Limonlu Tiramisu Haberleri

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-04-26 17:02:22

Limonlu vanilyalı kurabiye tarifi: Limonlu vanilyalı kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, kahve sohbetlerinin yanında ikram edilecek farklı atıştırmalıklar yapmayı ve sunmayı seviyorsanız bu pratik ve lezzetli tarifi mutlaka denemelisiniz. Limonlu vanilyalı kurabiye ile hem tatlı krizlerinizi giderecek hem de çat kapı gelen misafirlere lezzetli bir atıştırmalık sunabileceksiniz.

Yemek 2024-02-10 14:34:31

Portakallı tiramisu tarifi: Portakallı tiramisu nasıl yapılır?

Çayın kahvenin yanına eşlik edebildiği gibi yemek davetlerinin tatlı menülerinde de bulunabilen tiramisu, dünya mutfaklarından bir tatlıdır. Bu tatlıyı portakal aromalı olarak farklı bir şekilde hazırlamak ve sunmak istiyorsanız aşağıda yer alan portakallı tiramisu tarifimiz tam size göre.

Yemek 2024-02-09 18:08:51

Sabahları güne ılık limonlu suyla başlamanız için 6 neden! Vücudunuza bakın neler oluyor

Sabah rutinimize eklediğimiz küçük değişiklikler, genel sağlığımızı olumlu yönde etkileyebilir. Sabahları güne başlarken bir bardak ılık suya ekleyeceğiniz C vitamini deposu limon ile hazırlayacağınız bu mucizevi içeceği içmenin vücudumuza sağladığı sayısız fayda arasından 6 tanesini haberimizde derledik.

Kadin 2024-01-30 10:26:57

Ferah lezzet: Limonlu tiramisu tarifi! Gelinim Mutfakta limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Limonlu tiramisu tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Limonun taze ve ferah tadı ile klasik tiramisunun muhteşem dokusuyla buluştuğunda ortaya çıkan bu tarif, deneyen herkesten tam puan alıyor. Peki, limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte püf noktalarıyla nefis limonlu tiramisu yapımı...

Yemek 10-11-23 14:43

MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

MasterChef All Star'ın 30 Eylül akşamında yayınlanan yeni bölümünde bamya çorbası hazırlandı. Çorbanın programda yapılmasıyla beraber seyirciler, bamya çorbası tarifini arama motorlarından araştırmaya başladı. Konya usulü bamya çorbası kimsenin hayır diyemeyeceği enfes bir lezzet. Etli, bol limonlu bamya çorbası özel günlerde, düğünlerde tercih edebileceğiniz yapımı da kolay bir çorbadır. Peki, MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 30-09-23 20:39

MasterChef tiramisu tarifi! En lezzetli tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef tiramisu tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan tiramisu tatlısı yapmalarını istedi. En iyi tiramisu tarifini yapan isim kaptanlık yarışında öne geçecek. Peki, MasterChef tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-07-23 21:21

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 10 Temmuz MasterChef All Star'da ilk takım kaptanı belli oldu

MasterChef All Star'ın ilk kaptanı merak konusu oldu Heyecanlı mücadelelere sahne olan yemek yarışması MasterChef bu sezon All Star ile izleyici karşısına çıkıyor. Ana kadronun tamamlandığı MasterChef All Star kaptanlık oyunu ile yarışmalara başladı. Programın jüri üyeleri Danilo şef, Mehmet şef ve Somer şef yarışmacıların yaptıkları tiramisu tarifini tadıp değerlendirdiler. Peki, MasterChef All Star'ın ilk kaptanı kim oldu?

Magazin 11-07-23 08:31

Kilo vermek isteyenler dikkat! Canan Karatay açıkladı, suya limon atın olacakları görün

Yaptığı açıklamalarla ezberleri bozan Prof. Dr. Canan Karatay'dan kilo vermek isteyenler için dikkat çeken bir uyarı geldi. Uzman isim, limonlu suyun vücuda etkilerini maddeler halinde sıraladı. Yaz aylarında fit görünmek isteyenler Canan Karatay'ın bahsettiği bu karışımı yanından eksik etmeyecek.

Haber 01-07-23 10:59

Limonlu yeşil çayın faydaları nelerdir, ne işe yarar? Limonlu yeşil çay zayıflatır mı, ne zaman içilir?

