Kanal 7 Mukabele Haberleri

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber 2024-05-20 15:00:51

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 2024-05-20 14:40:33

İsrail ordusu Gazze'de üç rehinenin cesedine ulaşıldığını açıkladı

İsrail ordusu, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarında öldürülen ve daha sonra Gazze’ye götürülen üç kişiye ait cesedin bulunduğunu açıkladı.

Yurthaber 2024-05-20 11:33:38

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-20 09:31:41

Gantz, Netanyahu'ya savaş sonrası stratejisi için 8 Haziran'a kadar süre verdi

İsrail’de 7 Ekim’deki Hamas saldırısı sonrası kurulan savaş kabinesi, Gazze savaşı sonrasına ilişkin görüş ayrılıkları nedeniyle çatırdıyor.

Yurthaber 20-05-24 08:08

Depremzede kadının tutkusu geçim kaynağı oldu! Tanesi 3 ila 5 bin TL arasında değişiyor Evde oturan kadınlar yapabilir

Kahramanmaraş'ta depremzede bir kadının konteyner kentte yaptığı tablolar geçim kaynağı oldu. Konteyner kentte yaşayan kadın önceleri sıkıldığını şimdi ise tablolar yaparak hem keyifli vakit geçirdiğini hem de kazanç elde ettiğini belirtti. Tabloların tanesi 3 ila 5 bin lira arasında, ortalama yapım süresi ise 3-7 gün arasında değişiklik gösteriyor. Evde oturan kadınların kendilerine uğraş bulmalarını tavsiye eden depremzede kadın bu şekilde stres attığını belirtti.

Kadin 20-05-24 07:46

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! 7 senelik Oren Frances ile evliliğinden sonra işte gönlünü kaptırdığı kişi...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik müdahaleler sonrası bambaşka birine dönüşen Soyder, bu kez sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.

Magazin 19-05-24 07:50

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 19-05-24 01:23

Hataysporlu futbolcular, Beşiktaş maçı sonrası Kabataş'a yürüyüp taksi kullanarak evlerine geçtiler

Süper Lig’in 37’nci haftasında Beşiktaş sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekibin golleri 27’nci dakikada Massanga ve 55’inci dakikada Dele-Bashiru’dan gelirken, Beşiktaş’ın mücadeledeki gollerini 50’nci dakikada Gedson ve 90+7’nci dakikada penaltıdan Aboubakar kaydetti. Hataysporlu futbolcular Beşiktaş maçının ardından Kabataş'a yürüyerek taksi ile evlere dağıldı.

Spor 18-05-24 22:37

Hamas güçlerince kaçırılıp yarı çıplak soyulmuştu! Dünyanın konuştuğu Shani Louk'un cansız bedenine ulaşıldı... İsrail ordusu Gazze'de üç rehinenin cansız bedenine ulaştı

İsrail'deki bir müzik festivali için Almanya'dan gelen Shani Louk, 7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın saldırısında yarı çıplak vaziyette kaçırılmıştı. Kamyonete bindirilirken çekilen görüntüleri dünya basınında geniş yankı uyandıran Louk'un cansız bedenine ulaşıldı. İsrail ordusu, Alman asıllı İsrailli Shani Louk, 28 yaşındaki Amit Buskila ve 56 yaşındaki Itzhak Gelerenter'in cansız bedenlerine ulaştığını açıkladı.

Trend 18-05-24 10:15

TV yayın akışı 18 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Allah Yazdıysa Bozsun, Kardeşlerim, Kırımlı, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 18-05-24 07:34

Son dakika | Et fiyatlarındaki artış Erdoğan'ın gündeminde! Bugün açıklanacak diyerek duyurdu: Hibe desteğinde hak sahipleri belli oluyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki artışla ilgili açıklama geldi. Erdoğan, fiyatlardaki dalgalanmaya ilişkin mesaj verdi. Erdoğan ayrıca 5 milyar lira hibe desteği sağlanacak 7 bin proje ile hak sahiplerini bugün açıklanmaya başlayacağını duyurdu.

Haber 17-05-24 15:23

20 günlük ömrü var... Görebilmek için şehir değiştirip 7 km yol yürüdüler

Mardin'den Siirt'e gelen dağcılar, 1500 rakımlı dağın zirvesinde açan ve sadece 20 gün canlılığını koruyabilen ters laleleri görmek için 2 saat yürüyerek 7 kilometre yol katetti.

Haber 17-05-24 12:56

Sessiz katil Felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sırada yüksek tansiyon yer alıyor. Kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan yüksek tansiyon hastalığına dair yapılan çalışmalara göre yüksek tansiyonun; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini 6 kat ve kalp damarlarında damar sertliği riskini 4 kat arttırdığı bilgisi paylaşıldı. Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu, “Dünya Hipertansiyon Günü”nde hastalıkla ilgili bilinmesi gereken önemli bilgileri açıkladı.

Kadin 17-05-24 12:34

Binada kahreden yangın! Ranzanın arkasında... 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 3 katlı binanın 2. katında çıkan yangında anne ve 2 çocuğu dumandan etkilendi, 7 yaşındaki çocuğun ise ranzanın arkasında cansız bedeni bulundu.

