esnaf, garson bulmakta zorlandıklarını söyledi... “İşsizlik diye bir şey yok, tembellik diye bir şey var”

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı viral olurken tartışmaları da beraberinde getirdi. Bir işletme sahibi olduğunu dile getiren adam mikrofon uzatıldığında 30 bin TL maaş vermelerine rağmen garson bulmakta zorlandıklarını söyledi. Çalışabilecek personel bulmanın zorlaştığını dile getiren adam, “İşsizlik diye bir şey yok, tembellik diye bir şey var” ifadelerini kullandı.

Trend 2024-07-11 14:37:08

Sokak röportajında Asgari ücretli biriyle evlenir misin? diye soruldu! Birbirinden değişik cevaplar geldi: Belki küçük bir şansı olabilir

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Bir sokak röportajında mikrofon uzatılınca kadınlara "Asgari ücretli biriyle evlenir misin?" diye soruldu. Kadınların bazıları 'evet' derken bazıları ise geçim sıkıntısına vurgu yaparak 'hayır' dedi. O anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Trend 2024-07-04 08:14:58

Dayak yedi, haberi yapan gazetecilere saldırdı! Kameraman ve kadın muhabire sokak ortasında darp

İstanbul'da yaşanan bir kavgayı haberleştirmek isteyen gazetecilere saldırı gerçekleşti. Olayın yaşandığı bölgede, söz konusu yaşananlarla ilgili haberi anons etmek isteyen muhabir Oya Nur Kaya ve kameramanı görünce adeta deliye dönen adam gazetecileri darp ederek mikrofon ve kamerayı kırdı.

Haber 2024-07-03 14:25:55

Aziz Yıldırım şimdi de Alex de Souza'ya yüklendi! Saha içerisinde iyi ama...

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Mevzular Açık Mikrofon programına katılırken, programın tanıtım videosunda dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 06-06-24 15:58

Kurban Bayramı'nda ne keseceksiniz? diye sorulan amcanın cevabı gündem yarattı... Kendimi kesmeyi düşünüyorum

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala gerçekleştirilen sokak röportajı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir sokak röportajında "Bu sene Kurban Bayramı'nda ne keseceksiniz?" sorusu soruldu. Kendisine mikrofon uzatılan amcanın cevabı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 01-06-24 08:52

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor! Hiçbir şey içimde kalmaz benim dedi... Kavgaya gitmek üzere olduğunu itiraf etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı ilginç anlara sahne oldu. Röportajda “İçinde kalıp da söyleyemediğin bir şey oldu mu?” sorusu için halka mikrofon uzatıldı. Genç bir kadının soruya verdiği cevap ise gündem yarattı. Genç kadın içinde hiçbir şeyi tutmadığını söyleyerek "Şimdi de kavgaya gidiyorum. Arkamdan laf sallamışlar. Onları döveceğim.” yanıtını verdi.

Trend 24-05-24 10:05

Son dakika | Mikrofonu Erdoğan'dan alan Hazım Caner Can programa damga vurdu! Cumhur İttifakı'nın Ankara ilçe adayları belli oldu

Son dakika haberi: İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye adaylarının ardından AK Parti'nin Ankara ilçe adayları ve 5 ilçedeki MHP adayları belli oldu. Programa, Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye gelen Çamlıdere adayı Hazım Caner Can damga vurdu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

Haber 24-01-24 12:34

Sokak röportajında denk geldi, 'abla' diyerek soru sordu, kimliği sonradan ortaya çıktı! Herkes onu konuşuyor... Sözleri olay yarattı

Sosyal medya, sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşı konuşuyor. Ekonomik durumla ilgili soruya verdiği cevap gündem yaratan ve Türkiye'de sosyal çürüme olduğunu söyleyen vatandaş, bunu detaylandırıp anlattı. Dünya tarihinin çok kriz gördüğünü, iktisadi olarak her zaman toparlandığını vurgulayan vatandaş 'Ekonomi her zaman toparlanır' deyip kapitalin kendini yok etmeyeceğini ama sosyal çürümenin düzeltilemeyeceğini belirtti. O vatandaşın akademisyen Dr. Zeliha Burtek olduğu ortaya çıktı.

