Kizil Goncalar Oyunculari Haberleri

Cüneyd tarikattan atıldı! Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu gündem oldu!

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yaptığı yorum çok konuşuldu. Dizinin sıkı takipçisi Demirtaş, dizinin son bölümüyle ilgili yine dizinin oyuncularından Cüneyd'e övgüler yağdırdı.

Magazin 2024-05-07 10:40:24

‘Kızıl Goncalar’daki aşk gerçek oldu! Mert Turak ile Cemre Melis Çınar yakalanınca...

‘Kızıl Goncalar’ dizisinde Naim ile Nadire karakterlerine hayat veren Mert Turak ile Cemre Melis Çınar'ın aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Mert Turak ile meslektaşı Cemre Melis Çınar kameralara yakalanınca ne yapacağını bilemedi.

Magazin 2024-05-05 11:43:54

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 2024-05-02 14:46:03

İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi! Olay sözler

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Yazıcıoğlu, yaklaşık dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış ardından eski sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi...

Magazin 2024-04-26 10:08:24

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-24 10:32

Kızıl Goncalar dizisine 'Savcı' geliyor! Ortalık iyice karışacak

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi ve her bölümü çok konuşuluyor. Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisine çok iddialı bir karakter geliyor.

Magazin 16-04-24 17:53

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Önce Kızıl Goncalar'ı anlattı sonra Müge Anlı'ya tepki gösterdi! 'Siz halkı...'

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan YouTube üzerinden yaptığı programıyla da adından söz ettiriyor. Çağlayan, 196Sekiz’den Dinle kanalına RTÜK üyesi İlhan Taşçı'yı konuk etti. Taşçı Kızıl Goncalar ve Müge Anlı açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-04-24 10:55

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-24 09:53

Bomba iddia... Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar'a mı dahil oluyor?

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 10:53

Kızıl Goncalar dizisinin Levent'i Özcan Deniz'in o sahnesi tüyleri diken diken etti! Sosyal medyada yorum yağdı

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin son bölümünde Levent'in Atatürk hakkında söyledikleri tüyleri diken diken etti.

Magazin 26-03-24 15:02

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-24 13:11

'Ramazan' sahnesi tepki çekmişti! Kızıl Goncalar’ın senaristinden olay sözler

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog damga vurmuştu. 'Ramazan' sahnesi izleyenlerin tepkisini çekmişti. Dizinin senaristi sessizliğini bozdu.

Magazin 20-03-24 11:40

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

Magazin 19-03-24 13:52

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-24 17:45

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 15-03-24 10:44

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 17:34

Zehra Güneş'in ardından o da Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı! Mert Yazıcıoğlu özel sohbet odalarına katıldı

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Dizideki performansı çok beğenilen Yazıcıoğlu şimdi de finans yönetimi için Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı.

Magazin 05-03-24 11:11

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd ve Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakterinin arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Dizide ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-02-24 08:03

Saçlarımız çabuk beyazlar diyerek açıkladı! Sitare Akbaş efsane isimle akraba çıktı

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Akbaş, yaptığı açıklamada Müslüm Gürses'le akraba olduğunu söyledi.

Magazin 16-02-24 10:02

Kızıl Goncalar'ın Müyesser'i Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali dikkat çekti! Başörtüsüz haliyle bambaşka biri

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Müyesser karakteriyle adından söz ettiren Asiye Dinçsoy gerçek hayattaki haliyle gündem oldu. Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 13-02-24 12:10

Kızıl Goncalar'da şehit sahnesi gündemde! Özgür Demirtaş da dayanamadı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle olay olmuştu. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi yeniden yayın hayatına başladı. Son bölümüyle büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Magazin 13-02-24 11:35

Her sahnesi olay olmuştu! Kızıl Goncalar'ın Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı için bakın ne dedi

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyada gündem oldu. Cemaat ve seküler aile hayatlarını konu edinen dizi birçok eleştiri de aldı. Eleştirilerin ardından RTÜK diziye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Dizinin Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı hakkında konuştu.

Magazin 08-02-24 10:06

Kızıl Goncalar'ın Hasna'sı Selen Öztürk'ün gerçek hayattaki hali şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Dizideki 'Hasna' rolüne hayat veren güzel oyuncu Selen Öztürk'ün gerçek hayattaki hali görenleri şaşırttı.

Magazin 07-02-24 08:33

Kızıl Goncalar'da Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesi çok konuşuldu! Bu kadar mı gerçekçi oynanır...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Kızıl Goncalar dizisi dün akşam yayınlandı. Dizide Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnesi diziye damga vurdu. Oyuncunun performansı çok beğenildi. Sosyal medyada söz konusu sahneye yorum yağdı.

Magazin 30-01-24 11:54

'Kızıl Goncalar' tartışması sürüyor! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Celal Şengör ve Fatih Altaylı'ya olay olacak yanıt: 'Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci...'

Prof. Dr. Celal Şengör ile RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin arasında 'Kızıl Goncalar' dizisi üzerinden başlayan tartışma devam ediyor. Şahin kendisine bir mektup yazarak tepki gösteren Şengör'e sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Şengör için "Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci, akşam güvenlik bilimci, şimdi iletişimci" yorumunda bulunan Şahin, gazeteci Fatih Altaylı için ise "Ergenler gibi sağa sola küfürler savuran basın kartı bile olmayan sözde gazeteci" dedi.

