Ilk Dunya Kupasi Haberleri

Uğur Dündar, Olimpiyatlar için hazırlanan kıyafetlere tepki gösterdi: 'İlk kez pijamalarıyla görüyorum'

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için bugün resmi tören düzenlendi. Tören öncesi gazeteci Uğur Dündar, yaptığı paylaşımla Türkiye için hazırlanan kıyafetlere tepki gösterdi. Paylaşımında Dündar, "Olimpik gururumuz Busenaz Sürmeli ve Mete Gazoz'u ilk kez pijamalarıyla görüyorum..." dedi.

Kulis 2024-07-26 22:28:31

Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 'Yeri can sıkıcı' diyerek açıklama yaptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Deprem sonrası ünlü Prof. Dr. Naci Görür depremin değerlendirmesinde bulundu. Görür, depremin yerinin 'can sıkıcı' olduğunu belirttiği açıklamasında depremle ilgili olarak, "Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz." dedi.

Haber 2024-07-26 18:37:30

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın açıklamasına Özgür Demirtaş'tan ilk yorum! Büyük harflerle yazdı

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan faiz indirimi konusunda açıklama gelmişti. Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini, indirimler başladığında da sıkı duruşun korunacağına dair kuşkuya yer bırakılmayacağını söylemişti. Akçay'ın bu açıklamalarının ardından ekonomist Özgür Demirtaş'tan da ilk yorum geldi. Akçay'ın konuşmasını 'Harika' olarak nitelendiren Demirtaş, "Spekülasyonların önüne geçilmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-07-26 17:22:35

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,08 değer kaybederek 10.863,09 puana indi. Bankacılık endeksi yüzde 0,10 ve holding endeksi yüzde 0,35 değer kaybetti.

Finans 2024-07-26 13:25:39

Diğer Haber Etiketleri

Uğur Dündar Olimpiyat Oyunları deprem Bingöl naci görür Özgür Demirtaş Borsa İstanbul Endeks eo Kalp‎ dövme Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta arsa konut tapu gelir banka kar s lig UEFA son dakika Başakşehir konferans ligi Trabzonspor trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi fenerbahçe paylaşım düğün mourinho takı Oyuncu sosyal medya Halle Berry Neslihan Atagül Kadir Doğulu borsa anne evlilik Eda Ece Buğrahan Tuncer Deniz Baykal Fatih Altaylı Mustafa Sarıgül Abdulkadir Selvi Ali Yerlikaya Gözaltı terör operasyonu Mersin tbmm vergi madde en düşük emekli maaşı abd netanyahu Numan Kurtulmuş Süper Lig galatasaray beşiktaş takım tff yönetim kurulu türkiye futbol federasyonu tff istifa diş ağrısı Bitlis Van diş diş apsesi Acun Ilıcalı ele sokak hayvanları sokak köpekleri Şanlıurfa Yeniden Refah Partisi hırvatistan milli spor yazarı Teknik Direktör transfer sezonu José Mourinho Murat Akkoyunlu boşanma vücut gümrük market Esenyurt trafik kazası Kamala Harris ABD Amerika Birleşik Devletleri erden şampiyonlar ligi bıraktı dzeko bahçe maçı da, Devler Ligi Merkez Bankası Faiz kararı Ekonomist araba kredi faiz Vade Kadir Ezildi En Hamarat Benim kripto rapor bahçeli Ebru Polat yerli yatırımcı CHP Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu kamu işçisi anket seçim anketi ak parti oy oranları BES Bursaspor devam edecek su faturası Tekirdağ dolar Altın

90 yaşındaki büyükanne ilk dövmesini yaptırdı! Seçimiyle herkesi şaşırttı

Bir torun, 90 yaşındaki büyükannesinin yaptırdığı ilk dövmeyi paylaştı. Yaptırdığı dövme seçimi ile herkesi şaşırtan kadın görüntülerde çok memnun görünüyor.

Kadin 26-07-24 12:15

BİM'e Philips Airfryer geliyor! 26 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

Türkiye'nin en büyük perakende marketlerinden biri olan BİM'in bu haftaki 26 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta en dikkat çeken ürünlerden biri Philips Airfryer oldu. Çok satanlar listelerinde ilk sırada yer alan Philips Airfryer'a avantajlı fiyatla sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı! BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 26-07-24 11:20

Arsa, konut, iş yeri alan oraya koşuyor: Tapu harç geliri 426 milyon TL’yi aştı!

Arsa, konut, iş yeri alanların ilk adresi tapu daireleri. Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yılın ilk 6 ayında 426 milyon 183 bin TL gelir elde edildi.