Magazin 18-12-23 09:59

'Bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler' Mevzular Açık Mikrofon'da 'fenomenler' ve 'kara para' masaya yatırıldı Siz şerefsizsiniz! Kesmeyin bunu

Son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu konu fenomenlerin yaptığı işler, mal varlıkları ve kara para aklama iddiaları! Dilan - Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından çok sayıda fenomen de incelemeye alınmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında bu konular ele alındı. Salonda söz alan bir kişinin "Fenomenler bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler" sözleri dikkat çekti.

Haber 06-12-23 11:23

Damat ve konuklar şaşkınlıkla olanları izledi! Gelin bir anda buketini fırlatıp koşarak salonu terk etti... Kimse duruma anlam veremedi

Tayvan'da gerçekleştirilen bir düğün töreninde gelin, damadın ve diğer konukların şaşkınlık dolu bakışları arasında düğün alanını terk etti. Düğün yemini için mikrofon uzatılan gelin "Sanırım yapamayacağım" diyerek bir anda koşmaya başladı.

Trend 11-11-23 13:40

Fiyatı düştü! Gamerlardan tam not alan HyperX kulaklık indirimde

Oyun oynarken başarılı bir performans sergilemek için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. Oyun oynadığınız her an sizi başarıya ulaştırmaya yardımcı olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. HyperX Cloud Stinger S 7.1 Gaming Kulaklık kısa süreliğine 460 TL indirimle satışta! Gamerlardan tam not alan kulaklığı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 17:30

Son dakika | Bahçeli'nin konuşması sırasında duygusal anlar: Celal Adan gözyaşlarını tutamadı!

Son dakika haberi: MHP lideri Bahçeli, TBMM Grup Başkanvekili Celal Adan'ın mikrofon açıkken küfretmesi sonrası HEDEP'li vekillerden gelen tepkilere ilişkin çok sert sözler söyledi, "Akıllarını alırım onların" diye konuştu. Bahçeli'nin Adan'a destek mesajı verdiği sırada ise duygusal anlar yaşandı. Meclis'te dikkat çeken görüntüler kameraya yansıdı.

Haber 31-10-23 11:08

Oğuzhan Uğur paylaştı! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programının yeni tanıtımını paylaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü özel hazırlanan programda, Norm Ender ve ekibi tarafından seslendirilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş da yer aldı. Tüyleri diken diken eden 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 25-10-23 23:37

Muhabir bir soru sordu... Hiç beklemediği bir yanıt aldı! Mikrofon uzatılan vatandaşın anlattıkları yürek yaktı

Bir sokak röportajında muhabirin sorduğu "Eşiniz için canınızı verir misiniz?" sorusuna yanıt veren adamın anlattıkları herkesi duygulandırdı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda, eşini Erzincan depreminde kaybettiğini belirten adam, eşine olan sevgisini ve bağlılığını anlattı.

Haber 06-10-23 13:36

Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon Cumhuriyet’in 100. yılına özel yayınında İstiklal Marşı’nı okudu

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon, Cumhuriyet’in 100. yılına özel program hazırladı. Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon’un Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan programında İstiklal Marşı’nı okudu.

Magazin 27-09-23 13:20

Hande Erçel, Sabancı ailesiyle ilgili sorulara kızdı! Mikrofon ağzıma...

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığından beri ülke ülke gezerek tatil yapan Hande Erçel Cihangir'de görüntülendi. Hande Erçel kendisine Sabancı ailesiyle ilgili sorular sorulmasından ise rahatsız oldu.

Magazin 01-09-23 11:23

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent sahnede mikrofonu fırlattı! Seyirci kadının kafasını yardı

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent dün gece Kaliforniya'nın Los Angeles şehrinde verdiği konserde bir kadını yaraladı. Crypto.com Arena'da sahne alan rapçi, mikrofonun çalışmamasına sinirlenince seyircilere fırlattı. Mikrofon, seyirci kadının kafasına sert bir şekilde çarptı ve kadının kafasını yardı.

