Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak Haberleri

Kabine toplantısı başladı! İşçi, memur ve emeklinin merakla beklediği karar için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştiriliyor. Toplantının gündeminde EYT (Emeklilikte yaşa takılanlar), çalışanlara kadro verilmesi, TOKİ ucuz konutları ve başörtüsü düzenlemesi gibi çok sayıda konu yer alıyor. Kabine toplantısı başladı! İşçi, memur ve emeklinin merakla beklediği karar için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da...

Haber 07-11-2022 16:55

Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamada!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün (24 Ekim 2022 Pazartesi) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantıda ele alınacak konular arasında başörtüsüne yasal güvence, TOKİ sosyal konut projesi ve yerli otomobil TOGG da yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı saat kaçta başladı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunacak.

Haber 24-10-2022 16:23

Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak

Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.