Marcus Rashford Haberleri

Galatasaray'a Manchester United maçı öncesi müjde! Yıldız isim forma giyemeyecek

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United'a yıldız ismi Marcus Rashford'dan kötü haber geldi. A Grubu'nun 4. haftasında Kopenhag ile kozlarını paylaşan İngiliz ekibinde karşılaşmanın 42. dakikasında kırmızı kart gören Rashford, 1 maç ceza aldı. Yıldız futbolcu, İstanbul'da oynanacak olan müsabakada Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Spor 24-11-2023 20:51

Marcus Rashford, 5 yıl daha Manchester United'da!

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, hücum oyuncusu Marcus Rashford'un sözleşmesinin 5 yıllığına uzatıldığını açıkladı.

Spor 18-07-2023 21:09

Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi! PSG, Arjantinli golcünün yerini Manchester United'dan dolduracak...

Galatasaray, yaz transfer döneminin son gününde kadrosuna tam 5 takviye birden yapmıştı. Sarı - kırmızılıların imza attırdığı futbolcular arasında Mauro Icardi de yer aldı. Galatasaray, Arjantinli santrforu Paris Saint-Germain'den 1 sezonluğuna kiralamıştı. Fransız devinin Icardi'yi sezon sonunda da takımda düşünmediği öğrenilirken, oyuncunun yerine gelecek ismi de belirtildi. PSG'nin hedefindeki ismin Manchester United'dan Marcus Rashford olduğu aktarıldı.

Spor 29-09-2022 10:19

Galatasaray'ın eski yıldızı, Barcelona'ya gidiyor! Dünya tarihine geçecek takas...

Son dakika haberleri: Gelecek sezon takımın başına Ajax'tan Erik ten Hag'ı getireceğini açıklayan Manchester United, transfer bombalarını patlatmak için harekete geçti. Kırmızı Şeytanlar, Barcelona'dan yıldız futbolcu Frenkie de Jong'un transferi için Galatasaray'ın eski oyuncusu Alex Telles'i takasta önerme kararı aldı. Telles, Barcelona'nın yolunu tutarsa Arda Turan'dan sonra Katalan ekibinde forma giymiş ikinci Galatasaraylı futbolcu olacak.

Spor 26-04-2022 10:46

Marcus Rashford

Marcus Rashford Hakkındaki Haberler Mynet'te. Marcus Rashford Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rashford, kraliyet nişanına layık görüldü

Manchester United'ın golcü oyuncusu Marcus Rashford, yardıma muhtaç çocukların aç kalmaması için yürüttüğü kampanya ve verdiği mücadeleden dolayı İngiltere tarafından kraliyet nişanına layık görüldü.

Spor 09-11-2021 18:59

Finalde penaltı kaçıran Rashford, Sancho ve Saka'ya ırkçı mesajlar

EURO 2020'de zafere, İngiltere'yi penaltı atışları sonrası mağlup eden İtalya ulaştı. Organizasyon boyunca tüm misafir takımların milli marşlarını ıslıklayan, rakip oyunculara lazer tutan ve yasak olmasına rağmen stada meşale sokan İngiliz taraftarlar, penaltı kaçıran Marcus Rashford, Jadon Sancho ve Bukayo Saka'ya, hakaret ve ırkçı ifadeler içeren yorumlar yağdırdı. İngiliz taraftarların bu tavrı dünya basınında gündeme oturdu. İşte detaylar…

Spor 12-07-2021 10:34

Futbol dünyasının en değerlisi Phil Foden

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nin değerlendirmesine göre Foden, 190,2 milyon Euro ile Mbappe, Haaland, Rashford gibi oyuncuların önünde piyasa değeri en yüksek futbolcu oldu.

Spor 07-06-2021 11:21