Magazin 01-09-23 10:41

Sosyal medya robot Sophia'nın şoke eden diyaloğunu konuşuyor! O soru yine gündem oldu... Endişeli olmak yerine...

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan robot Sophia sosyal medyanın gündeminde! Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Sophia, programın fragmanına Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' diyaloğu ile damga vurdu. Sophia'nın sözleri sonrası "Yapay zekadan korkmalı mıyız?" sorusu yine gündem oldu. Merak edilenleri ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı ve Dijital İletişim Araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık yanıtladı.

Haber 28-08-23 11:29

Sosyal medyada gündem oldu! Robot Sophia, 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna böyle yanıt verdi... Oğuzhan Uğur ile yaşadığı diyalog şoke etti

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk robot olan Sophia'nın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının fragmanı yayınlandı. Fragmana robot Sophia'nın verdiği yanıtlar damga vurdu. Sophia'nın 'Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?' sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Oğuzhan Uğur ile girdiği 'güç' ve 'zeka' polemiği de sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.

Haber 27-08-23 10:04

Rapçi Cardi B'nin hayranına fırlattığı mikrofon satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü rapçi Cardi B, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken kendisine içecek fırlatan hayranına sinirlenmiş ve mikrofon fırlatmıştı. Bu olay günlerce konuşulurken Cardi B'nin fırlattığı mikrofon açık artırmaya çıkarıldı. O mikrofon satıldı fiyatı ise dudak uçuklattı

Magazin 09-08-23 12:32

Rapçi Cardi B şarkı söylerken çıldırdı! Kendisine içecek fırlatan seyirciye mikrofonu fırlattı

Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 31-07-23 08:23

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye salvolar! Basın toplantısı buz kesti...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir yıllık görev süresi boyunca verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Bu sözlerin ardından mikrofon başına geçen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi çok sert ifadeler kullandı.

Spor 22-06-23 13:06

Bu sefer sahada değil mikrofon başında buluştular! Şampiyonluk kutlamalarında tarihi düet

Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu başarısını Fenerbahçe derbisinde aldığı 3-0'lık galibiyetle süslerken ligi muhteşem bir sonla noktaladı. Kutlamalarda birçok ünlü isim yer alırken bunlardan biri de Simge Sağın'dı... Icardi ve 'Aşkın Olayım' şarkısının sahibi Sağın bu kez mikrofon başında buluştu. İşte detaylar...

Spor 04-06-23 23:35

Oğuzhan Uğur duyurdu! Kulüp başkanları Mevzular Açık Mikrofon programına çıkıyor...

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasileri konuk ettiği yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programına bu kez farklı isimleri getiriyor. Spor kulplerinin başkanlarıyla görüşme halinde olduklarını dile getiren Uğur, 14 gün sonrasında çekimlere başlayacaklarını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 02-06-23 19:54

'Sinir bozucu bir sakinlik var' Oğuzhan Uğur Babala TV'deki Kemal Kılıçdaroğlu programının kamera arkasını Cüneyt Özdemir'e anlattı

Oğuzhan Uğur'un YouTube'daki Babala TV kanalında yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu bölümü sosyal medyada gündem yarattı. Cüneyt Özdemir'in programına bağlanan Oğuzhan Uğur, çekimlerin kamera arkasına ilişkin açıklamalar yaptı. Uğur'un Kılıçdaroğlu için söylediği 'Kemal Bey’de sinir bozucu bir sakinlik var' sözleri de dikkat çekti.

Haber 25-05-23 12:56

Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Togg açıklaması! 'Çıkıp televizyonlarda anlatmadım'

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu bölümü yayınlandı. Merak edilen sorulara yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, Togg ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Deprem bölgesiyle ilgili gündem olan konuya da değinen Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin depremzedeye 'sen oyunu böyle kullandın, yazıklar olsun' deme hakkı yok. 'Bunu CHP'li yaptı' diyorlar. Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız." dedi.