Magazin 16-01-24 18:02

Celal Şengör'den RTÜK Başkanı Şahin'e sert ifadeler! Kızıl Goncalar mektubunu Fatih Altaylı duyurdu

Prof. Dr. Celal Şengör, açıklamaları nedeniyle kendisini hedef alan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e açık mektup yazdı. Şahin’in "O isminin başında prof olan arkadaş kendi işine baksın" sözlerine yanıt veren Şengör, “Tekrar edeyim: Yobaz kollayıcılığı RTÜK’ün görevleri arasında değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 16-01-24 14:51

Her sahnesi olay olmuştu... Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Yapımcısı 'Tekrar başladık' notuyla duyurdu

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yeni bir açıklama geldi.

Magazin 15-01-24 15:26

Her sahnesi olay olmuştu... RTÜK Başkanı'ndan dikkat çeken 'Kızıl Goncalar' yorumu: 'Kızıl Goncalar' dizisi ‘dakika bir gol bir’ yaptı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, ‘Kızıl Goncalar‘ dizisine verilen 9 milyon TL para cezası ve 2 kez yayın durdurma cezasıyla ilgili konuştu. Şahin, “Kızıl Goncalar dizisi ‘dakika bir gol bir’ yaptı” dedi.

Magazin 12-01-24 17:45

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-24 17:46

Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncusu Özcan Deniz isyan etti: Ahlak bekçisi değilim lakin...

Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilkk günden beri gündemde. RTÜK’ün program durdurma cezası nedeniyle yayınlanamayan Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncularından Özcan Deniz sonunda isyan etti.

Magazin 11-01-24 15:14

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu! Sitare Akbaş yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! İddialı dizide ortaya çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Akbaş yeni dizisindeki imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-24 06:44

Her sahnesi olay olmuştu? Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Bu akşam yayınlanacak mı?

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümden itibaren gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. İzleyiciler tarafından Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Diziyle ilgili İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma kararı için yapılan başvuru reddedildi. Dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Magazin 08-01-24 18:12

TV yayın akışı 8 Ocak 2024 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Fox TV, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Ocak 2024 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Ocak Pazartesi Ne Gemiler Yaktım, Hızlı ve Öfkeli 8, Safir, Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Kızıl Goncalar ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , Fox TV yayın akışı nasıl? İşte 8 Ocak Pazartesi 2024 TV yayın akışı...

Trend 08-01-24 07:10

Çekim izinleri iptal edilmişti: 'Kızıl Goncalar' Fatih’ten taşındı! Bakın nereye taşındılar...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtildi.

Magazin 02-01-24 15:11

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

Özcan Deniz eşinin falına baktı: Yeni yılda Samar Dadgar'ı şunlar bekliyor...

'Kızıl Goncalar' dizisinin ünlü oyuncusu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar 'ın kahve falına baktı. Ünlü şarkıcının eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Magazin 31-12-23 14:15

Özge Özpirinçci'den 'Kızıl Goncalar'a ceza tepkisi: Baskı ve yasaklar...

Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'de hedef gösterilen ve RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisine yaptığı paylaşımla destek verdi. Özpirinçci, "Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir" dedi.

Magazin 29-12-23 11:41

RTÜK cezası neşelerini bozmadı: Kızıl Goncalar setinde sürpriz doğum günü kutlaması!

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Hedef gösterilen dizide 'Meryem' karakterini canlandıran Özgü Namal, yeni yaşını setteki ekip arkadaşlarıyla kutladı.

Magazin 29-12-23 11:01

RTÜK toplantısı sona erdi! Kızıl Goncalar için flaş karar

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı televizyon ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı. Üst Kurul, vatandaşlardan gelen 31 binin üzerinde şikâyet üzerine “Kızıl Goncalar” adlı dizi film hakkında hazırlanan izleme raporunu detaylı olarak ele aldı.

Haber 29-12-23 01:04

RTÜK'ün Kızıl Goncalar kararı gündemde: Özgür Demirtaş'tan RTÜK'e tepki: İki tarafı da eleştiriyor

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Ekonomist Özgür Demirtaş, RTÜK'ün Kızıl Goncalar dizisine verdiği program durdurma cezasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 28-12-23 15:06

RTÜK'ten flaş Kızıl Goncalar kararı! İdari para cezası ve iki kez program durdurma

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümden itibaren gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi.

Magazin 28-12-23 14:09

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Darülaceze çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar'ın yapımcısı ödedikleri kirayı açıklayıp isyan etti! 'Toplumsal huzura muhalefet'

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve Aile Bakanlığı'da harekete geçip Okmeydanı Darülaceze'deki çekim izinleri iptal etmişti. Dizinin yapımcısı ödedikleri kira bedelini açıklayarak sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 26-12-23 16:17

RTÜK inceleme başlatmış, set durdurulmuştu! Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar yorumu olay oldu! 'Devam etmesi lazım'

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle büyük alkış topladı. RTÜK'ün inceleme başlattığı ve seti ikinci kez durdurulan dizi hakkında Ekonomist Özgür Demirtaş'tan da yorum gecikmedi.

Magazin 26-12-23 11:15

REYTİNG SONUÇLARI 25 ARALIK 2023: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Safir, Ömer reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 25 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 25 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü reyting sonuçları...

Magazin 26-12-23 10:33

Her sahnesi olay oldu! Kızıl Goncalar'a yeni bir isim daha

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümleriyle büyük tepki toplamış ve sahneleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. RTÜK de gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. Her sahnesi olay olan Kızıl Goncalar'a yeni bir isim daha katıldı.

Magazin 26-12-23 08:37