Haber 17-05-24 11:26

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ve Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 17-05-24 10:35

Arkadaşıyla iddialaştı, 7 gün boyunca sadece su içti! Bakın sonuç ne oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Mihriban Yılmaz, "İnsan yemeden yaşar mı" diyen arkadaşıyla iddiaya girerek, 7 gün boyunca yalnızca su içti. Yılmaz bu süreçte 11 kilo verdi.

Kadin 17-05-24 09:24

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 17-05-24 08:06

Pof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç: Vücuttaki virüs ve parazitleri anında öldürüyor, toksinleri söküp atıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında verdiği değerli bilgileriyle dikkat çekiyor. Bir YouTube programına konuk olan Karatay, 7 bin yıllık doğal ilaç diyerek tavsiyede bulundu. Bu ilacın vücut sağlığına olan faydasının yanı sıra ev temizliğinde de çok etkili olduğunu söyleyen ünlü profesör, en sağlıklı içecek olduğunun da altını çizdi. Canan Karatay'ın şiddetle tavsiye ettiği doğal ilaca dair açıklamaları haberimizde.

Manşet 17-05-24 08:02

Borsa İstanbul’da gong Altınay Savunma Teknolojileri için çaldı: Tam 7 kat büyüklükte talep

Toplam tahsisat tutarının 7 kat büyüklüğünde talep gören Altınay Savunma Teknolojileri hisseleri Borsa İstanbul’da yapılan gong töreni sonrası işlem görmeye başladı.

Finans 16-05-24 13:18

MEB'den bir ilk! Ortaokul öğrencileri için başlıyor... Ücretsiz olarak 10 ilde hayata geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), temel meslek becerilerini keşfetmek isteyen ortaokul öğrencileri için bu yaz tatilinde "zanaat atölyeleri" olarak adlandırılan kurslar açacak. Uygulama ile meslek liselerinin kapıları, ilk kez ortaokul kademesindeki öğrenciler için de açık tutulmuş olacak. Ortaokul 7. sınıftan itibaren öğrencilerin meslek liselerinde ücretsiz katılabileceği uygulama 10 ilde 196 okulda başlatılacak.

Egitim 16-05-24 12:09

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

Suç ağı çözüldü, detaylar şoke etti! Devleti 1 milyar lira zarara uğratmışlar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-47' operasyonlarında İsmail Azar ve Hamza Mutlu'nun elebaşı olduğu organize suç örgütünün çökertildiğini, 51 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyon kapsamında yapılan çalışmalar sonucu, 6 bin 532 usulsüz olarak düzenlenmiş noter vekalet belgesinin kullanıldığı ve kamunun yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratıldığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 09:45

TV yayın akışı 16 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mayıs Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Eyyvah Eyvah 3, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 16-05-24 07:22

TAM ATM nedir? TAM ATM'de hangi bankalar var?

Türkiye’nin 81 ilinde 5.600 bankamatikle birlikte hayata geçirilen TAM ATM projesinin 7 ayrı kamu bankasının ortak girişimi olduğu bilinir. Yaşadığı yerde TAM ATM bankamatiklerinin aktif olarak kullanıma açıldığını gören kişiler ise bu projeye yönelik olan belirli hususları sorgular. Bunlar arasında TAM ATM projesinin kime ait olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanında konumlandırılan bu bankamatiklerin hangi işlemler için kullanılabildiği yer alır.

Finans 15-05-24 22:39

Isparta’da 57 kişinin can verdiği uçak kazasının firari hükümlüsü, 17 yıl sonra İstanbul Havalimanı'nda sahte kimlikle yakalandı

Isparta'da, 30 Kasım 2007'de, Süleyman Demirel Havalimanı'na inişe geçtiği sırada Türbetepe'de düşen, Atlasjet'in İstanbul- Isparta seferini yapan World Focus'tan kiralanan yolcu uçağında, 7'si mürettebat, 57 kişi yaşamını yitirmişti. Düşen uçağın şirketinin ortağı olan ve hakkında taksirle ölüme sebep olmak suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 17 yıldır firari haldeki Yavuz Çizmeci, sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

Haber 15-05-24 14:59

Polisler camdan içeri baktı, evdeki manzara şoke etti!

Erzurum'da, kötü ve ağır kokudan rahatsız olan binadakilerin şikayeti üzerine belediye temizlik ekipleri, Şerafettin T.'nin evinden, 2 kamyon çöp çıkardı. Yaklaşık 110 metrekare olan 2 artı 1 dairenin tamamının çöple dolu olduğu öğrenildi. Toplanan çöplerin yaklaşık 20 ton olduğu belirtildi. Şerafettin T.'nin alzheimer hastası olduğu ve 7 evi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 10:45

Mersin’de uyuşturucu operasyonu 7 şüpheli yakalandı

Mersin’de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonda 7 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 08:02

TV yayın akışı 15 Mayıs 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 15 Mayıs Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Hababam Sınıfı, Kara Ağaç Destanı, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 15 Mayıs Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 15-05-24 07:34

AK Parti Kızılcahamam'da kampa girecek! Tarih belli oldu

AK Parti'de, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7-8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da kamp yapılacağı bildirildi.