Haber 24-05-23 23:31

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV çekimlerinde stüdyoyu terk etmişti! Oğuzhan Uğur o anları paylaştı: At sloganını git

Oğuzhan Uğur'un Babala TV'deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programına, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu. 7 saatten fazla süren çekimler sırasında bir seyirciyle Oğuzhan Uğur arasında tartışma yaşandı. Uğur 'Can güvenliğimden dolayı burayı terk ediyorum' diyerek stüdyodan ayrılan o seyirciyle yaşadığı diyaloğun videosunu paylaştı. Videoda Uğur'un "Sorulardan hangisi Kemal Bey'i yağlamak için soruldu? Haydi at sloganını git" sözleri dikkat çekti.

Haber 23-05-23 01:27

'Gecenin en bomba olayı!' Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV çekimlerinden sonra Oğuzhan Uğur açıkladı: O soruyu sorunca...

Seçimler öncesi siyasi konuk ettiği programlarıyla dikkatleri çeken Oğuzhan Uğur, bu kez de programına cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk almıştı. Babala TV'de yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon programının çekimleri gerçekleştirildi. Çekimleri saatler boyunca süren programın ardından Oğuzhan Uğur, Twitter'dan "Gecenin en bomba olayı" diyerek bir paylaşım yaptı.

Magazin 22-05-23 14:27

Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV'deki programın çekimleri yapıldı! Oğuzhan Uğur o anları anlattı: Ara verildiği zaman...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci turu öncesinde Babala TV'de yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu ve Oğuzhan Uğur'un yer aldığı stüdyodan kareler de sosyal medyada paylaşıldı. Hafta içi yayınlanacak olan programın çekimleri saatlerce sürdü. Twitter'dan açıklama yapan Oğuzhan Uğur, çekimlere ara verildiği anlarda bir seyirciyle arasında yaşananları anlattı.

Haber 21-05-23 21:16

Oğuzhan Uğur'un çağrısı gündem olmuştu! Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'ye çıkacağı tarih netleşti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mayıs Pazar günü Oğuzhan Uğur'un sunduğu 'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk olacak.

Haber 19-05-23 23:58

Oğuzhan Uğur'un Babala TV'deki Deprem Özel bölümü sosyal medyada gündem oldu! Aya Benzer Yüreğim şarkısı herkesi ağlattı

Oğuzhan Uğur'un sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel" bölümü yayınlandı. Programa bir depremzede ile şarkıcı Mustafa Sandal arasında geçen diyalog damga vurdu. Sandal'ın 'Aya Benzer Yüreğim' şarkısını söylediği anlar sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken, gözyaşları sel oldu.

Magazin 14-05-23 13:29

Oğuzhan Uğur da şaşırdı! Bazı Hollywood yıldızları da istedi diyerek duyurdu: Eski ABD Başkanları...

Siyasetçilerin gündeme damga vuran açıklamalara imza attığı Mevzular Açık Mikrofon programının sunucusu Oğuzhan Uğur'a son programda gelen soru üzerine "Bizim de çok şaşırdığımız bir konu" yanıtı dikkat çekti. Programa eski ABD başkanlarının geleceğini belirten Uğur açıklamasında ayrıca Hollywood oyuncularına da yer verdi.

Haber 10-05-23 11:33

Oğuzhan Uğur TİP ile yaptığı yayın sonrası korkuttu! Hastaneden paylaşım yaptı

YouTube'da yayınlanan ve Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon programının yeni bölümüne TİP (Türkiye İşçi Partisi) milletvekilleri tam kadro katıldı. 7 saat 10 dakika süren yayının ardından Oğuzhan Uğur hastanelik oldu.

Magazin 28-04-23 09:51

Sinan Oğan'ın katıldığı Babala TV'de kavga anlarında ekran karardı ve açıklama yayınlandı! Oğuzhan Uğur: Son gün karar aldık

YouTube'da yayınlanan ve Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon programının yeni bölümüne ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan konuk oldu. Daha önce fragmanda yer alan, seyircilerin kavga ettiği sahneler ise bölümde gösterilmedi. O anlarda siyah ekran girdi ve yaşanan durumla ilgili açıklama yapıldı. Oğuzhan Uğur da tanıtıma koydukları o anları ise son gün bölümden çıkarma kararı aldıklarını duyurdu.