Finans 26-07-24 10:04

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 2,7 milyar lira net kar

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ilk 6 ayda 2,7 milyar lira net kar elde etti. Banka 2024'ün ilk altı ayında aktiflerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18 artırarak 144 milyar liraya çıkardı.

Finans 26-07-24 07:30

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 25-07-24 17:14

Üzerine hiçbir şey giymedi... Halle Berry Kedi Kadın'ın 20. yaşını böyle kutladı

2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Halle Berry şimdi de ikonik rolü Catwoman'ın 20. yaşını özel pozlarıyla kutladı. Ünlü ismin pozları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 25-07-24 15:30

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,19 değer kaybederek 10.970,41 puana indi. Bankacılık endeksi yüzde 0,82, holding endeksi yüzde 0,07 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,32 ile madencilik, en çok gerileyen yüzde 1,36 ile turizm oldu.

Finans 25-07-24 13:15

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

Mustafa Sarıgül sonrası yeni kasetler hazırlanmış! Çok konuşulacak iddia: Fatih Altaylı, Deniz Baykal gerçeğini ilk kez duyurdu

Abdülkadir Selvi, dünkü yazısında ilginç ifadeler kullanmış ve siyasetteki kasetlerin devam edeceğini iddia etmişti. Selvi, 'CHP genel başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığına giden süreçte yeni kasetler konuşuluyor.' dedi. Gazeteci Fatih Altaylı, bu sözler sonrası Selvi'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 25-07-24 10:30

Terör örgütü elebaşı lehine slogan attılar, 'Ölürüm Türkiyem'le gözaltına alındılar! Bakan o görüntü için ilk kez konuştu: Yüreğim kıpır kıpır oluyor

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de PKK terör örgütü elebaşı lehine slogan atıp ardından 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı eşliğinde karakola götürülenlerle ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi. Şarkıyı duyunca yüreğinin kıpır kıpır ettiğini belirten Yerlikaya, 'Savcının talimatıyla gözaltına alınan insanları üzmek, kırmak için yapıldığına inanmıyorum' dedi.

Haber 25-07-24 10:15

Tartışmalara neden olan vergi düzenlemesinde ilk 7 madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı ve bazı maddeleri kamuoyunda gündem olan vergi paketinin görüşmeleri devam ediyor. En düşük emekli aylığının da yükseltilmesini içeren paketin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Finans 25-07-24 08:32

Netanyahu, ABD'de ayakta alkışlandı! Türkiye'den ilk tepki geldi

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, ABD'de yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" dedi. Netanyahu konuşmasını yaparken ABD'li senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Bu duruma ilk tepki TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Haber 24-07-24 23:11

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor 24-07-24 17:03

TFF'den istifa eden Bayram Saral için ilk açıklama geldi!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimin ardından TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Otyakmaz açıklamasında Bayram Saral'ın istifasına yönelik de konuştu. İşte o sözler...

Spor 24-07-24 16:05

Basit bir diş ağrısı az daha ölümüne neden oluyordu! Yüzde 70 ölüm sebebiymiş! Yüzü şişmeye başlayınca fark etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayeti yaşayan Gamze Kılıçer, ilk olarak ilçedeki sağlık kuruluşuna başvurdu. Daha sonra bir tıp merkezine sevk edilen Kılıçer'e diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon oluştuğu tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Gamze Kılıçer, 3 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Konu hakkında 'diş apsesi deyip geçmemek lazım' diyen uzman isim bu durumun literatürdeki kitaplarda ölüme yüzde 70 neden olduğundan bahsedildiğini söyledi.

Kadin 24-07-24 15:48

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı...

Hem özel hayatı hem serveti hem de açıklamalarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada bir sözü gündem oldu. Ilıcalı "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" dedi.

Magazin 24-07-24 14:53

Yasayı çiğnemeyi göze aldı: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'dan sokak hayvanları resti! Burada uygulatmam

Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenleme tüm Türkiye'de tartışmaları beraberinde getirdi. Meclis'te görüşmeleri devam eden yasa tasarısı hakkında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar rest çekti. Çok tartışılan 'ötanazi' uygulamasına değinen Gülpınar, "Böyle bir karar alırlarsa hayatımda ilk defa kanunu çiğnemekle karşı karşıya kalabilirim" sözleriyle gündeme damga vurdu.

