Meksika Polonya Maci Haberleri

Polonya mağlubiyeti sonrası Milli Takım'da sürpriz! Montella acil olarak çağırdı...

A Milli Takım'da EURO 2024 öncesi değişiklik yaşanıyor. Polonya karşısında alınan mağlubiyetin ardından kadroda değişikliğe gitmek isteyen Montella, stoper hattında problem yaşandığına karar verdi. Vincenzo Montella, Braga'dan Serdar Saatçı'yı A Milli Takım'a davet etti!

Spor 2024-06-11 17:12:42

Polonya yenilgisi sonrası Montella'ya sert sözler! Onu oynatmamak delilik

Polonya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, son dakikalarda yediği golle mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrılan A Milli Futbol Takımımız için spor yazarları dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor 2024-06-11 09:45:45

Son dakikada yıkıldık! A Milli Takım Polonya'ya 2-1 mağlup oldu

Son dakika... 2024 Avrupa şampiyonası öncesi son hazırlık maçında Polonya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız mücadeleden son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-10 23:40:10

Milli maçta 'çizgi film' şoku! İzleyenler şaştı, ne olduğunu anlayamadı

2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımızın Polonya ile oynadığı mücadele öncesi beklenmedik bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-10 22:51:37

Meksika'daki uzaylı cesetlerini de o anlatmıştı! Yeni iddiası da dünyayı salladı... İnsan olmayan üç yeni varlık

Geçtiğimiz yıl Meksika meclisinde düzenlenen uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset kamuyoyuna gösterilmişti. Uzaylı cesedinin 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği aktarılırken 71 yaşındaki Meksikalı gazeteci Jaime Maussan, üç yeni "insan olmayan varlığın" keşfedildiğini iddia etti. Yeni iddia dünya kamuoyunda ilgi çekti.

Trend 05-06-24 13:12

Bugüne kadarki en önemli adım! Biden imzaladı, yürürlüğe girdi

ABD Başkanı Joe Biden, ABD-Meksika sınırını yasa dışı göçmen girişlerine geçici olarak kapatan başkanlık kararnamesini imzaladı. Biden, kararnameyi imzalayarak sınır güvenliği konusunda bugüne kadarki en dikkat çekici adımını attı.

Haber 04-06-24 22:29

En kanlı seçimden tarihe geçen sonuç çıktı! 38'den fazla siyasetçi öldürülmüştü

Meksika'da düzenlenen yerel seçim ve devlet başkanlığı seçimi dün itibarıyla sona erdi. Meksika'da yapılan bu seçimler öncesinde 38 siyasetçi suikaste uğradı. Tarihin en kanlı seçimini yaşayan Meksika'da devlet başkanlığına Claudia Sheinbaum geldi. Ülke tarihinin ilk kadın devlet başkanı olan Sheinbaum böylelikle Meksika tarihine de geçti.

Haber 03-06-24 11:31

Millet Ligi'nde İtalya, Japonya ve Polonya günü rahat geçti!

Milletler Ligi’nde mücadele eden Filenin Sultanları, Almanya'yı mağlup ederek diğer rakiplerini beklemeye geçmişti. Bugün oynanan 4 karşılaşmayla heyecan kaldığı yerden devam etti.

Spor 30-05-24 23:22

Milletler Ligi’nin ikinci haftasına İtalya ve Polonya damga vurdu

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Bu hafta oynanan maçlarda İtalya ve Polonya'nın galibiyetleri ön plana çıktı.

Spor 29-05-24 12:38

NATO üyesi Polonya'dan sınır güvenliği hamlesi! Tarihteki en büyük operasyon diyerek duyurdular! İHA ordusu kuruluyor

NATO üyesi Polonya, Rusya'ya karşı sınır güvenliğini güçlendirmek üzere harekete geçti. Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, ülkenin doğu sınırında güvenliği güçlendirecek tarihteki en büyük operasyona başlayacaklarını belirterek, insansız hava aracı (İHA) ordusu kuracaklarını söyledi.