Limonlu yeşil çay, yeşil çayın doğal aromasını ve limonun canlandırıcı tadını bir araya getiren eşsiz bir içecektir. Yeşil çay, antioksidanlarla yüklü olmasıyla ünlüdür ve bağışıklık sistemini desteklemek, metabolizmayı hızlandırmak, enerji seviyelerini artırmak gibi bir dizi fayda sağlar. Limon ise C vitamini açısından zengin olup bağışıklık sistemi güçlendirici özelliklere sahiptir ve sindirimi destekleyebilir.

Haber 15-06-23 10:11

Mersin'de nesli tükenme tehlikesi altında olan Akdeniz foku sahil kenarında böyle görüntülendi

Nesli tükenme tehlikesi altında olan Akdeniz foklarından biri Mersin'in Erdemli ilçesi Limonlu sahilinde kendini gösterdi, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Haber 09-06-23 10:09

Limonlu soda faydaları nelerdir, hamilelikte zararlı mı? Limonlu soda kaç kalori, kilo aldırır mı?

Limonlu soda, sıcak yaz günlerinde serinletici bir içecek olarak tercih edilir. Hem kolay hem de hızlı bir şekilde hazırlanabilen limonlu soda, doğal bir lezzet sunar ve insanların beğenisini kazanmıştır. Limonlu soda yapmak oldukça basit bir işlemdir ve birkaç malzeme ile yapılabilir. Yazın serinletici bir içecek arıyorsanız, limonlu soda tam size göre! Limonlu soda, hem ferahlık veren hem de lezzetli bir içecek olup, birçok farklı şekilde hazırlanabilir. Peki, limonlu soda zayıflatır mı?

Haber 08-05-23 13:48

Limonlu su faydaları nelerdir, zararları var mı? Limonlu su ne işe yarar, zayıflatır mı, tansiyonu düşürür mü?

Limonlu su son yıllarda sağlıklı bir içecek olarak popülerlik kazanmıştır. Limon içeriğindeki C vitamini ve antioksidanlar nedeniyle bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olurken su da vücudun sıvı ihtiyacını karşılar. Bir araya geldiklerinde ise limonlu su ferahlatıcı bir lezzet sunarken birçok faydasıyla da dikkat çeker. Peki, aç karnına limonlu su içmek ne işe yarar?

Haber 10-04-23 11:04

Yemelere doyamayacağınız En Hamarat Benim tiramisu tarifi! Yapımı kolay, tadı efsane tiramisu tarifi ve malzemeleri

Ekranların sevilen yarışması En Hamarat Benim programında bugün tiramisu yapılıyor. Ekran başında izleyen seyirciler ise tiramisu tarifi araştırıyor. Peki, yemelere doyamayacağınız En Hamarat Benim tiramisu tarifi nedir? Kolay tiramisu nasıl yapılır?

Yemek 04-04-23 14:21

Hamileler limonlu su içebilir mi? Hamilelikte limonlu su içmek ne işe yarar, kanı sulandırır mı?

Gebelik dönemi anne adayları için mutluluk verici olduğu kadar zor bir süreç olarak da değerlendirilir. Bu dönemde anne adaylarının sağlıklarına daha fazla özen göstermesi önemlidir. Özellikle yaz mevsiminde hamilelik dönemi daha zorlu olur. Bu yüzden anne adayları hem sağlıklı hem de serinletici etkiye sahip içecekleri tercih eder. Peki, hamileler limonlu su içebilir mi? Hamilelikte limonlu su tüketmenin faydası var mı?

Kadin 24-02-23 17:31

Airfryer limonlu levrek tarifi: Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Balık menülerinin en sık tercih edilen balıklarından biri de levrektir. Airfryer ile levrek pişirmek son derece kolay bir işlemdir. Kısa süre içinde Airfryer’de pişireceğiniz levrek diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha lezzetli ve daha az yağlı olacaktır. Verilen malzemeler ve tarif adımları ile kolayca hazırlayabileceğiniz limonlu levrek tarifini şık yemek davetlerinizde ya da öğünlerde servis edebilirsiniz.

Yemek 28-01-23 01:25

Airfryer limonlu muffin tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da limonlu muffin nasıl yapılır?