Haber 24-07-24 14:22

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 24-07-24 14:05

'Yılın ilk aylarında boşanma rekoru kırıldı' dendi... Murat Akkoyunlu'ya mutlu evliliğin sırrı soruldu! Eşiyle diyaloğu güldürdü

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerinden yaptığı derlemeye göre, geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435, boşananların sayısı 171 bin 881 olarak kayıtlara geçti. Bu verilere göre yılın ilk üç ayında boşanma oranlarının arttığı kaydedildi. Boşanma oranlarındaki artış ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu'ya soruldu. Mutlu evliliğin sırrını eşi açıkladı.

Magazin 24-07-24 12:12

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes eğri hatlı vücudunu beğeniler uğruna saklamayı reddediyor!

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes, insanların çevrimiçi fotoğraflarını kalıplara dayatmak istedğinive bundan bıktığını söylüyor. Model, yakın zamanda büyük bir noktayı kanıtlamak için yan yana iki fotoğrafını paylaştı. İlk fotoğrafa binlerce beğeni gelebileceğini ikinci fotoğrafa ise kötü yorumların yapılacağını gösterdi.

Kadin 24-07-24 12:02

Gümrüklerde 16,6 milyar liralık kaçakçılık engellendi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, yılın ilk yarısında 16,6 milyar liralık kaçakçılığa geçit vermedi.

Finans 24-07-24 10:10

Marketlerde yeni dönem! Artık alışverişlerde sürprize yer yok: Yakın zamanda zorunlu olabilir

Şimdilik ilk uygulama Tarım Kredi Marketleri’nde… Tarım Bakanlığı hayata geçirdi, tüm zincir marketlerde zorunlu olması bekleniyor. Vatandaşların markete gittiğinde sürprizle karşılaşmasına engel olacak karekod uygulaması hayata geçti. Yeni uygulama sayesinde artık ürün kasaya gitmeden hakkındaki tüm bilgiler öğrenilebilecek. İşte haberin ayrıntıları…

Finans 24-07-24 09:19

Son dakika | E-5'te zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 araç birbirine girdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu yer aldı. Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber 24-07-24 08:22

Kamala Harris ilk seçim mitinginde 'kırmızı bayrak yasası' vaadinde bulundu! Trump'a çok sert sözlerle yüklendi

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından desteğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ilk seçim mitingini Wisconsin'de gerçekleştirdi. Demokrat Parti'nin adayı olması beklenen Harris, “Her türlü suçluyla mücadele ettim. Bu yüzden bana kulak verin, Donald Trump'ın nasıl biri olduğunu biliyorum” dedi. Harris “kırmızı bayrak yasası” olarak da bilinen riske dayalı silahlara el koyma yasasını geçirmeyi ve saldırı silahı yasağı getirmeyi vaat etti.

Haber 24-07-24 00:47

Jose Mourinho, maç sonunda UEFA'yı hedef aldı! ''Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum!''

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında konuşan Jose Mourinho, zemin eleştirisinde bulundu.

Spor 24-07-24 00:07

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turuna galibiyetle başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, rakibini geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve turun kapısını araladı. Teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı.

Spor 23-07-24 23:25

Fenerbahçe'de Dzeko'nun attığı gol kameralarda zor gözüktü! Sosyal medya yıkılıyor...

Lugano deplasmanında sezonun ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, mücadelenin ikinci yarısına saniyeler içinde golle başladı. Tadic'in asistinde müthiş bir şut vuran Dzeko'nun golünün sertliği sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 22:51

Lugano-Fenerbahçe maçının başında büyük hata! Top ağlara gitti, maçın spikeri bile şaşırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Mücadelenin henüz başında yapılan hata sonrası gelen gol spikeri bile şaşırttı.

Spor 23-07-24 21:53

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 20:46

Mourinho'lu Fenerbahçe ilk resmi maçına çıkıyor! Portekizli hocadan Lugano karşısında çok sürpriz 11 kararı... O isimlere forma yok

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ilk sınavına çıkarken, Portekizli hoca ilk 11'ini büyük oranda belirledi. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 15:32

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 23-07-24 15:01

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Türkiye, dünyada kriptoda en çok alım satan yapan ikinci oldu!

Kripto odaklı haber ve veri platformu Coinwire, küresel kripto para alım satım işlemlerine yönelik her yıl olduğu gibi, 2024 yılının da raporunu yayınladı. Raporda, yılın ilk yarısında en çok kripto alım satımı yapan, en yüksek işlem hacminin görüldüğü ikinci ülkenin Türkiye olduğu belirlendi.