Haber 25-05-24 19:19

Meksika başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in mitinginde korkunç kaza! 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı

Meksika'da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri öncesinde Yurttaş Hareketi (MC) başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in katıldığı mitingte korkunç bir kaza meydana geldi. Sahnedeki dev ekranın devrilmesi ve sahnenin çatısının çökmesi sonucunda 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı. Kazanın ardından Maynez X'ten (Twitter) yaptığı paylaşımda, "İyiyim ve olup biteni takip etmek için devlet yetkilileriyle iletişim halindeyim" ifadelerini kullandı.

Trend 23-05-24 09:33

Sezar salata tarifi: Sezar salata nasıl yapılır?

Çıkışının Meksika mutfağı olduğunun bilinmesine rağmen Amerika lezzeti olarak kabul edilen Sezar salata, hem yapımı çok kolay olan hem de hafifliği ve lezzeti ile bilinen ve sevilen bir yiyecektir. Tavuk ile yapılan bu salata bildiğiniz salataların çok ötesinde bir lezzete sahiptir.

Yemek 18-05-24 16:50

Güneş tutulması, Kuzey Amerika'da gündüzü geceye çevirdi

Tam Güneş tutulması, Kuzey Amerika'da Meksika, ABD ve Kanada kentlerini sırasıyla dolaşarak on milyonlarca kişiye unutamayacakları anlar yaşattı. Büyüleyici kozmolojik olaya tanıklık etmek isteyen çok sayıda kişi, tam Güneş tutulmasının görülebileceği 6500 kilometrelik hat üzerinde bulunan izleme noktalarına akın etti.

Yurthaber 17-05-24 08:05

Slovakya Başbakanı Fico'ya suikast girişimi sonrası Polonya Başbakanı Tusk ekran görüntüsü paylaşarak açıkladı: 'Ölüm tehditleri alıyorum'

Kabine toplantısı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirilirken, Polonya Başbakanı Donald Tusk'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Başbakan Tusk, ölüm tehditleri aldığını açıklarken, koruma önlemlerinin de üst düzeye çıkarılacağı bildirildi.

Haber 16-05-24 23:48

Öfkeli boğa sahili birbirine kattı! Kadın turist zor anlar yaşadı... Lütfen uzaklaş sesleri yükseldi

Meksika sahilinde bir kadın öfkeli bir boğanın hedefi oldu. Çevresindekilerin kadına uzaklaşması için yalvardığı anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı. O anlar viral olurken yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 16-05-24 08:49

Son dakika | Meksika fena sallandı! Deprem çevre ülkeden de hissedildi

Son dakika haberi: Meksika'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Chiapas eyaleti açıklarında gerçekleşen deprem komşu ülke Guatemala'da da hissedildi.

Haber 12-05-24 15:46

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' mesajı: 'Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika ve Küba ziyaretleri sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni anayasanın tartışılacağı yerin Meclis olduğunu belirttiği açıklamasında Kurtulmuş, "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemesi lazım. Bu süreç, ciddi bir şekilde parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir" ifadesinde bulundu.

Haber 11-05-24 14:17

Almanya'da cinayet işleyen Türk vatandaşını Polonya Sınır Koruma ekipleri uçakta yakaladı

Almanya’da cinayet şüphelisi olarak aranan Türk vatandaşı, Polonya Sınır Koruma ekipleri tarafından Katowice-Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçakta polis tarafından yakalandı. Savcılıktaki işlemleri süren şüphelinin Almanya'ya iade edileceği belirtildi.

Haber 09-05-24 23:09

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Messi'nin takımı Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Spor 11-04-24 16:07

Tüm dünya merakla bekliyordu, 186 kilometrelik rota izledi! 2024'ün ilk Güneş tutulması Meksika, ABD ve Kanada'dan izlendi!

Kuzey Amerika kıtasında yılın ilk "tam güneş tutulması", Meksika, ABD ve Kanada’da milyonlarca kişi tarafından gözlemlendi. ABD'de tam tutulmanın içinde yer alan 13 eyaletteki yüzlerce şehir ve küçük kasabada, milyonlarca kişi özel güneş tutulması gözlükleri ve teleskoplarla bu tarihi doğa olayına tanıklık etti. Tam tutulma, 6 bin 437 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 44 milyon nüfusun yaşadığı Meksika, ABD ve Kanada toprakları üzerinde 186 kilometre genişliğinde bir rota izledi.