Haber 24-04-23 23:25

Görevliler salondan çıkardı Oğuzhan Uğur özür dileyip geri aldı! Sinan Oğan'ın katıldığı Babala TV'de kavga anları yayımlandı

Babala TV'de Sinan Oğan'ın katıldığı ve tartışmaların yaşandığı Açık Mikrofon programının son bölümüne ait fragman yayımlandı. Oğuzhan Uğur'un 'En zor sınavımdı' diyerek paylaştığı görüntülerde seyirciler arasında kavga çıktığı anlar yer aldı. Kavgaya karışan bir kesimin salondan atıldığını öğrenen Uğur, dışarı çıkarılan gençleri salona geri alıp sahneye çıkarırken, ekibi adına özür dileyerek ortamı sakinleştirdi.

Haber 19-04-23 13:23

Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı?

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Programın 9 dakikalık tanıtımı sosyal medyada çok konuşuldu. Programın tamamını merak edenler Babala TV Muharrem İnce programı ne zaman yayında, saat kaçta? Babala TV Muharrem İnce bölümü yayınlandı mı? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 17-04-23 22:38

Muharrem İnce'nin konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon'da gergin anlar! İnce'nin 'madara' sözüne tepki geldi

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programına 2. defa katıldı. Programın 9 dakikalık tanıtımı da yayınlandı. Yayınlanan görüntülerde İnce, kendisine soru soran bir kişiyi 'FETÖ' ile ilişkili olmakla suçlayınca gergin anlar yaşandı. İnce, sorulan bir soru üzerine yanında getirdiği bazı kağıtları göstererek "Sizi madara etmek için getirdim" dedi. Bu sözlerin ardından ise bir çok katılımcı salonu terk etti.

Haber 13-04-23 20:35

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında sözlü kavga! Ahmet Nur Çebi ile yoğun bir tartışma yaşadılar...

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının yapıldığı sırada mikrofon başına geçen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, salonda bulunan bir üyeyle tartışma yaşadı.

Spor 25-03-23 16:38

Deprem bölgesinde İmamoğlu'na çok sert tepki göstermişti! AK Partili eski vekil Reyhanlıoğlu: Adresini istedim, veremedi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye ziyarette bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dün eski AK Partili vekil Nursel Reyhanlıoğlu'nun "Ne geziyorsun sen Türkiye'yi, İngiliz uşağı! Defol!" şeklinde tepki gösterdiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Reyhanlıoğlu bugün olayla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Bölgeden olmayan bir kişiye mikrofon uzatıldığını öne süren Reyhanlıoğlu, "Şahıs 'Burada yaşıyorsanız bana adresini söyleyin' dediğimde adres veremedi" dedi.

Haber 09-02-23 15:42

Oğuzhan Uğur ve Cüneyt Özdemir'in seçim yayını açıklamalarına Dilara Gönder'den yanıt: Sıkıntı yaşarsanız...

YouTube'daki Babala TV kanalında yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan Oğuzhan Uğur, Mayıs ayındaki seçimle ilgili yaptıkları anlaşmayı duyurdu. Uğur "AA ilk defa seçim günü bir YouTube kanalı ile veri paylaşacak. O da biziz, ana akım medyadan geri kalmayacağız" dedi. Cüneyt Özdemir ise "Bizimle de paylaşıyorlar güzel kardeşim" yanıtını verdi. Dilara Gönder'in Uğur'un paylaşımına yaptığı yorum ise dikkat çekti. Uğur esprili yazışmaları "Ortalık karıştı" notuyla paylaştı.

Haber 27-01-23 23:49

'Dayak yiyip, geri kaçmış' demişti! Oğuzhan Uğur, Fatih Terim'den özür diledi: 'R, R, R!'

Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur, son olarak Galatasaray'da görev yapan teknik direktör Fatih Terim'den özür diledi. Son dönemdeki formatı Mevzular Açık Mikrofon ile sık sık gündeme gelen Uğur, tecrübeli teknik adam hakkında geçmişte sarf ettiği sözler nedeniyle bir yazı yayımladı.