Sadece yemekleri değil tatlıları, kekleri ve pastaları pişirirken de Airfryer kullanabilirsiniz. Limonlu muffin de Airfryer ile kısa zamanda yapılabilen bir tatlıdır. Temel olarak un, şeker, yumurta ve sıvı yağ gibi malzemelerden yapılır, limon suyu ve limon kabuğu rendesi eklenerek zenginleştirilir. Genellikle küçük boyutlarda olan keklerdir ve cupcake'e benzer. 30 dakika içinde hazırlayabileceğiniz limonlu muffinleri de hem ara öğünlerde hem de çay saatlerinde lezzetle tüketebilirsiniz.

Yemek 23-12-22 16:45

Airfryer limonlu levrek tarifi kokusuz ve pratik! Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Hafif ve lezzetli bir öğün için genel olarak balık tercih edilir. Levrek en çabuk pişen balıklardan biridir. Limonlu levrek fileto, levrek balığından yapılan ve marine edilerek hazırlanan bir yemektir. Airfryer ile pişirilen levrek daha hızlı zamanda hazırlanır ve tadı da daha lezzetli olur. Ayrıca yağ oranı da daha azdır ve airfryer ile balık pişirdiğiniz zaman mutfağınızda yoğun balık kokusu oluşmaz.

Yemek 19-12-22 17:36

Gelinim Mutfakta Elma tiramisu tarifi! Orijinal tarifinden lezzetli elma tiramisu nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde İtalyan'ın sevilen lezzetlerinden olan tiramisu yapılıyor. Ancak klasik tiramisu gününde farlı olarak elmalı olarak hazırlanan bu tatlı yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Kaşık kaşık yediren elmalı tiramisu yiyenlerin vazgeçilmez lezzeti oluyor. İzleyiciler 'Elma tiramisu nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte nefis elma tiramisu tarifi...

Yemek 16-12-22 13:27

Limonlu kekik çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Limonlu kekik çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Dünyanın her yerinde birbirinden farklı bitkiler bulunur ve toplumlar tarih boyunca bu bitkileri şifa amaçlı kullanır. Tarih boyunca bitkilerin sağladığı faydalardan yararlanmaya çalışan toplumlar, bitkilerin yaprak, çiçek veya meyvelerini demleyerek çay hâlinde tüketmişlerdir. Farklı ruhsal ve fiziksel tedavilerin yardımcısı olarak kullanılan bitki çayları sadece hastalık tedavilerinde değil mevcut sağlığı da korumak için de tüketilir. Peki, limonlu kekik çayı nasıl demlenir, faydaları neler?

Haber 28-10-22 16:09

Ekşi ve tatlının en güzel uyumu: Limonlu cheesecake tarifi! Limonlu cheesecake nasıl yapılır?

Ekşi lezzetlerin tatlılarıyla birleşiminden hoşlanıyorsanız limonlu cheesecake tam size göre! Bu cheesecake hem görünüş hem de lezzet olarak mutlu olmanızı sağlayacak. Nefis limonlu cheesecake nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 27-10-22 16:05

Sindirime yardımcı olur, böbrek taşı oluşumunu önler, cildi lekelerden korur... Limonlu su içmenin sağlığa önemli 6 faydası

Limonlar, vücudumuzun düzgün işleyişinden sorumlu olan vitaminler ve diğer birçok besin açısından zengin olduğu bilinmektedir. Kilo vermeyi, kalp sağlığını ve sindirim sağlığını desteklerler. Bununla birlikte, limon suyu diş minesi üzerinde zarar verici olabilir. Düzenli olarak içecekseniz sulandırmak önemlidir. Limonun suda seyreltilmesinin birçok faydası vardır.

Haber 22-10-22 16:04

MasterChef Tiramisu tarifi! En lezzetli tiramisu nasıl yapılır, hangi malzemeler kullanılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programı tüm ülke tarafından merakla takip ediliyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 26 Eylül Pazartesi günü kaptanlık oyununda yarışmacılardan tiramisu tatlısı yapmaları istedi. Tiramisu tarifinin yapılışı seyirciler tarafından merak konusu oldu. Tiramisu tatlısını pek çok kişi severek tüketiyor. Peki, MasterChef tiramisu nasıl yapılır? İşte Danilo Şef'in imzalı tiramisu tarifi...