Haber 08-04-24 22:51

57 yaşındaki Salma Hayek'ten tatil pozu! Genç kalmasının sırrı...

Salma Hayek Meksika kaçamağı sırasında verdiği pozları paylaştı. Yıllara meydan okuyan 57 yaşındaki Hayek tatil pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 28-03-24 09:55

Rusya 'intikam saldırılarına' başladı! NATO sınırında alarm: Savaş uçakları 'aktive' edildi!

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen kanlı terör saldırısı sonrası harekete geçildi. Rusya saldırının Ukrayna bağlantılı olduğunu ısrarla iddia etmeye devam ediyor. Terör saldırısı sonrası Rusya cephesinde askeri hareketlilik başlatıldı. Ukrayna'nın Kiev ve Lviv bölgelerine saldırı düzenleyen Rusya'ya karşı NATO üyesi Polonya da güvenliğin sağlanması için savaş uçaklarını aktive ettiklerini duyurdu.

Haber 24-03-24 11:31

Polonya'da büyükelçi krizi! Yeni hükümet hepsinin görevine son verdi, Cumhurbaşkanı karşı çıktı

Polonya'da büyükelçi krizi patlak verdi. Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, 50 ülkedeki büyükelçinin görevine son verme kararı aldı. Bakanlığı bu adımı sonrasında Cumhurbaşkanı Duda, "Cumhurbaşkanı'nın imzası olmadan hiçbir büyükelçinin görevine son verilemez, hiçbir yeni büyükelçi atanamaz" dedi.

Haber 13-03-24 23:35

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 23-02-24 11:13

Blackwater şirketinin kurucusu Prince'in sözleri ABD'de gündem oldu! Kendini yönetemeyen ülkeleri yönetmeliyiz

ABD'li özel güvenlik şirketi Blackwater'ın kurucusu eski deniz komandosu Erik Prince son açıklamalarıyla ülkenin gündemine oturdu. Prince ABD-Meksika sınırının güvenliğini eleştirerek, "kendini yönetemeyen ülkeleri yönetmenin zamanının geldiğini" söyledi. Prince "Artık yeter. İşgal edilmekten bıktık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-24 23:34

Putin'den bir ilk! 30 dakikada 5 milyon izlendi... ABD'li gazeteci Tucker Carlson açık açık sordu: Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in günlerdir tartışma yaratan röportajı yayımlandı. ABD'li gazeteci Tucker Carlson'un sorularını yanıtlayan Rus lider Vladimir Putin, NATO ve Ukrayna ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Ukrayna'yı işgal ettiğinden beri ilk kez Batılı bir gazeteciye konuşan Putin, "Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?" sorusuna da yanıt verdi. Putin, Batılı liderlere de bir gönderme yaparak, Ukrayna'da Rusya'yı yenmenin "imkansız" olduğunu söyledi.

Haber 09-02-24 06:27

Avrupa alev alev yanıyor: Çiftçilerin bu seferki adresi Belçika! Öfkeli kalabalık sokakları yakıp Avrupa Parlamento binasını kuşattı

Son dönemde Avrupa'nın genelinde hükümetlerin uyguladıkları tarım politikaları çiftçileri ayağa kaldırdı. Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, Polonya, İtalya ve Macaristan'da yoğun şekilde protesto gerçekleştiren çiftçilerin bugünkü adresi Belçika'nın başkenti Brüksel oldu. Çiftçiler sokakları ateşe verip Avrupa Parlamentosu binasını kuşattılar.

Haber 01-02-24 14:42

ÖZEL | İstanbul'daki kilise saldırısının perde arkası! Abdullah Ağar, Çok ilginç şeyler var diyerek açıkladı, Şahintepe Mahallesi detayı...

İstanbul’daki kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, iki DEAŞ'lının Başakşehir'de yakalanması ise Şahintepe Mahallesi'ni akıllara getirdi. Saldırıda hedefin Polonya İstanbul Başkonsolosu olup olmadığı araştırılırken, Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, söz konusu saldırının zamanlaması ve perde arkasıyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulundu. Çok ilginç detayların olduğunu belirten Ağar, "Son derece önemli bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.