Spor 25-01-23 22:31

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mevzular Açık Mikrofon'a katılıyor! Oğuzhan Uğur, Ekibi bize ulaştı diyerek duyurdu...

Genellikle siyasileri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan Oğuzhan Uğur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Babala TV'nin sahibi olan Uğur, sarı - lacivertli kulübün başkanı Koç'un ekibinin kendilerine ulaştığını ve yakında bir yayın yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 25-01-23 17:33

Mansur Yavaş'tan adaylık sorusuna gündem yaratacak 'Kılıçdaroğlu' yanıtı! Ekibine danıştım deyip kulisi paylaştı

Siyasileri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan Oğuzhan Uğur, "Kulis bilgisi veriyorum" diyerek ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ses getirecek bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Yavaş ile fotoğrafını paylaşan Uğur, Yavaş'a "Aday olmayı düşünmüyor musunuz?" sorusunu yönelttiğini söyledi. "Mansur beyin ekibine danıştım" diyerek yaptığı paylaşımda Yavaş'ın adaylık sorusuna yanıtındaki Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Haber 23-01-23 12:15

Müzik sevdalılarına özel en iyi elektro keman listesi

Büyük bir orkestranın içinde bile büyüleyici sesiyle kendini hemen belli eden keman, kulakların pasını silen hoş tınılarıyla müzikseverlerin kalbini kazanıyor. Kemanın zamanla elektrikli versiyonlarının popülerlik kazanması, akıllara "Elektro keman mı, klasik keman mı?" sorusunu getiriyor. Mikrofon kullanmadan yüksek ses elde etmek isterseniz elektro kemanları tercih edebilirsiniz. Peki, müzik sevdalılarına özel, en iyi elektro keman listesini keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 18-01-23 14:36

Her bütçeye ve beğeniye uygun 2022 senesinin en iyi mikrofonları

Podcast gibi içerikler üretmeyi sevenlerin sesini en iyi şekilde yansıtmak için kaliteli bir mikrofona sahip olması büyük önem taşıyor. Sesi net aktaran, çevre seslerini bastırarak gürültüyü engelleyen ve sesi zenginleştiren birçok mikrofon modeli üretiliyor. Gelin, ses kalitenizi zirveye taşıyacak, her bütçeye ve beğeniye uygun 2022 yılının en çok tercih edilen mikrofon modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 29-12-22 16:54

Eşime 'babası çocuğun üstünü ört' dedi Gözyaşlarıyla haykırdı “Aynı şeyleri yaşadım” Muhabir de ağladı! 6 yaşındaki H.K.G’den sonra…

Türkiye 6 yaşındaki H.K.G.'nin yaşadıklarını konuşurken benzer istismar olaylarının yaşandığı da bir bir ortaya çıkıyor. Son olay ise hiç beklenmeyen anda, bir kadının gözyaşları içerisinde haykırmasıyla ortaya çıktı. Sokak röportajı sırasında mikrofon uzatılan kadın, H.K.G. ile aynı şeyleri yaşadığını ağlayarak anlattı. Duydukları karşısında muhabir bile gözyaşlarına boğulurken kadının sözleri yürek yaktı. Kadın, uçakta bir kişinin eşine 'Çocuğun üstünü örtsene babası' dediğini de söyledi.

Haber 15-12-22 17:10

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur 'Ben evime roket yedim!' diyerek itiraf etti! 'Öldürülmesini bekliyordum ama...'

Siyasileri ağırladığı, Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan YouTube kanalı Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Katarsis'e konuk oldu. Uğur, çocukluğundan bugüne tüm hayat hikayesini Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a anlatırken duygusal anlar yaşadı. Kimseyle dertleşemediğini söyleyen Uğur, "Arabamda mermi bulduğumda bunu anlatmak istedim ama, kimse beni dinlemiyor kime anlatacağım. Çok yakınımdaki insanlar da dinlemedi, hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Haber 15-12-22 08:12