Haber 14-05-24 23:51

NASA yayınladı! Güneş'te bir patlama daha gerçekleşti! Son 7 yılın en büyüğü

Güneş'te son 7 yılın en büyük patlaması yaşandı. Patlamanın fotoğrafı NASA tarafından paylaşıldı. NOAA'nın açıklamasında fırtınanın muhtemel etkilerine dikkat çekti. Uydu navigasyon sistemlerinde ve radyo alıcılarının frekanslarında aksamalar oluşabileceği, saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği veya benzer bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 14-05-24 23:08

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

TV yayın akışı 14 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Mayıs Salı Bahar, Maymunlar Cehennemi: Savaş Ben Bu Cihana Sığmazam, Bir Baba Hindu, Üçlü Pürüz, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 14 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 14-05-24 07:17

Başakşehir'de gölet faciası: İki kardeş boğularak öldü! Kahreden detay: Ölmeden hemen önce...

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde iddialara göre güvenlik önlemi bulunmayan bir gölete 3 çocuk girdi. Gölete giren 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu iki kardeşin boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocukların suda çırpınmaya başladığı anda annelerinin kurtarmak için suya atladığı fakat başarmadığı ortaya çıktı. Ayrıca yapılan inceleme sonucu kardeşler hakkında kahreden detay da ortaya çıktı.

Haber 13-05-24 15:39

Van’da 7 kişi tutuklandı

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda değişik suçlardan 7 kişi tutuklandı.

Yurthaber 13-05-24 14:22
Van

Yaralandıkları kaza anını saniye saniye görüntülediler

Adana’nın Pozantı ilçesinde otoyolda 4 aracın karıştığı ve 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında yaralanan siyah otomobildeki şahıslardan birinin o anları görüntülediği ortaya çıktı.

Yurthaber 13-05-24 11:41

Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı! Önce karnındaki bebeği, sonra kendisi can verdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 aylık hamile olan Zemzem Özdemir (42), kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir’in karnındaki bebeği kurtarılamadı. Bebeğini kucağına alamayan talihsiz kadın da, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 09:59

Tokat'ta cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Tokat'ta cip ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-05-24 07:56

Kayseri'de çeşitli suçlardan yakalanan 7 şüpheli tutuklandı

Kayseri'de "yağma" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 13-05-24 07:54

Altın, dolar, borsa... Yeni haftada finans ve ekonomi takvimi yoğun: Emekli ve memur zammında yeni ipucu yolda

Altın fiyatlarından dolara, borsadan merkez bankalarının faiz kararlarına… Tüm dünyada ve Türkiye’de ekonomik veri takvimi oldukça yoğun bir haftaya başlıyor. Kritik ABD enflasyonu, Fed faiz kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın adımları, altın, dolar, borsa... 7’den 77’ye herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.

Finans 13-05-24 07:34

Otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Tüm gözler 7 Temmuz'da! Zorunlu olacak, sıfır araçlara özel kampanyalar gelebilir

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Vatandaşlar ise otomobil fiyatlarında indirim olacak mı, fiyatlar artacak mı? sorularına yanıt ararken, uzmanlar bazı fiyat düşüşlerinin olabileceğini ancak sonrasında yeniden artacağını belirtiyor.

Finans 13-05-24 07:04

Bolu'da zincirleme kaza! Yaralılar var

Bolu'da, D-100 yolunda, trafik ışıklarında 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 13-05-24 00:29

İsrail'e kötü haber! Türkiye'nin ardından bir ülke daha kararını dünyaya duyurdu

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Dünya, İsrail'in saldırıları sonrasında ayağa kalkarken Güney Afrika, İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Hakan Fidan davaya müdahil olacaklarını açıklamıştı. Bir müdahillik açıklaması da Mısır'dan geldi.

Haber 12-05-24 18:32

Anneler Günü'nde kahreden haber! Genç anne, toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ’da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 15:59

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

'Yabancı uyrukluların sağlık giderlerini Sağlık Bakanlığı karşılayacak' haberlerine yanıt geldi!

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan bir karar gündem olmuştu. 'Türkiye’ye gelen en fazla 7 bin yabancı hastanın tedavi giderleri ücretsiz olacak' kararıyla ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-05-24 19:11

O ilimizde dikkat çeken manzara! Muhtar, Tehlike arz ediyor diyerek anlattı, mahalle sakini Endişeliyiz dedi: Uzmanı ise böyle açıkladı

Konya’nın Çumra ilçesinde yüzey yarığı oluştu. Yüzey yarıklarını bölgede hayvanlarını otlatan çobanların fark ettiğini söyleyen Adakale Muhtarı Etem Kutlu, "Yarıklar 2,5 kilometre uzunluğunda, bazı yerleri 7-8 metre derinlikte. Bu da tehlike arz ediyor, çobanlar ve köylüler tedirgin" dedi. Mahalle sakinlerinden Saffet Danalı ise "Köylüler olarak endişeliyiz" ifadelerini kullandı. Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık ise yarıklarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-05-24 18:40