Haber 31-01-24 13:33

Teksas'taki kriz sonrası Biden'dan açıklama! Acil durum yetkisi verilecek: 'Hemen kapatacağım'

ABD'de son günlerde Meksika üzerinden gelen göçmenlerle ilgili yaşanan krize ilişkin ABD Başkanı Joe Biden yeni bir açıklama yaptı. Biden, hükümetin Kongre'ye önerdiği sınır güvenliği tasarısının onaylanması halinde ABD-Meksika sınırını hemen kapatacağını belirtti.

Haber 28-01-24 21:46

ABD'de Teksas krizi! 25 eyalet bildiri yayınladı! Oklahoma Valisi Stitt, destek için Ulusal Muhafızları gönderiyor

ABD'de Teksas krizi yaşanıyor! Meksika sınırına kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için dikenli tel yerleştiren Teksas Valisi, Yüksek Mahkeme'nin kararına uymamış ve ABD sınır devriyesine de izin vermemişti. Olayların ardından ABD'deki 25 eyalet Joe Biden yönetimine karşı çıkarak Teksas'a destek bildirisi yayınladı. Oklahoma Valisi Kevin Stitt ise devam eden sınır anlaşmazlığında Teksas'a destek amacıyla Ulusal Muhafızlarını Meksika sınırına yardıma göndereceğini duyurdu.

Haber 26-01-24 21:54

Alanya'da 2 turist boğulma tehlikesi geçirdi!

Antalya Alanya'da denize giren Polonya uyruklu 2 turist boğulma tehlikesi geçirdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, hastaneye kaldırılan G.T.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 13-01-24 20:27

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni hoca resmen açıklandı! Siyah-Beyazlı yönetim herkesi ters köşe yaptı, hiç beklenmedik bir ismi açıkladı... Kartal bundan böyle Portekizli hoca Fernando Santos'a emanet

Son dakika... Beşiktaş'ta merakla beklenen teknik direktör açıklandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesabından yaptığı açıklamayla hiç beklenmedik bir ismi açıklayarak teknik direktörlük görevine 69 yaşındaki çalıştırıcı Fernando Santos'un getirildiğini açıkladı. Santos, Portekiz ile 2016 yılında EURO 2016 kupasını kaldırırken, son olarak Polonya Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Spor 07-01-24 18:53

Ankara'da MIKTA Stratejik Forumu düzenlendi

Endonezya'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu "MIKTA'nın Kutuplaşmış Dünyadaki Rolü" temasıyla MIKTA Stratejik Forumu düzenlendi.

Yurthaber 22-12-23 08:14

Hanuka mumlarını yangın tüpüyle söndürdü

Polonya'da aşırı sağcı Konfederasyon Partisi milletvekili Grzegorz Braun, Polonya parlamentosunun alt kanadı Sejm'de Hanuka menorasındaki (8 günlük Yahudi bayramı Hanuka boyunca yakılan bir şamdan) mumları yangın söndürücü ile söndürdü.

Haber 12-12-23 21:50

Polonya kara kışa teslim! Termometreler eksi 25’i gördü

Doğu Avrupa ülkesi Polonya'da da kış mevsimi etkili olmaya başladı. Ülke genelinde yoğun kar yağışı hakim olurken, gün içinde termometreler eksi 10'u, geceleri ise bazı bölgelerde eksi 25'i gösterdi. Kar kalınlığı bazı yerleşim yerlerinde 30 santimetreye, dağlık bölgelerde ise 100 santimetreye kadar ulaştı.

Haber 03-12-23 19:45

Bodrum'da ilginç görüntüler! Denizde nefes kesen kovalamaca... Kaçak göçmenlerin terk ettiği tekne karaya vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik'in peşlerine düştüğünü fark eden kaçak göçmenlerin kıyıya yakın bir bölgede suya atlayarak, terk ettiği, 'Polonya' bayraklı yelkenli tekne, rüzgar nedeniyle karaya vurup hasar gördü. Hasar gören teknenin görüntüleri ilgi çekti.

Haber 25-11-23 15:15

Almanya - Türkiye maçını Bartosz Frankowski yönetecek

A Milli Futbol Takımı’nın, Almanya ile oynayacağı özel maçta Polonya Futbol Federasyonu’ndan Bartosz Frankowski düdük çalacak.

