Regl Sancısı Haberleri

Uzmanından kritik uyarı: Yaygın olarak görülen bu durum sanıldığı kadar masum değilmiş! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Kadin 22-01-2024 16:17

Regl ağrısı kabusunuz olmasın! Adet sancısına iyi gelen 5 çay

Adet (regl) dönemi ağrıları hemen hemen her kadının dönemsel olarak yaşadığı bir sorundur. Kimi kadınlar regl dönemini tamamen ağrısız bir şekilde atlatabiliyorken kimi kadınlarda bu durum tam tersi olarak şiddetli ağrı ve sancılar eşliğinde sürebilmektedir. Regl sancısını hafifleten 5 çayı haberimizde derledik.

Kadin 11-11-2023 11:30

Sancıyı azaltıyor, ruh haline iyi geliyor! İşte adet sancısına iyi gelen besinler

Kadın vücudunun mucizevi bir yaratılışa sahip olmasının belirtilerinden biri; ‘’regl’’ olarak da bilinen adet dönemi. Her ay milyonlarca kadının düzenli olarak geçirdiği adet dönemi, belirli bir periyotu kapsıyor. Öyle ki adet dönemi öncesinde, adet döneminde ve adet dönemi sonrasında kadınların ruh hali devamlı farklılık gösterebiliyor.

Haber 10-09-2022 10:00

Regl Sancısı

Regl Sancısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Regl Sancısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.