Yemek 29-09-22 16:12

Çay limonla içildiğinde bakın vücutta neler oluyor! Limonlu çayın bilinmeyen faydaları şaşırtıyor

Sabah, öğlen ve akşam günün her saati bolca tükettiğimiz içeceklerden çay, ülkemizde ve dünya genelinde çokça seviliyor. Genelde sade olarak içilen çayı limonlu içmek ise çaya hoş bir aroma katıyor. Ancak çayı limonla içmenin faydaları bununla sınırlı değil. Çayınızın içine yalnızca bir dilim kattığında bakın vücutta neler oluyor! İşte limonlu çayın bilinmeyen faydaları...

Haber 17-09-22 19:22

Osman Müftüoğlu, herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Limonlu su mu, sirkeli su mu?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, uzun zamandır herkesin merak cevabını merak ettiği soruyla ilgili konuştu. Kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak isteyenlerin sabahları aç karnına içtiği limonlu su ve sirkeli su arasından hangisinin daha etkili olduğu merak ediliyor. Katıldığı programda bu soruya yanıt veren Prof. Dr. Müftüoğlu, beklenenlerin aksine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Haber 12-08-22 15:50

Dondurma hakkında az bilinen gerçekler: 2 top dondurma tüketirseniz…

Limonlu, çilekli, kavunlu, çikolatalı ve daha niceleri… Tüm mevsim tüketilebilen dondurma, özellikle yaz aylarında 7’den 70’e hemen herkesin vazgeçilmezi olan bir tatlıya dönüşüyor. Karbonhidrat, protein ve yağ gibi temel besin öğelerinin yanı sıra içerdiği kalsiyum, fosfor, potasyum ve magnezyum gibi önemli mineraller ile A, B, E ile K vitamininden de zengin olması sayesinde aynı zamanda şifa da sağlıyor! Üstelik bir top dondurma yaklaşık 50 gram ve sadece 100 kalori içeriyor.

Haber 26-07-22 16:04

Limonlu kurabiye nasıl yapılır? Limonlu kurabiye malzemeleri neler?

Leziz atıştırmalıklardan biri olan limonlu kurabiyeyi evinizde birkaç malzeme ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Bunun için gerekli olan temel malzemeler un, yumurta, limondur. Peki limonlu kurabiye nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 23-06-22 19:28

Tadı damağınızda kalacak: Nefis limonlu cheesecake tarifi

Ekşi lezzetlerden hoşlanıyorsanız bu tatlı tam size göre! Limonlu cheesecake hem eşsiz görünüşü hem de lezzetiyle vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Bu nefis tatlıyı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-06-22 10:17

Rüyada çay içmek ne anlama gelir? Rüyada misafirlikte, limonlu çay içmek ne demek?

Rüyada çay içmek, uzun ve sağlıklı bir ömrün simgesi kabul edilir. Çalışma hayatının tepe taklak olabileceği üzerinde durulan çay rüyalarında aksi yorumlar da yapılır ve rüya sahibinin iş hayatında büyük başarı yakalayacağı alamet olur. Rüyada sevgiliyle çay içmek ise küslük ya da kırgınlıkla ilişkilendirilir.

Trend 07-06-22 17:40

En hızlı hazırlanan tatlı! Kolay tiramisu tarifi

Havalar ısınmaya başladığında şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar tercih edilmeye başlanıyor. Şerbetli tatlılara göre çok daha hafif olan sütlü tatlılar arasında bulunan tiramisu sevilerek yeniliyor. Tiramisuyu çok seviyor ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda yer alan tarifle en hızlı tiramisuyu yapabilirsiniz.

Yemek 25-05-22 17:36

Limonlu ne demek? Limonlu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Limonlu, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Limonlu kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:41

Çay saatlerinde gidecek nefis bir tatlı: Tiramisu! Tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ramazanda oruç açtıktan sonra yanında güzel bir tatlı arıyorsanız tiramisuyu deneyebilirsiniz. Tiramisu 250 gram mascarpone, un, pudra şekeri gibi malzemelerden hazırlanıyor. Peki tiramisu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yemek 20-04-22 01:15

Sabahları aç karnına su içmek doğru mu? Limonlu ve sirkeli su fayda sağlar mı?

