Kabine Toplantısı Kararları Son Dakika Haberleri

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 5 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gelişmelerini yakından takip eden kişiler tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kritik toplantı için geri sayım sona erdi. Toplantıda Rusya ile ilişkiler ve Tahıl Koridoru gibi konular görüşüldü. Öte yandan G20 ve BM Genel Kurulu görüşmeleri de ele alındı. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 05-09-2023 19:36

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısı kararları neler? Yılın ilk kabinesi toplanıyor

Yeni yılın ilk kabinesi bugün toplanıyor. Beştepe'de yapılacak olan Kabine toplantısının gündemi ise oldukça yoğun. EYT ve sözleşmelilere kadro düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda enflasyonla mücadelede yeni yılda atılacak adımlar da masada olacak. Kabine toplantısına dair tüm ayrıntılara haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Finans 09-01-2023 08:52

Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamada!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün (24 Ekim 2022 Pazartesi) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantıda ele alınacak konular arasında başörtüsüne yasal güvence, TOKİ sosyal konut projesi ve yerli otomobil TOGG da yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı saat kaçta başladı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunacak.

Haber 24-10-2022 16:23

KABİNE TOPLANTISI 22 AĞUSTOS 2022! Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilmesi beklenen Kabin toplantısı ile ilgili ayrıntılar vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi kritik öneme sahip toplantının günü ve saatine ilişkin internette araştırma yapmaya devam ediyor. Bilindiği üzere son toplantı 20 gün önce yapılmıştı. Kritik konuların masaya yatırılacağı toplantı ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Peki, Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Haber 22-08-2022 12:37

Kabine Toplantısı Kararları Son Dakika

Kabine Toplantısı Kararları Son Dakika Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kabine Toplantısı Kararları Son Dakika Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.