Polat Haberleri

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir bilgi ortaya çıktı! 11 gündür orada kalıyormuş

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay daha ortaya çıktı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve halen tedavi gördüğü öğrenildi.

Magazin 08-01-2024 22:07

Nurgül Yeşilçay fakir edebiyatı yapan fenomenleri tiye aldı! Tanıdık geliyor mu?

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü isim son günlerde fakir edebiyatı yapmaya başlayan fenomenleri tiye aldı.

Magazin 09-12-2023 10:39

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! Yapmayın dedim

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Magazin 06-12-2023 21:43

Polat

Polat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Polat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.