Vücut ağırlığımızın yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan su, insan hayatı için oksijenden sonra en önemli gereksinim olarak gösteriliyor. Suyun faydaları saymakla bitmiyor; toksinleri temizliyor, vücut sıcaklığının belirli sınırlar içinde kalmasını sağlıyor, böbrekler başta olmak üzere pek çok organın ve metabolizmanın düzenli çalışmasında önemli görevler üstleniyor ve yediğimiz besinleri sindirmemize yardımcı oluyor.

Haber 26-03-22 11:17
su

Rüyada bira içmek ne anlama gelir? Rüyada meyhanede, mezarlıkta, limonlu bira içmek ne demek?

Rüyada bira içmek, aniden yaşanacak olan değişikliklere işarettir. Rüyada görülen diğer detaylar yorumu farklılaştırabilir. Rüyada meyhanede bira içen kişinin zorlukları kısa sürede aşacağı yorumlanır. Rüyada mezarlıkta bira içmek ise arzulanan mutluluğa kavuşmak için adım atılması gerektiğine yorulur.

Trend 08-03-22 14:12

Acımasız gerçekler: Elma sirkesi yağ yakmaz, limonlu su zayıflatmaz, tarçın metabolizmayı hızlandırmaz! Kilo vermek için...

Göbek yağını eritmek kolay olsaydı herkes manken olurdu. Ancak fazla kilonun kendini en çok gösterdiği yer olan göbek yağını eritmek için bazı şeylerden fedakârlık etmek gerektiğini unutmamak lazım. Beslenme şeklini değiştirip hayatınıza biraz da hareket kattığınız da geri kalan otomatik olarak gelecektir. Bir uzman eşliğinde kilo vermiyorsanız dünyanın dört bir yanından uzmanların göbek yağını yok etmek için verdiği tavsiyelere göz atabilirsiniz.

Haber 23-02-22 11:02

Her daim ferahlatan tatlı lezzet: Limonlu parfe tarifi

Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen serinletici bir lezzetle karşınızdayız! Limonun eşsiz ferahlığı ve dondurma kıvamıyla tatlı krizlerinin de önüne geçen limonlu parfe, buzluğunuzda daima saklamak isteyeceğiniz hazır bir tatlı olacak. Yemek aralarında ikram edilmesiyle meşhur, limon severlerin vazgeçilmezi limonlu parfe tarifini çok seveceksiniz.

Yemek 22-02-22 10:52

Yapımı çok kolay: Limonlu tartolet tarifi

Pastane vitrinlerinde rengarenk sergilenen tartoletlerden evde de kolayca hazırlayabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında oldukça ferahlatıcı bir tatlı olarak deneyebileceğiniz limonlu tartolet hazır olanları aratmayacak. Hamurundan kremasına kadar her şeye el lezzetinizin geçeceği, bereketli ve çok lezzetli limonlu tartoletler için mutfağa geçelim...

Yemek 19-01-22 15:57

Limonlu suyu herkes biliyor! Peki, limonlu suya patlıcan eklerseniz... İşte yeni rutininiz

Güçlü bir C vitamini deposu olmasının yanı sıra kilo vermek isteyenlerin veya formunu korumak isteyenlerin her sabah içtiği limonlu suyun faydaları saymakla bitmiyor. Limonlu su rutininizi rafa kaldırmanın zamanı geldi. Artık limonlu suya patlıcan ekleyip öyle içeceksiniz. Her sabah içince vücudunuza faydaları inanılmaz.

Haber 19-01-22 08:31

Bu faydaları tahmin bile edemezdiniz! Sabahları zeytinyağlı veya limonlu su içerseniz...

Sabahları kahvaltıdan önce limonlu su veya zeytinyağlı su içmenin sağlığa faydalı olduğuna inanılıyor. Bu ferahlatıcı içeceklerin kilo vermeye yardımcı olduğu, metabolizmayı hızlandırdığı ve vücudun pH dengesinin korunmasına yardımcı olduğu bilinir. Limonlu veya zeytinyağlı su, vücuttaki toksinleri temizleyerek genel sağlık için gerçekten faydalı olabilir mi, sizler için araştırdık!

Haber 19-10-21 07:48

Limonlu Mereng Pay nasıl yapılır? İşte MasterChef Türkiye Somer Sivrioğlu’nun imza yemeği...