Finans 23-07-24 13:38

Bahçeli Köpeklerin öldürülmesine karşıyız deyince Ebru Polat paylaşım yaptı: Sayın genel başkanımız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sokak hayvanlarına ilişkin, “MHP hayvan dostudur, köpeklerin öldürülmesine karşıyız" çıkışında bulundu. Yasaya ilk günden beri karşı olan Ebru Polat'tan ise paylaşım gecikmedi.

Magazin 23-07-24 13:30

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 3,7 trilyon lira!

2023 yılı sonunda 2 trilyon 600 milyar lira olan yurt içi yerleşiklerin pay senedi varlıkları, bu yılın ilk yarısında yüzde 42,3 artarak Haziran 2024 itibarıyla 3 trilyon 699 milyar liraya yükseldi.

Finans 23-07-24 13:27

Emekli maaş promosyonu 24 bin lirayı buldu! Yüzde 24,73’lük zam sonrası emekli promosyonu üst dilime geçti: İşte en yüksek ödeme yapan bankalar

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammının yüzde 24,73 olarak açıklanmasının ardından emekliye ek gelir sağlayan banka promosyonları da arttı. Bu kapsamda ilk hamle kamu bankası Vakıfbank’tan geldi. 12.000 + 12.000 TL toplamda 24 bin TL’yi bulacak. İşte yaklaşık 16 milyon emekliyi ilgilendiren güncel promosyon kampanyaları ve 11 banka promosyonu...

Finans 23-07-24 12:02

Yavaş dinlemedi, İmamoğlu'ndan manidar sözler geldi! İkili arasında soğuk savaş iddiası... O detayı ilk kez anlattı

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında 'kriz var' iddiası bir anda gündem yarattı. CHP'nin 'Eğitim Maratonu' etkinliğinde ikili arasında soğuk rüzgarların estiğini belirten gazeteci Altan Sancar, yaşanan o detaya dikkat çekti. Son günlerde ortaya çıkan sosyal medya hesaplarından da adeta 'savaş' açıldığını belirten Sancar, "Bunu gizlemenin bir anlamı yok. Yavaş ve İmamoğlu arasında bir soğukluk olduğunu bütün CHP açık açık konuşuyor" dedi.

Manşet 23-07-24 10:50

Yüz binlerce kamu çalışanını ilgilendiriyor! Sözleşmedeki o detay her şeyi değiştiriyor: Kimi yüzde 24,73 zam alacak, kimi yüzde 15...

700 bin kamu işçisinin maaş zamları enflasyona yenildi. Toplu İş Sözleşmesi ile ilk yarıda yüzde 45 zam alan yüz binler için hesap yapıldı. Sözleşmesi Şubat ayında başlayan kamu işçileri, Ocak ayında başlayan işçilere göre yılın ikinci yarısında 10 puan daha düşük zam alacak. Sözleşmesi Ocak’ta başlayanlar yüzde 24,73 oranında zam alırken, Şubat’ta başlayanların zam oranı yaklaşık yüzde 15'te kalacak. İşte detaylar…

Finans 23-07-24 08:52

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

İlk etapta 4 bankada hayata geçirildi! Ucuz faizli kredi dönemi başladı: 2 milyon liraya kadar kredi…

BES katılımcıları için yasal düzenleme yapılarak nakit ihtiyacını karşılayacak adım geçtiğimiz ay atıldı. Bu kapsamda BES teminatlı ucuz kredi uygulaması şimdilik Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk’te başladı. Artık BES’te biriken fonlarını teminat gösterenler bu birikimlerinin yüzde 80 veya yüzde 100’ü kadar kredi kullanabiliyorlar. 100 bin TL’lik BES’e 83 bin lira kredi kullandırılabilirken, rakam 2 milyon lirayı da görebilecek. İşte BES teminatlı düşük faizli kredi şartları…

Finans 23-07-24 08:08
BES

Bursaspor, 2 bin taraftarıyla sezonu açtı

Bursaspor takımı, 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne yaklaşık 2 bin kadar yeşil-beyazlı taraftar geldi.

Spor 22-07-24 21:56

Yeni evlenmişlerdi! Eve gelen ilk su faturasını görünce neye uğradıklarını şaşırdılar: 413 bin TL

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yeni evli bir çiftin evine gelen ilk su faturası, sayacın yanlış okunması sebebiyle 413 bin lira geldi. Çift, görevlilerin 387 son endeks yazmaları gerekirken 3 bin 874 son endeks yazdığını, bu yüzden faturanın 413 bin TL geldiğini söyledi. Yetkililere ulaştıklarında ise sorunun çözüldüğünü belirtti.

Haber 22-07-24 16:18