Spor 16-11-23 15:20

Meksika Grand Prix'sini Verstappen kazandı

Formula 1'de üst üste 3. kez dünya şampiyonu olan Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen, Meksika Grand Prix'sini de kazandı.

Spor 30-10-23 08:55

Meksika Grand Prix'sinde pole pozisyonu Leclerc'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 20. ayağı Merksika Grand Prix'sine, Ferrari takımının Monakolu pilotu Charles Leclerc ilk sıradan başlayacak.

Spor 29-10-23 14:08

MASTERCHEF ENCHILADA TARİFİ! Meksika mutfağından enchilada nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Enchilada tarifi yemeğin MasterChef'te yapılmasıyla birlikte merak edildi. Adında acı chili biberi esintileri taşıyan Meksika mutfağı yemeği tüm dünyada sevilerek tüketiliyor. Hem yapımı kolay hem de tadına doyamayacağınız enchilada tarifini sizler için hazırladık. Peki, Meksika mutfağından enchilada nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 26-10-23 21:33

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski, milli arada da golünü attı! Faroe Adaları maçının 4. dakikasında...

EURO 2024 Elemeleri E Grubu 6. maçında Faroe Adaları ile Polonya karşı karşıya geldi. Torsvollur Stadyumu'nda oynanan müsabakaya Fenerbahçe'nin yıldız ismi Sebastian Szymanski ilk 11'de başladı. Polonya Milli Takımı'nın formasını giyen başarılı futbolcu, ilk yarıya damga vuran isim oldu. İşte detaylar...

Spor 13-10-23 02:33

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Marketten aldığı salatanın içinden canlı kurbağa çıktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Almanya menşili bir marketin Polonya şubesinden hazır paketli bir şekilde salata satın alan kadın eve geldiğinde büyük bir şoke yaşadı. Zwyczajna Magdalena isimli bir kadın paketi açtığında içinden canlı kurbağa zıpladı.

Trend 07-10-23 07:43

UEFA'dan Erkan Özdamar'a görev

FIFA kokartlı Türk hakem Erkan Özdamar, UEFA Avrupa Gençlik Ligi 1. turunda yarın Polonya temsilcisi KKS Lech Poznan'ın sahasında Fransa'nın Nantes takımı ile yapacağı maçı yönetecek.

Spor 03-10-23 12:20

Sınırdaki çalışmayı gördüler, koşarak ABD’ye geçtiler!

ABD-Meksika sınırında bulunan duvardaki onarım çalışmasını fırsat bilen göçmenler, Meksika’dan ABD’ye koşarak geçti. Bölgede çalışan işçiler ise göçmenleri şaşkınlıkla izledi.

Haber 27-09-23 00:21

Avrupa’nın 4 ülkesinden gelen engelliler Balıkesir’de buluştu

Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Balıkesir Şubesi ve Balıkesir Engelli Spor Kulübü’nün paydaşı olduğu; Avrupa birliği programı dahilinde sürdürülen "Let’s Remove The Obstacles With Sports-’Engelleri sporla kaldıralım’" başlıklı gençlik projesi; İtalya, Romanya, Litvanya, Polonya ve Türkiye’nin katılımı ile projenin ilk ayağı Balıkesir’de tamamlandı.

Yurthaber 26-09-23 07:22

Yedikçe yediren taco tarifi! Meksika mutfağından taco nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Taco tarifi merak ediliyor. Meksika mutfağının en ünlü yemekleri arasında yer alan taco, yedikçe yediren bir lezzete sahip. Taco, tavuk veya kırmızı et ile beraber sebzelerin buluşmasının ardından tortilla ekmeğinin içerisine konur. Peki, Meksika mutfağından taco nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-09-23 16:41

ABD'de yoğun diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg, Tebbun ve Duda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki yoğun diplomasi trafiğine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ve Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile bir araya geldi.

Haber 19-09-23 08:14

Rusya'ya bir yasak da Polonya'dan! Hiçbir Rus arabası giremeyecek

Polonya İçişleri Bakanı Mariusz Kaminski, Rusya plakalı araçların gece yarısından itibaren ülkeye girişinin yasaklanacağını duyurdu. Finlandiya da Rusya'dan bir gün önce Rus araçlarının girişini yasaklamıştı.

Haber 16-09-23 18:21