MasterChef Türkiye 2021'de dün akşam iki heyecan birden yaşandı. Yarışmaya katılacak son ismin yanı sıra yarışmaya veda edecek yarışmacıda dün akşam belli oldu. Eleme oyununun son ayağında yarışmacılardan Limonlu Mereng Pay yapmaları istendi. Yarışmaya devam etmek isteyenler Somer Sivrioğlu’nun imza yemeğini en iyi şekilde yapmak için kıyasıya mücadele etti.

Yemek 04-10-21 15:36

Tek kişilik tiramisu tarifi! Tiramisunun en sevimli haline misafirleriniz bayılacak

İtalyan mutfağının en bilinen yemeklerinden biri tiramisudur. Dünyaya nam salan bu tatlıyı en pratik ve kolay bir şekilde yapmaya ne dersiniz? Hanımlar, beyler karşınızda damaklara bir parmak bal çalacak kolay tiramisu tarifi geliyor. Şimdiden herkese afiyet olsun.

Yemek 25-08-21 15:01

Tiramisu tarifi ve malzemeleri neler? Tiramisu nasıl yapılır?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de bu akşam Tiramisu için yarışıldı. Yeni bölümde yapılan tarif sonrası izleyiciler Tiramisu'nun nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki Tiramisu tarifi ve malzemeleri neler? Tiramisu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Yemek 03-08-21 22:31

Limonlu suyun faydaları saymakla bitmiyor! Limonlu su neye iyi gelir?

Özellikle C vitamini deposu olmasıyla saymakla bitmeyen yararı olan limonlu suyun nelere iyi geldiği vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Sık sık doktorlar ve diyetisyenler tarafından sabah aç karnına limonlu su içilmesi öneriliyor. Peki Limonlu su neye iyi gelir?Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 11-06-21 16:24

İşte su tüketimi hakkında en çok merak edilenler: Limonlu su zayıflatır mı?

Her gün bardak bardak içtiğimiz suyun vücudumuzu ne denli olumlu etkilediği herkes tarafından biliniyor. Peki suyun tüketimine göre faydaları hakkında ne denli bilgi sahibiyiz? Yaşam fonksiyonlarının düzenlenmesinde kilit rol üstlenen su tüketimi ile ilgili bilmeniz gerekenler...

Haber 21-03-21 14:28

Mersin’de 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 9 yaralı

Mersin’in Erdemli ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında biri ağır 9 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza ilçeye bağlı Limonlu Mahallesi’nde Mersin Antalya D-400 karayolu üzerinde meydana geldi.

Haber 01-03-21 12:33

Artan kekten hafif mi hafif, kolay mı kolay kupta tiramisu tarifi

Kekiniz arttıysa çöpe atmayın çünkü değerlendirmenin tatlı mı tatlı bir yolu var. Labneli kremanın yumuşacık kekle buluşmasına bayılacaksınız. İşte 6 kişiye yetecek 25 dakikada hazırlanan nefis tarife başlıyoruz.

Yemek 26-02-21 17:53

Tatlı krizini bıçak gibi kesiyor: Limonlu parfe tarifi!

Sadece birkaç kolay malzemeyle yapılan, tadına ise doyulamayan bir tarifle geldik. İpeksi, pürüzsüz kıvamı yerinde bir limonlu parfe için kolları sıvayın.

Yemek 05-02-21 14:00

Merve Özbey'den hamilelik pozu

Kızını kucağını almak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, ev halini Instagram hesabından hesabından paylaştı. Özbey, gönderisine, "Yapılması gerekenler yapıldı, bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım" notunu düştü.

Magazin 03-02-21 16:22

Limonun kanıta dayalı 5 sağlık faydası! Eğer posasıyla birlikte yerseniz...

Limonun faydaları arasında C vitaminini artırmak, kilo vermeye yardımcı olmak, böbrek taşlarını önlemek ve nefesi ferahlatmak yer alır. Bununla birlikte, çok fazla limonlu su içmek, diş minesine zarar vermek ve ağız yaralarını tahriş etmek gibi sağlık risklerine sahip olabilir. Sağlık yararlarından yararlanmak için günde ne kadar limonlu su içmelisiniz ve limonun başka yararları neler? Bakalım...

Yemek 28-01-21 07:34